marjef 11.06.07, 12:05 czy wiecie cos na temat kawiarni (resturacji) na tarasie widokowym w Pałacu? jak sie nazywa, jakie menu - (oczywiście jeżeli cos takiego istnieje) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gianni_vonsacze Re: taras widokowy PKiN 11.06.07, 12:12 rok temu piłem tam piwo, Żywiec z kija, 5 zł - bardzo smaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piani Re: taras widokowy PKiN IP: *.fbx.proxad.net 13.06.07, 11:02 Pare stolikow bez widoku. Kawa, piwo i slodkie snaki. Odpowiedz Link Zgłoś
ostry_01 Re: taras widokowy PKiN 13.06.07, 21:08 marjef napisała: > czy wiecie cos na temat kawiarni (resturacji) na tarasie widokowym w Pałacu? > jak sie nazywa, jakie menu - (oczywiście jeżeli cos takiego istnieje) To jeszcze to "cudo" radzieckich architektów stoi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: taras widokowy PKiN IP: *.pekao.com.pl 15.06.07, 12:20 Ja tylko zwrócę uwagę, że wjazd na ten taras kosztuje 25 zeta - no przepraszam! Ja poszłam, zobaczyłam cennik i odwróciłam się na pięcie. Chciałam pokazać dziecku widok. ale nawet dla trzyosobowej rodziny to około 60 złotych - nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: taras widokowy PKiN 15.06.07, 14:56 Gość portalu: gościu napisał(a): > Ja tylko zwrócę uwagę, że wjazd na ten taras kosztuje 25 zeta - no przepraszam! > > Ja poszłam, zobaczyłam cennik i odwróciłam się na pięcie. Chciałam pokazać > dziecku widok. ale nawet dla trzyosobowej rodziny to około 60 złotych - nie > warto. z tego co wiem, to jak uzbiera się grupa min. 8 osób to cennik automatycznie idzie w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Panorama Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 14:45 Czy poza PKiN są jakieś inne miejsca w W-wie z których mozna zobaczyc panorame Warszawy ? miasta.gazeta.pl/warszawa/0,72815.html www.pkin.pl/aktualnosci/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Panorama Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 14:51 Panoramę to może nie, bo budynek niższy niż PKiN ale taras widokowy znajduje sie także w budynku Pasty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Panorama Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 15:02 wiezowcewarszawy.w.interia.pl/pasta.htm ale to ten sam widok co z PKiN. Mozna jeszcze wejsc na Kopiec Powstania Warszawskiego pl.wikipedia.org/wiki/Kopiec_Powstania_Warszawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 z wieży przy kościele św.Anny 21.06.07, 15:00 ale to raczej jest panorama na Wisłę > Czy poza PKiN są jakieś inne miejsca w W-wie z których mozna zobaczyc panorame > Warszawy ? > > miasta.gazeta.pl/warszawa/0,72815.html > www.pkin.pl/aktualnosci/ Odpowiedz Link Zgłoś