Gość: Derek IP: *.dialup.tiscali.it 24.11.01, 23:01 Un negro va al università per iscriversi. Arriva al rettorato e dice: - Mi vorrei iscrivere - Che ramo vuole scegliere? - ??? Perchè, a me un banco non me lo date? Licze , ze zdzicha przetlumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dario Re: Dowcip z UE IP: *.chello.pl 27.11.01, 12:52 To może ja przetłumaczę: Przychodzi żaba do lekarza. - Panie doktorze coś mnie jebie w stawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: Dowcip z UE IP: *.chello.pl 27.11.01, 14:04 We would like to inform you that,due to the introduction of the EURO, from Januart 2nd 2002 the Kamasutra position, usually known as "the 69" will now be "the 87,61". Best regards The EURO Changeover Board Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: Dowcip z UE IP: *.chello.pl 27.11.01, 14:16 tak wygimnastykowany to ja nie jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: Dowcip z UE IP: *.chello.pl 27.11.01, 15:43 tłumaczę jak umiem: Pragniemy poinformować Państwa, że na skutek wproadzenia EURO, od 2-go stycznia 2002 roku pozycja Kamasutry powszechnie znana jako "69", będzie teraz "87,61". Proszę przyjąc pozdrowienia Komisja d/s Zmiany Nominałów Odpowiedz Link Zgłoś