Dodaj do ulubionych

Gdzie PCHLI TARG

14.04.03, 12:37
Jak w temacie, słyszałem o kole i olimpi, gdzie koło to mniej więcje wiem
ale ten Olimpia to mi niec nie mówi.
A może to stare dane, możecie mi pomoć w dotarciu do kliku albo
przynajmniej jednego pchlego targu z informacją jak tam jest i jak można
dotrzeć (położenie).
Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: szatanista Re: Gdzie PCHLI TARG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.03, 13:04
      olimpia to bazar kolo stadionu przy skrzyzowaniu prymasa i gorczewskiej, jedno
      wejscie 'od zyrafy' drugie na sama wlasciwa olimpie-dziady od prymasa kawalek,
      latwo zauwazyc zawsze tlumy ludzi....ale kolo i olimpia to inne swiaty ...kolo
      to snoby i kolekcjonerzy a olimpia dziady, barachlo i klimat jaki byl w gietcie
      pewnie, generalnie troche hartkor, pijacy, byli gitowcy i bikiniarze, zawsze w
      niedziele tam jestem, teraz jakos w tygodniu ma podobno tez byc przed
      swietami...
      • Gość: gość Re: Gdzie PCHLI TARG IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.14, 13:39
        Byłam w niedzielę 20.07.2014 handlować nic nie sprzedałam przyszedł pobrał opłatę i lunął deszcz za 5 min większość handlarzy nie zapłaciła ,na następny tydzień przyjechałam handlować przyszedł po opłatę ,nie chciałam zapłacić bo z jakiej racji zapłaciłam tydzień za deszcz,zagrozili bileciarze wezwaniem straży i zabronili przyjeżdżać na handel ,straż wlepiła mandat za 2 min podjazdu w celu załadowania towaru na samochód 100zł ,nigdy więcej handlu na tym dziadostwie ,oczywiście nic nie zarobiłam bo tam chcą wszystko za 2 do 5 zł .
        • nota222 Re: Gdzie PCHLI TARG 28.07.14, 16:01
          bylas na tym olimpie? ile kosztuje stanowisko? I jak wyglada? nie ma zadaszenia? chce przyjechac do W-wy za kilka tygodni pohandlowac swoimi ciuchami ale nie znam W-wy wiec jesli mozna to podpytam Cie jeszcze o pare spraw jak mi sie skojarzy, dobrze? za kilka dni sie odezwe jak juz bede wiedziala czy jade. z gory dzieki za odpowiedz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka