Gość: AntiSex IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 22:08 Ciągle to samo według tych samych schematów, wiadomo co się za chwilę stanie i ciągle ruchy posuwisto-zwrotne. NIE, to jest NIE DO PRZYJĘCIA. Kobiety są NIEPOTRZEBNE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AntiSex Re: Sex jest nudny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 22:21 I do tego to natrętne oczekiwanie na podziękowania za udostępnienie pupy. Jakby było za co dziękować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Sex jest nudny IP: *.waw-bia.leased.ids.pl 22.11.01, 09:23 jest bardzo nudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Sex jest nudny IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.11.01, 01:13 A kto twierdzi, że do tego sportu potrzebne są kobiety? Jest tyle innych możliwości:) A swoją drogą dobry dupcynger nie ogranicza się tylko do ruchów posuwistych. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Sex jest nudny 22.11.01, 11:00 Gość portalu: ar napisał(a): > A kto twierdzi, że do tego sportu potrzebne są kobiety? Jest tyle innych > możliwości:) A swoją drogą dobry dupcynger nie ogranicza się tylko do ruchów > posuwistych. W takim przypadku polecem forum - seksuologia lub wątek Fantom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Sex jest nudny do d.z. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.11.01, 15:00 d.z. po innych Twoich wypowiedziach na forum sądziłem, że odróżniasz ironię od poważnego tekstu. Nie bez powodu wstawiony jest :). Swoją drogą z poczuciem humoru i szczyptą optymizmu lepiej się żyje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Sex jest nudny od d.z. 22.11.01, 15:11 Gość portalu: ar napisał(a): > d.z. po innych Twoich wypowiedziach na forum sądziłem, że odróżniasz ironię od > poważnego tekstu. Nie bez powodu wstawiony jest :). Swoją drogą z poczuciem > humoru i szczyptą optymizmu lepiej się żyje. Pozdrawiam. No to "mea culpa" sorry nikogo nie chciałem urazić. Dzisiejszy dzień spowalnia u mnie proces myślenia, a niestety roboty taki huk... Chciałem być dowcipny, a wyszedłem na... Przepraszam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Sex jest nudny do d.z. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.11.01, 17:01 Masz rację. Dzisiejszy dzień nie nastraja optymistycznie. Mimo wszystko życzę oddechu w pracy i miłych chwil. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slav Re: Sex jest nudny IP: 195.136.36.* 22.11.01, 10:38 Wszyscy ktorzy tak uwazaja sa kompletnymi ignorantami i debilami. Nie ma nic piekniejszego niz seks, zwlaszcza z kobieta, ktora sie bardzo kocha. Najwyrazniej musicie do tego dorosnac. Jestescie gowniarze i tyle, nie bede uzywal dosadniejszych okreslen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Sex jest nudny IP: 213.25.197.* 22.11.01, 10:56 Gość portalu: AntiSex napisał(a): > Kobiety są NIEPOTRZEBNE! Na pewno nie każdemu. Spróbuj może z facetem? Odpowiedz Link Zgłoś