Dodaj do ulubionych

Pirackie metody na gości

IP: 62.233.191.* 19.01.07, 22:09
szkoda, Gniazdo bylo "normalnym" miejscem,

wyglada ze teraz jest jak inne miejskie "klubiki" , gdzie mozna dostac
od "slużby porządkowej" np. za zajecie stolika, moze zle spojrzenie..
a , Pan "manager" oraz J.W.P. wlasciciel mowi ze to ok

raczej mnie juz tam nie zobacza
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: Pirackie metody na gości IP: *.acn.waw.pl 19.01.07, 22:15
      To zwykłe chamstwo, a ochroniarze jak to zazwyczaj bywa zapewne jakieś menty i
      tyle. Jeśli ktoś uważa że wyrzucanie człowieka jest naturalne to jest chamem i
      tyle.
      • Gość: niedobrze Re: Pirackie metody na gości IP: *.aster.pl 19.01.07, 22:23
        Nie da sie ukryc, ze ochrona w gniezdzie piratow nie jest zbyt przyjacielska i
        maja naprawde podejscie do klienta jak do smiecia. Sam bylem raz wyrzucony z tej
        tawerny.
        • Gość: King Kong Brudno,siki nie piwo i najarane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 10:27
          O zbliżającym wielkimi krokami się upadku tej tawerny było wiadomo od
          dłuższego czasu. Ostatni raz odwiedziłem te miejsce trzy soboty temu.
          Jedynym magnesem który przyciąga do tego miejsca są koncerty. Kiedyś jeszcze
          można było tam spotkać człowieka z patentem sternika, a teraz rzadkością jest
          nawet żeglarz.Piwo jezt chrzczone, bo pod dystrybutor okocimia podpięta jest
          beczka z jakimś tanim sikaczem.Ale do rzeczy.Przed wejściem zatrzymuje mnie
          jakiś saczący kogucik ( ochroniarz lub jego przydupas ) i rzując gume tak, że
          widziałem jego psującą się szóstkę informuje mnie, iż jest impreza biletowa i
          brak wolnych miejscrzy stolikach. Sprawdził torebkę kobiety i wchodzimy.
          W środku gruby i naprawdę wysoki ochroniarz oparty o stolik ochrony sprzedaje
          nam bilety nie prostując się wcale po zainkasowaniu 2x10PLN nie rusza swojego
          zadka tylko robi groźną (czyt. śmieszna ) mine. Lustruje mnie wzrokiem gdyż nie
          wyglądam na ułomka i analizuje czy da mi radę jak by co. Minę na przy tym jakby
          miał zatwardzenie co może potwierdzać jego pozycja ( wygięty w pół )> Kobieta
          którą puściłem przodem musi się przeciskać między jego zadkiem a ścianą.
          Dla mnie zrobił miejsce ale pewnie się bał że nasze otarcie może się inaczej
          skończyć. Wypiwszy jedno piwo w asyscie jakegoś dzeciaka ubranego w ramonezkę,
          przeklinającego aby zaimponować swej 16 letniej dziewczynie w glanach, który za
          kieszonkowe od babci bez jej wiedzy zamiast kupić sobie nowe okulary trowni je
          w kasynie. Zdegustowany wyszedłem.
          Właścicielu tej kiedyś fajnej tawerny zrób z tym pożądek i przestań oszczedzac
          na ZuS-ie. w przeciwnym wypadku impreza iowarzyszaca tegorocznuch targów Wiatr
          i Woda nie odbedzie sie u Ciebie. Gwarantuje!
          • Gość: MERLIN M. Re: Brudno,siki nie piwo i najarane IP: *.hb6.pl 22.01.07, 10:55
            A ty chciałbyś człowieku, wchodząc do tawerny zobaczyć konferansjera pod
            krawatem lub w muszce podającego bilet z promiennym uśmiechem i wnoszącego
            bagaż szanownej koleżanki, pomagając także zająć wygodne miejsce przy stoliku,
            podsuwając krzesło. Brawo !!!!! Pomyłka. Trafiłeś do tawerny a nie na
            snobistyczną imprezkę zblazowanych jegomości. Nie różnisz się wiele od tych
            ochroniarzy, których tak wyśmiewasz... szkoda słów
            • Gość: mktwkr Re: Brudno,siki nie piwo i najarane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 20:24

przeczytalem Merlinie M. twój post i...

szkoda słów!

a jak w jakiejs tawernie trafimy na siebie, to zasune ci kopniaka w dupe ot tak
              po prostu...
              • Gość: MERLIN M. kopniak, to miłe :) IP: *.aster.pl 23.01.07, 23:36
                ot tak ... po prostu to można zachowywać się prostacko. A mi nie o to chodzi.
                Nie zarzuca się ludziom braku wyobraźni, jeśli samemu nie ma się jej za grosz.
                Przebywanie z ludźmi wymaga trochę kultury. Wiesz co to kultura?
                Od samego początku nie chodziło o obrzucanie się obelgami, ale o wyrażenie
                opinii i niestety nie wszyscy to potrafia uszanować.
                Mnie nigdy nie spotkało złe traktowanie ze strony ochrony GP. Ciekawe czemu?
          • Gość: Malina Re: Brudno,siki nie piwo i najarane IP: *.aster.pl 31.01.07, 13:35
            King Kong, a nie pamietasz już jak sam się uszczałeś w pory na koncercie "EKT
            Gdynia"? Komuś zwracać uwagę to potrafisz, a sam własnych wad nie widzisz. Ja
            tam do Ciebie nie mam żalu, że wtedy spompowałeś się w gacie, chociaż mogłeś
            mnie przeprosić za zalaną kurtkę. Nie obrażaj nikogo skoro sam nie jesteś w
            porządku.
      • Gość: Miki Chamstwo stało się normą IP: *.eranet.pl 20.01.07, 09:57
        Wystarczy krzywo się spojrzeć, a można dostać od chama ochroniarza. Warszawa to
        wiocha.
        • Gość: wsw Re: Chamstwo stało się normą IP: *.chello.pl 20.01.07, 10:32
          wiocha, bo została skolonizowana przez wieśniaków.
          powstanie i 50 lat komuny zrobilo swoje
          • Gość: kr Re: Chamstwo stało się normą IP: *.aster.pl 20.01.07, 10:59
            No i jak teraz tą wiochę odkręcić? Najlepiej niech się warszawa we własnej
            wiosze kisi dalej.

