przystanek_tramwajowy 13.03.09, 10:53 A to jest fragment tego powieścidła do którego polskiedrogi zbierał/ła materiał na naszym forum. Jak wam się podoba... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=86743&w=92627581 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman-in-the-city Re: POWIEŚĆ POLSKIEDROGI 13.03.09, 11:06 jezusicku ! Konopnicka wróciła. Niestety wczale mnie nie cieszy perspektywa powrotu czasów Janka- Muzykanta, bo coraz więcej takich biednych Janków widzę... cholera wkleiło mi się to samo na tamtym forum. Odpowiedz Link
jamajka79 Re: POWIEŚĆ POLSKIEDROGI 13.03.09, 11:10 woman-in-the-city napisała: > cholera wkleiło mi się to samo na tamtym forum. hehe to się porobiło, a ja zamiast POWIEŚĆ przeczytałam POWIEŚIĆ, teraz aż mi głupio Odpowiedz Link
martabg Re: POWIEŚĆ POLSKIEDROGI 13.03.09, 11:11 Te, przystanek, a wy się po fachu to nie znacie przypadkiem? Odpowiedz Link
woman-in-the-city Re: POWIEŚĆ POLSKIEDROGI 13.03.09, 11:22 pomyślałam nawet,ze to kolejne alter ego polskichdróg, ale wyszłoby jeszcze, ze się teori spiskowych doszukuję, a tam przynajmniej wesoło jest Odpowiedz Link
madzia1708 a jaki On materiał stąd zaczerpnął? 13.03.09, 11:22 bo ja jakoś nie widzę powiązania?? przykre opowiadanie, nie wiem czemu ma słuzyć Odpowiedz Link
maplawczerwonym2 Re: a jaki On materiał stąd zaczerpnął? 13.03.09, 11:25 czy przystanek, czy droga, taka sama olaboga zeby tak byc w stylu i na poziomie tego pismidla zenujacego to chyba jakis bezrobotny pseudo pismak-frustrat - miec tyle wolnego czasu na macenie i "tworzenie" zenada Odpowiedz Link
woman-in-the-city Re: a jaki On materiał stąd zaczerpnął? 13.03.09, 11:27 ha on "tworzy", a w przerwie uzywa ceratki wedle naszych porad i niestety lub stety podjada z lodówki specjały swemu wygłodniałemu potomstwu Odpowiedz Link
only_marcopol Re: a jaki On materiał stąd zaczerpnął? 13.03.09, 11:32 ja tez dodałam swoje trzy grosze my biedni i uciśnieni musimy się trzymać razem opowiadanie jest dla mnie grubymi nićmi szyte - strasznie przesadzone Odpowiedz Link
only_marcopol Przystanku tramwajowy 13.03.09, 11:47 jakoś mi tu dziwnie zalatuje polskimidrogami po pierwsze nick w podobnym klimacie poza tym ciągle zakładasz o niej wątki - znowu nas podchodzisz ??? nie masz wciąż odwagi napisać wprost ?? Odpowiedz Link