Gość: Warszawiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:09 czekamy na komisarza z PiS. starczy samowoli Bufetowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warszawiak Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:11 Czekamy na Komisarza z PiS, dość niekompetencji Bufetowej i kelnerów. Odpowiedz Link Zgłoś
xply Lepszy komisarz niz bufetowa? 22.02.07, 08:35 I lepsza pala niz demokracja? Biedaku, twoja epoka to juz przeszlosc. -- Gierki BEZ pis (ale z bufetowymi) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu HGW nie ma prawa byc prezydentem W-wy. 22.02.07, 16:41 Nie dopelnila obowiazujacych wymogow, wiec moze korzystac ze swiezego powietrza poza urzedem. WSI nawet nie pomoga. Stalo sie i stolica na tym zyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam Re: Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.eranet.pl 22.02.07, 13:59 Sprawa jest poważna - komisarz nie ma pełnych uprawnień (i dobrze bo nie wybierają go mieszkańcy niestety), jak później bedą nowe wybory to decyzje podjęte przez komisarza będa kwestionowane, dotychczasowe rozpisane przetargi przez wybrane władze też będą rozpatrywane przez różne komisje czy wogóle mają moc prawną, ponieważ była niejasna sytuacja z prezydentem - słowem - WARSZAWA ZNOWU ZANIEDBANA będzie czekać kolejny rok albo i dłuzej a przecież trzeba inwestować! rozwijać ją! porządkować! łatac dziury! wreszcie ustalić przetargi na mosty! do tego potrzeba poprostu prezydenta i już, nie komisarza i zmian co minute na fotelach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy wiesniaku IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 18:04 warszawiak pisze się z małej litery. tylko wsiowe warszawiaki piszą się z dużej. i tylko takie głosują jak oćce ze wsi - za Pisem i Leperem. Odpowiedz Link Zgłoś
cspostrzegawczy Lord Vader to naciąganie malutkich na poparcie SK 23.02.07, 12:06 Jak widac jest mało chętnych do uczestniczenia w zawierusze PO spowodowanej nie złożeniem wszystkich dokumentów przez HGW, dlatego propaguje sie emocjonalne nabieranie małolatów, by zyskać parę podpisów. WSTYD. politycznogospodarczy.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kiszki3 Gra: komisarz PiS to Lord Vader 22.02.07, 08:13 denna dziennikarka denna strona denna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beton Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 08:16 zrobcie cos z bufetowa bo mnie cholera bierze,jak nie to wyprowadze sie pod warszawe, jak mozna wybrac tak niekompetentna osobe na takie stanowisko, kanapki to umie zawinac w papier? w Londynie w banku zajmowala sie wlasnie takimi rzeczami dyrektor od zaopatrzenia i byla tak dobra ze anglicy nie chcieli przedluzyc z nia umowy,mam nadzieje ze tak bedzie i u nas Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Pewnie SzczyPiSdka zaraz to poda do sądu 22.02.07, 08:45 jako obrazę jej gacha hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Komisarza z PiS subito ! IP: *.icm.edu.pl 22.02.07, 08:56 i róbmy porządek z tym bajzlem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 08:59 Wspolczuje bo Ci kaczory pranie mozgu niezle zrobily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Jeden wuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:02 A ja czekam, kiedy białe będzie białe a czarne czarne. Gó.. mnie obchodzi czy prezydent będzie z PiS czy PO, chcę aby był uczciwy, budował mosty, dbał o porządek, aby można było wykopać Gesslera ze Starówki za niepłacie czynszu, aby pogonić nielegalnych handlarzy z ulic, aby nienagardzano Dyrektora Tramwajów Warszawskich 40'000 nagrodą za sprowadzenie wysokopodłogowych tramwajów, i aby "Hertle" nie zarabiały na miejskiej własności. Bo jeśli prawdą jest, że Jerzy Hertel "dostał" od Kazia korty Legii, to jeden wuj czy prezydent z PO czy komisarz z PiS. JEDEN WUJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jeden wuj IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 09:03 Masz calkowita racje, ja chce kogos kto bedzie kochal to miasto i bedzie mu zalezalo na jego rozwoju a nie bedzie marionetka politycznego zaplecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 09:02 Tak pisiory widza dzialania komisarza, nie dziwie sie ze chca kolejnego: "Kazimierz Marcinkiewicz (PiS) jako komisarz Warszawy wydzierżawił na niekorzystnych warunkach korty Legii stowarzyszeniu, któremu szefuje Jerzy Hertel, jeden z bohaterów afery mostowej i mąż radnej blisko współpracującej z partią braci Kaczyńskich" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykaczka Re: Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:07 Gość portalu: Warszawiak napisał(a): > czekamy na komisarza z PiS. starczy samowoli Bufetowej. taki z Ciebie warszawiak jak ze mnie chinski cesarz. Tabliczke "warszawa" to przybili Ci na chalupie 2 dni temu? Idz do Kazia, on tutaj tyle zrobil, a moze zrobi jeszcze wiecej? Zdalnie sterowany robocik kaczorów. Zygac mi sie chcialo jak to sie chwalil w tv jaki to on jest doskonaly. Nie zrobil nic poza wielka kupą Odpowiedz Link Zgłoś
reset999 komisarzom mowie stanowcze 'NIE!' 22.02.07, 11:26 doskonale nie udalo mu sie nic zrobic. otworzyl wiadukt na alejach na ktorym natychmiast zamknieto 2 pasy z 3 a wszystko pod spodem bylo jeszcze rozkopane i kable sterczaly. zreszta co sie bede wysilal. kazdy kapec moze sie podpisac 'warszawiak'. ja natomast w odroznieniu od kapci zyje w tym miescie od urodzenia i zadna propagangda mnie nie przekona ze jest inaczej niz widze na wlasne oczy. walic piz i ich komisarzy. smierc wrogom demokracji. kaczor jest jak putin. i moze sie obrazic i dostac sraczki. mam to gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyk Bufetowa- kończ waść IP: *.chello.pl 22.02.07, 09:16 Od momentu zostania prezydentem jej rządy to przykład skrajnej niekompetencji. Najwyższy czas z tym skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufet zamknięty Re: Bufetowa- kończ Asanka, się mówiło, pisało. IP: *.chello.pl 22.02.07, 09:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faakju oj bufetowa ,bufetowa IP: *.bchsia.telus.net 22.02.07, 10:17 taka pani mondra i profesur , a tu tak paniom bufetowom wystrychli na dupka tacy dwaj trpazliki co majom razem 1m 80 wzrostu...oj wstyd pani bufetowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolski Re: Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: 217.153.224.* 22.02.07, 11:00 Idź sobie ignorancie, i zamknij za sobą drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moso Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.02.07, 11:05 ...trzeba dodac zajadłej A poza tym to to ta gazeta to jakiś brukowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haniuuuuuuuuuuuuu! Re: Haniuuu Wałcz! Tam twoje miejsce, na burm.! IP: *.chello.pl 23.02.07, 12:38 Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Gra: komisarz PiS to Lord Vader -- to wygląda 22.02.07, 12:48 na zmasowany ATAK KOŃSKIEJ GRYPY MENTALNEJ -- mówiłem, że ptasia grypa to PiKuś ---- poTworki do weteryniarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark_Jedi Re: Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.axelspringer.pl 22.02.07, 14:05 "The abilty to destroy a planet is insiginificant next to the power of the force" Jak by nam się przydał prawdziwy Imperator, który obaliłby ten cholerny skorumpowany sejm i przywrócił porządek w naszej małej galaktyce. Wreszcie byłoby normalnie Palpatine na prezydenta Vader na premiera "I hope new president will be elected before Emperor's arrival. He will not be as forgiving as I am" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISO-Żerca Re: Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: 212.160.114.* 22.02.07, 14:20 Nie chcemy wojny teczkowej w Warszawie PIS won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vipek zagrywki kolesi z PO (Bemowo) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 14:37 Za takie zagrywki jakie stosuje Pan Burmistrz Bemowa z Jarosław Dąbrowski PO (były kierowca HGW)to ja dziękuję już Platformie. Brak kompetencji kolesiostwo oraz niszczenie pracowników którzy dobrze wykonują swoją pracę ale kojarzeni są z poprzednim zarządem za wszystko bardzo dziękuję. Od wielu lat byłem zwolennikiem Donalda Tuska jeszcze kiedy powstawało KLD ale teraz brak kadry kierowniczej tej partii prowadzi do tego co mamy na Bemowie. Chłopaczki którzy nie mają pojęcia o samorządzie sprawują władzę w taki sposób jak porusza się dziecko w mgle. Zero działań merytorycznych szukanie wszędzie podstępu to raczej zakrawa na paranoję niż na normalne funkcjonowanie Urzędu Dzielnicy. Tak więc młode wilki PO to banda wyrostków którzy nie dość że potrafią się zachować tak jak wymaga piastowany urząd to jeszcze psują co do tej pory dobrze działało. Wielkie Dzięki Panie Dąbrowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: zagrywki kolesi z PO (Bemowo) IP: *.spray.net.pl 22.02.07, 17:53 A co z intratnego stoleczka sie wylecialo? Odpowiedz Link Zgłoś
cspostrzegawczy Re: zagrywki kolesi z PO (Bemowo) 23.02.07, 12:09 widać to było jak poprzez manipulację wyborczą z prowokacją na Całce zdobyli wiekszość w radzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.aster.pl 22.02.07, 15:04 Proszę iść do Ratusza (Urzędu) i załatwić sprawę. Nikt nic nie wie, nie ma ludzi kompetentnych. Pani HGW obsadziła stołkami koleżanki i koleżnki córki. Ludzie nie mają zielonego pojęcia o pracy. Pytam urzędniczkę, czy jest ktoś kompetentny w sprawie, którą miałam do załatwienia, a Ona mówi, że nie wie. Tak było 30 lat temu. A pani HGW również nie ma zielonego pojęcia o rządzeniu. Bank, a Ratusz, to nie to samo. Gadaniem do niczego nie dojdziemy. Chcemy ludzi mądrych, do pracy, a nie do rządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sybirak Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 16:29 PO to ma nasrane w głowach. Gdyby orzekli, ze mandat HGW jest nieważny (a jest, bo działalność gospodarczą można prowadzić także tam, gdzie jest zarejestrowana), mieliby szansę ponownie ją wybrać, a tak PiS wprowadzi komisarza na dwa lata, czyli do końca swej kadencji, i będzie miał to, o co najbardziej mu chodziło- Warszawę. Może PO nareszcie zacznie myśleć rozsądnie, a nie po Gronkiewiczowsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Czekamy na polityczna smierc kaczek. IP: *.spray.net.pl 22.02.07, 17:52 Juz tylko 2,5 roku zostalo Odpowiedz Link Zgłoś