Samo stwierdzenie że jest tu dużo ludzi napływowych nie wystarczy, w każdym
            dużym mieście tak jest a jakoś tylko w wawie taka wiocha. Moim zdaniem to wina
            tego że w wawie rządzi pieniądz i blisko tu do "elit" politycznych :)
            • Gość: a Re: Chamstwo stało się normą IP: *.acn.waw.pl 20.01.07, 11:25
              Przyjedz do wawy jak jest jakiekolwiek swieto, miasto wyglada jak wyludnione gdy
              wszyscy pojada na swoje wioski. W innych miastach sie z czyms takim nie
              spotkalem a podrozuje bardzo duzo.

Moze malo statystyczny przyklad ale w moim bloku (okolo 35 mieszkan) oprocz
              mojej rodziny jest jeszcze jedna z warszawy, reszta z wiosek...
              • Gość: warszawa Re: Chamstwo stało się normą IP: *.acn.waw.pl 20.01.07, 12:25
                tak, wojna i komunizm spowodowaly wlasnie take zmiany, i jest to nietypowe dla innych miast podobnego rozmiaru.
              • sklis Re: Chamstwo stało się normą 21.01.07, 01:20
                > Przyjedz do wawy jak jest jakiekolwiek swieto, miasto wyglada jak wyludnione
                > gdy wszyscy pojada na swoje wioski.

Błąd w rozumowaniu - ja się tu urodziłem, ale w dni wolne wyjeżdżam z rozdziną
                za miasto - na działkę albo na wycieczkę. Inna sprawa, że na nowym osiedlu,
                gdzie mieszkam, większość samochodów ma rejestracje zaczynające się od litery
                innej niż "W"...
                • Gość: tena Re: Chamstwo stało się normą IP: *.axelspringer.pl 22.01.07, 13:10
                  Przyjedz do wawy jak jest jakiekolwiek swieto, miasto wyglada jak wyludnione
                  > gdy wszyscy pojada na swoje wioski.

> Błąd w rozumowaniu - ja się tu urodziłem, ale w dni wolne wyjeżdżam z rozdziną
                  za miasto - na działkę albo na wycieczkę. Inna sprawa, że na nowym osiedlu,
                  gdzie mieszkam, większość samochodów ma rejestracje zaczynające się od litery
                  innej niż "W"...

Błąd w rozumowaniu: jej chodziło o rodzinne święta typu Wszystkich Świętych czy
                  Boże Narodzenie (które jednak mimo wszystko najczęściej świętuje się rodzinnie
                  a nie w górach), a nie o weekendy czy majówki
          • Gość: Qcza Re: Pijani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 13:18
            Oskarżenie że byliśmy kompletnie pijani jest zmyślone, jestem poważnie urażony
            domagam się satysfakcji. Dżentelmeni nie piją przed 21. Ciekawe że pewne osoby
            mają alkomat w ? oczach? nosie? a może są ulepszną wersją człowieka siedmio
            zmysłową. Swoją drogą nawet gdyby ktoś mógł organoleptycznie zlokalizować w
            moim organiźmie alkochol i okazało by się że faktycznie w nim jest to od jakiej
            porcji uznany byłbym za kompletnie pijanego, i czy w związku z tym byłbym już
            innym, głupszym, mądrzejszym, wyższym, niższym, lepszym, gorszym, człowiekiem.
            • Gość: adas Re: Pijan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 19:35
              Zgadzam sie ze gentelmen nie pije przed dziewiata.. rano :)

A zreszta, przeciez wszyzcy wiedza ze w GP nie ma koncertow, bo muzycy leza w
              gdzies w okolicy, w otoczeniu stalych bywalcow, (czyt dresiarzy z okolicznej
              silki, osmioletnich dzieciakow i sfrustrowanych dziennikarzy- bo przecie nikt
              inny tam nie chodzi) i na dodatek chrapia tak ze zsiada sie okocim z woda
              sodowa w kuflach serwowanych przez nacpanych satanistow z Wielkiej Orkiestry
              Swiatecznej Pomocy, ktorej to obrzedy sa tam cyklicznie urzadzane.

i wlasnie dlatego Gniazdo Piratow tonie, zapada sie, upada, spala sie, kopyrta,
              czy costam.
              i wlasnie dlatego nikt tam nie chodzi biezy, pedzi, leci, bawi sie i nie wyrywa
              lachonow.
              a to co widac w srodku jak sie wejdzie to tylko tlumek duszyczek tragicznie
              zmarlych, zamordowanych, ukatrupionych, wyzucinych przez ochrone kulturalnych
              klientow. tak naprawde tam nikogo nie ma.
              • Gość: tal Re: Pijan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 23:34
                Szacunek :)
      • Gość: bywalec Re: Pirackie metody na gości IP: *.aster.pl 24.01.07, 01:46
        Ale ten POPIOłEK to teraz sławny. A nawet w ryja nie dostał, ja też tak chcę:))
        Poszedł goguś do Gniazda, wywalili go słusznie za drzwi a teraz płacze jak
        trzyletnie dziecko zgwałcone przez ojca. Wstyd.
        • Gość: PKB_Riser Re: Pirackie metody na gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 19:06
          no i wyjaśniłeś kto jest grupą docelową lokalu :))))
          to ja też może komu innemu dam zarobić.

P.S. "Służby ochronne" w naszym kraju to porażka.
          Duża większość nie wie, że nawet do najgorszego ochlapusa podchodząc powinni
          zacząć od "Przepraszam Pana ...."
    • gnostyk17 Pirackie metody na gości 19.01.07, 22:36
      Zgadzam się w 100%
      Byłem świadkiem tego zdarzenia. Była to bandycka napaść na spokojnego człowieka,
      który nie reagował na chamskie zaczepki i nie dawał sobie wciskać kitu przez
      znajomą kierownika lokalu. Napakowany bramkarz nagle chwycił go od tyłu, rzucił
      nim o podłogę i wlókł za szyję przez dwie sale na zewnątrz. Dziecko dostało
      histerii i zostało w środku razem z ich rzeczami, a bramkarze specjalnie
      zatarasowali wejście żeby dzieciak nie mógł wyjść do matki. Czegoś takiego dawno
      z żoną nie widzieliśmy i natychmiast stamtąd wyszliśmy. To nie są żadni żeglarze
      tylko zwyczajni bandyci, którzy mogli doprowadzić do tragedii. Ich bezczelne
      wypowiedzi świadczą same za siebie - to jest przyzwolenie na napadanie na ludzi
      i powinno być ścigane z urzędu. Wychodząc zderzyliśmy się jeszcze w drzwiach z
      kompletnie pijanymi członkami zespołu Mordewind, którzy spóźnieni przytoczyli
      się na koncert. Z tego miejsca zrobiła się zwyczajna speluna - bardzo wszystkim
      odradzamy to miejsce!!!!
      • Gość: grzeslaw Re: Pirackie metody na gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:04
        jakby Mordwindy były kompletnie pijani to nie dali by koncertu do północy!!!!!!
        No chyba ze Pan potrafi zapity - grac przez 3 godziny!!!
        A na koncertach - wszystkie zespoły piją - no chyba ze sie idzie do
        filcharmonii - co panstwu polecam
        :)
        • Gość: szekla mała Re: Pirackie metody na gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 11:24
          Bez przesady z tym piciem... Pija wszyscy, napewno. Ale nie to samo. Znam
          takich którzy podczas koncertu wypijają w kuflu od duzego piwa gorącą herbatę z
          sokiem malinowym. Kolor jest zblizony do piwa z sokiem, więc łatwo o pomyłke.
      • Gość: CiN Re: Pirackie metody na gości IP: 80.240.166.* 22.01.07, 12:58
        To marny z Ciebie świadek skoro nie zauwazyłeś, że już przed zdarzeniem część
        zespołu była już w GP..
        I na jakiej podstawie twierdzisz, że wchodzący do Gniazda muzycy byli pijani?
        Powiem szczerze, że ja nie zauwazyłam, żeby panowie się chwiali, tudzież czuć
        było od nich alkohol gdy się pojawili.
        ale widocznie niektórzy mają alkomat w oczach :)
        Gratuluje...
    • Gość: wsw Re: Pirackie metody na gości IP: *.chello.pl 19.01.07, 23:08
      nieźle :]
      zapraszamy do gniazda piratów - wpie..całodobowo.
    • sibeliuss Pirackie metody na gości 19.01.07, 23:42
      Po normalności tego miejsca pozostało mgliste wspomnienie.
    • biof Pirackie metody na gości 19.01.07, 23:57
      Do tych CHAMÓW chodzić nie będę.
    • Gość: nigdy wiecej o 20 klientow mniej macie, idioci! IP: *.acn.waw.pl 20.01.07, 00:04
      Koniec, nigdy wiecej tam mnie nie zobaczycie, ani zadnych z moich znajomych, rodziny, etc. O.. i ani grosza z mojej i ich kieszeni, bo to jest najwazniejsze dla was.
      • Gość: gość o 20 homoseksualistów mniej, na szczęście IP: *.aster.pl 04.02.07, 22:46
        :) zmieńcie lokal, cioty
    • Gość: Gosciu Re: Pirackie metody na gości IP: *.mokotowplaza.waw.pl 20.01.07, 01:24
      Ciekawe o ile zmniejszą się zarobki tych durni po takiej miażdżącej antyreklamie.
    • Gość: gość Re: Pirackie metody na gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 08:20
      Rezerwacje są dla znajmoych taki jest wniosek z tej historii. Zeby nie wpuścić matki po dziecko!?!?! Szczyt! Powinni wywalić tego managera i oczywiscie "inteligentnych" ochrniarzy!
      • bullowy Re: Pirackie metody na gości 20.01.07, 09:33
        Co za melina ,ja pierd.ole.
        Ale Polacy sobie pozwalają na takie traktowanie, godność osobistą mają gdzieś.W
        sumie nic dziwnego.Na ulicy za pozwoleniem prawa,bandziory w mundurach z pałami
        wrogo sie wpatrujacymi w przechodniów to i w klubach też.
        Brawo Pis więcej jeszcze policji!
        Państwo katolicko-policyjne to jest to!
        super

• Gość: eg Re: Pirackie metody na gości IP: *.aster.pl 20.01.07, 11:02
          POpieram!
        • Gość: tom Re: Pirackie metody na gości IP: *.vizja.pl 20.01.07, 11:08
          Na ulicy za pozwoleniem prawa,bandziory w mundurach z pałami
          >
          > wrogo sie wpatrujacymi w przechodniów

musisz wyglądać "niezbyt inteligentnie", mnie nigdy nic takiego się nie
          zdarzyło, mnie nikt nie prześladuje....
          • Gość: ble Re: Pirackie metody na gości IP: *.acn.waw.pl 20.01.07, 12:29
            no, i zaczynaja sie "inteligentne" komentarze.... :/ juz zaraz bedzie tu poziom jak na onet.pl
    • Gość: jk Pirackie metody na gości IP: *.chello.pl 20.01.07, 09:47
      To bylo fajne miejsce . Bywalem wielokrotnie i czulem sie swietnie . Teraz
      okazuje sie , ze to totalna wiocha . Jezeli prowadzacy taka spelune , nie
      potrafia uderzyc sie w piersi sa skonczonymi burakami . Przedstawione fakty
      wydaja sie oczywiste . Buraki ,tam lepiej wiesmaki im sprzedawac niz na szanty
      zapraszac .
    • Gość: J. Re: Pirackie metody na gości IP: *.chello.pl 20.01.07, 11:01
      Bardzo lubiłem Gniazdo, ale po przeczytaniu artykułu odechciało mi się tam
      zaglądać. Na szczęście Gniazdo nie ma monopolu na szanty.
    • Gość: a Re: Pirackie metody na gości IP: *.acn.waw.pl 20.01.07, 11:34
      Kiedys bywalem tam regularnie ale po tym tekscie bede odradzal ta spelune
      wszystkim. Bylem tam ostatni raz jakis miesiac temu ale zrazilem sie juz wtedy
      jak jakis gosc z kapeli ktora tam grala lazil po stolikach i nachalnie wciskal
      wszystkim swoja plyte. Generalnie klimat tam sie zrobil dosc kiepski.

A Pan "manager" (tak go nazywajac obrazamy innych, porzadnych) powinien wrocic
      na swoja wioske i buraki uprawiac bo widac ze jego poziom jest iscie kartoflany.

Na miejscu wlascicieli wzialbym sie porzadnie za wymniane kadr w tym lokalu
      jesli nie chca doplacac do interesu.
      • Gość: byly_staly_bywalec Re: Pirackie metody na gości IP: *.171.65.178.crowley.pl 22.01.07, 12:41
        To co tam się stało, to ewidentnie wina "menagera" lokalu. Po pierwsze nie
        dopilnował tego, że ktoś zarezerwował sobie stolik na biletowaną imprezę. A po
        drugie, jeśli już doszło do takiej sytuacji, to powinien przeprosić gości i
        zaproponować im jakieś zadość uczynienie za SWOJĄ pomyłkę ( np. darmowy wstęp
        na następny koncert, albo kolejkę od firmy dla tych co ustąpią). Ale jeśli
        facet potrafi sprawy rozwiązywać tylko w ten sposób to się po prostu nie nadaje
        do tej roboty.
        • Gość: CiN Re: Pirackie metody na gości IP: 80.240.166.* 22.01.07, 12:51
          Święta racja...

Ale jak widać nie trzeba elegancji w prowadzeniu dochodowej knajpy...

A szkoda...
    • Gość: muzykant Re: Pirackie metody na gości IP: *.chello.pl 20.01.07, 12:54
      Niestety, ta degrengolada "Gniazda pijaków" trwa od pewnego czasu. Kiedyś byłem
      tam częstym gościem, ale po jakimś czasie lokal ten zaczął tracić cechy tawerny
      żeglarskiej, gdzie można bezpiecznie opić się piwa, a zaczął być mordownią, do
      której złazi się dziwne towarzystwo, a normalny człowiek jest intruzem. Zwróćcie
      uwagę, że jest to jedyny lokal tego typu, w którym jest ochrona złożona z
      niezbyt rozumnych i komunikatywnych osiłków, a w innych miejscach, gdzie
      zomowców nie ma, tego rodzaju skandale się nie zdarzają.
    • Gość: grzeslaw Pirackie metody na gości - przesadzacie!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 12:57
      Wiecie co ludziki, chodze tam od kilku lat, znam z widzenia całą obsługe (Nie
      bratam sie z nimi!!!!) i widziałem różne sceny (pijani gości, rzygające
      towarzystwo, chamskie molestowanie kobiet :)i powiem szczerze - ktoś musi
      naprawde mocno przegiąć zeby obsługa go wyrzuciła z sali.
      ps. A rezerwacja to święta rzecz :)
      • Gość: qwerty Re: Pirackie metody na gości - przesadzacie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:33
        Ja siedziałem przy stole stojącym obok tego,od którego odciągnęli tego
        Pana..Siedzimy sobie spokojniem,a nagle widze jak kark wynosi goscia trzymając
        go za szyję i włócząc po ziemi...
        • Gość: Kimmie Re: Pirackie metody na gości - przesadzacie!!!!! IP: *.aster.pl 20.01.07, 13:51
          Też byłam świadkiem tego wydarzenia, chociaż przyznaję,że całego nie widziałam.
          Zgadzam się, że zachowanie ochroniarza bylo skandaliczne. Właściciel powinien
          przeprosić i wyrazić skruchę, a nie jeszcze twierdzić, że ochroniarz postąpił
          jak należy. Ale z drugiej strony nie zamieniajcie dyskusji o tym wydarzeniu w
          to, że Warszawa to wiocha albo że patrole podejrzliwie patrzą się na ludzi!!!!
          Nie taki był temat tego artykułu!!!!
        • Gość: wawiak dwie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:54
          przy info o koncertach Mordewindu jest napisane wyrażnie ze na ich koncerty są
          rezerwacje...mimo tego ze dyche wjazd kosztuje..wiec albo ten manager cos kreci
          albo GW cos przekreciła jego słowa..Nie zmienia to jednak faktu że pod żadnym
          pozorem klient nie powinien zostac tak potraktowany..Nie zdziwiłbym sie gdyby
          sprawa w sądzie wylądowała...
          • Gość: puka Re: dwie uwagi IP: 193.109.123.* 22.01.07, 10:41
            Tak, przy koncertach Morde jest napisane, że obowiązują rezerwacje, ale jak
            chcialiśmy dokonać rezerwacji, to nam powiedziano, że nie można, bo koncert
            jest płatny...gdzie tu jakaś kompetencja czy konsekwencja...?
            Również byłam swiadkiem tego wydarzenia. Ochrona mocno przesadziła, zwłaszcza,
            że wszystko działo się na oczach dziecka, które widząc jak obcy mężczyzna targa
            za głowę po podłodze jego wuja, wpadło w histerię. A dziewczyna,
            która "rezerwowała" stolik patrzyła na wszystko z wielką satysfakcją i
            zadowoleniem. Taka gniazdowa brać żeglarska, choć generalizować nie można,
            faktem jest, że dla przyzwoitych żeglarzy miejsca coraz mniej.
        • seilor1 Re: Pirackie metody na gości - przesadzacie!!!!! 20.01.07, 13:57
          Zamierzałem tam kiedyś wybrać się ze znajomą żeglarką, ale po tym artykule to
          chyba nie pójdę tam. Ochrona nie ma prawa nikogo przeszukać, od tego jest
          Policja i tak samo nie ma prawa nikogo wyciągnąć siłą, jedynie może grzecznie
          prosić o wyjście sali, wyprowadzić może Policja to co wiem.
      • Gość: Kaśka Re: Pirackie metody na gości - przesadzacie!!!!! IP: *.polcard.com.pl 21.01.07, 10:32
        Chodziłam tam kilka lat temu i było w miarę przyzwoicie. Ale jakies trzy lata
        temu też nas wyrzucono. Powodem było to, że jeden z moich kolegów odepchnął
        jakiegoś wygolonego, "pogującego" w tłumie pod sceną osiłka typu ABS, który
        regularnie wpadał na nasz stolik. Pech chciał, że był to kolega jednego z
        ochroniarzy, niejakiego Piotrusia, który miał takie właśnie metody "pracy"
        -wyrzucał tych, którzy mu się nie podobali. Od tamtej pory tam nie byłam i jakoś
        nie tęsknię za tym miejscem. Ów Piotruś podobno tam już nie pracuje, ale jakoś
        nie wpłynęło to na zmianę naszego postanowienia. Tym bardziej, że po
        przeczytaniu tego artykułu możnaby podejrzewać, że koleś wrócił to pilnowania GP.
        A tak poza tym to są przyjemniejsze miejsca do słuchania szant we Wawie....
        I jakoś do tych innych miejsc nie złazi się tyle buractwa....
      • Gość: kirio Re: Pirackie metody na gości - przesadzacie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 11:32
        Tak rezerwacja święta rzecz dla znajomych królika. Dla normalnych gości nie ma
        rezerwacji. Spelunka dla znajomych i tyle.
      • Gość: C. Re: Pirackie metody na gości - przesadzacie!!!!! IP: *.aster.pl 22.01.07, 11:58
        Rezerwacja, kupa smiechu, prywata bo jak gniazdo sie opisywalo to rezerwacji na
        koncertach nie ma!!!
        • Gość: CiN Re: Pirackie metody na gości - przesadzacie!!!!! IP: 80.240.166.* 22.01.07, 12:01
          Spójrz na stronę "Aktualności" GP...
          jest stwierdznie, że na koncerty Mordewindów jest móżliwość rezerwacji...
          tylko czemu się tego się ściśle nie trzymają
    • Gość: s gniazdo jest do d... :] polecam tawerne 10b!! IP: *.jmdi.pl 20.01.07, 13:55
      w gniezdzie jest dzicz! totalna. jak widac nawet ochrona ;] ze stolikami kicha.
      tawerna 10 b jest kozacka mila obsluga, zawsze sie znajdzie miejsce - jak
      stoliki sa zajete to przyniasa jeszcze lawki z zaplecza zeby mozna bylo
      usiasc :) zawsze da suie wszystko zalatwic. i koncerty, ktore w gniezdzie sa
      biletowane po 5 - 10 zł tam są darmowe :] tak wiec do tawerny!! ;)
      • Gość: abc... wy na tym wschodzie to jednak jesteście dzikusy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 17:32
        dzicz jak Ruskie...
        • Gość: mktwkr Re: wy na tym wschodzie to jednak jesteście dziku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 20:33
          i bardzo dobrze!

