vivarsovia 23.02.07, 16:10 Dlaczego pozwalamy pluć na Warszawę.. BASTA!.. nie podoba się to wynocha....proszę sobie odtworzyć słowa JP II na Agrykolii (1991).. kiedyś też ktoś chciał Warszawę do drugiej ligi sprowadzić.. Basta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VarsoVinn Re: Kocham Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:13 Podpisuję się pod Twoimi słowami dwoma rękami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Kocham Warszawę IP: *.chello.pl 23.02.07, 19:28 ja też ją kocham. Tu się urodzili moi przodkowie. Tu ja się urodziłam. To moje kochane MIASTO!!!! Bea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel 3rp Re: Kocham Warszawę IP: 82.210.187.* 23.02.07, 20:50 To że ktoś się tu urodził i stąd jego ród, nie oznacza wcale, że musi kochać to miasto. Miejsce urodzenia przodków nie muszą kształtować gustów i opinii. Może czuć się z nim związanym, uważać je za swój dom, ale nie oznacza to wcale traktowania Warszawy jako najwspanialszego miasta na świecie. Pomimo pochodzenia stąd, uważam je za niespecjalnie ładne i czyste, ale dające duże szanse rozwoju. Dlatego tu ciągle jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
vivarsovia Re: Kocham Warszawę 23.02.07, 23:12 Nie mówisz jak Warszawiak.. jesteś pewnie z psem na spacerze.. wieśniakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel 3rp Re: Kocham Warszawę IP: 82.210.187.* 23.02.07, 20:46 Oho, już znalazł się pierwszy przymuszator to kochania. Krytykować nie wolno. Wszyscy w dwuszeregu marsz z uśmiechem na ustach i morda w kubeł. Nie podoba się - wynocha! Tu nie ma miejsca dla niezadowolonych, wszyscy muszą być szczęśliwi. MUSZĄ. Jak zdradzą choćby cień powątpiewania w swe szczęście, szybko zostaną usunięci poza mury twierdzy miasta, gdzie mieszkać mogą wyłącznie zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
vivarsovia obywatel 3 23.02.07, 21:01 masz wybór..możesz zostać ,lub wracać do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel 3rp Re: obywatel 3 IP: 82.210.187.* 24.02.07, 00:16 Ja cały czas jestem U SIEBIE i twierdzenia jakobym nie gadał jak warszawiak są niepoważne. Cóż za wężyzna twierdzić, jakoby wszyscy warszawiacy myśleli tak samo i to samo. Warszawa, moje miasto, ale żadne tam szczególne, tysiące są lepszych i tysiące gorszych. Jest jednym z wielu na świecie. W Polsce akurat największe i najsilniejsze. Nie powiem, odczuwam tego korzyści. O wyjeździe na zmywak na wyspy nawet nie myślę. Zrządzeniem losu urodziłem się w najlepszej lokalizacji w kraju zwanym polską i tu planuję żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fraszka.fraszka Kocham Warszawę IP: *.telia.com 24.02.07, 19:37 Kocham Warszawę, bo stolica jak piękna dziewczyna zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Kocham Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 20:56 A za co kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Kocham Warszawę 24.02.07, 21:49 Coś się najdzie :) Ja na przykład uwielbiam okolice Cytadeli, las bielański i ul.Płatniczą :) na której wcale nie trzeb płacić :) lav Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Kocham Warszawę 24.02.07, 22:27 trochę w tym racji jest. To chyba moda jakaś narzekać na Warszawę. Może nie jest to najpiękniejsze miasto w Polsce, ale przecież i nie najbrzydsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bietka Re: Kocham Warszawę IP: *.kosson.com 24.02.07, 22:51 Jestem warszawianką w czwartym pokoleniu. To,że kocham to miasto, nie znaczy że jestem ślepa na jego braki. Może właśnie dlatego,że Warszawa nie jest mi obojętna, tak bardzo bolą mnie jej wszystkie ułomności. Najbardziej zaś wkurza mnie to,że poszczególni jej prezydenci i kolejne rządzące tym miastem ekipy,zamiast dbać o jego dobro, zajmują się głównie swoimi partyjnymi korzyściami, politycznymi kalkulacjami, tudzież osobistym interesem Mają za nic to miasto i jego potrzeby!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk jr. Re: Kocham Warszawę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.07, 23:07 Warszawa sie nie da. Ci, ktorzy powinni, a nie dbaja o Jej dobro maja zapewnione miejsce w ostatnim elemencie ukladu trawiennego historii :) Odpowiedz Link Zgłoś
boruta_wwa Re: Kocham Warszawę 24.02.07, 22:58 ja też kocham to miasto choć tyle rzeczy mnie tu w... denerwuje ;) b. Odpowiedz Link Zgłoś