Dodaj do ulubionych

Pomoc dla Pndzelka!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 11:53
pan_pndzelek napisał:

> Ja właśnie piję i zamierzam nawalić się jak szpadel.
W takim
> stanie przyjdę dziś na spotkanie federastów i zrobię
taki skandal jakiego
> jeszcze w Warszawie nie widziano...

I wszystko sie wyjasniło!!! Zblazowany miliarder
alkoholik Pndzel ma już tak przeżarty mózg przez
preparaty z procentami, że nie wie co pisze i czyni.

Pomóżmy mu wyjść z nałogu. Może jakaś zbiórka pieniędzy
na opłacenie odwyku (Pndzel może w alkoholowym
zamroczeniu nie pamietać numeru swojego konta o ile
takowe posiada)?
Obserwuj wątek
    • pan_pndzelek Re: Pomoc dla Pndzelka!!! 21.05.03, 12:39
      Ty misiu jakoś tak nie kumasz do końca. Ja się szczycę moim alkoholizmem,
      pielęgnuję go niemal codziennie, pomagam mu jak mogę. Tak więc JAKI ODWYK?! Mam
      zostawić najwierniejszego przyjaciela? Czy ty wogóle wiesz co to przyjaźń?
      • Gość: Mister X Re: Pomoc dla Pndzelka!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 12:49
        pan_pndzelek napisał:

> Ty misiu jakoś tak nie kumasz do końca. Ja się szczycę
        moim alkoholizmem,
        > pielęgnuję go niemal codziennie, pomagam mu jak mogę.
        Tak więc JAKI ODWYK?! Mam
        >
        > zostawić najwierniejszego przyjaciela? Czy ty wogóle
        wiesz co to przyjaźń?

Co najmniej dziwnych dobierasz sobie przyjaciół. Ale
        skoro na innych ciebie 'nie stać' - może jednak
        należałoby ci pomóc?
        • Gość: Janusz Karolak Re: Pomoc dla Pndzelka!!! IP: 195.94.207.* 21.05.03, 12:54
          Dlaczego dziwnych? Bo oddanych? Bo nie opuszczających w trudnych chwilach?
          Bo wiernych jak pies?

• pan_pndzelek Re: Pomoc dla Pndzelka!!! 21.05.03, 13:10
            Mój alkoholizm jest najwierniejszy z wiernych. Kiedy budzę się rano z tępym
            bólem głowy On zawsze jest przy mnie...
            • Gość: Mister X Re: Pomoc dla Pndzelka!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 13:27
              pan_pndzelek napisał:

> Mój alkoholizm jest najwierniejszy z wiernych. Kiedy
              budzę się rano z tępym
              > bólem głowy On zawsze jest przy mnie...

Wyrazy głębokiego współczucia...
              • pan_pndzelek Re: Pomoc dla Pndzelka!!! 21.05.03, 13:30
                No tak... zrobisz Mamie ten prezent gnojku?
                • Gość: Mister X Re: Pomoc dla Pndzelka!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 13:37
                  pan_pndzelek napisał:

> No tak... zrobisz Mamie ten prezent gnojku?

Tobie nie zrobię takiego prezentu. Już ci pisałem, ale
                  zdaje się, że twój przeżarty przez "gorzałę" mózg tego
                  nie pamięta - nakłanianie do samobójstwa jest karalne.
                  Tak sobie to twoim zwyczajem powtórzyłem nie licząc
                  jednak, żeby informacja ta dotarła do adresata jakim jest
                  twój 9w nienajlepszej kondycji) mózg i umysł.
                  • pan_pndzelek Namawiam do przestępstwa!!! 21.05.03, 13:59
                    Gość portalu: Mister X napisał(a):
                    > nakłanianie do samobójstwa jest karalne.

Tak!!! namawiam cię do tego! Myślę, iż każdy sąd zauważy "małą szkodliowść
                    społeczną czynu", a wręcz dostrzeże jego społeczną POŻYTECZNOŚĆ...
                    • Gość: Mister X Re: Namawiam do przestępstwa!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 14:10
                      pan_pndzelek napisał:

> Gość portalu: Mister X napisał(a):
                      > > nakłanianie do samobójstwa jest karalne.
                      >
                      > Tak!!! namawiam cię do tego! Myślę, iż każdy sąd
                      zauważy "małą szkodliowść
                      > społeczną czynu", a wręcz dostrzeże jego społeczną
                      POŻYTECZNOŚĆ...

Dziwne podejście do zagadnienia pożyteczności. A może
                      najpierw należałoby zacząć od siebie Pndzel i zmienić coś
                      a nie bawić się na wyrost w Ch. Bronsona i "Życzenie
                      śmierci 2003"?
                      • pan_pndzelek Re: Namawiam do przestępstwa!!! 21.05.03, 14:14
                        No powieś się dziadu!!! Namawiam...
                        • Gość: Mister X Re: Namawiam do przestępstwa!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 14:17
                          pan_pndzelek napisał:

> No powieś się dziadu!!! Namawiam...

Na przyjemności Pndzel musisz zasłużyć. I nie namawiaj
                          mnie tak jak namiawiasz przydrożne panie nieciężkich
                          obyczajów, które nawet za gruba kasę nie chca dać ci
                          przyjemności bo zwyczajnie się brzydzą.
                          • pan_pndzelek Re: Namawiam do przestępstwa!!! 21.05.03, 14:40
                            Ha ha ha!!! Dziad powiedział co wiedział... dla ułatwienia dodam, że powiedział
                            niewiele...
                            • Gość: Mister X Re: Namawiam do przestępstwa!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 14:44
                              pan_pndzelek napisał:

> Ha ha ha!!! Dziad powiedział co wiedział... dla
                              ułatwienia dodam, że powiedział
                              >
                              > niewiele...

Podejrzany ten twój śmiech. Czyżby jednak ziarno prawdy
                              ubodło Pndzlową "męską" dumę. czyżbym niewiele się pomylił?

Może więcej detali byś zapodał i napisał coś dłuższego bo
                              twoje pisanie przypomina raczej bekniecia niż odpowiedzi
                              pełnym zdaniem (a tak uczono w szkole - sic! fakt -
                              mogłeś do szkół nie uczęszczać). I tym razem wymyśl inny
                              powód niż alkoholizm.
                              • pan_pndzelek WRAŻLIWI - NIE CZYTAĆ!!!!!!!! 21.05.03, 14:52
                                Co za kurwa upierdliwy pierdolony dziad w srakę szrpany pierdolony kurwa jego
                                mać cwel nieduży się przyssał do obcasa i jak psie gówno nie chce się
                                odkleić... Chcesz więcej gnojku?
                                • Gość: Mister X Re: Słabe - można czytać. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 15:00
                                  pan_pndzelek napisał:

> Co za kurwa upierdliwy pierdolony dziad w srakę szrpany
                                  pierdolony kurwa jego
                                  > mać cwel nieduży się przyssał do obcasa i jak psie
                                  gówno nie chce się
                                  > odkleić... Chcesz więcej gnojku?

Słabiutko, oj słabiutko Pndzel.

Proszę - ale ulżyj sobie dalej. Najwyraźniej w realu masz
                                  z tym wielkie problemy więc ja pomogę ci chociaż na forum..

Wiem Pndzel też, że chcesz aby watek ten znalazł się na
                                  oślej ławce i liczysz na to, że admingo tam umieści jak
                                  sobie poprzeklinasz. Oby ciebie tylko nie zabanował na amen.
                                  • pan_pndzelek Re: Słabe - można czytać. 21.05.03, 15:05
                                    > i liczysz na to, że admingo tam umieści

Kto to jest "admingo" CIECIU?
                                    • Gość: Mister X Re: Słabe - można czytać. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 15:09
                                      pan_pndzelek napisał:

> Gość portalu: Mister X napisał(a):
                                      > > i liczysz na to, że admingo tam umieści
                                      >
                                      > Kto to jest "admingo" CIECIU?

Słabo u ciebie, oj słabo. Co to by było gdyby wiadomość
                                      była zaszyfrowana. A może za mało wypiłeś i jeszcze ci
                                      się Enigma nie włączyła?

P.S. Widać masz słabość do pewnych 'zawodów'...cieć,
                                      prostytutka, parobek - czyżby kariera w tych 'zawodach"
                                      ci nie wypaliła stąd taka na nie złość i co i raz
                                      wymienianie ich?
                                      • pan_pndzelek Re: Słabe - można czytać. 21.05.03, 15:12
                                        Czasem bywasz nawet śmieszny, ale tylko czasem...
                                        • Gość: Mister X Re: Słabe - można czytać. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 15:15
                                          pan_pndzelek napisał:

> Czasem bywasz nawet śmieszny, ale tylko czasem...

Nie wiem jak to potraktować. Pochlebstwo?
                                          • pan_pndzelek Re: Słabe - można czytać. 21.05.03, 15:21
                                            To tylko sugestia... sugestia czego? Powinieneś się domyślić...
                                            • Gość: Mister X Re: Słabe - można czytać. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 15:25
                                              pan_pndzelek napisał:

> To tylko sugestia... sugestia czego? Powinieneś się
                                              domyślić...

Powiedzmy, że dziś nie jestem domyślny. Chcialbym
                                              usłyszeć to z twoich ust (rzecz jasna to przenośnia).
                                              Opowiedz więc własnymi słowami.
                                              • pan_pndzelek Re: Słabe - można czytać. 21.05.03, 15:29
                                                Własnymi słowami powiem ci więc: powinieneś się domyśić KMIOTKU...
                                                • Gość: Mister X Re: Słabe - można czytać. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 15:31
                                                  pan_pndzelek napisał:

> Własnymi słowami powiem ci więc: powinieneś się domyśić
                                                  KMIOTKU...

Znów mnie zawiodłeś. Wynika z tego, że sam sie nie
                                                  domyślasz tego co ,miałeś na myśli. Ot, taka dola
                                                  alkoholika. Problemy z koncentracją, pamięcią...
                                                  • mala_zabka Re: Słabe - można czytać. 21.05.03, 23:52

> Znów mnie zawiodłeś. Wynika z tego, że sam sie nie
                                                    > domyślasz tego co ,miałeś na myśli. Ot, taka dola
                                                    > alkoholika. Problemy z koncentracją, pamięcią...

Niewiele różni się obsmiewanie alkoholików od obśmiewania np.chorych na raka.
                                                    Tyle, że alkoholizm jest chorobą śmiertelną i nieuleczalną.
                                                    Raka często daje się już uleczyć.
            • Gość: karol w Re: Pomoc dla Pndzelka!!! IP: *.chello.pl 21.05.03, 14:02
              Co do twej głowy, nieszczesny rencisto, nie tylko ból jest w niej tępy.
            • uczciwych.ropuch.stado Re: Pomoc dla Pndzelka!!! 21.05.03, 19:14
              pan_pndzelek napisał:

> Mój alkoholizm jest najwierniejszy z wiernych. Kiedy budzę się rano z tępym
              > bólem głowy On zawsze jest przy mnie...

rech, rech, rech
              dobre bo mocne
          • Gość: Mister X Re: Pomoc dla Pndzelka!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 13:25
            Gość portalu: Janusz Karolak napisał(a):

> Dlaczego dziwnych? Bo oddanych? Bo nie opuszczających w
            trudnych chwilach?
            > Bo wiernych jak pies?

Od lat wiadomo, że alkohol to "przyjaciel" człowieka,
            oddany, nie opuszczający czasem nawet do końca żywota.
            Ale czy "przyjacielem" można nazywać kogoś lub coś, co
            podstępem zabija?
            • Gość: Janusz Karolak Re: Pomoc dla Pndzelka!!! IP: 195.94.207.* 21.05.03, 13:30
              Podstępem?

Ja tam piję, bo chcę. Co więcej, świadomy jestem złych skutków picia.
              • Gość: Mister X Re: Pomoc dla Pndzelka!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 13:34
                Gość portalu: Janusz Karolak napisał(a):

> Podstępem?
                >
                > Ja tam piję, bo chcę. Co więcej, świadomy jestem złych
                skutków picia.

Takie tłumaczenie się świadczy tylko i wyłącznie o twojej
                słabości i nienajlepszej kondycji psychicznej.
                • pan_pndzelek Re: Pomoc dla Pndzelka!!! 21.05.03, 13:41
                  Ty się kurwa zajmij może swoją kondycją gnojku...
                  • Gość: Mister X Re: Pomoc dla Pndzelka!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 13:48
                    pan_pndzelek napisał:

> Ty się kurwa zajmij może swoją kondycją gnojku...

Oj..oj...zaczynasz sie unosić! Czy praktykujesz również
                    przemoc w rodzinie? To jest bardzo częste u alkoholików.
                    • pan_pndzelek Re: Pomoc dla Pndzelka!!! 21.05.03, 13:52
                      Gdybyś gnojku był moją żoną to istotnie pokazałbym ci co to jest przemoc w
                      rodzinie. Straciłbyś dzieciństwo gnojku...
                      • Gość: Mister X Re: Pomoc dla Pndzelka!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 13:57
                        pan_pndzelek napisał:

> Gdybyś gnojku był moją żoną to istotnie pokazałbym ci
                        co to jest przemoc w
                        > rodzinie. Straciłbyś dzieciństwo gnojku...

"Gnojku" i "gnojku'...non stop. Nie stać cię Pndzlu na
                        coś innego? A może to typowy sposób zwracania się do
                        innych wprost wywodzący się z twojego domu rodzinnego?
                        • Gość: dada Re: Pomoc dla Pndzelka!!! IP: *.sympatico.ca 23.05.03, 04:28
                          dziecinstwo, czy dziewictwo....?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka