Dodaj do ulubionych

Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynski ...

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 00:53
No to już wiadomo jak sobie kaczynski wyobraża demokracje.
Dobrze,że teraz się odkrył to jeszcze minie trochę czasu zanim
większośc ludzi się pozna na tym geniuszu.Ja tak w niego
wierzyłem a od wyborów nie było jednej decyzji bez konotacji
politycznych.Wycofuję poparcie.
obywatel Kaczogrodu d .warszawa.
Obserwuj wątek
    • Gość: MisiekK Demokracja:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 01:08
      Hehehe.... Nie nalezy do ukladu....
    • Gość: Laur Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk IP: *.chello.pl 15.04.03, 07:38
      To tak sobie wyobraża Pan Prezydent demokrację. Gratuluję,
      właśnie wyłazi prawdziwy Kaczyński.
      Panie Prezydencie Kaczyński najwyższy czas aby Pan i pana ekipa
      trochę się opanowali, więcej kultury panowie.
    • Gość: motllo Boże chroń Polskę; od wojny, głodu, i od Kaczyńskich IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 07:40
    • Gość: ja Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk IP: *.pgi.waw.pl 15.04.03, 07:43
      Jedynym widocznym skutkiem rządów prezydenta K. jest rozplenienie się nielegalnego handlu na ulicach. Z miasta
      zrobił się ohydny bazar.
      • Gość: dwunasty Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk IP: *.chem.york.ac.uk 15.04.03, 09:01
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Jedynym widocznym skutkiem rządów prezydenta K. jest rozplenienie się
        nielegaln
        > ego handlu na ulicach. Z miasta
        > zrobił się ohydny bazar.

Hahahhaha, co za przenikliwość w ocenianiu rzeczywistości.

A ja się cieszę, że Kaczor z Godlewskim nie podpisze umowy. Ma do tego pełne
        prawo a na Godlewskim ciążą zarzuty co najmniej niegospodarności. Kaczor, tak
        trzymaj! Pewnie wszystkich złodziei nie wypelnisz ale paru największych na
        pewno.
        • Gość: radczyni A co na to wojewoda Mizieliński?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 09:22
          Przecież to anarchia.Jakie stanowisko zajmie w tej sytuacji rząd?
          co na to wojewoda Mizieliński???Czy podejmie w tej sprawie
          decyzję nadzorczą?
        • Gość: Laur Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk IP: *.chello.pl 15.04.03, 15:04
          Człowieku ty chyba jesteś ze świty Pana Kaczyńskiego, jak w demokratycznym
          państwie Prezydent Warszawy może łamać podstawowe założenia demokratycznego
          państwa . To właśnie nazywa Pan Prawem ale zapomniał Pan o sprawiedliwości,
          bądź w ogóle nie rozumie Pan znaczenia tych słów.
        • Gość: kiwi Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk IP: *.chello.pl 16.04.03, 15:45
          Gość portalu: dwunasty napisał(a):

> Gość portalu: ja napisał(a):
          >
          > > Jedynym widocznym skutkiem rządów prezydenta K. jest rozplenienie się
          > nielegaln
          > > ego handlu na ulicach. Z miasta
          > > zrobił się ohydny bazar.
          >
          > Hahahhaha, co za przenikliwość w ocenianiu rzeczywistości.
          >
          > A ja się cieszę, że Kaczor z Godlewskim nie podpisze umowy. Ma do tego pełne
          > prawo a na Godlewskim ciążą zarzuty co najmniej niegospodarności. Kaczor, tak
          > trzymaj! Pewnie wszystkich złodziei nie wypelnisz ale paru największych na
          > pewno.

Przecież Godlewski sam się nie wybrał.
    • Gość: karma Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 09:36
      Całkowicie się zgadzam. Na dodatek jako mieszkaniec Wawra mogę
      zapewnić, że tylko pod rządami pana Godlewskiego działy się tu
      jakieś pozytywne rzeczy. Ciekawe też, że K. akceptował tego
      złodzieja Ilikowskiego jako wiceburmistrza...Czy doczekamy się
      kiedyś prawdziwie praworzadnej, uczciwej i aktywnej grupy
      samorządowców?
      • atka5 Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk 15.04.03, 09:43
        No to drodzy współmieszkańcy Warszawy! Hodujemy sobie Saddama na własnej piersi!
        A co na to dziennikarze? Gazeto!!! Przecież tu afera goni aferę, a Ty śpisz?
        Jak mamy to rozumieć?
        • Gość: robi Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk IP: *.lech.kso.pl / 192.168.67.* 15.04.03, 20:19
          w pełni się zgadzam z opinią Atki , a Michnik jakby tylko chciał
          już dawno zjadłby tego małego Saddamka , póki jeszcze nie urósł,
          póki co jednak współpracują.
          Pan prezydent ogrzewa tramwaje,pan prezydent oddaje basen dla
          dzieci , przerabia urzędników na bruk itp.
          Ciągle się powtarza że warszawa nie miała administracji teraz za
          to będzie miała na najwyższych
          stanowiskach .............archeologów i kelnerów.
          Dziwny jest ten świat , wtedy kurwa Oni , teraz kurwa "MY" , a
          ludzie uczciwi i wykształceni ( zapewne uczciwi inaczej w
          rozumieniu prezydenta naszej stolicy ) muszą coraz częściej
          spierdalać z tego kraju.
          Przyłączam się do apelu o rzetelne zainteresowanie się Gazety
          tym co się dzieje w mieście , tym wirtualnym budżetem który nie
          zostanie zrealizowany z powodu totalnego bałaganu w stolicy.
          Po co pogłębiać ten kryzys jak można temu zapobiec.
      • Gość: A.rek Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 19:10
        Co to za burmistrz ktory przekupuje radnych ,mamy przyklad
        Wozniaka ,Szybiaka.Jak moze byc burmistrzem czlowiek na ktorym ciaza pewne
        zarzuty.Chodzi o powazne sprawy.Zrezta on juz byl burmistrzem i co zrobil dla
        gminy NIC,NIC,NIC,NIC.Tylko dla siebie i swojej ekipy.Zreszta kto popiera
        Godlewskiego stara klika.Ktorzy wystraszyli sie ze wreszcie ktos sie do nich
        dobierze.Godlewski i jego swita BARDZO SIE BOJA i dlatego ta walczca o
        wwladze.Niech raz Godlewski poslucha glosow prawdziwych mieszkancow,jak maja go
        dosyc.On slucha tylko starych wyjadaczy ktorzy maja z nim uklady.Godlewski jest
        czlowiekiem bez honoru co widac na kazdym kroku.Mam nadzieje ze Pan Prezydent
        Kaczynski zrobi wreszci porzadek i rozpedzi cala bande Godlewskiego .Jestwm
        pelen podziwu dla Pana Prezydenta,ze tak odwaznie i otwarcie walczy z ta cala
        banda oszustow i kretaczy .Jestem dumny ze glosowalem na takiego czlowieka.
        • Gość: robi Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk IP: *.lech.kso.pl / 192.168.67.* 15.04.03, 19:50
          Gość portalu: A.rek napisał(a):

> Co to za burmistrz ktory przekupuje radnych ,mamy przyklad
          > Wozniaka ,Szybiaka.Jak moze byc burmistrzem czlowiek na ktorym
          ciaza pewne
          > zarzuty.Chodzi o powazne sprawy.Zrezta on juz byl burmistrzem
          i co zrobil dla
          > gminy NIC,NIC,NIC,NIC.Tylko dla siebie i swojej ekipy.Zreszta
          kto popiera
          > Godlewskiego stara klika.Ktorzy wystraszyli sie ze wreszcie
          ktos sie do nich
          > dobierze.Godlewski i jego swita BARDZO SIE BOJA i dlatego ta
          walczca o
          > wwladze.Niech raz Godlewski poslucha glosow prawdziwych
          mieszkancow,jak maja go
          >
          > dosyc.On slucha tylko starych wyjadaczy ktorzy maja z nim
          uklady.Godlewski jest
          >
          > czlowiekiem bez honoru co widac na kazdym kroku.Mam nadzieje
          ze Pan Prezydent
          > Kaczynski zrobi wreszci porzadek i rozpedzi cala bande
          Godlewskiego .Jestwm
          > pelen podziwu dla Pana Prezydenta,ze tak odwaznie i otwarcie
          walczy z ta cala
          > banda oszustow i kretaczy .Jestem dumny ze glosowalem na
          takiego czlowieka.
          za kilka miesięcy będziesz się już dyskutował pod innym nickiem
          z powodu swojej dzisiejszej zaćmy
          • Gość: Agu Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk IP: *.prosoft.com.pl 15.04.03, 21:09
            A może wreszcie, ktoś by się do roboty zabrał w tym cholernym
            Wawrze, w jego urzędzie dzielnicy jest od długiego już czasu
            taki burdel, że nóż sie w kieszeni otwiera. I to wszystko za
            nasze pieniądze. Wawer się nie rozwija, i dalej nie będzie, jak
            jeszcze to piotwra. Nie wydawane sa pozowlenia na budowę, w
            urzędzie nikt nic nie wie i czeka nie wiadomo na co. Szlag by to
            wszystko wziął.
        • Gość: kiwi Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk IP: *.chello.pl 16.04.03, 15:52
          Gość portalu: A.rek napisał(a):
          Jak moze byc burmistrzem czlowiek na ktorym ciaza pewne
          > zarzuty.

Zwyczajnie moze. Nie wnikam w specyfikę Godlewskiego, ale każdego można
          obrzucić błotem i zanim wyjaśni się wszystko w prokuraturze, NIKu czy sądzie,
          każdy będzie wówczas "człowiekiem, na którym ciążą zarzuty". Zresztą, po
          sprawiedliwości: na Kaczyńskim też ciążyły i ciążą nadal. Z sądowymi sprawami
          włącznie.
    • Gość: NUDYSTKA Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk IP: *.visp.energis.pl 15.04.03, 10:08
      A ja myślałem,że Kaczyński jest człowiekiem kulturalnym.
      Uszanuje wybór mieszkańców, wybór radnych. A tu nie, bo
      Godlewski nie jest partyjny.
      PiS=PZPR i to w najgorszym wydaniu. Powołał zarząd złożony z 3
      ludzi PiSu i myślał, że to się utrzyma. Chyba żyje w jakimś
      swoim nierealnnym świecie.
      Kaczor nie chodzi na spotkania z ludźmi. Wszystkie informacje
      otrzymuje od swojej świty, która go ewidentnie oszukuje.
      Jeżeli chodzi o Wawer to wice Urbański, poseł Kamiński z żoną
      rzeczniczką, która na krok nie odstępuje Kaczki, dają mu takie
      informacje, żeby decydoewał na ich kożyść.
      Kaczyński olewa Radnych to chyba i mieszkańców. Oj nie bedzie
      prazydentem IV RP.
    • Gość: mieszkaniec Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.03, 10:24
      ...uderz w stół a nozyce sie odezwą.... Kaczynski dotknął sie
      układów i juz jest smród.
      Brawo Panie Prezydencie.
      Trzymajcie się chłopcy z PIS-u i dołóżcie czerwonym złodziejom
    • Gość: mysza Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 11:46
      To jest starcie samorządności z zamordyzmem. Mieszkańcy Wawra,
      tu nie chodzi o Was, tu chodzi o WŁADZĘ. Niech Pan się trzyma,
      Panie Godlewski!!!
      • Gość: godlewski Zamordyzm to ja-Godlewski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 12:31
        Gość portalu: mysza napisał(a):

> To jest starcie samorządności z zamordyzmem. Mieszkańcy Wawra,
        > tu nie chodzi o Was, tu chodzi o WŁADZĘ. Niech Pan się trzyma,
        > Panie Godlewski!!!
        • Gość: mim Re: Kaczyński: PiS czy PZPR? IP: *.acn.waw.pl 15.04.03, 17:10
          No właśnie, bo metody działania jak w latach 50-tych.Zastraszyć i zeszmacić
          ludzi. Zepsuć wszystkie dotychczasowe dokonania dawnych gmin. Zahamować pracę
          urzędów. No i otoczyć się wianuszkiem ludzi zaufanych, nierzadko z PZPR-owską
          przeszłością (kto by się tego spodziewał, prawda?).
          No ale jak część forumowiczów uważa prezydent jest cool, bo tramwaje były
          ogrzewane. Faktycznie, jak dotąd to najważniejsze jego osiągnięcie.
          • Gość: Elka Re: Godlewski - dokonania żadne IP: *.acn.waw.pl 15.04.03, 19:34
            Gość portalu: mim napisał(a):

> No właśnie, bo metody działania jak w latach 50-tych.Zastraszyć i zeszmacić
            > ludzi. Zepsuć wszystkie dotychczasowe dokonania dawnych gmin. Zahamować pracę
            > urzędów.

Jakie osiągnięcia?!
            Wawer ma chyba największe zapóźnienia cywilizacyjne ze wszystkich dzielnic
            Warszawy (drogi, chodniki, komunikacja, czystość, estetyka, budownictwo
            komunalne, inwestycje). Mam pytanie do zwolenników Godlewskiego: dlaczego on i
            jego ekipa praktycznie nic w tych kwestiach nie zrobili, mając do dyspozycji
            gminny budżet, a więc będąc w lepszej sytuacji niż obecna, po zmianie ustroju?
            Skoro ci ludzie nic przez ostatnią kadencję nie zrobili, tzn. że i teraz nie
            zrobią. Jestem za odsunięciem osób, które się nie sprawdziły. A Kaczyński
            (którego zwolenniczką nie jestem) robi to, na co mu pozwala ustawa warszawska
            autorstwa PO i SLD.
            • Gość: ida Re: Godlewski - dokonania żadne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 20:12
              Sluszna racja.Co zrobil Godlewski i jego zwolennicy?Mial okazje sie
              wykazc.Jakos kiepsko mu to wyszlo.A swoja droga ciekawe co obiecal Szybiakowi?
              Jak to mozliwe ze startowal z listy PISu.Ludzie ktorzy na niego glosowali
              popierali PIS.a teraz ich zdradzil.Ja sama glosowalam na Szybiaka i teraz sie
              tego wstydze.Czuje sie oszukana.
              • Gość: Cuban Re: Godlewski - dokonania żadne IP: 157.25.92.* 16.04.03, 15:44
                Następnym razem głosuj na człowieka , a nie listę.
                Przy Kaczyńskim, Godlewski nic mu nie może dać. Zobacz co dostali choćby
                Zieliński, Koziński, Gronkiewicz, Sikora, podwójne dochody pensje po 10 tys.
                mając dodatkowe diety radnych sejmiku lub miasta (Suwałki), których nie chcą
                oddać, a na które płacimy my wszyscy, tacy prawi i sprawiedliwi. Sam zresztą
                olałbym taką partię kolesi dla których mieszkańcy się nie liczą. Trzeba się
                zastanowić dlaczego odszedł z partii na topie i dlaczego nie chciał popierać
                Wąsika. A tak nawiasem czy w PISie w Wawrze nie ma jadnego porządnego
                człowieka, który by mógł zostac burmistrzem. To wstyd że Kaczyński sam mówi, że
                potrzebny jest ktoś z zewnątrz nie związany z układami. Jak inni radni PISu się
                czują po takich stwierdzeniach ( ale pewnie oni są powiązani z lokalną kliką).
            • Gość: dwunasty Re: Godlewski - dokonania żadne IP: *.chem.york.ac.uk 15.04.03, 21:16
              Gość portalu: Elka napisał(a):

> Gość portalu: mim napisał(a):
              >
              > > No właśnie, bo metody działania jak w latach 50-tych.Zastraszyć i zeszmaci
              > ć
              > > ludzi. Zepsuć wszystkie dotychczasowe dokonania dawnych gmin. Zahamować pr
              > acę
              > > urzędów.
              >
              > Jakie osiągnięcia?!
              > Wawer ma chyba największe zapóźnienia cywilizacyjne ze wszystkich dzielnic
              > Warszawy (drogi, chodniki, komunikacja, czystość, estetyka, budownictwo
              > komunalne, inwestycje). Mam pytanie do zwolenników Godlewskiego: dlaczego on
              i
              > jego ekipa praktycznie nic w tych kwestiach nie zrobili, mając do dyspozycji
              > gminny budżet, a więc będąc w lepszej sytuacji niż obecna, po zmianie
              ustroju?
              > Skoro ci ludzie nic przez ostatnią kadencję nie zrobili, tzn. że i teraz nie
              > zrobią. Jestem za odsunięciem osób, które się nie sprawdziły. A Kaczyński
              > (którego zwolenniczką nie jestem) robi to, na co mu pozwala ustawa warszawska
              > autorstwa PO i SLD.

Lepiej się tego nie da ująć, jak zrobiła Elka.
              • Gość: Kamil Re: Godlewski - dokonania żadne IP: *.acn.waw.pl 15.04.03, 21:40
                Oczywiście. Za kadencji Godlewskiego i jego kolesi w Wawrze nic się nie
                poprawiło, mimo, że wtedy jako gmina Wawer posiadał własny budżet.
                Brawo Elka!
            • Gość: Godlewskibis jak długo? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 11:36
              Gość portalu: Elka napisał(a):

> Gość portalu: mim napisał(a):
              >
              > > No właśnie, bo metody działania jak w latach 50-tych.Zastraszyć i zeszmaci
              > ć
              > > ludzi. Zepsuć wszystkie dotychczasowe dokonania dawnych gmin. Zahamować pr
              > acę
              > > urzędów.
              >
              > Jakie osiągnięcia?!
              > Wawer ma chyba największe zapóźnienia cywilizacyjne ze wszystkich dzielnic
              > Warszawy (drogi, chodniki, komunikacja, czystość, estetyka, budownictwo
              > komunalne, inwestycje). Mam pytanie do zwolenników Godlewskiego: dlaczego on
              i
              > jego ekipa praktycznie nic w tych kwestiach nie zrobili, mając do dyspozycji
              > gminny budżet, a więc będąc w lepszej sytuacji niż obecna, po zmianie
              ustroju?
              > Skoro ci ludzie nic przez ostatnią kadencję nie zrobili, tzn. że i teraz nie
              > zrobią. Jestem za odsunięciem osób, które się nie sprawdziły. A Kaczyński
              > (którego zwolenniczką nie jestem) robi to, na co mu pozwala ustawa warszawska
              > autorstwa PO i SLD.

Jak długo Godlewskiemu pozwoli byc Zygarski?
      • Gość: Godlewski Trzymam Się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:48
        Staram się. Chociaż trudno jest, kiedy dziś się dowiedziałem że od 1 maja Pan
        PRezydent zwolni 140 osób wytypowanych przez poprzedni zarząd, a ja nie wiem
        których i nikt mi nie chce takich informacji udzielić.
        • Gość: Wawer Re: Trzymam Się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.03, 22:53
          Panie Godlewski, precz!
          • Gość: Adi Re: Trzymam Się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:58
            Jeśli piszesz do kogoś precz, to zastanów się co On zrobił, a co Ty?

Nie damy zrobić Kaczodołu z Wawra !!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Wawer Re: Trzymam Się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.03, 23:04
              Problem polega na tym, że Pan Godlewski nic nie zrobił i nie rokuje nadziei na
              przyszłość. A to czy zabrał się za niego Pan Kaczyński, to akurat najmniej mnie
              obchodzi. Gdyby zabrał się za niego Pan Urban, też bym się cieszył.
        • Gość: ola raksa Re: Trzymam Się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 23:08
          Ale tu nie o Godlewskiego idzie. Jak tyle nagrabił co piszecie to czemu go
          ludzie i rada wybrali.Czemu nie siedzi?

idzie o Kaczora który olał demokrację i już ma patent na wszystko" spieprzaj
          dziadu" a on ma prawo i sprawiedliwość nie podpisać umowy z wybranym
          burmistrzem?
          • Gość: dwunasty Re: Trzymam Się IP: *.chem.york.ac.uk 15.04.03, 23:10
            Gość portalu: ola raksa napisał(a):

> Ale tu nie o Godlewskiego idzie. Jak tyle nagrabił co piszecie to czemu go
            > ludzie i rada wybrali.Czemu nie siedzi?
            >
            > idzie o Kaczora który olał demokrację i już ma patent na wszystko" spieprzaj
            > dziadu" a on ma prawo i sprawiedliwość nie podpisać umowy z wybranym
            > burmistrzem?

Ma prawo. I nie olał demokracji tylko sitwę.
            • kaprot Re: Trzymam Się 15.04.03, 23:37
              Panowie Żurnaliści!Nie widzicie co sie dzieje? Jak długo jeszcze będziecie
              trzymać parasol nad panem Kaczyńskim? Az dojdzie do totalnego paraliżu stolicy?
              kto wreszcia zdobędzie się na odwagę i powie, że król jest nagi, bo Warszawą
              rządzi prostacki nieudacznik zaślepiony żądzą władzy za wszelką cenę, mający
              gdzieś prawo, demokrację, sprawiedliwośći i wszystkie inne hasła ktorych ma
              pełną gębę na użytek głupich frajerów. Czy Wawer nie powinien wszystkich
              pozbawić wszelkich złudzeń? Co jeszcze ma się wydarzyć?
            • Gość: Misio Re: Trzymam Się IP: *.acn.pl 15.04.03, 23:38
              Co tu za jełopy piszą? Facetowi siedzi na karku CBŚ i prokuratura, a oni leją
              krokodyle łzy, że prezydent miasta nie chce z nim podpisać umowy! Kurwa, co za
              naród!!!
              • Gość: Robal Re: Trzymam Się IP: *.acn.pl 15.04.03, 23:56
                Pusty śmiech bierze gdy czytam jak to Godlewski świetnie rządził. Wawer to
                zwykła wiocha, gdzie nie ma nawet kanalizacji! Zresztą niczego nie ma - dróg,
                większych sklepów, nawet kina, czy porządnej kawiarni (pomijam barki przy paru
                agencjach towarzyskich). Trudno to w ogóle nazwać stolicą... Są natomiast
                grunty, często z nieuregulowaną sytuacją prawną, których wartość będzie
                wzrastać i wzrastać, bo niezależnie od ogólnego zapóźnienia to jednak bliska
                Warszawa. Dlatego od lat miejscowe hieny kombinują jak by tu przejąć co się da
                za bezcen (vide np. radna Monastyrska która fałszowała akty notarialne, a
                ostatnio wyzwała dziennikarzy "ŻW" od zajebanych kurew). Kaczor mnie drażni,
                ale w tej sprawie trzymam za niego kciuki. Może rozwali paru radnych o
                umysłowości dresów.
                • katia7 Re: Trzymam Się 16.04.03, 00:04
                  Nie można w tej całej sprawie wszystkiego sprowadzać do "Kaczyński to,
                  Kaczyński tamto".
                  Zrobił słusznie, bo jak napisał ktoś wyżej, to co działo się w gminie to bur...
                  Uważam, że słuszna decyzja Prezydenta m. st. Warszawy (nie wnikajmy, czy to
                  Kaczyński, Kowalski, Barański czy Ludwikowski).
                  p.s. najważniejsze, dobrze, że prezydent potrafi "czytać" prawo, czego nie
                  można powiedzieć o Godlewskim, co jest jego grzechem dodatkowym.
                  • Gość: Anja Re: Godlewski - dokonania żadne! IP: *.acn.waw.pl 16.04.03, 09:22
                    Wywalić tego nieudacznika, który w poprzedniej kadancji nie zrobił nic w
                    kierunku, by Wawer nadrobił choć odrobinę wieloletnie zapóźnienie cywilizacyjne.
                    • Gość: alka Re: Godlewski - dokonania żadne! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 23:30
                      Gość portalu: Anja napisał(a):

> Wywalić tego nieudacznika, który w poprzedniej kadancji nie zrobił nic w
                      > kierunku, by Wawer nadrobił choć odrobinę wieloletnie zapóźnienie
                      cywilizacyjne
                      > .
                      Droga Anju, jeśli nie wiesz, kto rządził Wawrem w poprzedniej kadencji, to
                      moze po prostu wcale się nie wypowiadaj.
                • Gość: kiwi Re: Trzymam Się IP: *.chello.pl 16.04.03, 16:10
                  Gość portalu: Robal napisał(a):

> Pusty śmiech bierze gdy czytam jak to Godlewski świetnie rządził. Wawer to
                  > zwykła wiocha, gdzie nie ma nawet kanalizacji! Zresztą niczego nie ma - dróg,
                  > większych sklepów, nawet kina, czy porządnej kawiarni (pomijam barki przy
                  paru
                  > agencjach towarzyskich). Trudno to w ogóle nazwać stolicą...
                  Na szczęście znalazł się Godlewski i jest na kogo zwalić kilkadziesiąt lat
                  zaniedbań tej wiochy. Kiedyś to ludzie mieli gorzej, bo musieli szukać
                  czarownic, a teraz maja lepiej, przynajmniej w Wawrze, bo mają "chłopca do
                  bicia" - Godlewskiego, i jest komu przypisać wszystkie katastrofy od początku
                  swiata.
                  Skoro swiadomi ciążących na nim win radni głosowali na niego, widać maja
                  większą niż my wiedzę o rządach Wąsika który dał niezłą próbkę bezprawia i
                  samowoli pod szyldem "Prawa i Sprawiedliwosci". Ludzie, zacznijcie wreszcie
                  patrzeć na ręce, a nie na szyldy i na nazwiska. Tam chyba nikt nie jest bez
                  grzechu, w tym Wawrze. Pewnie nie tylko w Wawrze.
              • Gość: dwunasty Re: Trzymam Się IP: *.chem.york.ac.uk 16.04.03, 09:28
                Gość portalu: Misio napisał(a):

> Co tu za jełopy piszą? Facetowi siedzi na karku CBŚ i prokuratura, a oni leją
                > krokodyle łzy, że prezydent miasta nie chce z nim podpisać umowy! Kurwa, co
                za
                > naród!!!

To nie naród, to sitwa.
                • Gość: wawerczyk Re: Trzymam Się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 10:22
                  ludzie chyba nie znacie faktów cbś siedzi w gminie ale zajmuje się dokonaniami
                  poprzedniej awsowskiej ekipy vide monastyrska,ilkowski,wardzyński,krasnowolski!
                  co ma z tym wspólnego godlewski który był burmistrzem 4 lata temu?co do
                  poprzedniej kadencji byłemi pare razy na sesji i smieszne było jak ekipa
                  awsowcow robiła co chchciała a jedynym człowiekiem który ją ośmieszałał
                  był...godlewski przykład zakup od ABB wieżowca na ratusz (o wartości 3 mln
                  złpotwierdzonej przez agencje nieruchomości)za 8 mln!!!a i nie piszcie że
                  jestem jego zwolenikiem znam fakty!
                  A nie zastanawia was ze kaczor najpierw pietnuje ilkowskiego a 2 tyg pozniej go
                  przeprasza i widzi w zarządzię?
                  stare zagrywki znane z sal sejmu a wawer tylko na tym cierpi!!!
                  • Gość: cuban Re: Trzymam Się IP: 157.25.92.* 16.04.03, 15:27
                    Liczą się tylko fakty , a PIS zawarł układ przed głosowaniem z Krasnowolskim
                    (byłym przewodniczącum komisji zajmującej się gruntami) i Wardzyńskim (
                    przewodniczącym rady gminy ostatniej kadencji) dzięki którym jest CBŚ i
                    prokuratura w Wawrze i o jakim prawie i sprawiedliwości mowa.
                    • Gość: Adi Ludzie czy wy nie widzicie co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 17:30
                      Przecież CBŚ zainteresował się czasami Ilkowskiego. Co ma do
                      tego osoba, która pierwsza zauważyła nieprawidłowości w Gminie i
                      która w cziągu 3 lat o 200 % zwiększyła budżet gminy Wawer. Za
                      jego czasów to była jedna z najlepiej rozwijających się gmin w
                      Polsce (wg rankingu w pierszej 10). Wybudował większość dróg w
                      tej Gminie. Więc jeżeli kogoś szkalujecie to patrzcie na fakty.
                      A Kaczyński niech sobie myśli że jest guru. Wojewoda powinien
                      się nim zająć.
                      • Gość: emeryt Re: Ludzie czy wy nie widzicie co się dzieje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 19:56
                        Nie rozsmieszaj mnie.Drogi budowalismy my mieszkancy.Zbierano od nas pieniadze
                        i to dosyc duze.Godlewski nie robil nic.Mam nadzieje ze obejrzales dzisiejszy
                        Kurier Warszawski i zobaczyles czym sie naprawde zajmowal Godlewski i jego
                        banda.Jezeli ktos jeszcze broni Godlewskiego i jego ludzi tzn.ze tez maczal w
                        tym palce.Jak taki czlowiek moze byc burmistrzem.WIELKI WSTYD.
                        • Gość: Adi Re: Ludzie czy wy nie widzicie co się dzieje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 21:09
                          Kuriera dziś nie oglądałem, ale od dawna bywam na sesjach i wiem jak krzywo je
                          TVP3 przedstawia. Wszystko byle Kaczyński bogiem był
                          • Gość: emeryt Re: Ludzie czy wy nie widzicie co się dzieje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 00:24
                            To byly konkretne fakty podane.Ale strach oblecial Godlewskiego i cala bande
                            jego.Ci co go tak bronia tez pewnie bardzo sie boja i dlatego tak opluwaja Pana
                            Prezydenta Kaczynskiego.
                            • Gość: kiwi Re: Ludzie czy wy nie widzicie co się dzieje IP: *.chello.pl 17.04.03, 16:52
                              Gość portalu: emeryt napisał(a):

> To byly konkretne fakty podane.Ale strach oblecial Godlewskiego i cala bande
                              > jego.Ci co go tak bronia tez pewnie bardzo sie boja i dlatego tak opluwaja
                              Pana Prezydenta Kaczynskiego.

Naszego Kochanego Pana Prezydenta Kaczyńskiego. Nasze Słońce. Naszego
                              kryształowego przywódcę bez skazy. Naszego pieszczoszka.
                      • Gość: Wawerka drogi wybudował głownie Domerackiemu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:53
                        Gość portalu: Adi napisał(a):

> Przecież CBŚ zainteresował się czasami Ilkowskiego. Co ma do
                        > tego osoba, która pierwsza zauważyła nieprawidłowości w Gminie i
                        > która w cziągu 3 lat o 200 % zwiększyła budżet gminy Wawer. Za
                        > jego czasów to była jedna z najlepiej rozwijających się gmin w
                        > Polsce (wg rankingu w pierszej 10). Wybudował większość dróg w
                        > tej Gminie. Więc jeżeli kogoś szkalujecie to patrzcie na fakty.
                        > A Kaczyński niech sobie myśli że jest guru. Wojewoda powinien
                        > się nim zająć.

Dajcie spókój z ta jego robotą, Fakty są takie, że to człowiek opętany chęcią
                        władzy i zemsty za lata wygnania. Maniak.
                        • Gość: Adi A mi i tak się nie podoba IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 23:58
                          A mi i tak się nie podoba że jeden i drugi zostali wybrani, a
                          jeden nie respektuje wyboru drugiego. To nasza dzielnica, nie
                          kogoś z Bankowego i to my powinniśmy (najlepiej bezpośrednio)
                          wybierać burmistrza
                          • Gość: Wawerka Re: A mi i tak się nie podoba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 18:49
                            Gość portalu: Adi napisał(a):

> A mi i tak się nie podoba że jeden i drugi zostali wybrani, a
                            > jeden nie respektuje wyboru drugiego. To nasza dzielnica, nie
                            > kogoś z Bankowego i to my powinniśmy (najlepiej bezpośrednio)
                            > wybierać burmistrza

była taka propozycja wyboru bezposredniego ale jakoś nic z tego nie wyszło,
                            problem mogłaby rozwiązać ordynacja o jednomandatowych okregach, no cóz tega
                            Pana z Bankowego poparło 70% Warszawki i jest to co jest.
    • Gość: marceli Prezydent Nie-Kaczyński IP: *.office.polbox.pl 15.04.03, 11:50
      Obserwując prezydenta Kaczyńskiego ustwierdzam się w
      przekonaniu, że należy on do kategorii polityków, którzy zawsze
      wiedzą jak ma nie być. W sytuacji gdy trzeba podjąć
      konstruktywne ale trudne decyzję zwykle unikają ich lub mówią,
      że budżetu na to nie stać albo, że niezgodne jest to z interesem
      społecznym.
    • Gość: zdzich Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 20:21
      lać czerwoną i skorumpowaną hołotę. kaczor tak trzymaj!!!!!!!!!
    • hernandez Ja sie tylko zastanawiam jak ludzie kolejny raz na 15.04.03, 21:47
      Kaczora nabrac sie dali??Nie wiem czy ten narod jest glupi, czy ma tylko bardzo
      krotka pamiec?
      Demokracja i zreszta prawo i sprawiedliwosc wg Kaczora jest bardzo prosta- taka
      jak wg babci Pawlakowej "Sad sadem,ale sprawiedliwosc muszi byc po naszej
      stronie" !
    • czorny10 Re: Jest nowy burmistrz Wawra. Prezydent kaczynsk 17.04.03, 11:21
      A czytaliście wywiad z Kondratem?
      www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34467,1424515.html
      Mogę zacytować kawałek?
      " "Ciżemkę" kręcono w Łodzi równocześnie z filmem "O dwóch takich, co ukradli
      księżyc". Pamięta Pan z tamtych czasów braci Kaczyńskich, głównych bohaterów?

To były dwa czorty, które ze swoją piękną matką mieszkały w tym samym hotelu i
      przewracały go do góry nogami. Byli żywiołem nie do opanowania, problemem
      edukacyjnym dla wszystkich, bo - żeby zrobili coś na gwizdek - trzeba ich było
      najpierw spacyfikować.

Nie tak jak mnie, który byłem grzeczny, zdyscyplinowany. Oni byli żywi,
      normalni, niezwykle inteligentni i - co ważne - wspierali się, jeden miał koło
      siebie drugiego.

Teraz ich temperament został poskromiony, utyli, ważą słowa.

Nie kojarzę ich z tamtym dziecięcym żywiołem, aczkolwiek wiem, że w ich mózgach
      plecie się to samo, bo to są destruktorzy. "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka