Dodaj do ulubionych

Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.03, 02:40
Warszawiacy jak oceniacie działalność Waszego Prezydenta? Sprawdził się?
Obserwuj wątek
    • Gość: toja Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.03, 08:37
      Za wcześnie na taką ocenę
      • Gość: Warszawiak Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.chello.pl 14.04.03, 08:40
        Beznadziejny i głupi palant. Myśli tylko o swojej karierze politycznej.
        Obsadza stanowiska tylko "naszymi". Zero koncepcji, intelektu i uczciwości.
        Dno.
        • Gość: ciekawy Dlaczego Kaczyński rozjusza bardziej niż Miller? IP: *.tele2.pl 15.04.03, 10:25
          I kogo?
          Proste ćwiczenie umysłowe na ten fenomen urągania obecnemu prezydentowi
          Warszawy.
          • Gość: 'ciekawy' Re: Dlaczego Kaczyński rozjusza bardziej niż Mill IP: *.tele2.pl 15.04.03, 10:30
            Pardon, jestem inny 'ciekawy', niż autor wątku.
      • Gość: Zos Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: 195.187.84.* 14.04.03, 12:55
        Nie jest on niestety ani prawy, ani sprawiedliwy. Narozrabiał ze
        swoimi "fachowcami" wszędzie gdzie było mozna. Wszyscy, którzy pracowali
        dla Warszawy i w Warszawie poprzenosili swoje firmy (żeby przetrwać) do innych
        miast, i tam się coś dzieje. Robią drogi, chodniki, ulice, a una d...pa.
        Dziękujemy Panie Prezydencie, za obwodnice, za rozbudowę lotniska, za
        przygotowanie warszwskich ulic po zimie, za czystość w mieście, za oświetlone
        mosty i jeszcze nie wiem za co, ale dziekujemy
    • teraz Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? 14.04.03, 08:46
      Były co do niego wielkie nadzieje, głównie związane z nośną, budzącą zaufanie
      nazwą partii: Prawo i Sprawiedliwość, jak w westernie. Okazuje się, że
      faktycznie jak w westernie: wszystko to fikcja! Nachalne forsowanie swoich
      ludzi najczęściej nie uzasadnione tym, że na dotychczasowych nie mógłby sie
      oprzeć, bo są niewiarygodni. Wywalanie porządnych pracowników by zrobic miejsce
      dla kolesió, naprawdę różnego autoramentu, lecz zapewne zasłuzonych. To mi sie
      nie podoba. Myslę, że spowiednik Kaczyńskiego (a wiem, że takiego ma) ma "pełne
      ręce" roboty z tymi rozgrzeszeniami, albo też jest nieświadom "politykowania" i
      całkiem niechrześcijańskich, brutalnych i bezczelnych działań, by pozostać
      tylko przt sprawach personaknych. Nie dotknęło to mnie osobiście, ale nie
      potrafię spokojnie patrzeć tna to, co oni wyprawiają. Takze na obrzydliwe,
      manipulanckie metody. Nie tego się ludzie spodziewali po kimś, kto macha im
      przed oczami szyldem prawa i sprawiedliwosci w dodatku.
      • chaladia Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? 14.04.03, 08:56
        Źle.
        Nie twierdzę, że zadanie, którego się podjął było łatwe, ale ono najwyraźniej
        go przerosło o dwie głowy, niczym Olechowski. To chyba koniec kariery
        politycznej Kaczora, gdyż dowiódł, że nie potrafi ocenić swych sił i porywa się
        na rzeczy, do których nie dorósł. Dobrze, że stało się to na stołku prezydenta
        Warszawy, a nie Prezydenta RP.
        Teraz Kaczor, już świadom że po tej kadencji do Pałacu Prezydenckiego nie ma co
        startować, robi to co każdy polski polityk - stara sie obsadzić wszystkie
        stołki "swoimi" i zgromadzić wszelkimi metodami jak najwięcej środków na złe
        czasy po kadencji. Niby standard - ale to trochę razi, gdy zaczynało się z
        hasłem: "Prawo i Sprawiedliwość".
    • Gość: marcinkiewicz Całkiem nieźle IP: *.tele2.pl 14.04.03, 09:20
      i to zła wiadomość dla tych co zapowiadali natychmiastowy upadek miasta.
      Świadczy o tym fakt że najnośniejszy dla ich wypowiedzi jest temat zmian
      kadrowych. Ja uważam, że intratne posadki we władzach miasta przyciągnęły tyle
      tałatajstwa, że bez tego nie może się obejść. Nie ma kogo żałować, im więcej
      się dowiadujemy o ich wyczynach choćby ze Stołecznej.
      • rampampam_ Katastrofa! 14.04.03, 20:40
        Co do działań kadrowych, to się nie wtrącam, bo każdy ma prawo do otaczania się
        swoimi zaufanymi ludźmi, zwłaszcza jeżeli nie ma powodów, by ufać "zastanej"
        kadrze.

Jednakże rozpaczliwe ograniczanie wydatków, byle tylko nie dać premierowi
        cienia okazji do wprowadzenia zarządu komisarycznego grozi katastrofą
        inwestycyjną. Wstrzymano ogromną ilość inwestycji już prawie gotowych, albo w
        toku. Sytuacja na rynku budownictwa w Warszawie jest taka, że firmy, które to
        dotknęło będą siedzieć cicho, ale co poniektóre mogą "paść". Oczywiście
        Kaczyńskiego to nie interesuje. Co więcej - takie postępowanie podkopuje
        wiarygodność Miasta jako inwestora. Dziś to bez znaczenia, do każdego przetargu
        staje 10-15 chętnych, ale za parę lat, jak się kryzys skończy, to Miasto
        (zapewne już bez Kaczyńskiego) moze mieć poważny kłopot ze znalezieniem dobrego
        wykonawcy....
        Dziś Dromex mógłby skończyć Nowo-wincentego. Za rok jego sprzęt i ludzie mogą
        być gdzieś między Basrą i Nassiriją. Unibud-Budimex skończy basen na
        Łabiszyńskiej. To, że nie będzie pieniędzy jego eksploatację oznacza, że będzie
        stał. Gwarancja będzie "biła", a wady się nie ujawnią. Za rok-dwa, może trzy
        będzie po gwarancji i Budimex każe sobie drogo zapłacić za remont ledwo-co
        uruchomionego obiektu.

Ram pam pam...
    • Gość: Anka Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.chello.pl 14.04.03, 10:22
      Źle. Najgorzeej jak talko można. Nic nie zrobił dla Warszawy ( jeżeli nie
      liczyć obdarowania dobrze płatnymi stanowiskami swoich kolegów).Wzorowo
      realizuje sloganTKM ( teraz k...a my) swojego brata.
      • Gość: Jarek S. Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.03, 12:01
        Tragedia. Obłuda połączona ze złodziejstwem !!!
    • Gość: toja Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.03, 15:21
      Może nie jest za różowo ale to dopiero początek,od czegoś trzeba zacząć.A
      krzyczą najbardziej ci co pospadali ze stołków.Prezydent ma jeszcze dużo czasu
      i bardzo dużo do zrobienia.

• carsten1 To czemu go wybrano? 14.04.03, 15:36
        Nie mieliscie innych alternatyw? Jesli siedzi na swoim stolku to
        ktos go musial wybrac.
        Nie mam kompletnego pojecia o politycznej sytuacji w Polsce i Warszawie
        ale nasuwa mi sie wlasnie takie pytanie.C.
        • Gość: tomojawina Re: To czemu go wybrano? IP: *.acn.waw.pl 14.04.03, 19:12
          carsten1 napisał:

> Nie mieliscie innych alternatyw? Jesli siedzi na swoim stolku to
          > ktos go musial wybrac.
          > Nie mam kompletnego pojecia o politycznej sytuacji w Polsce i Warszawie
          > ale nasuwa mi sie wlasnie takie pytanie.C.

to moja wina też - głosowałem na Niego, dałem się na stare lata jeszcze raz
          nabrać - Prawo i Sprawiedliwość

nadal trudno mi uwierzyć, że to decyzja Mojego Prezydenta: najpierw pismo o 15%
          redukcji
          i o tym, że zwalnianie po 45 roku życia TYLKO wtedy, gdy ktoś niekompetentny,
          albo "uzasadnione podejrzenie nieuczciwości"
          a dziś: 40-60% redukcji etatów
          znam moich kolegów i siebie
          zarabiamy 2 tys. 300 zł brutto
          uczciwie pracujemy (często ponad 8 godzin dziennie)
          nie kradniemy (nawet długopisy ostatnio kupujemy sami, bo nie ma)
          nie bierzemy łapówek
          i ... do widzenia
          po 20 latach uczciwej pracy
          za co?
          bez odpraw
          i z podejrzeniem, że nieuczciwy albo niekompetentny
          będę musiał pójść do Sądu po sprawiedliwość, bo po zwolnieniu w takim trybie
          nigdzie mnie nie przyjmą
          • Gość: dwunasty Re: To czemu go wybrano? IP: *.chem.york.ac.uk 14.04.03, 19:30
            Gość portalu: tomojawina napisał(a):

> to moja wina też - głosowałem na Niego, dałem się na stare lata jeszcze raz
            > nabrać - Prawo i Sprawiedliwość
            >
            > nadal trudno mi uwierzyć, że to decyzja Mojego Prezydenta: najpierw pismo o
            15%
            >
            > redukcji
            > i o tym, że zwalnianie po 45 roku życia TYLKO wtedy, gdy ktoś niekompetentny,
            > albo "uzasadnione podejrzenie nieuczciwości"
            > a dziś: 40-60% redukcji etatów
            > znam moich kolegów i siebie
            > zarabiamy 2 tys. 300 zł brutto
            > uczciwie pracujemy (często ponad 8 godzin dziennie)
            > nie kradniemy (nawet długopisy ostatnio kupujemy sami, bo nie ma)
            > nie bierzemy łapówek
            > i ... do widzenia
            > po 20 latach uczciwej pracy
            > za co?
            > bez odpraw
            > i z podejrzeniem, że nieuczciwy albo niekompetentny
            > będę musiał pójść do Sądu po sprawiedliwość, bo po zwolnieniu w takim trybie
            > nigdzie mnie nie przyjmą

TY siebie nazywasz uczciwym? A kto uczciwy pracował w urzedzie 20 lat temu, w
            stanei wojennym, komuchu stary. Przedstaw sie, jak czujesz sie
            taki "pokrzywdzony", zobaczymy co masz na sumieniu.
            • Gość: tomojawina Re: To czemu go wybrano? IP: *.acn.waw.pl 14.04.03, 21:40
              jestem uczciwy
              i żaden komuch
              do żadnej partii nie należałem
              na styropianie też nie spałem,
              co widać po mojej pensji
    • Gość: Wawerka Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 19:16
      Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> Warszawiacy jak oceniacie działalność Waszego Prezydenta? Sprawdził się?

Bardzo podoba mi sie szczególnie po dzisiejszej wypowiedzi o nowo wybranym
      burmistrzu Wawra, koniec z kanaliami opetanymi checia władzy.
      Pani Prezydenci brawo!
      • Gość: Warszawiak Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.chello.pl 14.04.03, 19:27
        Gość portalu: Wawerka napisał(a):

> Gość portalu: ciekawy napisał(a):
        >
        > > Warszawiacy jak oceniacie działalność Waszego Prezydenta? Sprawdził się?
        >
        > Bardzo podoba mi sie szczególnie po dzisiejszej wypowiedzi o nowo wybranym
        > burmistrzu Wawra, koniec z kanaliami opetanymi checia władzy.
        > Pani Prezydenci brawo!

Kaczyński kanalią opetaną chęcią władzy (?!!!).
        Zgadza się. Brawo Wawerka !
    • Gość: dwunasty Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.chem.york.ac.uk 14.04.03, 19:38
      A ja oceniam bardzo dobrze. Wreszcie mnóstow kanali nie jest pewna dani i
      godziny. Co widać zresztą czarno na białym na tym forum. Życzę wam zebyście
      bali jeszcze bardziej. Do roboty! A jak nie - spadać na szczaw. Młodzi
      bezrobotni czekają.
      • Gość: Warszawiak "Kaczyński kanalią opetaną chęcią władzy" jak ... IP: *.chello.pl 14.04.03, 21:17
        ... to pięknie napisała Wawerka !
      • Gość: ako Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.acn.pl / 10.67.4.* 14.04.03, 22:21
        Jakbym mieszkał poza Warszawą może by mi się podobał. łatwo jest chwalić, gdy
        się ma IP z końcówką "uk", prawda "Dwunasty"?
        • Gość: dwunasty Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.chem.york.ac.uk 14.04.03, 22:37
          Gość portalu: ako napisał(a):

> Jakbym mieszkał poza Warszawą może by mi się podobał. łatwo jest chwalić, gdy
          > się ma IP z końcówką "uk", prawda "Dwunasty"?

Nie sądź po pozorach. W zeszłym tygodniu było jeszcze "pl".
          • Gość: ciekawszy Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.acn.waw.pl 14.04.03, 23:13
            to czemu zwiałeś, jak tu tak cacy?
            • Gość: matti a Ty sie co tu mordujesz, zdrowie stracisz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 01:56
              Gość portalu: ciekawszy napisał(a):
              > to czemu zwiałeś, jak tu tak cacy?

• Gość: matti a Ty sie co tu mordujesz, zdrowie stracisz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 01:56
              Gość portalu: ciekawszy napisał(a):
              > to czemu zwiałeś, jak tu tak cacy?

• Gość: kaha Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.brz.warszawa.supermedia.pl 15.04.03, 01:57
          Gość portalu: ako napisał(a):

> Jakbym mieszkał poza Warszawą może by mi się podobał. łatwo jest chwalić, gdy
          > się ma IP z końcówką "uk", prawda "Dwunasty"?

A ja mieszkam i chwale, teraz jak idziesz cos zalatwic w urzedzie to tak
          milusio, panie, panowie po palcu do d.... by wlezli, bo moze patrza i zobacza
          ze ja taka mila to mnie nie zwolnia.
          Nie bedzie teraz czasu na picie kawki i ploty, wreszcie sie do roboty wezma!!!!!
    • Gość: pisuar Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.acn.pl 15.04.03, 00:36
      Zasrany, zakompleksiony konus.
      • Gość: renia Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 01:54
        Niestety głosowałam na niego.I żałuję.Nic nie robi oprócz poszukiwania
        złodzieji to ważne ale od tego dobra w warszawie nie przybędzie.Wprowadza
        nowych ludzi tak głodnych,że uciekają inwestorzy.I to jego rozumienie
        demokracji on ustawy nie czytał.Może nie lubić jakiegoś Burmistrza ale jego
        wybrała rada dzielnicy i on ma tu gówno do gadania.Ja nie podpiszę umowy.
        • etos.solidarnosci " Kaczyński kanalią opetaną chęcią władzy ! " nt 15.04.03, 08:18
        • Gość: dwunasty Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.chem.york.ac.uk 15.04.03, 08:45
          Gość portalu: renia napisał(a):

> Niestety głosowałam na niego.I żałuję.Nic nie robi oprócz poszukiwania
          > złodzieji to ważne ale od tego dobra w warszawie nie przybędzie.Wprowadza
          > nowych ludzi tak głodnych,że uciekają inwestorzy.I to jego rozumienie
          > demokracji on ustawy nie czytał.Może nie lubić jakiegoś Burmistrza ale jego
          > wybrała rada dzielnicy i on ma tu gówno do gadania.

Ja nie podpiszę umowy.

buahahahahhaha, co za poświęcenie. Godne lepszej sprawy albo epoki, która już
          minęła. M.in. także dzięki Kaczyńskiemu.
          • Gość: Wojtek z Ochoty Re: " Kaczyński kanalią opetaną chęcią władzy ! " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.03, 11:06
            Gość portalu: dwunasty napisał(a):

> Gość portalu: renia napisał(a):
            >
            > > Niestety głosowałam na niego.I żałuję.Nic nie robi oprócz poszukiwania
            > > złodzieji to ważne ale od tego dobra w warszawie nie przybędzie.Wprowadza
            > > nowych ludzi tak głodnych,że uciekają inwestorzy.I to jego rozumienie
            > > demokracji on ustawy nie czytał.Może nie lubić jakiegoś Burmistrza ale jeg
            > o
            > > wybrała rada dzielnicy i on ma tu gówno do gadania.
            >
            > Ja nie podpiszę umowy.
            >
            > buahahahahhaha, co za poświęcenie. Godne lepszej sprawy albo epoki, która
            już
            > minęła. M.in. także dzięki Kaczyńskiemu.

"dwunasty" męska kurwo !
            Może byś tak przyjechał lachociągu do Polski ?
            Marnujesz się tam przy zmywaniu garów i zdzieraniu azbestu, w mordę jebana
            ruro !
            • dwunasty Re: ' Kaczyński kanalią opetaną chęcią władzy ! ' 15.04.03, 11:32
              Gość portalu: Wojtek z Ochoty napisał(a):

> Gość portalu: dwunasty napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: renia napisał(a):
              > >
              > > > Niestety głosowałam na niego.I żałuję.Nic nie robi oprócz poszukiwani
              > a
              > > > złodzieji to ważne ale od tego dobra w warszawie nie przybędzie.Wprow
              > adza
              > > > nowych ludzi tak głodnych,że uciekają inwestorzy.I to jego rozumieni
              > e
              > > > demokracji on ustawy nie czytał.Może nie lubić jakiegoś Burmistrza al
              > e jeg
              > > o
              > > > wybrała rada dzielnicy i on ma tu gówno do gadania.
              > >
              > > Ja nie podpiszę umowy.
              > >
              > > buahahahahhaha, co za poświęcenie. Godne lepszej sprawy albo epoki, która
              > już
              > > minęła. M.in. także dzięki Kaczyńskiemu.
              >
              > "dwunasty" męska kurwo !
              > Może byś tak przyjechał lachociągu do Polski ?
              > Marnujesz się tam przy zmywaniu garów i zdzieraniu azbestu, w mordę jebana
              > ruro !

Mało oryginalny jesteś ty świński ryju, ty świński ogonie, ty świńska nóżko, ty
              golonko, ty fałdo, ty grubasie, ty pyzo, ty klucho, ty kicho, ty pulpecie, ty
              żłobie, ty gnomie, ty glisto, ty cetyńcu, ty zarazo pełzakowa, ty gadzie, ty
              jadzie, ty ospo, dyfteroidzie, ty pasożycie, ty trutniu, ty trądzie, ty
              swądzie, ty hieno, ty szakalu, ty kanalio, ty katakumbo, ty hekatombo, ty
              przykry typie, ty koszmarku, ty bufonie, ty farmazonie, ty kameleonie, ty
              chorągiewko na dachu, ty taki nie taki, ty ni w pięć ni w dziewięć ni w
              dziewiętnaście, ty smutasie, ty jaglico, ty zaćmo, ty kaprawe oczko, ty
              zezowate oczko, ty kapusiu, ty wiraszko, ty ślipku, ty szpiclu, ty hyclu,
              ty przykry typie, ty kicie, ty kleju, ty gumozo, ty gutaperko, ty kalafonio, ty
              wazelino, ty gliceryno, ty lokaju, ty lizusie, ty smoczku, ty klakierze, ty
              pozerze, ty picerze, ty picusiu, ty lalusiu, ty kabotynie, ty luju pasiaty, ty
              kowboju na garbatym koniu, ty klocu, ty młocie, ty piło, ty szprycho, ty graco,
              ty ruro nieprzeczyszczona, ty zadro, ty drapaku, ty drucie, ty draniu, ty
              przykry typie, ty kapitalisto, ty neokolonialisto, ty burżuju rumiany,
              ty karierowiczu, ty groszorobie, ty mikrobie, ty gronkowcu, ty kieszonkowcu, ty
              gonokoku, ty luesie, ty purchawko, ty nogawko, ty mitomanie, ty narkomanie, ty
              kinomanie, ty grabarzu, ty bakcylu, ty nekrofilu, ty sromotniku bezwstydny, ty
              seksolacie, ty bajzeltato, ty szmato,
              ty scholastyku, ty kiwnięty dzięciole, ty strzaskana rzepo, ty współczesna
              ruino,
              ty rufo nieprzeciętna, ty klapo, ty gilotyno, ty szubienico, ty przykry typie,
              ty szlafmyco, ty pomponie, ty kutafonie, ty pomyjo, ty knocie, ty gniocie, ty
              gnoju,
              ty playboyu, ty modny przeboju, ty astamanioano, ty moja droga ja cię wcale nie
              kocham,
              ty omamie blue, ty onanio, ty kurza melodio, ty zdarta płyto, ty trelewizjo, ty
              lelemencie,
              ty dupku żołędny, ty bycie zbędny, ty podwiązko, ty klawiszu, ty kołtunie, ty
              larwo, ty kleszczu,
              ty mszyco, ty szkodliwa naliścico, ty korniku zrosłozębny, ty korniku
              bruzdkowany,
              ty koński bąku, ty końska pijawko, ty szulerze, ty gangsterze, ty rabusiu, ty
              morderco,
              ty przykry typie, ty nygusie, ty bumelancie, ty akselbancie, ty kurdebalansie,
              ty kurdemolu,
              ty zębolu, ty szczerbolu, ty rybo dwudyszna, ty wypukła flądro, ty śnięty
              halibucie,
              ty śmierdzący skunksie, ty moreno denna, ty mule epoki, ty zbuku, ty kwadratowe
              jajco,
              ty artysto, ty prywaciarzu, ty intelektualisto badylarzu, ty talencie na
              zakręcie,
              ty geniuszu z przymusu, ty wajszwancu od awansu, ty awangardo ariegardy, ty
              tabako w rogu,
              ty neptku, ty nadrachu, ty meneliku, ty sedesie z bakelitu, ty koterio, ty
              komitywo,
              ty kombinacjo, ty machinacjo, ty metodo kupiecka, ty dolary i piernaty,
              ty a dalejże ty w szmaty, ty lichwiarzu, ty wekslu, ty kwicie, ty kleksie,
              ty pecie, ty bzdecie, ty przykry typie, ty makieto, ty tapeto, ty tandeto, ty
              torbo,
              ty torbielu, ty drągu w dziejowym przeciągu, ty kiju, ty kij ci w oko, ty hak
              ci w smak,
              ty nogo, ty fujaro, ty klarnecie, ty bidecie, ty kiblu, ty biegunko, ty
              kałmasznawardze,
              ty flujo, ty szujo, ty fafulo, ty muchoplujko ze złotym zębem, ty mrowkolwie
              plamistoskrzydły,
              ty kawale chama w odcieniu yellow bahama, ty palcu w nosie, ty baboku, ty
              obiboku,
              ty bago, ty zgago, ty dzwonie bez serca, ty emalio z nocnika, ty czarnodupcu,
              ty kolcogłówku,
              ty capie, ty bucu, ty wawrzonie, ty luluchu, ty patafianie, ty palancie, ty
              palantówo,
              ty szajbusie, ty aparycjonisto, ty kulturysto, ty żigolaku, ty łajdaku,
              ty chechłaku, ty lebiego, ty alfonsie i omego, ty przykry typie, ty
              konweniujący kołnierzyku,
              ty zerowokątny czytelniku, ty literacki żywociku, ty kawiarnio, ty
              rupieciarnio,
              ty trupieciarnio, ty chałturo, ty paprochu, ty farfoclu, ty chęcho, ty
              chachmęcie,
              ty chebdo, ty chwaście, ty mydłku, ty mizdrzaku, ty wyskrobku, ty cycku, ty
              sikawo,
              ty siuśmajtku, ty zgniłku, ty padalcu, ty zaropialcu, ty przykry typie,
              ty lilio w kibici łamana, ty prostowaczu banana, ty wyciśnięta cytryno,
              ty kotlecie sponiewierany, ty zapluty kabanosie, ty zapity kurduplu,
              ty zmęczona jagodo, ty wczasowa przygodo, ty pipo grochowa, ty zapchany
              gwizdku,
              ty pięć minut za krzakiem rozmarynu, ty niedokończona iluzjo, ty zaciągnięta
              żaluzjo,
              ty zazdrostko, ty zawistniku, ty arszeniku, ty ciemna maszynerio, ty sztuczny
              kwiatku,
              ty krosto, ty pryszczu, ty wągrze, ty zachciewajko, ty kurzajko, ty pluskwo, ty
              mendo,
              ty mendoweszko, ty przykry typie, ty złap mnie za pukiel, ty wskocz mi na kant,
              ty narób mi wkoło pióra, ty mów mi wuju, ty masz na loda, ty nie śpiewaj nie
              mam drobnych,
              ty kandydacie do nogi, ty kto ci ręce rozbujał, ty zniknij systemem
              bezszmerowym,
              ty ciągnij smuge, ty spadaj, ty zjeżdżaj, ty spieprzaj, ty stleń się,
              ty spłyń z lodami, ty giń, dzyń, dzyń, dzyń...
              • Gość: Wojtek z Ochoty Re: ' Kaczyński kanalią opetaną chęcią władzy ! ' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.03, 12:33
                dwunasty napisał:

