Gość: Trwa pederada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 21:40 'Kto sieje wiatr, zbiera burzę'. Czy Gazeta wie, jakie są owoce tej akcji - prowokacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: (L) Re: Parada Równości 2007 IP: *.chello.pl 20.05.07, 21:49 ciekawe ilu pedałów pracuje w gw??? zastanawiające jak gw promuje tych zboków.. Odpowiedz Link Zgłoś
desunia Re: Parada Równości 2007 20.05.07, 22:25 Trzeba by ich zlustrować pod tym kątem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada a GW dalej promuje tylko homoseksualizm :/ IP: *.aster.pl 21.05.07, 00:05 W sobotę ok godz.14:30, w Warszawie skończyła się parada studentów w ramach juwenaliów 2007. Zgromadziła kilka tysięcy osób, czyli dziesięć raz więcej niż parada pedałków. Studenci wraz z przechodniami oraz mieszkańcami na trasie przemarszu bawili się znakomicie. Głośna muzyka, taniec, śmiech, kultura i przede wszystkim poziom. Tylko czemu GW nic o tym nie napisała za to poświęciła bardzo dużo miejsca na opisywanie marginalnego wydarzenia, jakim był przemarsz zboczeńców przez miasto w ramach tzw "parady równości". Czyżby właśnie dla tego, że to zboczeńcy....a normalność nie zasługuje na zauważenie? Pozdrowienia dla michniczków kłamczuszków Odpowiedz Link Zgłoś
desunia Re: a GW dalej promuje tylko homoseksualizm :/ 21.05.07, 00:21 "Droga" Ado, identyczny tekst napisałaś w sobotę po połuduniu. Wycięłaś ten pierwszy i wykorzystałaś jeszcze raz. W porządku, rozumiem, co się będa marnować wytwory myśli twojej. Problem w tym, że od soboty dużo się zmieniło. Jesteś w błedzie - w GW jest już relacja z Parady Studentów. Niestety, w Wiosce Akademickiej na POlu Mokotowskim natknęłam się na przedstawicieli Młodzieży Wszechposlkiej rozdawających ulotki reklamujące Marsz dla Ż. i R. Ta bezwstydna propaganda nienawiści uprawiana pod płaszczykiem szlachetnych idei dotrała nawet na Juwenalia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: a GW dalej promuje tylko homoseksualizm :/ IP: *.aster.pl 21.05.07, 00:46 Co za bzdury :)) To co piszesz to ewidentne kłamstwa. Artykułu o juwenaliach na polach mokotowskich oraz przemarszu stundentów przez Warszawę nadal nie widzę. W swoich wypocinach jesteś nietolerancyjna. W sposób zajadły próbujesz zabronić udziału studentów zrzeszonych w młodzieży wszechpolskiej w juwenaliach. Błagam Cie...o tolerancję!!! Twój brak tolerancji dla innych poglądów sprawia, że czuję się w UE jak sierota. Błagam także abyś nie opowiadała "suniu", że brałąś udział w juwenaliach. Ich poziom jest poza twoim zasięgiem :)) Pozdrowienia dla wzystkich wściekle promujących homoseksualizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elm_r. Re: a GW dalej promuje tylko homoseksualizm :/ IP: *.eu.org 21.05.07, 09:40 > Pozdrowienia dla wzystkich wściekle promujących homoseksualizm. cos mi sie wydaje, ze jak ktos gada o "promocji homoseksualizmu", to ma jakies problemy z samym soba i wlasna tozsamoscia seksualna. osoba uswiadomiona w sposob conajmniej podstawowy wie, ze jak czuje pociag do plci przeciwnej, to raczej tak zawsze bedzie i nikt/nic na to nie wplynie. a juz napewno zadna "propaganda". no, ale podkreslam ze mowa o osobach conamniej minimalnie swiadomych. no i nie da sie ukryc, do tego sie przydaje choc troche inteligencji i minimum egzystencjalnego doswiadczenia. o ktorym w przypadku osob ktore skonczyly conajmniej 20 lat czyli okres szalejacych hormonow chyba mozna zazwyczaj mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distal Re: a GW dalej promuje tylko homoseksualizm :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:14 zauważ, że tydzien wcześniej była pod pałacem kultury manifestacja na rzecz legalizacji matihuany i zdromadziła jakieś 10 tysięcy ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Parada Równości 2007 IP: 82.160.13.* 20.05.07, 23:22 ...napisał kolejny człowiek, który pewnie na codzień zachowuej się jak święty, zgodnie z doktryną katolicką. z powodu takich wąskich umysłowo ludzi Parady Równości zawsze będą miały sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polacco Re: Parada Równości 2007 IP: *.aster.pl 21.05.07, 08:37 ciekawe ilu pedalow jest na uslugach kleru!tam sie sami promuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx jestem pod wrazeniem stylu IP: *.acn.waw.pl 20.05.07, 22:04 autor zapewne cwiczyl na sprawozdaniach z pochodow pierwszomajowych ,ci rozesmiani ludzie,ten taneczny pochod ech,te czasy juz nie wroca... ps.ale zawsze mozna walczyc o sluszne cele-wtedy o rowne prawa dla robotnikow calego swiata gnebionych przez podlych kapitalistow i wyzyskiwaczy,teraz o rowne prawa dla homosekualistow gnebionych przez podlych hetero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manveru :) Nachalna Propaganda Homoseksualna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:29 Skoro każdy chce mieć pełnię praw, to dlaczego odmawiać Homikom prawa do jawnego przejścia się po Warszawie chociaż raz do roku? Corocznie przechodzi przez centrum kilkadziesiąt smutnych pochodów pielęgniarek, górników, czy innych grup walczących o swoje. Można by mówić o innych Nachalnych Propagandach. Nie widzę różnicy pomiędzy walką o pieniądze, a walką o wolność bycia sobą, myślenia i kochania. Inną miłością, niż Ty uprawiasz? Cóż, to smutne, bo myślałem, że miłość to uczucie, a nie wygibasy w łóżku. Zamiast ślepo wojować o zachowanie "tradycji", zastanówcie się Drodzy Przeciwnicy, czy garstka Homików może Wam w czymkolwiek zagrozić? Zastanówcie się, to ma przyszłość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof. dr Lepper ten tekst to właśnie propaganda... IP: *.jjs.pl 20.05.07, 22:46 ... o której głupi Giertych mówi. Warto porównać choćby z opisem Nocy Muzeów. Bezmyślna afirmacja bez słowa refleksji że temat co najmniej kontrowersyjny. A parada bigamistów to by był dobry pomysł? Albo trójkąciarzy? Na szczęście ogromna większość ludzi, antykaczych też, jest przeciw, co dobitnie pokazała choćby frekwencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manveru Re: ten tekst to właśnie propaganda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:57 a możesz określić, jak rozumiesz słowo "propaganda"? dla mnie jest to "rozpowszechnianie (czasem przedstawianych jednostronnie lub nawet całkowicie fałszywych) informacji celem przekonania do czegoś odbiorców", kiedy tymczasem ja zasugerowałem, że może lepiej byłoby przestać krzyczeć, a zacząć myśleć. Homo-, bi- i transseksualiści byli zawsze i podejrzewam, że będą, a świat jak trwał, tak trwa, niewzruszony w posadach. Twoja wypowiedź również nie była merytorycznie głęboka, a jedynie retoryczna. Może zamiast walczyć o "odkupienie grzechów narodu" lepiej się skupić na gospodarce i z takim zapałem, z jakim się walczy ze wszystkimi mniejszościami powalczyć o poprawę warunków życia, o zatrzymanie wykształconych ludzi w kraju? Może lepiej się skupić na tym za co żyć, a nie co inni wyprawiają w łóżku? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
desunia Re: ten tekst to właśnie propaganda... 20.05.07, 22:58 Czytam ten tekst i nie odnajduję w nim nic z propagandy. Jest napisany obiektywnie, bez szczególnej sympatii ani do jednej, ani drugiej ze stron. Autor zacytował nawet te durnowate teksty na wszechpolskich transparentach, promujące nienawiść. Czuje się, że autor dbał o to, by napisać tekst wyważony, zwykle pisze brawurowo, a tu, moim zdaniem, dość powściągliwie. No, a że tam pewnie tańczyli, to napisał, że "tanecznym krokiem" przemaszerowała Parada. Miał pominąć to, że było wesoło, a nie ponuro jak na Marszu dla Ż. i R.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Desunia - ostatni mohikanin.....hahaha IP: *.aster.pl 21.05.07, 00:56 Desunia walczy wierząc ślepo w to co jej nawsadzali do głowy znajomi pederaści. Desuniu....jest was w naszym kraju tak niewiele a robicie tyle hałasu. Zeby ktokolwiek zwrócił na was uwagę musicie wspierać się "inteligencją" z SLD oraz homoseksualistami z innych krajów. Gdyby nie oni wasz marsz liczyłby 200 osób :)) Ohhh...biedni pederaści...nie chcą kochać się w domach...najchętniej robiliby to na oczach wszystkich podczas parad....i niech mi ktoś powie, że to nie jest zboczenie :)) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gecko desunia i ostatni mohikanin IP: *.acn.waw.pl 21.05.07, 03:28 Niewielu? Ahaha, a to dobre. Lekko licząc, gejów i lesbijek jest w Polsce od dwóch do czterech milionów, liczmy nawet te dwa - Warszawa nie ma tylu mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Von Mars Re: desunia i ostatni mohikanin IP: 217.153.152.* 21.05.07, 20:28 Ale żeś przywalił koleś! Gdzieś ty znalazl tylu sodomitów w Polsce? Według Wikipedii oraz innych naukowych opracowań "publikowane badania statystyczne, naukowe oraz historyczne podają, że wśród populacji ludzkiej jest średnio 2-5% osób o orientacji homoseksualnej, a odsetek ten jest mniej więcej stały (...)" Tak wiec jeśli w Polsce żyje około 38 milionów ludzi to wychodzi, ze pederastów jest od 760 tysięcy do 1,9 miliona. Te pozostałe 2 miliony to chyba pożyczyłeś ze Wspólnoty Europejskiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek d Re: ten tekst to właśnie propaganda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 01:11 The suniu, skoro nie widzisz propagandy, to znaczy ze jestes slepa. Nikt do nienawisci nie wzywa. Po prostu słusznie niektorzy bronią wartości rodziny, a nie pedziów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: ten tekst to właśnie propaganda... IP: *.crowley.pl 21.05.07, 09:33 Ja jednak nie bronię wartości rodziny tylko siebie. Ja nikogo nie informuję na siłę, jakie są moje upodobania seksualne. Jedyne, o co proszę, to wzajemność. Ciekawe jestem, czy wspomniana w tekście pielęgniarka straciła pracę rzeczywiście za homoseksualizm. Jeżeli to prawda, to przecież jest odpowiedni, jednoznaczny zapis w Konstytucji RP. Sprawa w sądzie byłaby formalnością. Byłbym ostrożny z takimi oświadczeniami. Spędziłem trochę czasu w Stanach i napatrzyłem się na sytuacje, gdzie naprawdę równe traktowanie często bywa postrzegane jako dyskryminacja. Zwłaszcza przez zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Parada Równości 2007 20.05.07, 23:07 "Pochód zakończył się na pl. Bankowym ok. godz. 16, ale długo jeszcze bawiono się i tańczono." Chyba w "Agorze". Na Pl. Bankowym kilkanaście minut po zakończeniu "parady" tańczyły jedynie śmiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepedrylom Re: Parada Równości 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 23:10 może dalej bawili się w redakcji GW Odpowiedz Link Zgłoś
desunia Re: Parada Równości 2007 20.05.07, 23:17 Przecież wyraźnie napisano, że na Bankowym. Może dorsai68 jest spoza Warszawy, od niedawna tu mieszka i mu się place pomyliły? Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Śnij dalej 20.05.07, 23:32 Dziewczę, ja nawet w tej chwili widzę Pl. Bankowy. Nierzetelny tekst rodem z pierwszomajowej "Trybuny Ludu". W nosie mam czy jesteś homo czy hetero, po prostu nie znoszę gdy ktokolwiek: Kaczyński, Giertych, Bartoszewicz, czy sprzedawczyni w spożywczym, próbują mi wciskać kit. Odpowiedz Link Zgłoś
desunia Re: Śnij dalej 20.05.07, 23:41 STRASZNIE kłamie ta "Wyborcza", nawet w takich drobiazgach. Chyba zacznę czytać "Rzepę", to jednak bardziej obiektywna gazeta, tylko na razie nie ma swojego forum. A jestem oczywiście hetero - w naszym kraju nie można inaczej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Śnij dalej IP: *.aster.pl 21.05.07, 01:02 A opórcz tego, że jesteś hetero...jesteś także normalna :)) To kiedy następny marsz pederastów?? Już się nie mogę doczekać tych utyskiwań - jak bardzo są prześladowani, jak nikt ich nie rozumie, jak nie mogą mieć dzieci. Kolory i muzyka radosne a ludzie na tych marszach bardzo smutni. Zamiast tracić czas na czytanie GW i rzepy wróć do nauki i przypomnij sobie co to miłość. Wtedy radość wróci do Ciebie :) Pozdrowienia dla wszystkich pedałujących w domach a nie na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
desunia Re: Śnij dalej 21.05.07, 11:38 ”Droga” Ado, czy kim tam ty jesteś, jestem normalna, ale jestem homo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jnk Re: Parada Równości 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 01:09 Gazeta Wyborcza juz jest tak skrajnie nieobiektywna ze strach to czytac. A pan Dariusz Bartoszewicz (z zoną Norweżką o ile pamietam, czyzby to ta wierna uczestniczka?) to widze, ze sie z inwestycji na takie artykuliki o pedalach przerzucil...I bardzo dobrze dla inwestycji, bo jego bzdury o nieruchomosciach sprawialy mnostwo smiechu dla nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gecko To naprawdę niezdrowe IP: *.acn.waw.pl 21.05.07, 03:25 Niezmiernie ciekawe zjawisko, że gdy Wyborcza napisze cokolwiek "o pedałach", to na forum zaraz zjawiają się setki zainteresowanych heteroseksualnych osób. Nie rozumiem czemu i wydaje mi się, że to zainteresowanie jest lekko niezdrowe. Osobę naprawdę heteroseksualną Parada Równości powinna obchodzić mniej więcej tyle, ile Juwenalia emeryta. Mnie na przykład, nie isnteresują górnicze czy pielęgniarskie wiece, bo nie jestem ani górnikiem, ani pielęgniarką. Owszem, denerwują mnie, o ile powodują korki. Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 "Obrońcy moralności" boją się 21.05.07, 07:37 "propagandy homoseksualnej" - jak zobaczą takiego przystojnego geja, posyłającego im całusy, to w końcu nie wytrzymają, rzucą żonę i dzieci (albo i to nie, bo nie mają), i, pod wpływem tej "obrzydliwej propagandy" rzucą się mu w objęcia, niczym Wierzejski na paradzie skinów. Czy zauważyłeś że tylu ministrów i wiceministrów w obecnym rządzie to "starzy kawalerowie"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gejzeta Wyborowa Re: Parada Równości 2007 IP: *.acn.waw.pl 21.05.07, 07:06 Według pytanych na miejscu policjantów, na placu przed sejmem było około 2 tysiące ludzi, ale wszystkich, uczestników (mniej więcej po równo po obydwu stronach), dziennikarzy, przechodniów, pełno komunistów od Kalisza i Borowskiego. Właściwych uczestników gejparady było może kilkuset, a jak odjąć zawodowych homoseksualistów takich jak Biedroń i jego koledzy, wsparcie zagraniczne i medialne (Kazia Sz.), to w ogóle skromnie to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Przeciw paradzie protestowała garstka 21.05.07, 07:30 oszołomów, i tutaj taka sama garstka idiotów. Brawa dla Gazety, że sprzeciwia się rządom kato-bolszewii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Parada Równości 2007 IP: 83.136.224.* 21.05.07, 10:04 Ciekawe dlaczego GW tak nie nagłaśnia pokojowego marszu, który się także odbył a promował rodzinę (nie mylić z marszem oszołomów i cwaniaków z MW i LPR). Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 Ponieważ był to marsz potępiający 21.05.07, 20:07 samotnych rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś