Dodaj do ulubionych

KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI.

15.05.07, 14:00
Witam Państwa,

Firma Hektor zajmuje się kompleksową obsługą nieruchomości, w tym:
- zarządzaniem i administrowaniem nieruchomoscią,
- ochroną fizyczną,
- zabezpieczeniem technicznym:
--kontrolą dostępu,
--telewizją obiektową,
--Systemami Sygnalizacji Włamania i Napadu (potocznie systemami alarmowymi),
- konserwacją techniczną,
- monitoringiem i interwencjami grup patrolowych,
- usługami porządkowymi (mycie alpinistyczne okien),
- inteligętnym budynkiem.

Kontakt:
Krzysztof Król
Przedstawiciel Handlowy
0502-110-379
k.krol@awsb-hektor.pl

Obserwuj wątek
    • michgra Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 15.05.07, 17:18
      No cóż, może jesteście świetnymi zarządcami, jednakże oferta ze względu na
      koszmarny błąd w postaci "inteligętnego domu" w moich oczach was przekreśliła.
      • kris_28 Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 17.05.07, 10:16
        sorry za błąd. Każdy mógł się pomylić. Czy ty piszesz idealnie i bez błędów????
        • michgra Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 17.05.07, 12:52
          Nie, robię błędy, ale w moim przekonaniu błędy ortograficzne w ofercie
          handlowej przekreślają danego przedsiębiorcę bo to pokazuje, że skoro nie dba o
          takie coś jak swój wizerunek, to jak mogę mu zaufać. Jeśli kieruje do mnie
          ofertę to ją sprawdza, bo przez to pokazuje że mu na ewentualnym kliencie
          zależy. Twoja odpowiedź jeszcze mnie utwierdza w braku profesjonalizmu.
          • kris_28 Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 18.05.07, 11:24
            Poprostu jesteś negatywnie nastawiona do życia. Wyluzuj człowieku.
            • damian_73 Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 20.05.07, 21:06
              Przepraszam ale chyba jako ewentualnie przyszli klienci mamy prawo do stawiania
              wysokich wymagan, a ten zwrot z "wyluzowaniem" chyba jest nie na miejscu.
              • kris_28 Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 21.05.07, 12:47
                Witam Państwa,

Podczas zamieszczania ogłoszenia nastąpiła karygodna pomyłka (literówka). Z
                przykrością przyznaję się do tego błędu.

Przepraszam Państwa za "ten" błąd i jednocześnie dziękuję za bardzo szybką
                reakcję.

Pozdrawiam,

Krzysztof Król

• nadrosia Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 21.05.07, 13:41
                  ????? rozdwojenie jaźni ????
                  Najpierw wyluzuj i odpowiedzi na odwal się a teraz "Przepraszam Państwa
                  za "ten" błąd i jednocześnie dziękuję za bardzo szybką reakcję."
                  Dwie osoby piszą z tego samego konta czy jedna z różnym nastawieniem?
                  • kris_28 Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 25.05.07, 10:11
                    2 w 1. Trzeba mieć szczęście, aby takim się urodzić ;)
                    • wrobelek77 Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 25.05.07, 14:19
                      dla mnie ta firma i jej handlowiec też jest skreślona.Proponowałabym aby Pan
                      Kszysztof udał się na jakieś szkolenie, albo w ogóle już nic nie pisał, bo
                      pogrąża się w każdym mailu.
                      • gbedna Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 25.05.07, 18:43
                        Dajcie już spokój człowiekowi; pomylił się - trudno, każdemu się zdarza;
                        przyznał się. To forum nie jest wolne od błędów ortograficznych, stylistycznych
                        itd. Może pan Krzysztof jest dysgrafikiem? Założę się że nikt nie ocenia
                        profesjonalizmu osób czy firm z którymi chce współpracować na podstawie
                        znajomości gramatyki. W ramach rozluźnienia proponuję urządzić ogólnoosiedlowe
                        dyktando
                        posdrafiam
                        • kris_28 Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 29.05.07, 13:01
                          zgadzam się :)
                        • megajendza Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 29.05.07, 14:59
                          Jeśli ktoś jest dysgrafikiem, to niech wówczas osobiście nie sporządza oferty handlowej, która oficjalnie kieruje do potencjalnych oblatów. Może należało to zlecić osobie nie mającej problemów z podstawami ortografii.

pozdrawiam
                          • milena_wawa Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 29.05.07, 16:54
                            Nie spotkałam jeszcze osoby z tak dobrze dopasowanym nickiem do osobowości
                            osoby!! Jesteś ruda czy blondi?
                      • milena_wawa Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 29.05.07, 16:53
                        Sam się pogrążasz!! On nie wysyła maili tylko wypowiada się na formun. Może i
                        nie zna się na ortografii, ale widzę że strasznie się tego uczepiliście. Na
                        pewno wy wszyscy jesteście perfekcjonistami. Jeżeli ktoś skreśla firmę na
                        podstawie tego co napisał jej pracownik to wtedy ja to nazwałabym brakiem
                        profesjonalizmu Panie nieomylny.
                        • megajendza Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 29.05.07, 17:11
                          Zalecam czytanie ze zrozumieniem i wtedy może przekonasz się czy to "tylko" wypowiedż na forum czy oferta handlowa. W przeciwieństwe do Ciebie wiem co piszę, bo to mój chleb powszedni- jestem prawnikiem:)

pozdrawiam
      • awsb_hektor Re: Wiadomość dla WM 14.06.07, 15:18
        Dzień Dobry wszystkim,
        Mam na imię Anetta i pełnię funkcję Dyrektora ds. zarządzania nieruchomościami
        w awsb hektor. Bardzo chciałabym przeprosić za zachowanie przedstawiciela
        handlowego naszej firmy. Została z nim przeprowadzona rozmowa dyscyplinująca.
        Mam nadzieję, że forma obsługi klienta się zmieni. Jeżeli tak się nie stanie
        zmienimy pracownika. Narazie daliśmy mu jeszcze jedną szansę.
        Jednocześne chciałabym, aby osoba kryjąca się pod nickiem "partner2003"
        ujawniła swoje dane osobowe. Jestem przekonana, że tego nie zrobi. Każde
        napisane poniżej słowo to kłamstwo. W każdej chwili mogę się z tą osobą spotkać
        w obecności osób trzecich i dokonać konfrontacji (niech przedstawi jakiekolwiek
        dowody, które potwierdzą to co napisał). Łatwo jest wyrażać zdanie w ukryciu.
        Panie Partner2003, czuję się tak jakbym dostała od Pana/Pani w twarz (nie wiem
        czy jesteś kobietą czy mężczyzną). To ja prowadzę ten dział i robię wszystko,
        aby moi klienci byli zadowoleni. Stawiam na jakość -a nie na ilość. To jest
        oszczerstwo, a za tego typu działania mogę Pana/Panią podać do sądu. Więc
        jeżeli nie obawiasz się tego, odkryj swoje oblicze, które prawdopodobie jest
        obliczem konkurencji. My działamy etycznie z poszanowaniem dla innych osób,
        firm itd., a Pan/Pani jak widać nie. Ponadto osoba Partner2003 dziwnym trafem
        zamieszcza negatywne opinie o naszej firmie na każdym forum, na którym się
        ogłaszamy.
        Z pozdrowieniami dla wszystkich Anetta Hryniewicz.
    • partner2003 Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 13.06.07, 21:08
      Witam wszystkich,
      Współpraca z firmą AWSB HEKTOR była dla naszej wspólnoty koszmarem !!!
      NIE POLECAM !!! Dokładnych informacji mogę udzielić ale nie na stronach formu

Pozdrawiam
      BP
      • vombatus Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 14.06.07, 08:26
        Dziękujemy za informację, aczkolwiek biorąc pod uwagę zaprezentowany poziom
        przedstawiciela firmy Hektor, nie sądzę, abyśmy poważnie brali ich pod uwagę.
      • kris_28 Re: KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI. 14.06.07, 10:36
        Dzień Dobry wszystkim,
        Mam na imię Anetta i pełnię funkcję Dyrektora ds. zarządzania nieruchomościami
        w awsb hektor. Bardzo chciałabym, aby osoba kryjąca się pod
        nickiem "partner2003" ujawniła swoje dane osobowe. Jestem przekonana, że tego
        nie zrobi. Każde napisane poniżej słowo to kłamstwo. W każdej chwili mogę się z
        tą osobą spotkać w obecności osób trzecich i dokonać konfrontacji (niech
        przedstawi jakiekolwiek dowody, które potwierdzą to co napisał). Łatwo jest
        wyrażać zdanie w ukryciu. Panie Partner2003, czuję się tak jakbym dostała od
        Pana/Pani w twarz (nie wiem czy jesteś kobietą czy mężczyzną). To ja prowadzę
        ten dział i robię wszystko, aby moi klienci byli zadowoleni. Stawiam na jakość -
        a nie na ilość. To jest oszczerstwo, a za tego typu działania mogę Pana/Panią
        podać do sądu. Więc jeżeli nie obawiasz się tego, odkryj swoje oblicze, które
        prawdopodobie jest obliczem konkurencji. My działamy etycznie z poszanowaniem
        dla innych osób, firm itd., a Pan/Pani jak widać nie.
        Z pozdrowieniami dla wszystkich Anetta Hryniewicz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka