kristov_v 10.05.07, 22:13 Bednarek miał racje ze z koncepcji deptaka wyszedł sreptak a nie deptak. Po kiego diabła tyle tych słupków nastawiali to za chiny ludowe nie wiem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-pruszkow Re: ile będą budować DEPTAK-SREPTAK 10.05.07, 23:41 kristov_v napisał: > Bednarek miał racje ze z koncepcji deptaka wyszedł sreptak a nie deptak. Po > kiego diabła tyle tych słupków nastawiali to za chiny ludowe nie wiem ? Nazwa "sreptak" - niezła ha , ha. Faktycznie, tak się grzebią z pracą jakby im się nie chciało a przecież nie było prawie zimy, a więc możnaby liczyć na wcześniejsze oddanie do użytku. Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: ile będą budować DEPTAK-SREPTAK 11.05.07, 09:08 patrzę codzienie na przebudowę Kraszewskiego i jestem znudzona i zmęczona ciągłym remontem.wszędzie ograniczenia.wszędzie jest pełno paletek z kostkami.taki malutki nieporządek. Odpowiedz Link Zgłoś
kristov_v Re: ile będą budować DEPTAK-SREPTAK 11.05.07, 11:28 piastovka napisała: > patrzę codzienie na przebudowę Kraszewskiego i jestem znudzona i zmęczona > ciągłym remontem.wszędzie ograniczenia.wszędzie jest pełno paletek z > kostkami.taki malutki nieporządek. Dolas nazwałby po prostu BORDELLO;)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
01_hubo Re: ile będą budować DEPTAK-SREPTAK 14.05.07, 09:22 Być może robotnicy wykonujący tę inwestycje są pracownikami urzędu miasta, na etacie.. a to oznacza tyle, czy się stoi czy się leży pensja się należy - przychodzi na 8 godzin i nieważne ile zrobi. Widać to najlepiej na modernizowanej chyba już ze 2 miesiące ulicy Prusa. Najpierw dwa tygodnie kopali dołki pod krawężniki, chyba szpadlami bo koparka by to w dzień załatwiła... Potem 3 tygodnie układali te krawężniki, ręcznie oczywiście bo to bardzo precyzyjna robota... Dzisiaj rano widziałem 2 robotników, jeden podpierał drzewo drugi łopatę... żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: ile będą budować DEPTAK-SREPTAK 14.05.07, 23:21 01_hubo napisał: > Być może robotnicy wykonujący tę inwestycje są pracownikami urzędu miasta, na > etacie.. a to oznacza tyle, czy się stoi czy się leży pensja się należy - > przychodzi na 8 godzin i nieważne ile zrobi. > Widać to najlepiej na modernizowanej chyba już ze 2 miesiące ulicy Prusa. > Najpierw dwa tygodnie kopali dołki pod krawężniki, chyba szpadlami bo koparka b > y > to w dzień załatwiła... Potem 3 tygodnie układali te krawężniki, ręcznie > oczywiście bo to bardzo precyzyjna robota... > Dzisiaj rano widziałem 2 robotników, jeden podpierał drzewo drugi łopatę... żen > ada. prawda. robotnicy pracują tak szybko jak muchy w smole;) Odpowiedz Link Zgłoś