> Gość portalu: Wojtek z Ochoty napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: dwunasty napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: renia napisał(a):
                > > >
                > > > > Niestety głosowałam na niego.I żałuję.Nic nie robi oprócz poszuk
                > iwani
                > > a
                > > > > złodzieji to ważne ale od tego dobra w warszawie nie przybędzie.
                > Wprow
                > > adza
                > > > > nowych ludzi tak głodnych,że uciekają inwestorzy.I to jego rozu
                > mieni
                > > e
                > > > > demokracji on ustawy nie czytał.Może nie lubić jakiegoś Burmistr
                > za al
                > > e jeg
                > > > o
                > > > > wybrała rada dzielnicy i on ma tu gówno do gadania.
                > > >
                > > > Ja nie podpiszę umowy.
                > > >
                > > > buahahahahhaha, co za poświęcenie. Godne lepszej sprawy albo epoki, k
                > tóra
                > > już
                > > > minęła. M.in. także dzięki Kaczyńskiemu.
                > >
                > > "dwunasty" męska kurwo !
                > > Może byś tak przyjechał lachociągu do Polski ?
                > > Marnujesz się tam przy zmywaniu garów i zdzieraniu azbestu, w mordę jebana
                >
                > > ruro !
                >
                >
                > Mało oryginalny jesteś ty świński ryju, ty świński ogonie, ty świńska nóżko,
                ty
                >
                > golonko, ty fałdo, ty grubasie, ty pyzo, ty klucho, ty kicho, ty pulpecie,
                ty
                > żłobie, ty gnomie, ty glisto, ty cetyńcu, ty zarazo pełzakowa, ty gadzie, ty
                > jadzie, ty ospo, dyfteroidzie, ty pasożycie, ty trutniu, ty trądzie, ty
                > swądzie, ty hieno, ty szakalu, ty kanalio, ty katakumbo, ty hekatombo, ty
                > przykry typie, ty koszmarku, ty bufonie, ty farmazonie, ty kameleonie, ty
                > chorągiewko na dachu, ty taki nie taki, ty ni w pięć ni w dziewięć ni w
                > dziewiętnaście, ty smutasie, ty jaglico, ty zaćmo, ty kaprawe oczko, ty
                > zezowate oczko, ty kapusiu, ty wiraszko, ty ślipku, ty szpiclu, ty hyclu,
                > ty przykry typie, ty kicie, ty kleju, ty gumozo, ty gutaperko, ty kalafonio,
                ty
                >
                > wazelino, ty gliceryno, ty lokaju, ty lizusie, ty smoczku, ty klakierze, ty
                > pozerze, ty picerze, ty picusiu, ty lalusiu, ty kabotynie, ty luju pasiaty,
                ty
                > kowboju na garbatym koniu, ty klocu, ty młocie, ty piło, ty szprycho, ty
                graco,
                >
                > ty ruro nieprzeczyszczona, ty zadro, ty drapaku, ty drucie, ty draniu, ty
                > przykry typie, ty kapitalisto, ty neokolonialisto, ty burżuju rumiany,
                > ty karierowiczu, ty groszorobie, ty mikrobie, ty gronkowcu, ty kieszonkowcu,
                ty
                >
                > gonokoku, ty luesie, ty purchawko, ty nogawko, ty mitomanie, ty narkomanie,
                ty
                > kinomanie, ty grabarzu, ty bakcylu, ty nekrofilu, ty sromotniku bezwstydny,
                ty
                > seksolacie, ty bajzeltato, ty szmato,
                > ty scholastyku, ty kiwnięty dzięciole, ty strzaskana rzepo, ty współczesna
                > ruino,
                > ty rufo nieprzeciętna, ty klapo, ty gilotyno, ty szubienico, ty przykry
                typie,
                > ty szlafmyco, ty pomponie, ty kutafonie, ty pomyjo, ty knocie, ty gniocie,
                ty
                > gnoju,
                > ty playboyu, ty modny przeboju, ty astamanioano, ty moja droga ja cię wcale
                nie
                >
                > kocham,
                > ty omamie blue, ty onanio, ty kurza melodio, ty zdarta płyto, ty trelewizjo,
                ty
                >
                > lelemencie,
                > ty dupku żołędny, ty bycie zbędny, ty podwiązko, ty klawiszu, ty kołtunie,
                ty
                > larwo, ty kleszczu,
                > ty mszyco, ty szkodliwa naliścico, ty korniku zrosłozębny, ty korniku
                > bruzdkowany,
                > ty koński bąku, ty końska pijawko, ty szulerze, ty gangsterze, ty rabusiu,
                ty
                > morderco,
                > ty przykry typie, ty nygusie, ty bumelancie, ty akselbancie, ty
                kurdebalansie,
                > ty kurdemolu,
                > ty zębolu, ty szczerbolu, ty rybo dwudyszna, ty wypukła flądro, ty śnięty
                > halibucie,
                > ty śmierdzący skunksie, ty moreno denna, ty mule epoki, ty zbuku, ty
                kwadratowe
                >
                > jajco,
                > ty artysto, ty prywaciarzu, ty intelektualisto badylarzu, ty talencie na
                > zakręcie,
                > ty geniuszu z przymusu, ty wajszwancu od awansu, ty awangardo ariegardy, ty
                > tabako w rogu,
                > ty neptku, ty nadrachu, ty meneliku, ty sedesie z bakelitu, ty koterio, ty
                > komitywo,
                > ty kombinacjo, ty machinacjo, ty metodo kupiecka, ty dolary i piernaty,
                > ty a dalejże ty w szmaty, ty lichwiarzu, ty wekslu, ty kwicie, ty kleksie,
                > ty pecie, ty bzdecie, ty przykry typie, ty makieto, ty tapeto, ty tandeto,
                ty
                > torbo,
                > ty torbielu, ty drągu w dziejowym przeciągu, ty kiju, ty kij ci w oko, ty
                hak
                > ci w smak,
                > ty nogo, ty fujaro, ty klarnecie, ty bidecie, ty kiblu, ty biegunko, ty
                > kałmasznawardze,
                > ty flujo, ty szujo, ty fafulo, ty muchoplujko ze złotym zębem, ty mrowkolwie
                > plamistoskrzydły,
                > ty kawale chama w odcieniu yellow bahama, ty palcu w nosie, ty baboku, ty
                > obiboku,
                > ty bago, ty zgago, ty dzwonie bez serca, ty emalio z nocnika, ty
                czarnodupcu,
                > ty kolcogłówku,
                > ty capie, ty bucu, ty wawrzonie, ty luluchu, ty patafianie, ty palancie, ty
                > palantówo,
                > ty szajbusie, ty aparycjonisto, ty kulturysto, ty żigolaku, ty łajdaku,
                > ty chechłaku, ty lebiego, ty alfonsie i omego, ty przykry typie, ty
                > konweniujący kołnierzyku,
                > ty zerowokątny czytelniku, ty literacki żywociku, ty kawiarnio, ty
                > rupieciarnio,
                > ty trupieciarnio, ty chałturo, ty paprochu, ty farfoclu, ty chęcho, ty
                > chachmęcie,
                > ty chebdo, ty chwaście, ty mydłku, ty mizdrzaku, ty wyskrobku, ty cycku, ty
                > sikawo,
                > ty siuśmajtku, ty zgniłku, ty padalcu, ty zaropialcu, ty przykry typie,
                > ty lilio w kibici łamana, ty prostowaczu banana, ty wyciśnięta cytryno,
                > ty kotlecie sponiewierany, ty zapluty kabanosie, ty zapity kurduplu,
                > ty zmęczona jagodo, ty wczasowa przygodo, ty pipo grochowa, ty zapchany
                > gwizdku,
                > ty pięć minut za krzakiem rozmarynu, ty niedokończona iluzjo, ty zaciągnięta
                > żaluzjo,
                > ty zazdrostko, ty zawistniku, ty arszeniku, ty ciemna maszynerio, ty
                sztuczny
                > kwiatku,
                > ty krosto, ty pryszczu, ty wągrze, ty zachciewajko, ty kurzajko, ty pluskwo,
                ty
                >
                > mendo,
                > ty mendoweszko, ty przykry typie, ty złap mnie za pukiel, ty wskocz mi na
                kant,
                >
                > ty narób mi wkoło pióra, ty mów mi wuju, ty masz na loda, ty nie śpiewaj nie
                > mam drobnych,
                > ty kandydacie do nogi, ty kto ci ręce rozbujał, ty zniknij systemem
                > bezszmerowym,
                > ty ciągnij smuge, ty spadaj, ty zjeżdżaj, ty spieprzaj, ty stleń się,
                > ty spłyń z lodami, ty giń, dzyń, dzyń, dzyń...

Sram ci na ryj, dwunasty.
                The End.
                • Gość: dwunasty Re: ' Kaczyński kanalią opetaną chęcią władzy ! ' IP: *.chem.york.ac.uk 15.04.03, 17:45
                  Gość portalu: Wojtek z Ochoty napisał(a):

> Sram ci na ryj, dwunasty.

Nasraj na ryj swojej mamie, dupodajce - ona to przecież uwielbia. A z tego, co
                  zostanie ulep figurki, może się zaspokoisz zasrańcu. Tylko nie zapomnij wyjąć z
                  dupy drąga, którego ci wsadził tatuś.

> The End.
                  • Gość: Szczery Re: ' Kaczyński kanalią opetaną chęcią władzy ! ' IP: *.chello.pl 15.04.03, 17:47
                    "dwunasty" to gówno.
                    • omar1 Re: ' Kaczyński kanalią opetaną chęcią władzy ! ' 15.04.03, 17:51
                      PRECZ RĘCE OD "12"!!!!!!!!!!
                    • Gość: dwunasty Re: ' Kaczyński kanalią opetaną chęcią władzy ! ' IP: *.chem.york.ac.uk 15.04.03, 17:57
                      Gość portalu: Szczery napisał(a):

> "dwunasty" to gówno.

A ty szambonurku co, już fajrant? Wytaplaj się w tym, co dzisiaj wyłowiłeś,
                      może ci ulży.
    • Gość: Liszka Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.03, 18:49
      Hm.Panowie,chyba ciut odeszliście od tematu.
      • telewizja.trwam Re: Jak oceniacie Prezydenta Kaczyńskiego? 16.04.03, 09:27
        Tak jak "dwunastego" !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka