xpert 09.05.07, 22:57 ...o nie parkowanie na moim miejscu parkingowym w parkingu podziemnym na poziomie -1 budynku A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karina.debiec Re: Bardzo prosze wlascicielke Hondy CRV PO XXXXX 10.05.07, 11:50 Czy ten samochod ma kolor zielony? Odpowiedz Link Zgłoś
xpert Nie metalik 10.05.07, 21:14 Dzisaj okazao sie ze nie na swoim miejscu parkuje wlasciciel czarnego Passata kombi WW XXXX i ze wlasciecielki Hondy maja miejsce obok mnie. Nie wiem dlaczego ludzie tak mieszaja z tymi miejscami parkingowymi. Ja rozumiem ze Passki kradna ale tak zostawiac samochod na czyims miejscu bez kartki, bez kontaktu. To troche tak jak ostawic worki ze smieciami albo buty na korytarzu.... Odpowiedz Link Zgłoś
remi77 Re: Nie metalik 12.05.07, 13:05 > Ja rozumiem ze > Passki kradna ale tak zostawiac samochod na czyims miejscu bez kartki, bez > kontaktu. To troche tak jak ostawic worki ze smieciami albo buty na > korytarzu.... Daj spokój, to takie osiedle i tacy ludzie tu mieszkają. Moi wielodzietni sąsiedzi na przykład regularnie zostawiali worki ze śmieciami na korytarzu, a teraz wysypują piach z butów prosto na korytarz. Dosyć to osobliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
rdebiec Śmieci na klatce 12.05.07, 22:10 Jak się wstydzisz zwrócić uwagę to wystaw za drzwi jakiś paprykarz szczeciński albo równie aromatyczne produkty. Może zrozumieją aluzję ;-) Ja swoim sąsiadom parę razy wyniosłem na śmietnik wychodząc do pracy i problem zniknął. ( Kaśka to nie o tobie ;-) to w poprzednim mieszkaniu) Odpowiedz Link Zgłoś
remi77 Re: Śmieci na klatce 13.05.07, 11:35 Ze śmieciami wystawianymi na korytarz sprawa praktycznie zakończona. Pozostaly kilogramy piasku wysypywanego na korytarzu. I jeszcze pikantny detal: na drzwiach przykleili sobie karteczkę z napisem "Wysyp piach z butów!" Nieprawdaż, że rozkoszne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
azoorek Re: Śmieci na klatce 13.05.07, 12:40 moze dopisz na kartce- "a potem wez szczotke i posprzataj po sobie" Odpowiedz Link Zgłoś
anetta_78 Re: Śmieci na klatce 15.05.07, 18:01 To zapewne mówicie o klatce V. Ostatnio schodziłam schodami i zauważyłam napis na drzwiach "wysyp piach z butów" na I lub II piętrze. To nie wymaga komentarza. A swoja droga jest to bardzo przykre, że część mieszkańców zachowuje się tak jakby mieszkali sami i zachowują się wszyscy widzą jak. My mieszkamy na IV piętrze i wierzcie mi, że tylu petów codziennie na balkonie to nigdzie wcześniej nie widziałam. Prosze palących sąsiadów z wyższych pięter - opamiętajcie się to naprawdę nie jest miłe:(( Odpowiedz Link Zgłoś
mpbc Re: Śmieci na klatce 15.05.07, 20:06 Też miałem ten problem, pisałem na forum, wywieszałem prośby i informacje, nic nie pomagało. W końcu dwukrotnie przeszedłem się po wszystkich mieszkaniach powyżej i ....... pomogło. Teraz już bardzo rzadko zdarza mi się znajdować śmieci lub niedopałki na tarasie, głownie jak ktoś powyżej robi imprezę więc pewnie goście. Polecam sposób. Odpowiedz Link Zgłoś