• Gość: Lemur Rezerwacje tylko dla znajomków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 18:41
      Właściciela, albo menedżera. Fajny lokal.
      • Gość: ble Re: Rezerwacje tylko dla znajomków IP: *.acn.waw.pl 21.01.07, 00:03
        bardzo fajny. gdy bede mial problemy zoladkowe... wiem gdzie wpasc. na stolik.
    • sklis Kompromitacja. Nigdy już tam nie pójdę... 21.01.07, 01:16
      ...chociaż lubię szanty.
      • aurita No to zrobili sobie mega reklame. 21.01.07, 10:35
        Chamstwo, chamstwo chamstwo.

Mam nadzieje ze sprawa trafi do sadu
    • Gość: Antek Stalich Re: Pirackie metody na gości IP: *.dd.nextgentel.com 21.01.07, 11:06
      Jak dla mnie, to kaczka dziennikarska. Jestem czestym gosciem tak warszawskiego
      jak i łódzkiego Gniazda Piratow i nigdy nie potraktowano mnie tam nieuprzejmie.
      Rzeczywiscie, w teorii rezerwacji w czasie imprez biletowanych nie ma.
      Niemniej, bywa, ze do Gniazda dzwonia ludzie zamierzajacy przyjechac tam z
      daleka (Trojmiasto, Dolny Slask, Lubuskie...) i obsluga tawerny idzie czasami
      na reke - rezerwujac stolik. Niewiele sie osiagnie wszczynajac awanture. Lepiej
      po prostu porozmawiac z obsluga czy kierownikiem. Bywa, ze znajdzie sie inne
      miejsce. Bywa, ze da sie przysiasc do czyjegos stolika. Ale awantur nie lubia
      nigdzie. Zeby miec pewnosc, ze da sie w GP usiasc - trzeba po prostu przyjsc
      wczesniej. A jak sie nie da usiasc, mozna potanczyc.

Wole nie porownywac przyjaznego Gniazda Piratow z lokalami nieprzyjaznymi
      • Gość: mikulasz Re: Pirackie metody na gości IP: *.kosson.com 21.01.07, 11:42
        A do Gniazda od dawna już nie chodzę, głownie przez to, że najarane jest tam
        niemiłosiernie.
      • Gość: zdrajca Re: Antek Stalich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 16:18
        Teraz już wiadomo jak ma na imię i nazwisko Pan Manager warszawskiego Gniazda
        Piratów.Z Trójmiasta, Wrocławia a po co.Chyba Managerze dawno we Wrocku nie
        byłeś.Do pierdla Pana Managera.Ale jak mówi Ziobro- wszystko w swoim czasie.
    • Gość: Klient Zwolnienia w GP !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 20:17
      Wczoraj wieczorem przed samym zamknieciem GP bylem świadkiem zwolnienia calej
      obsługi na czele z MENAGEREM !!! Cieakawe czy z powodu tego wydarzenia zamkną
      tą spelune?
      • Gość: gość Nowe Gniazdo Piratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:04
        Wszedłem wczoraj do "Gniazda Piratów" i dostałem olśnienia!
        Ochrona pod ktawatami, orkiestra gra jak z nut, doskonałe piwo, ludziska w
        wieczorowych strojach i co najlepsze: pod "Gniazdem" stoi taksówka do
        dyspozycji klientów i to całkiem GRATIS!!!! Nie powiem, po koncercie
        skarzystałem:)) Pan taksówkarz był bardzo uprzejmy. A kuchnia PRIMA SORT!
        Karkóweczka, że paluchy lizać, a flaczki...uuuuu...niebo w gębie. A do tego
        piwko, i tu znowu niespodzianka, co drugie za friko!!!
        Jeszcze jak żyję nie byłem w takiej restauracji. Będę polecał wszystkim
        znajomym, bo lepszego miejsca w Warszawie chyba nie ma.
        Z żeglarskim pozdrowieniem AHOJ i do zobaczenia na kolejnych imprezach
        w "Gnieździe Piratów".

PS. Nie wiem, czy mozna wierzyć GW, bo sprawy wyglądają na przeklamane przez
        duże "P". A szkoda, bo myślalem, że media są ciut rzetelniejsze:(
        • Gość: ;) Re: Nowe Gniazdo Piratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:19
          A potem się obudziłeś? :D
        • Gość: Rafal Re: Nowe Gniazdo Piratów IP: *.chello.pl 21.01.07, 22:23
          chlopie przestan jarac ;))))
          no chyba ze byles jeszcze bardziej narabany niz wokalista EKT Gdynia. Nie wiem
          jak bylo tydzien temu z Mordewindem, ale wczoraj to nawet kolesie z zespolu
          rzucali miesem wobec swojego "lidera". zeby byla pelna jasnosc. nie chodzi o to
          ze ktos wypije piwo lub dwa w czasie koncertu (chodzi mi tzw artystow). ale o
          stan kompletnego upojenia. w czasie przerwy pan wokalista lezal na scenie pod
          sciana. Jego koledzy byli ewidentnie zazenowani...
          • Gość: Żeglarka Re: Nowe Gniazdo Piratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:50
            Negatywne opinie o tym miejscu to niestety prawda. Moja znajoma tam pracowała i
            od jej opowieści włos się jeżył na głowie. Historie opisywane tutaj przez
            internautów to tylko czubek góry lodowej. Powiem tylko, że jak u niej kilka
            razy byłam to niczego tam nie piłam i nie jadłam :-). Kombinacje z rezerwacjami
            dla znajomych są na porządku dziennym i w twarz można dostać od bramkarzy za
            byle co. Jak słusznie ktoś już zauważył - ryba psuje się od głowy i chyba dla
            wszystkich jest oczywiste, że jeżeli sam właściciel zachęca do łamania prawa i
            napadania na klientów to z knajpy robi się melina. Wniosek: niektóre porty
            trzeba omijać szerokim halsem.
            • Gość: Rafal Re: Nowe Gniazdo Piratów IP: *.chello.pl 21.01.07, 23:06
              To do ktorych portow warto zawinac? Moze podajcie swoje propozycje, moze
              rzeczywiscie jak sie zaglosuje nogami to panowie menedzerowie sie zastanowia. a
              z tymi rezerwacjami to rzeczywiscie jakas lipa. w czasie ostatniego koncertu po
              lewej stronie siedzialo piec kobiet i zbluzgaly kolesi ktorzy postawili na
              chwile na stoliku swoje piwa.... bo ten stolik byl zarezerwowany...
              • Gość: gość Re: Nowe Gniazdo Piratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 02:06
                przeczytalem opinie do tego artykulu i tak jak by nie sa pisane przez bywalcow
                GP

z tego co ja znam przepisy to jesli wyprowadzony gosc wypil choc jedno piwo to
                byl na straconej pozycji wzywajac psiarskie

reakcji ochrony absolutnie sie nie dziwie...
                w GP przychodzi tyle osob ze spokojnie mozna zastosowac zwyczaje do ochrony
                imprez masowych (ze wzgledu na tlok)
                na takich imprezach nie prosi sie czlowieka godzine zeby laskawie opuscil lokal
                tylko sie dziala...
                niech by z 10 osob zobaczylo ze jakis frajer przyszedl i sie rzadzi... pojdzie
                fama i ochrona juz nie ma czego szukac... kazdy by Ich zlewal

wydaje mi sie ze Mlody stanol na wysokosci zadania podejmujac badz co badz
                trudna decyzje ale podjal ja chyba prawidlowo bo nie bylo nic nie zgodnego z
                przepisami a jedynie odrobina niesmaku moralnego niektorych osob ze wzgledu na
                obecne dziecko
                ale osoby dorosle powinny sie liczyc z faktem ze
                "na statku rzadzi kapitan i jak za burte to za burte"
                jesli sparwa skonczy sie w sadzie to napewno GP nie bedzie mialo problemow ze
                znalezieniem odpowiednich swiadkow tego zdarzenia
                a popularnosci tez nie zaszkodzi
                kto ma przychodzic to bedzie przychodzil
                ze raz na ruski rok ktos wyleci z famfarami to tragedia?
                - w tango i cash widzilem ochroniarza ktory podniosl chlopaczka za glowe i
                wyniosl....
                - w jednym z klubow w centrum (niewiem jak sie nazywa) ochrona potraktowala 2
                gosci zelem.... 4 godziny do siebie dochodzili
                - w grand ziro sa wiecznie jakies rozruby
                - patrick - jesli ktos chce jakas mordownio lumpownie o zenujaco niskim
                pozionie to polecam
                - kopernik - ile arzy tam ide to jest burda na calego
                grono.net/forum/topic/1263867/0/

to ze nie ma regularnych zadym to jest wlasnie zasluga menadzera i ochrony a ze
                znalazl sie jakis burak to nastepnym razem smignie sobie do sasiada posiedziec
                • Gość: Andrzej Ziomek Re: Nowe Gniazdo Piratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 11:50
                  Brawo! To ty jesteś tym słynnym menago (ochroniarzem raczej nie bo niewiele by
                  napisali). Dla ciebie klienci to "frajerzy". Oby tak dalej a w GP będą siedziały
                  sami okoliczni żule. Już proponuję wstawić mini bilardzik i rzutki oraz
                  automaciki hazardowe.
                • Gość: C. Re: Nowe Gniazdo Piratów IP: *.aster.pl 22.01.07, 12:21
                  Smieszy mnie ta wypowiedz stalego bywalca. Tangu jest bramka stworzona przez AT
                  i policje, to po pierwsze, znam kilkanascie knajpek gdzie ochrony nawet nie
                  zauwazysz a jest i reaguje skutecznie, po drugie poczytaj przepisy dotyczace
                  imprez masowych to ci sie rozjasni w glowie, a jak lubic mordownie to twoj
                  problem, ja wole posiedziec przy piwie w miejscach gdzie nie ma karkow,
                  buraczanej i malo profesjonalnej ochrony oraz obslugi.
              • Gość: agat Re: Nowe Gniazdo Piratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 16:34
                o i tutaj sie nie zgodzę! nie pięć kobiet zbluzgało kogoś tylko jedna taka w okularach zachowywała sie jak huligan!!! sam usiadłem przy tym stoliku bez problemu bo było miejsce i nawet posiliłem się i porozmawiałem z czterema tymi paniami. były baardzo miłe a tylko ta jedna na końcu tego stołu bluzgała i warczała, reszta ze szczerym uśmiechem mówiła, że tamta jest jakaś chora i żeby spokojnie siadać i ją olać!!! zresztą te 4 panie bawiły się świetnie i żadna (prócz tej jednej) nikomu nie ubliżyła. najwyraźniej ta okularnica jakiś problem miała
                pozdrawiam
    • Gość: świadek Re: Pirackie metody na gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 02:26
      trzeba być inbecylem żeby przyjść z dzieckiek do knajpy i narażać je na
      dym,alkohol,brawo rodzice.A co do obsługi mieli do tego pełne prawo co to jest
      ameryka czy IV RP.
    • Gość: jeżyk22 Pirackie metody na gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 11:21
      Faktycznie na "bramce" same sterydy a na koncertach często nawalone zespoły.
      Trzeba wykreślić z trasy. Poziom baru piwnego.
    • Gość: CiN Obie strony miały rację!!!! IP: 80.240.166.* 22.01.07, 11:53
      Ja również byłam świadkiem tego zdarzenia. Mniejsza o to, jak przebiegało... to
      pokaze nagranie jakby co...
      I jakkolwiek nie popieram zachowania ochrony to uważam, że zamist skupiać się
      na skutkach i dywagować na temat braku kultury zarówno gości jak i ochrony,
      nalezało by się zastanowiś co było bespośrednią przyczyna zajścia!

Nie bunt gościa..
      Nie zachowanie ochrony...

Obydwaj mieli prawo (choć nie tłumaczy to agresji) do walki o swoje prawo.

Mam małą sugestię...

jeżeli na stronie Gniazda pod notatką o koncercie Mordewindów jest adnotacja,
      że MOŻNA rezerwować stoliki, a Panie, ktore odbieraja telefon twardo twierdzą,
      że nie ma rezerwacji to goście mają prawo czuć się zdezorientowani!!!

Uściślijcie!

W dziale aktualności informujecie, że rezeracja jest dopuszczalna - wiec racje
      mieli Państwo, którzy stolik zarezerwowali.
      telefonicznie informujecie, że rezerwacja jest niemożliwa - czyli rację miał
      Pan Donosiciel Do Gazety.

wiadziałm, że 14 lutego równiez można rezerwować stoliki na Mordy... a jak
      trafi się kolejny pan Popiołek...???

zatem ścisłości ! proszę!
    • Gość: mlody A przepraszam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 12:34
      Co najgorze nikt z GP nie wysilił się na słowo przepraszam. Oni naprawdę mają
      ludzi w głębokim poważaniu (oprócz znajomych dla których rezerwacje są możliwe).
      • Gość: CiN Re: A przepraszam? IP: 80.240.166.* 22.01.07, 12:49
        No można było to kulturalnie i z szacunkiem rozwiazac,.... szczególnie, że w
        momencie jak to się zdarzyło, były jeszcze miejsca przy stolikach
        nierezerwowanych...(zakąłdając,że akceptujemy, ze rezerwacja w końcu była),
        albo w jakiś sposób im to zrekompensować...
        ale jak ktoś musi siedzieć koło sceny...
        Ale rzeczywiście pomysł z przyprowadzaniem dziecka nie był najlepszy, a na
        pewno nie przy stoliku tuż pod sceną bo dokładnie tam jest największy młyn. Jak
        już ktoś zauwazył... Pan Popiołek musiał nie mieć świadomości co tam dzije sie
        podczas koncertu.
    • Gość: mec Re: Pirackie metody na gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 12:41
      Generalną zasadą, która obowiązuje w Gnieździe od samego początku, jest nie
      przyjmowanie rezerwacji na koncerty płatne. Wprowadził ją właściciel z własnej
      i nieprzymuszonej woli, aby zrównać szanse wszystkich gościom. Zasadę ta
      sankcjonowana jest od dawna. Jest dla Gości i szanowana tak samo, jak szanują
      jś Goście.

Niestety, jak w każdej zasadzie zdarzają się zdarzenia, z którymi trzeba sobie
      radzić doraźnie. Program muzyczny jest opracowany z minimum miesięcznym
      wyprzedzeniem, istnieje więc ewentualność, iż ktoś z większym wyprzedzeniem
      zarezerwuje stolik na wolny termin, który okaże się terminem koncertu płatnego.
      W takim przypadku dochodzi do kolizji poszanowania prawa rezerwującego z zasadą
      braku rezerwacji. Jeżeli jest taka możliwość, GP oddzwania i przekłada
      rezerwację. Jeżeli nie ma takiej możliwości – musi taką rezerwację uszanować.

Faktem jest, iż stolik o który się rozchodzi w całej tej naciąganej historii,
      został zarezerwowany prawie 2 miesiące wcześniej. GP przyjęło taką rezerwację,
      i musiało się z niej wywiązać. Niestety, było do nie do zrozumienia przez
      osoby, które stolik ten zajęły, uznając że jeżeli nie ma rezerwacji, to nie ma
      ich dla nikogo, a tym samym stolik jest wolny. Pomimo informacji od barmanki i
      obsługi, postanowiły one złośliwie trwać przy swoim. Złośliwie.

Kolejna rzecz - całość zdarzenia jest utrwalona na DVD i zabezpieczona do
      ewentualnego postępowania dowodowego, które jak mniemam powinno być wszczęte
      przy takim zdarzeniu.

Jasno z niego wynika, że nikt nikogo nie pobił, nikt nie miał problemów z
      kurtkami, nikt nie bronił dziecka przed matką, czy też odwrotnie. A więc
      kłamstwo.

Faktem jest, iż cała grupa, która opuściła Gniazdo, odgrażała się opisaniem
      wszystkiego w gazecie, doniesieniem na Policję. Asortyment gróźb i szantażu był
      spory. Mściwość.

Gniazdo tworzą ludzie, którzy do niego przychodzą. Wy. Bezczelny jest
      moralitet, którego prawdziwym motywem jest złośliwość, kłamstwo i mściwość.
      Pomyślcie o tym.

• lemur41 Re: Pirackie metody na gości 22.01.07, 13:46
        Żałosna obroma mec z GP. GP łamie zasadę, którą sam stworzył. Jak się tworzy
        zasady to wypada się ich trzymać. Mętne tłumaczenia o rezerwacji z przed 2
        miesięcy czy roku tylko potwierdzają jak niepoważni ludzie prowadzą ten
        przybytek. A oskarżanie kogoś o ....złośliwość w tym, że chciał przyjść na
        koncert, kupić bilet i wypić piwo to już mania prześladowcza.
      • Gość: Rejowiec Re: Pirackie metody na gości IP: *.maart.pl 22.01.07, 14:03
        Kolego Menago, przestań dalej kręcić i robić ludziom wodę z mózgów. Twój post to
        świadectwo totalnego zacietrzewienia i nienawiści do klientów. Tyle osób się już
        wypowiadało i sam niejeden raz wam zwracałem uwagę, jak tam u was jeszcze
        bywałem, że schodzicie na psy. A ty dalej ten swój głupi PR nieudolnie uprawiasz
        zamiast przyznać, że postąpiliście jak zwykłe chamy, przeprosić, zwrócić tym
        ludziom za bilety i zrobić z tą speluna porządek. Dobrze, że ktoś się w końcu za
        was wziął bo jesteście twardogłowi i niereformowalni. Bierzecie od ludzi
        pieniądze, macie obowiązek przestrzegać prawa i respektować podstawowe zasady
        współżycia bo inaczej stanowicie zagrożenie i to się może skończyć tragedią. Mam
        nadzieję, że traficie wszyscy do sądu - a w tej sprawie będziecie mieli
        przeciwko sobie całą knajpę pełną świadków i na nic te wasze kłamstwa bo wasza
        teoria, że żeglarze marzą o takich tandetnych spelunach i głupich kierownikach w
        roli "kapitanów", a brutalnych bramkarzach w roli "bosmanów" jest po prostu
        chora. Żadni z was żeglarze i nie macie prawa się za takich uważać. Mam
        nadzieję, że inni klienci was oleją tak jak ja i ta sytuacja będzie miała jakiś
        pozytywny wymiar. Natomiast jeżeli chodzi o ciekawsze porty to zdecydowanie
        polecam Tawernę 10 B gdzie bywam od jakiegoś czasu i sobie to miejsce bardzo
        chwalę. :-)
        • Gość: Rafal Re: Pirackie metody na gości IP: *.chello.pl 22.01.07, 14:26
          Panie mec! a ktore koncerty sobotnie nie sa platne? Rozumiem tez, ze bilet
          ktory otrzymalem jest czyms w rodzaju druku scislego zarachowania,
          zaplaciliscie od tego roznego rodzaju podatki bo paragonu fiskalnego to raczej
          nie otrzymalem....
          • Gość: gość Re: Pirackie metody na gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:33
            z biletu proponuje zrobic jakas mila dla orgaznizmu niespodzianke, np.
            poślinić, przykleić sobie na czoło i czekać na ścisłe zarachowanie.
            • Gość: Rafal Re: Pirackie metody na gości IP: *.chello.pl 22.01.07, 14:36
              Albo oprawie sobie to w ramki ;)
        • Gość: 10b??? Re: Pirackie metody na gości IP: 213.241.64.* 23.01.07, 11:36
          10B??? to tam gdzie zmuszają do odnoszenia szklanek na zmywak,
          dobrze, że nei trzeba jeszcze zmywac ..super knajpa, powinny przywiązac jeszcze
          widelce do stołów:)))
          • Gość: (ówna) Re: Pirackie metody na gości IP: 80.240.166.* 23.01.07, 12:08
            tak, to ta knajpa gdzie jest okienko, gdzie MOŻNA odnieśc szkoalnki, i ta
            knajpa, w której chodzą dziewczyny i ZBIERAJĄ szklanki :)

mi jakoś migdy nikt nie kazał :)
            • Gość: 10b??? Re: Pirackie metody na gości IP: 213.241.64.* 23.01.07, 16:40
              a mi Pani za barem kazała, z miną jakbym jej matke i ojca zabił:)
              ..dobrze, że nie przejmuje sie pierdołami bo pewnie teraz wyżywałbym sie w
              postach:)
              • Gość: (ówna) Re: Pirackie metody na gości IP: 80.240.166.* 23.01.07, 16:42
                He,he ...to chyba wiem nawet, która Pani :)
                Ona tak ma ... wygląda na groźną i wszystkim mówi takie teksty...ale jak ktoś
                juz pare razy poprzychodzi to zorientuje sie co kryje się za tym dogryzaniem :)
                że to konwencja i żart :) a kto nie załapie ten się nie bawi :)
    • Gość: Sylwina Manager tego klubu do wymiany !!!! Skandal IP: *.acn.waw.pl 22.01.07, 14:40
      Oburza mnie zachowanie managera tego klubu i jego wytłumaczenie, że klient
      upierając się, że będzie siedział przy zarezerwowanym stoliku, zrobił z
      ochroniarzy i całego klubu pośmiewisko, i wg managera klubu zasłużył sobie po
      prostu na taką publiczna karę, która zresztą natychmiast została wymierzona na
      oczach 8-letniego dziecka. Myślę, że chłopiec ma niezłą traumę po tym, jak jego
      wujek został zaatakowany tylko za to, ze siedział przy tym pechowym stoliku. Czy
      pan Krzysztof Nowakowski nie rozumie, że to nie klient zrobił pośmiewisko, ale
      właśnie to on sam i jego nadworni ochroniarze zbłaźnili się takim zachowaniem,
      bo nawet nie wpadli na pomysł, aby dostawić najzwyczajniej jakiś stolik,
      wyciągnięty choćby spod ziemi, aby tylko nie stracić klienta, bo przecież
      klient, to nasz pan! Czy nie? Nie rozumiem jak można tak potraktować klienta i
      tłumaczyć się, że ma się jeszcze do tego pełne prawo, to skandal! Ale o czym my
      tu mówimy skoro jego szef (szef klubu) też uważa, że ochroniarze słusznie użyli
      siły, ponieważ jak mówi „ - Ten pan potraktował ochroniarza jak powietrze, więc
      ten zareagował prawidłowo”. Teraz wszystko jasne, bo to ochroniarz w tym klubie,
      to nasz Pan, silny, a przez to wszystko mu wolno, zwłaszcza, że ma wsparcie
      swoich pracodawców. O losie… !!! A wszystko zaczęło się od zasad, które klub
      ustalił i narzucił co do rezerwacji i zdawać by się mogło, że dla ładu i
      porządku je wprowadził a tu tak się narobiło. Po co więc wprowadzać coś, czego
      się nie przestrzega. Gdzie tu sens i logika. Jak możecie, to dajcie sobie
      spokój z tym klubem, są inne, ciekawe miejsca gdzie obsługa będzie dla was miła
      i jeszcze będą was zapraszać do siebie w przyszłości.
      • Gość: Rafal Re: Manager tego klubu do wymiany !!!! Skandal IP: *.chello.pl 22.01.07, 14:52
        Zgadzam sie z Sylwia...Jedyna nadzieja jest taka, ze szefem fundacji Gniazdo
        Piratow jest Waldek Mieczkowski... Mam nadzieje ze on zrobi z tym porzadek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka