romekz 20.02.07, 18:24 Witam Do osób które podpisały akt notarialny w grudniu: Czy wiecie może kiedy doczekamy się założenia KW (lokal i garaż)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozennar Re: KW 20.02.07, 21:47 maj-czerwiec, taką informacje otrzymałam w biurze notarialnym. Mam nadzieję, że do tego czasu otrzymam odpowiedź ze spółdzielni na temat wady inwestycyjnej ( przeciekanie garażu) i sposobu jej zlikwidowania. Dotyczy to części wspólnej nieruchomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bozennar Re: KW 26.02.07, 21:15 Prezes poinformował ,że skutki zalania klatki schodowej na poziomie -1 jakie nastąpiło podczas obfitych opadów atmosferycznych zostały usunięte. Jednocześnie wspólnie z projektantem osiedla sp-nia pracuje nad znalezieniem rozwiązania, które pozwoli uniknąć podobnej sytuacji w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
elkad1 Re: KW 27.02.07, 14:59 ja pod koniec zeszłego tygodnia dostałam zawiadomienie o założeniu nowej księgi wieczystej (ale tylko jesli chodzi o mieszkanie). Przypuszczam, że w przypadku KW (garaż) to potrwa to jeszcze ok. 1 miesiąca. pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś