Dodaj do ulubionych

Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy !

• Gość: saju Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.dnb.com.pl 08.01.02, 13:55
      Opowiem wam pewną z życia historię...Za dawnych czasów kiedy Wawa była jeszcze
      radiem Classic Rock przyjechał do mnie kumpel ze Ślaska. Wiecie, takie gadu-
      gadu wieczorkiem przy piwku, od tematu do tematu, w końcu stanęło na muzyce.
      On do mnie, że słucha tylko RMF-U. Ja mu włączam Wawę i kopara kolesiowi opada.
      Kiedys mogłeś posłuchać tam dobrej muzy o dowolnej porze dnia i nocy ("tocżące
      się kamienie"-to była audycja). Co do dzisiejszych wytworów na UKaeFie-wszędzie
      to samo: dwójka prowadzących idiotów plus najgorszego sortu sieczka muzyczna.
      Przepraszam jako taki poziom chciaż z trudem(walka ze specami od marketingu
      musi u nich trwać)trzyma jeszcze trójka.

Pzdr.
      • Gość: Egon! Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: 62.121.73.* 15.01.02, 09:20
        Za pozwoleństwem. Eremeks kiedyś też był całkiem inny. A co do Wawy... czy ktos
        pamięta ściśle fajne??? To była audycja. A dyrektorom programowym polecam Sky
        Radio. Ciepła muzyka, co prawda spikerzy mówią po holendersku, ale to znacznie
        lepsze niż nasz plastik...
        • Gość: Kloss Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: 217.99.1.* 15.02.02, 21:22
          Pamietam "scisle fajne",w 1997 chodzilem na angielski z kobieta ktora byla
          prawa reka Reszczynskiego.Facet,ktory opowiadal te hisdtorie mial paszport
          amerykanski i wyjechal do usa-wg.jej opowieszcic...
          Pozdro'
          Ps.radio "pogoda" i zarty o poranku zdecydowanie nr.1,
          rmffm obok-przekazaywanie informacji wskazuje na to ze sluchaczami sa
          debile..
      • luka Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! 08.04.02, 19:33
        Gość portalu: saju napisał(a):

> Opowiem wam pewną z życia historię...Za dawnych czasów kiedy Wawa była jeszcze
        >
        > radiem Classic Rock przyjechał do mnie kumpel ze Ślaska. Wiecie, takie gadu-
        > gadu wieczorkiem przy piwku, od tematu do tematu, w końcu stanęło na muzyce.
        > On do mnie, że słucha tylko RMF-U. Ja mu włączam Wawę i kopara kolesiowi opada.
        >>>>>>>>>
        wiesz stary jakie świetne było RMF jakies 7 lat temu? zawsze po "rosyjskiej
        ruletce" fantastyczne alternatywne płyty zawsze przed premierą.
        Teraz zostaje jiż tylko czasami PR 3 (ale już tylko czasami kiedy nie puszczają
        takiego badziewia jak Negatyw etc.), czasami też Radiostacja ale ich prezenterzy
        też są różni...
        > Kiedys mogłeś posłuchać tam dobrej muzy o dowolnej porze dnia i nocy ("tocżące
        > się kamienie"-to była audycja). Co do dzisiejszych wytworów na UKaeFie-wszędzie
        >
        > to samo: dwójka prowadzących idiotów plus najgorszego sortu sieczka muzyczna.
        > Przepraszam jako taki poziom chciaż z trudem(walka ze specami od marketingu
        > musi u nich trwać)trzyma jeszcze trójka.
        >
        > Pzdr.

• Gość: Roca Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.pkobp.pl 08.01.02, 14:01
      eska - dno; wawa - kiedyś się w tym zasłuchiwałem, obecnie dno; zetka, rmf -
      komercja; pogoda, kolor - za słodkie; osobiście słucham tylko Trójki - też nie
      jest bez wad
      • Gość: Miszel Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.*.*.* 10.01.02, 16:37
        NAJLEPSZE RADIO W WAWIE - RADIO JAZZ 106.8 FM! Dla mnie od godziny 18 do ok 21-
        22 wtedy leci rock
        TO RADIO BEZ REKLAM,NAJLEPSZE!
        • martinc Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! 26.01.02, 12:09
          Święta prawda! Jedyne czego można słuchać nie narażając się na sieczkę lub
          półgodziny reklam albo nie daj Boże - prezentera starającego się być dowcipnym
          to RADIO JAZZ!!!
    • Gość: Marcin Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: 193.178.164.* 08.01.02, 18:26
      JA SŁUCHAM BBC RADIO 1 - bo Polskich rozgłośni nie da się słuchać. Puszczają
      ciągle to samo, nie maja ciekawych list w których można dowiedzieć sie o
      nowościach i ogulnie RADIO Polskie jest bardzo SZTYWNE. Ile mozna sluchac tych
      samych STAROCI, jak ktos chce starocie moze isc i sobie kupic RADIO ma
      INFORMOWAC O NOWOSCIACH i byc na czasie we wszystkim.
    • Gość: borsuk Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.*.*.* 09.01.02, 13:19
      niezbyt inteligentnie postawiony temat dyskusji
      moze przynajmniej ktos zaproponowal by kryteria tego wyboru
      jak narazie to widze ze jedyne kryterium to "moje wlasne widzimisie" :-(
      w zwiazku z czym wiekszosc pisze co im slina na klawiature przyniesie

moze najpierw zastanowcie sie czy radio jest Wam potrzebne, czy czegos po nim
      oczekujecie - a jesli tak to sprecyzujcie co to jest

pa, pa radiomaniacy :-))))))))))))))))

• Gość: Mleko Re: Najgorsze radio w Warszawie - wybieramy ! IP: 10.1.2.* 14.01.02, 14:11
        O tu jest racja wreszcie. Wszyscy zgodnie włączają się do krytyki. Jedni krytykują muzykę, inni
        prowadzących. I jak tu wybrać najgorsze radio? Pod względem muzyki, "dziennikarki", roboty radiowej
        czy pomysłu na robienie radia? Wszyscy są strasznie mądrzy. Niektórzy słuchają "Trójki", inni ambitni
        "Radiostacji", a inni chętnie słuchaliby "Radia ĘĄ", gdyby było "trendy". Jakby Wam wszystkim dać do
        robienia jedno RADIO, to wyszłaby niezła sraczka. Trojka i Radiostacja mogą sobie pozwolić na
        tworzenie ambitniejszej ramówki, bo są stacjami deficytowymi, dlatego jest im wsiorawno czy to
        co mówią i grają zarobi na siebie czy nie. Inni muszą się z tego utrzymywać. I robią to z różnym
        powodzeniem. Wszystkie np.stacje kupowane przez Agorę stają się maszynkami do robienia
        pieniędzy. To tak naprawdę jest sztuka promocji, a nie sztuka robienia radia. Gdybym miał bogatego
        mecenasa, który nie chciałby wcale zarabiać kokosów, byłby jeszcze wrażliwy na sztukę i dałby mi
        wolną rękę robienia radia, to mam TAKI (tutaj gest z bajki "Sąsiedzi") pomysł na radio. I to by było na
        tyle
    • Gość: kszynka Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: 62.233.138.* 15.01.02, 10:03
      Popieram w całej rozciaglosci Pogoda rano jest beznadziejna ale jezeli słucha
      sie jej przez cały dzień mozna zwariować ciągle te same piosenki (naprawdę
      fajne) ale w takij dawce mogą zabić

Pozdrawiam
    • doolittle Radio 10 S-hitów 15.01.02, 11:45
      Zdecydowanie eska - 10 shitow jeden za drugim i w dodatku co kilka godzin te
      same.
    • Gość: W Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: 10.17.10.* 16.01.02, 16:40
      WAWA. bezapelacyjnie. kiedys kultowe radio wawki spadlo na dno. A pan K razem z
      tarka to juz zjebali stacje do konca.
      • Gość: iras Pogoda - dno IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 21:05
        kiedys to byl mozna bylo poznac czego sie slucha czy zetki, czy wawy, czy eski
        a teraz to jeden rympal.Radio pogoda to maxymalny szuwex,
        RADIO JAZZ R U L E Z
    • Gość: braobto Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.wamm.com.pl 17.01.02, 14:52
    • Gość: Mattik Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.*.*.* 18.01.02, 12:29
      Tak czytam Wasze wypowiedzi i widze, ze dochodzicie do wniosku, do jakiego
      doszedlem juz jakis czas temu - nie ma radia do sluchania. W zwiazku z tym
      ostatnia zmiana sprzetu zakonczyla sie zakupem klockow BEZ tunera radiowego :).
      I mam z glowy :) Slucham tylko tego na co mam ochote :)
      Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
      • Gość: ala Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.01.02, 20:12
        Radio Pogoda-skręt kiszek murowany,Trójka-muzyka OK ale prowadzący są nie z
        tej epoki, zwłaszcza Kaczkowski ze swoim polipem w nosie, grający w kółko te
        same kawałki od 25 lat.
        • alicjab Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! 19.01.02, 13:26
          Nie przesadzaj, droga imienniczko. Trójka co prawda nieco obniżyła loty (choć
          wielu słuchaczy, w tym i ja - walczymy o powrót starej dobrej Trójki), ale i
          tak jest najlepsza. Poziom trzymają audycje "Zapraszamy do Trójki", w dużej
          mierze "Puls Trójki" oraz publicystyczne audycje wieczorne. Wtedy naprawdę jest
          czego posłuchać. Problem polega na tym, że już kolejne kierownictwo Trójki
          próbuje zrobić z tego kultowego radia kolejną tandetę. Przekonajcie się - wiele
          dyskusji i artykułów na ten temat jest zwłaszcza na stronie
          www.tajniak.nsbi.pl/protest - którą serdecznie polecam. Także w Forum Gazety, w
          dziale kultura. A Kaczkowski, moja droga, to naprawdę ogromny autorytet w
          dziedzinie muzyki, wiele się od niego nauczyłam. Może Ci nie odpowiadać, ale
          proszę trochę szacunku!
          Pozdrawiam
          Alicja Baranowska
          • Gość: maciej Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.waw.cdp.pl 21.01.02, 11:18
            alicjab napisał(a):

> Nie przesadzaj, droga imienniczko. Trójka co prawda nieco obniżyła loty (choć
            > wielu słuchaczy, w tym i ja - walczymy o powrót starej dobrej Trójki), ale i
            > tak jest najlepsza.

witam

maly cytacik
            na stronie 397 10 tomu Wielkiej Historii Polski czytamy
            "W latach 1999-2001 najwieksza popularnoscia cieszyl sie I Program Polskiego Radia (24,1 % ogolu sluchaczy w
            2001r.), RMF FM (17,8%), Radio Zet (16%), Radio Maryja (7,2%) i Program III Polskiego Radia. W porownaniu z latami
            poprzednimi, w wyniku usuniecia redaktora naczelnego Piotra Kaczkowskiego i rozpadu zespolu redakcyjnego,
            gwaltownie spadla liczebnosc sluchaczy PR III, niegdys ulubionego programu inteligencji."
            no prossze nawet w encyklopediach ten konfilkt znalazl miejsce

sciskam

maciej
            • zniszczona_krystyna Re: Najgorsze radio w Warszwie - wypijmy za nie. 22.01.02, 14:44
              Wypijmy za Radio S, bo S brzmi jak setka - najlepiej wyborowej.
          • Gość: JArek Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.prochem.com.pl / 1.0.0.* 20.05.02, 08:50
            Szanowna p. Alicjo. Mam tyle lat co trójka a słucham jej od 1075 roku.I
            niesttety w tej chwili gdy "nastał" na fotelu dyrektora LAskowski TROJKA jest
            najgorsza co stwierdzam wielkim smutkiem. A dlaczego najgorsza ? Dlatego,że
            zrównała swój poziom do pozostałego chłamu w eterze..... I co z tym fantem
            zrobić? Z poważaniem
    • Gość: Dżordż Pojawiła sie kolejna koszmarna stacja :-((( IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 16:18
      Radio Zdrowie 98.3 FM. Sama komercha i nic ponadto.
    • Gość: malgosya Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: 157.25.125.* 31.01.02, 14:35
      Bravo! Wreszcie Kogoś, tak samo jak mnie dobija ten duecik z Radio Pogoda!
      Powtarzają po 100 razy te same zdania i w ogóle...
      Nie da się ich rano słuchać.
      • Gość: jd Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.acn.waw.pl 31.01.02, 18:57
        Z prawdziwą przyjemnością poczytałem sobie na tym wątku o Radiu Pogoda. Pozwolę
        sobie troche nieskromnie zauważyć, że jakieś pół roku temu, około września czy
        października, wznieciłem tę samą kwestię odruchu wymiotnego na Radio Pogoda w
        wątku "Radio Pogoda". Odezwał sie nawet wtedy pan Marcin z tego radia, ale tak
        napieprzył, że potem nakłonił rdakcję forum do usunięcia swej wypowiedzi, a
        nawet czasowo zamknęli ów watek. Gorąco pozdrawiam wszystkich, którzy nie mogą
        pojąć, że czymś takim jak Radio Pogoda zaśmieca się i tak takie sobie fale
        eteru. I troche pesymistyczne powiem, że nie należy mieć żadnych nadziei na
        zmiany. Nie zmieniło sie od pół roku, a wcześniej też się nic nie zmieniało, bo
        zanim posiadłem komputer, próbowałem u nich bez skutku interweniować
        telefonicznie. Oni są potwornie z siebie zadowoleni.
    • Gość: Mr. X Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: 10.0.4.* 31.01.02, 21:18
      Nie napiszę, która stacja jest najgorsza. Jest to pojęcie subiektywne.
      Właściwie wszystkie warszawskie rozgłośnie trzymają jeden poziom. Napiszę za to
      co mnie najbardziej w nich denerwuje:
      1. beznadziejni prowadzący którzy myślą, że są dowcipni;
      2. beznadziejni prezenterzy, którzy gadają jakieś głupoty w czasie trwania
      piosenki (szczególnie na początku lub końcu);
      3. przerywanie, ścinanie utworu;
      4. reklamy typu piskliwego lub te w których wykorzystuje się sygnał pojazdu
      uprzywilejowanego (szczególnie miłe w samochodzie)- ktoś w stacji chyba
      decyduje o dopuszczeniu reklamy na antenę;
      5. puszczanie non stop autoreklamy stacji lub audycji w niej emitowanej;
      6. niektóre konkursy (szczególnie te gdzie słuchacze są wpuszczani na antenę).

Niestety nie ma w Warszawie stacji radiowej do której choć jeden z powyższych
      punktów się nie odnosi...
      • Gość: JR Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: 217.153.114.* 01.02.02, 10:23
        Radia, których przestałem słuchać

1) Pogoda - bo się ciagle powtarza (taką mają konwencję i to jest OK ale mnie
        znudziło)
        2) Kolor - bo mnie drażni kretyznim porannych prowadzących
        3) Zetka - Radio Bzdet. Taki TVN tylko bez wizji.
        4) RMF FM - j.w. muzyka OK ale idiotyczne konkursy i reklamy
        5) Wawa - słucham coraz bardziej sporadycznie bo niestety jest identyczna
        (idiotyczna) jak Kolor
        6) Eska - patrz Kolor i Wawa (nie słucham)

Radia, których jeszcze czasem słucham.
        1) Klasyka - jest OK ale poranne prowadzące zaczynają wzorować się na Kolorze i
        ich poziom niebezpiecznie spada
        2) Radiostacja - najlepsze dźwięki ale (niektórzy) prowadzący grawitują
        niebezpiecznie w kierunku poziomu umysłowego Koloru (patrz wyżej)
        3) Jazz - odkąd się trochę poprawiło. Ich zaleta - nie stać ich na zatrudnianie
        prowadzacych. Brak reklam. Wada - puszczają heavy metal!!!
        4) Trójki - ciągle jeszcze mimo zmian ta stacja najbardziej przypomina radio
        5) mam coraz większą kolekcję CD i tego słucham najczęściej

JR
        • Gość: muggz Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: 213.134.155.* 01.02.02, 14:33
          Już myślałem, że nikt nie wymieni.
          radioklasykastotrzyisiedemefemnajpiękniejszemelodiemuzykaklasycznaifilmowa.
          polecam 18.00-21.00.
          innych nie słucham i już.
        • ambush Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! 26.02.02, 15:06
          Faktycznie, rozglosnie spadaja bardzo niziutko. Wawa przegina z reklamami, Radiostacja z
          hiphopem, zetki wogole nie slucham, pozostaje mi jeszcze trojka, choc tez sie zaczyna niestety powoli
          konczyc.
        • kastor.krieg Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! 17.03.02, 16:04
          > 3) Jazz - odkąd się trochę poprawiło. Ich zaleta - nie stać ich na zatrudnianie
          > prowadzacych. Brak reklam. Wada - puszczają heavy metal!!!

nie widze powodu do oburzenia...
          de gustibus non disputandum est.
          z watku o sluchaniu walkmana w komunikacji wnioskuje ze spora czesc udzielajacych
          sie na forum czeka wlasnie na te trzy-cztery godziny rocka i metalu.
          wszystko dla ludzi, tylko niektora muza szkodzi ;P

• opoint Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! 01.02.02, 09:11
      WA WA Próba zwabienia ludzi kasowymi konkursami wabi ludzi, ale nie mnie. Denna
      stacja.
    • Gość: S. Zuraw Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.*.*.* 01.02.02, 10:33
      Niestety wszystkie radia działające w Warszawie są coraz gorsze przez szaleńczą
      pogoń za pieniędzmi. Radio ZET do niedawna uważałem za dobre, ostatnio jest
      radiem dla "kucharek" razem z audycją "Gość radia zet". Wszędzie dominuje
      muzyka i konkursy dla półgłówków z dużymi nagrodami. Niczego ciekawszego nie ma
      w warszawskim eterze!!! Pozdrawiam
      • Gość: AleGość Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.umirm.gov.pl 06.02.02, 11:42
        Same komercyjne radia! Przecież one muszą z czegoś żyć. To jest biznes, tak jak
        każda gazeta, pogoń za sensacją itd.
        Ja najchętniej słucham Programu I Polskiego Radia. Tak! To radio jest spokojne,
        przewidywalne i całkiem urozmaicone. Ja lubię dużo wiedzieć - tu zawsze jest
        coś ciekawego. A moim faworytem jest dziennikarz, który czasem przygotowuje, a
        czasem też czyta wiadomości - Wincenty Pipka. Pozdrawiam wszystkich tych,
        którzy doceniają PR I.
    • Gość: Tolba Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.natned.com.pl 07.02.02, 11:34
      WAWA! Stanowczo.
      Tolba
      • Gość: skarb Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: 141.145.177.* 07.02.02, 14:58
        Ja też uważam, że Pogoda jest beznadziejna. A już jak słyszę te durne teksty nagrane rano i
        puszczane koło południa, to.... brak mi słów.
        Dobrze, że istnieje Kolor, chociaż też czasem jest nie do słuchania, zwłaszcza rano....
    • cubic Pogoda rankiem!!! 07.02.02, 21:30
      Szczególnie ten śmiech jest dobijający!!!!!
      • Gość: YANKES Re: POLSKIE RADIO/RADIO POGODA IP: *.chello.pl 14.02.02, 19:42
        JA PRACUJE W POLSKIM RADIU (ALEJE NIEPODLEGLOSCI) I TAM WSZYSCY SLUCHAJA
        POGODY (TROCHE DZIWNE)NIKT JEDYNKI TROJKI AI NIC "PUBLICZNEGO"
        • Gość: jd Re: POLSKIE RADIO/RADIO POGODA IP: *.acn.waw.pl 14.02.02, 20:24
          No to w ogóle nie nadajecie sie do pracy w radiu. To tak jakby Beethoven
          słuchał ciągle Ich Troje.
          • pikusie RADIO POGODA 14.02.02, 21:01
            Radio Pogoda OK.
            • Gość: ala Re: RADIO POGODA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.02.02, 14:58
              Nikt nie wspomina o Radyju Ma- Ryja.Czyżby wszyscy lubili GO słuchać? A może
              temat zbyt drażliwy żeby GO w ogóle poruszać?
    • Gość: matrek Pogoda i WaWa IP: *.*.*.* 15.02.02, 15:53
    • gosia-s Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! 16.02.02, 17:46
      "- wiesz, szef był wczoraj w pracy pijany.
      - skąd wiesz?
      - bo słyszałam przez telefon jak mówi, że się nie boi swojej żony."
      tu wymuszony, drażniący ludzkie ucho chichot prezenterów

Jeeeeeezuuuu!!!!!!!
      Poznajecie?! Tu Radio Pogoda, 100,1 FM Złote Przeboje!
      Powyższy dowcip, zabawny niczym przedwojenny, prowincjonalny kabaret słyszałam
      regularnie przez kilka dni w "pogodnym poranku", zanim powróciłam na trwałe do
      Trójki, gdzie przynajmniej nie traktuje się słuchaczy jak pensjonariuszy
      szpitala psychiatrycznego. CO prawda lubię stare kawałki, ale myślę, że nic nie
      straciłam, gdyż po kilku dniach znałam na pamięć całych repertuar tych "złotych
      przebojów"
      • Gość: jd Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.acn.waw.pl 16.02.02, 20:41
        Ten tekścik to w dodatku górne rejony ich dowcipu. Śmiech oczywiście jest
        zawsze ten sam i nie wykluczam, że nie puszczają go z taśmy, tylko tak się
        naprawdę beztrosko i spontanicznie cieszą. Zapomniałaś też o telefonach od
        słuchaczy - prawdziwego ludu warszawskiego - który nie może pojąć, że kiedyś
        mógł żyć bez Radia Pogoda, bez naszej pani Marty i naszego pana Marcina.
        • gosia-s Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! 16.02.02, 21:15
          No tak, pana radio pogoda stać na lepsze teksty. Np. pamiętne: "Instytut
          badania nad złotymi przebojami; najlepsze przeboje: radio pogoda. najlepsza
          muzyka w mieście: radio pogoda., itd. Kurde, ani to reklama, ani dowcip.
    • Gość: słuchacz Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.chello.pl 16.02.02, 21:01
      Radio ZET
    • Gość: W. Eagle Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.chello.pl 18.02.02, 21:26
      To Wawa. Jest wiele rodzin pracujących w radiu. Lecz taki debilizm jaki jest w
      Wawie, to aż się chce wyłączyć. Ta ich "rodzina z nieograniczoną
      odpowiedzialnością". Aż się nie dobrze robi. Najpierw sie spotkali,potem
      pobrali i to wszystko na antenie. Obecnie on jest w ciąży i niedługo będzie
      rodzić - również na antenie. Boże! - DZIĘKUJE CI, ŻE NATCHNĄŁEŚ KONTRUKTORÓW,
      ŻEBY ZAMONTOWALI WYŁĄCZNIK.
      • Gość: Norman Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.astercity.net / 10.129.131.* 19.02.02, 00:47
        > Najpierw sie spotkali,potem pobrali i to wszystko na antenie. Obecnie on jest w
        ciąży i niedługo będzie rodzić - również na antenie.

ON jest w ciąży ? To było by ciekawe :-). A ja słuchając ich tekstów mam
        wrażenie, że oni się nienawidzą.
        • Gość: owsik Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 01:16
          Nieodpowiada mi towarzystwo w programie I.
          Duszą sie przy mikrofonach-ich przepony trzeba zregenerować.
    • Gość: katia Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 02:11
      A mnie okropnie wkurza radio klasyka fm, straszną dykcję, jakąś taką przesdanie
      staranną mają ci ich spikerzy, no te ich motto - radio klasyka fm-
      najpiekniejsze melodie plus zapowiedzi w formie zagadki np. Byl powaznym
      mezczyzna, a wszyscy mowia o jego halce, zgadniejcie o kim mowa. No i taka
      sieczka muzyki klasycznej jest po prostu niestrwana. Za to fajne jest radio
      jazz i czasami Radiostacja, glownie Novika, bo np. Chlopasia, to powinni
      odsunac od mikrofonu, bo po prostu wstyd mi jakos sie robi, jak slucham tego
      idioty, wiec wylaczac sie musze. Chociaz moze to i lepiej, bo czesciej chodze
      do sklepow muzycznych i okazuje sie, ze jest tam mnostwo wspanialej muzyki w
      odroznieniu do tego , co serwuja w rozglosniach radiowych.
    • Gość: aga kto zna Pragę? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 15:29
      powtarza się w tej dyskusji kilka stacji, ale nikt chyba nie zna Radia Praga -
      to jest dopiero kaszanka
    • pikusie Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! 21.02.02, 15:38
      Radio Pogoda
    • Gość: Pawel Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: 193.123.199.* 01.03.02, 15:29
      Najgorsze radia sa ta ktore wukupila ta badziewna Agora Jest ich ok 12 w Polsce
    • Gość: A.W Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: 195.205.204.* 04.03.02, 10:35
      radio RMF FM !!!!
      • Gość: Pozuc Re: Najgorsze radio w Warszwie - wybieramy ! IP: *.centrala.kbsa / 10.1.12.* 06.03.02, 09:39
        Spróbujcie wytrzymać z Radiem Wa-Wa dłużej niż dwa dni. Oni chyba maja jedną i
        tą samą płytę. Może nie chcą płacić za praw autorskie ? Nie wiem o co chodzi,
        ale to tragedia. Niestety moje RADIO odbiera tylko ich, i cierpią przy tym
        wszyscy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka