Dodaj do ulubionych

Prestiżowa nagroda dla warszawskiego hostelu

01.02.07, 01:11
"Warszawa ma skarb! Mieszkańcy miasta jednak mało o nim wiedzą. To hostel Oki Doki."

O losie!!! Panie Jerzy! Jakim to cudem mamy cokolwiek wiedzieć o hostelu "Oki Doki"?! Wszak my z niego nie korzystamy.
Słyszał pan kiedyś by warszawiak rezerwowal sobie miejsce w warszawskim hotelu? Że o hostelu nie wspomnę...
Obserwuj wątek
    • Gość: chinique STFU IP: *.acn.waw.pl 01.02.07, 07:52
      Właściciele hostelu wykonują dobry dżab, więc go nie deprecjonuj, nie umniejszaj
      dobrego PR-u jaki na całe szczęście bez Twojego udziału pobrała Warszawa, o co
      ostatnio trudno, zwłaszcza z powodu takich warszawiaków jak Ty, czy ten drugi z
      Żolka. Być może inni mieszkańcy miasta podróżują od czasu do czasu i miło im
      słyszeć że wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej.
      • Gość: z Wawra gratuluję IP: *.itpp.pl 01.02.07, 10:56
        cieszę się że takie miejsce jest w Warszawie !! Zapewne się tam nie wybiorę ale
        warto wiedzieć aby w razie potrzeby polecać przyjezdnym
    • sekwana2005 hostel z duszą i sercem.... 01.02.07, 08:54
      jako stołeczny tubylec nie nocuje poza domem, ale na ten hostel chyba się
      skuszę...
      nie wiem tylko, czy spać z Reganem, dziewicą czy kotem - dziś "na bazie i po
      linii" jest chyba tylko to ostatnie...
      jeśli relacja to prawda, tylko prawda i cała prawda - to GRATULUJĘ
      tym bardziej, iż hostele mają ceny przystepne dla młodych i niezamoznych
      podróżników, nie zaś stawki apartamentów prezydenckich pięciogwiazdokych
      hoteli...
      a pomysł współpracy z młodymi plastykami też sympatyczny
    • Gość: Jolka Prestiżowa nagroda dla warszawskiego hostelu IP: *.um.warszawa.pl 01.02.07, 09:01
      Gratuluję nagrody! Nie byłam gościerm OKI DOKI, ale mieszkałam kiedys kilka dni
      w podobnym miejscu w Kopenhadze - hotel Fox w centrum miasta, 3 minuty spaceru
      od Tivoli. Każdy pokój zaprojektowany przez innego artystę - ja mieszkałam w
      p.302 wyłożonym mozaiką i ozdobionym wielką złotą byczą głową. Jeśli ktoś jest
      ciekawy i chciałby porównać ofertę polską i duńską polecam
      www.hotelfox.dk/rooms.html
    • Gość: LarwaMariola Prestiżowa nagroda dla warszawskiego hostelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 09:45
      Cudnie, uwielbiam to miejsce :))))
    • skeler Re: Prestiżowa nagroda dla warszawskiego hostelu 01.02.07, 14:22
      > Słyszał pan kiedyś by warszawiak rezerwowal sobie miejsce w warszawskim
      hotelu?
      > Że o hostelu nie wspomnę...

Ze wzgledu na kiepski dojazd komunikacja publiczna do domu w godzinach nocnych,
      bardzo czesto zostaje w hostelu na noc - akurat nie w opisanym w artykule,
      tylko w Zielonym Mazowszu na Nowogrodzkiej i sobie bardzo cenie te noclegi, bo
      rano nie musze znowu dojezdzac do centrum - szczegolnie w weekendy, jak trzeba
      byc rano na uczelni ;-)
    • Gość: Ewa Re: Prestiżowa nagroda dla warszawskiego hostelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 02:15
      Gratuluję!
    • Gość: MARC Cos nie tak z ta 3 w pierwszej dziesiatce... IP: *.aster.pl 02.02.07, 14:35
      www.hostelworld.com/viewtravelfeature.php/FeatNO.49
      Warszawski hostel jest na 10 miejscu i oprocz niego jest tylko jeszcze jeden polski hostel w Top10.
      Czasami moze warto sprawdzic zrodlo, zanim sie napisze artykul...
      • Gość: zuzka Re: Cos nie tak z ta 3 w pierwszej dziesiatce... IP: *.acn.waw.pl 02.02.07, 14:40
        Sam se sprawdz, Flamingo dostal hoscara za lokalizację!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka