Dodaj do ulubionych

Gra: komisarz PiS to Lord Vader

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:09
czekamy na komisarza z PiS. starczy samowoli Bufetowej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Warszawiak Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:11
      Czekamy na Komisarza z PiS, dość niekompetencji Bufetowej i kelnerów.
      • xply Lepszy komisarz niz bufetowa? 22.02.07, 08:35
        I lepsza pala niz demokracja? Biedaku, twoja epoka to juz przeszlosc.
        --
        Gierki BEZ pis (ale z bufetowymi)
        • Gość: niepis "Warszawiak" woli kelnerów :)) IP: 213.227.87.* 22.02.07, 08:38
          .
          • poszeklu HGW nie ma prawa byc prezydentem W-wy. 22.02.07, 16:41
            Nie dopelnila obowiazujacych wymogow, wiec moze
            korzystac ze swiezego powietrza poza urzedem.
            WSI nawet nie pomoga. Stalo sie i stolica na
            tym zyska.
      • Gość: szukam Re: Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.eranet.pl 22.02.07, 13:59
        Sprawa jest poważna - komisarz nie ma pełnych uprawnień (i dobrze bo nie
        wybierają go mieszkańcy niestety), jak później bedą nowe wybory to decyzje
        podjęte przez komisarza będa kwestionowane, dotychczasowe rozpisane przetargi
        przez wybrane władze też będą rozpatrywane przez różne komisje czy wogóle mają
        moc prawną, ponieważ była niejasna sytuacja z prezydentem - słowem - WARSZAWA
        ZNOWU ZANIEDBANA będzie czekać kolejny rok albo i dłuzej a przecież trzeba
        inwestować! rozwijać ją! porządkować! łatac dziury! wreszcie ustalić przetargi
        na mosty! do tego potrzeba poprostu prezydenta i już, nie komisarza i zmian co
        minute na fotelach!
      • Gość: tutejszy wiesniaku IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 18:04
        warszawiak pisze się z małej litery. tylko wsiowe warszawiaki piszą się z
        dużej. i tylko takie głosują jak oćce ze wsi - za Pisem i Leperem.
      • cspostrzegawczy Lord Vader to naciąganie malutkich na poparcie SK 23.02.07, 12:06
        Jak widac jest mało chętnych do uczestniczenia w zawierusze PO spowodowanej nie
        złożeniem wszystkich dokumentów przez HGW, dlatego propaguje sie emocjonalne
        nabieranie małolatów, by zyskać parę podpisów. WSTYD.
        politycznogospodarczy.blog.onet.pl/
    • kiszki3 Gra: komisarz PiS to Lord Vader 22.02.07, 08:13
      denna dziennikarka

denna strona

denna sprawa
    • Gość: beton Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 08:16
      zrobcie cos z bufetowa bo mnie cholera bierze,jak nie to wyprowadze sie pod
      warszawe, jak mozna wybrac tak niekompetentna osobe na takie stanowisko, kanapki
      to umie zawinac w papier? w Londynie w banku zajmowala sie wlasnie takimi
      rzeczami dyrektor od zaopatrzenia i byla tak dobra ze anglicy nie chcieli
      przedluzyc z nia umowy,mam nadzieje ze tak bedzie i u nas
    • ponury_drwiacy_szyderca Pewnie SzczyPiSdka zaraz to poda do sądu 22.02.07, 08:45
      jako obrazę jej gacha hehehehehe
    • Gość: he he he Komisarza z PiS subito ! IP: *.icm.edu.pl 22.02.07, 08:56
      i róbmy porządek z tym bajzlem :)
    • Gość: a Re: Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 08:59
      Wspolczuje bo Ci kaczory pranie mozgu niezle zrobily
    • Gość: Adam Jeden wuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:02
      A ja czekam, kiedy białe będzie białe a czarne czarne. Gó.. mnie obchodzi czy
      prezydent będzie z PiS czy PO, chcę aby był uczciwy, budował mosty, dbał o
      porządek, aby można było wykopać Gesslera ze Starówki za niepłacie czynszu, aby
      pogonić nielegalnych handlarzy z ulic, aby nienagardzano Dyrektora Tramwajów
      Warszawskich 40'000 nagrodą za sprowadzenie wysokopodłogowych tramwajów, i
      aby "Hertle" nie zarabiały na miejskiej własności. Bo jeśli prawdą jest, że
      Jerzy Hertel "dostał" od Kazia korty Legii, to jeden wuj czy prezydent z PO czy
      komisarz z PiS. JEDEN WUJ!
      • Gość: a Re: Jeden wuj IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 09:03
        Masz calkowita racje, ja chce kogos kto bedzie kochal to miasto i bedzie mu
        zalezalo na jego rozwoju a nie bedzie marionetka politycznego zaplecza.
    • Gość: a Re: Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 09:02
      Tak pisiory widza dzialania komisarza, nie dziwie sie ze chca kolejnego:

"Kazimierz Marcinkiewicz (PiS) jako komisarz Warszawy wydzierżawił na
      niekorzystnych warunkach korty Legii stowarzyszeniu, któremu szefuje Jerzy
      Hertel, jeden z bohaterów afery mostowej i mąż radnej blisko współpracującej z
      partią braci Kaczyńskich"
    • Gość: antykaczka Re: Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:07
      Gość portalu: Warszawiak napisał(a):

> czekamy na komisarza z PiS. starczy samowoli Bufetowej.

taki z Ciebie warszawiak jak ze mnie chinski cesarz. Tabliczke "warszawa" to
      przybili Ci na chalupie 2 dni temu?
      Idz do Kazia, on tutaj tyle zrobil, a moze zrobi jeszcze wiecej? Zdalnie
      sterowany robocik kaczorów. Zygac mi sie chcialo jak to sie chwalil w tv jaki
      to on jest doskonaly. Nie zrobil nic poza wielka kupą
      • reset999 komisarzom mowie stanowcze 'NIE!' 22.02.07, 11:26
        doskonale nie udalo mu sie nic zrobic.
        otworzyl wiadukt na alejach na ktorym natychmiast zamknieto 2 pasy z 3 a
        wszystko pod spodem bylo jeszcze rozkopane i kable sterczaly.

zreszta co sie bede wysilal. kazdy kapec moze sie podpisac 'warszawiak'.
        ja natomast w odroznieniu od kapci zyje w tym miescie od urodzenia i zadna
        propagangda mnie nie przekona ze jest inaczej niz widze na wlasne oczy.

walic piz i ich komisarzy. smierc wrogom demokracji. kaczor jest jak putin. i
        moze sie obrazic i dostac sraczki. mam to gdzies.
    • Gość: antyk Bufetowa- kończ waść IP: *.chello.pl 22.02.07, 09:16
      Od momentu zostania prezydentem jej rządy to przykład skrajnej niekompetencji.
      Najwyższy czas z tym skończyć.
      • Gość: bufet zamknięty Re: Bufetowa- kończ Asanka, się mówiło, pisało. IP: *.chello.pl 22.02.07, 09:20
    • Gość: faakju oj bufetowa ,bufetowa IP: *.bchsia.telus.net 22.02.07, 10:17
      taka pani mondra i profesur , a tu tak paniom bufetowom wystrychli na dupka
      tacy dwaj trpazliki co majom razem 1m 80 wzrostu...oj wstyd pani bufetowa
    • Gość: Karolski Re: Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: 217.153.224.* 22.02.07, 11:00
      Idź sobie ignorancie, i zamknij za sobą drzwi.
    • Gość: moso Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.02.07, 11:05
      ...trzeba dodac zajadłej
      A poza tym to to ta gazeta to jakiś brukowiec
    • at_work Haniuuu Walcz! 22.02.07, 11:25
      _
      Imperium Kontratakuje
      • Gość: Haniuuuuuuuuuuuuu! Re: Haniuuu Wałcz! Tam twoje miejsce, na burm.! IP: *.chello.pl 23.02.07, 12:38
    • piskoala Gra: komisarz PiS to Lord Vader -- to wygląda 22.02.07, 12:48

na zmasowany ATAK KOŃSKIEJ GRYPY MENTALNEJ --
      mówiłem, że ptasia grypa to PiKuś

----
      poTworki do weteryniarza
    • Gość: Dark_Jedi Re: Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.axelspringer.pl 22.02.07, 14:05
      "The abilty to destroy a planet is insiginificant next to the power of the force"

Jak by nam się przydał prawdziwy Imperator, który obaliłby ten cholerny
      skorumpowany sejm i przywrócił porządek w naszej małej galaktyce. Wreszcie
      byłoby normalnie

Palpatine na prezydenta
      Vader na premiera

"I hope new president will be elected before Emperor's arrival. He will not be
      as forgiving as I am"
    • Gość: PISO-Żerca Re: Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: 212.160.114.* 22.02.07, 14:20
      Nie chcemy wojny teczkowej w Warszawie PIS won
    • Gość: vipek zagrywki kolesi z PO (Bemowo) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 14:37
      Za takie zagrywki jakie stosuje Pan Burmistrz Bemowa z Jarosław Dąbrowski PO
      (były kierowca HGW)to ja dziękuję już Platformie. Brak kompetencji kolesiostwo
      oraz niszczenie pracowników którzy dobrze wykonują swoją pracę ale kojarzeni są
      z poprzednim zarządem za wszystko bardzo dziękuję. Od wielu lat byłem
      zwolennikiem Donalda Tuska jeszcze kiedy powstawało KLD ale teraz brak kadry
      kierowniczej tej partii prowadzi do tego co mamy na Bemowie. Chłopaczki którzy
      nie mają pojęcia o samorządzie sprawują władzę w taki sposób jak porusza się
      dziecko w mgle. Zero działań merytorycznych szukanie wszędzie podstępu to
      raczej zakrawa na paranoję niż na normalne funkcjonowanie Urzędu Dzielnicy.
      Tak więc młode wilki PO to banda wyrostków którzy nie dość że potrafią się
      zachować tak jak wymaga piastowany urząd to jeszcze psują co do tej pory dobrze
      działało.

Wielkie Dzięki Panie Dąbrowski
      • Gość: Rychu Re: zagrywki kolesi z PO (Bemowo) IP: *.spray.net.pl 22.02.07, 17:53
        A co z intratnego stoleczka sie wylecialo?
      • cspostrzegawczy Re: zagrywki kolesi z PO (Bemowo) 23.02.07, 12:09
        widać to było jak poprzez manipulację wyborczą z prowokacją na Całce zdobyli
        wiekszość w radzie.
    • Gość: ala Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.aster.pl 22.02.07, 15:04
      Proszę iść do Ratusza (Urzędu) i załatwić sprawę. Nikt nic nie wie, nie ma
      ludzi kompetentnych. Pani HGW obsadziła stołkami koleżanki i koleżnki córki.
      Ludzie nie mają zielonego pojęcia o pracy. Pytam urzędniczkę, czy jest ktoś
      kompetentny w sprawie, którą miałam do załatwienia, a Ona mówi, że nie wie. Tak
      było 30 lat temu. A pani HGW również nie ma zielonego pojęcia o rządzeniu.
      Bank, a Ratusz, to nie to samo. Gadaniem do niczego nie dojdziemy. Chcemy ludzi
      mądrych, do pracy, a nie do rządzenia.
    • Gość: Sybirak Gra: komisarz PiS to Lord Vader IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 16:29
      PO to ma nasrane w głowach. Gdyby orzekli, ze mandat HGW jest nieważny (a jest, bo działalność gospodarczą można prowadzić także tam, gdzie jest zarejestrowana), mieliby szansę ponownie ją wybrać, a tak PiS wprowadzi komisarza na dwa lata, czyli do końca swej kadencji, i będzie miał to, o co najbardziej mu chodziło- Warszawę. Może PO nareszcie zacznie myśleć rozsądnie, a nie po Gronkiewiczowsku.
    • Gość: Rychu Czekamy na polityczna smierc kaczek. IP: *.spray.net.pl 22.02.07, 17:52
      Juz tylko 2,5 roku zostalo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka