atob 17.05.03, 06:03 Odwiedzilem sobie forum Lecha ...i zastanowila mnie jedna rzecz po wpisie gdzie autor "przekrecil" nazwe Legii admin od razu zwrocil mu uwage ...Niby mala rzecz a jednak ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atob Re: Forum Lecha ...i jego zasady :) 17.05.03, 07:37 1. Kierujemy się zasadami netykiety. Nazwy własne należy pisać z dużej litery, caps locka używać w uzasadnionych przypadkach. Wypada przestrzegać zasad ortografii i starać się nie powielać tematów już istniejących. Tematy powinno się zakładać we właściwych działach forum. 2. Na forum zabronione jest obrażanie, pomawianie i ubliżanie. Zabronione jest również poruszanie tematyki chuligańskiej. 3. Posty naruszające zasady będą kasowane. Osobom nagminnie naruszającym powyższe punkty, dostęp do forum zostanie zablokowany. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: A kogo to obchodzi? 17.05.03, 12:48 Widzisz Twoj post jest przykladem tego czego nie rozumiesz ....a ja mam wazniejsze sprawy na glowie wiec wybacz ale tlumaczyc Ci nie bede.Nie masz nic do powiedzenia co by wnosilo do dyskusji to nie pisz ....Pewnie wolisz 3\4 meczu bluzgac na przeciwnikow ...a ja wole caly mecz dopingowac ... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: A kogo to obchodzi? 19.05.03, 09:16 Nie denerwuj się Atob...:)) Tak to już jest. Na forach co są moderowane z reguły przestrzega się takich spraw! bo pobluźnić to można sobie na ulicy, a jak już się coś pisze to trzeba mieć coś do powiedzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś