Dodaj do ulubionych

Atak zombie na Warszawę

IP: *.aster.pl 25.06.07, 09:29
Więcej informacji, a także liczne filmy i zdjęcia akcji znajdą państwo na
oficjalnej stronie Zombie Walk - www.zombie-walk.prv.pl/

Pozdrawiam w imieniu swoim i reszty organizatorów! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: cAr dziwić się że policja to imbecyle IP: *.aster.pl 25.06.07, 09:53
      no nie mogę!! po zorientowaniu się że krew jest sztuczna nie interweniowali <lol>
      & dziwić się że jest tyle głupich dowcipów
    • Gość: CalVul Re: Atak zombie na Warszawę IP: *.pl 25.06.07, 10:46
      Jeden z tych nieboszczykó mnie ugryzł. Czy to może być groźne? Czy powinienem
      się zaszczepić? Czego mogę się teraz spodziewać?
    • Gość: Funky Puk-puk w czolko ... a glowka pusta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 10:52
      Pusty smiech ogarnia mnie jak slysze o takich akcjach. Naleze wiec do tej
      czesci strony spolecznej, ktora pozytywnie na takie cos nie reaguje.

Lepiej by sie skrzykneli i dworzec centralny umyli, wtedy bym zareagowal
      pozytywniej ...
      • Gość: CalVul Re: Puk-puk w czolko ... a glowka pusta. IP: *.pl 25.06.07, 11:10
        > Pusty smiech ogarnia mnie jak slysze o takich akcjach. Naleze wiec do tej
        > czesci strony spolecznej, ktora pozytywnie na takie cos nie reaguje.

Na całe szczęście jakoś nikt nie przywiązuje większej wagi do Twojej reakcji,
        ani nie bierze sobie do serca Twoich sugestii.

Aha! Obiecuję, że jak zorganizujesz akcję czyszczenia Dworca i sam staniesz w
        pierwszej linii ze szczotą i szmatą, to pójdę tam razem z Tobą, a za nami wielu
        innych chętnych. Trzeba tylko poświęcić chwilę czasu i rozpropagować taki
        pomysł. Może zamiast pukać się w pustą główkę i pisać arcyciekawe posty na tym
        forum, zająłbyś się promocją swojego pomysłu w necie? ;)
        • Gość: Funky Re: Puk-puk w czolko ... a glowka pusta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:34
          > Na całe szczęście jakoś nikt nie przywiązuje większej wagi do Twojej reakcji,
          > ani nie bierze sobie do serca Twoich sugestii.

Nie zamierzam nikogo przekonywac, to wolny (w zasadzie) kraj. Szczegolnie
          organizatora / uczestnika tej... hmmm... 'akcji'.

> Aha! Obiecuję, że jak zorganizujesz akcję czyszczenia Dworca i sam staniesz w
          > pierwszej linii ze szczotą i szmatą, to pójdę tam razem z Tobą, a za nami
          > wielu innych chętnych. Trzeba tylko poświęcić chwilę czasu i rozpropagować
          > taki pomysł. Może zamiast pukać się w pustą główkę i pisać arcyciekawe posty
          > na tym forum, zająłbyś się promocją swojego pomysłu w necie? ;)

Widze, ze widzisz roznice pomiedzy bezsensowna akcja, a czyms pozytecznym.
          Chwala, jest szansa ze wyrosniesz z tego. Jak widac po Twoim komentarzu, prawda
          boli ...
          • shp80 Re: Puk-puk w czolko ... a glowka pusta. 25.06.07, 12:49
            Gość portalu: Funky napisał(a):

> Widze, ze widzisz roznice pomiedzy bezsensowna akcja, a czyms pozytecznym.

Dla mnie ta akcja jest jak najbardziej pożyteczna.

1. Integruje środowisko mieszkańców (pomijając niektórych smutasów.. ;]
            2. W większości wywołuje uśmiech na twarzy, co korzystnie wpływa na poprawę samopoczucia.
            3. Ludzie przeznaczają swój czas na robienie jaj, zamiast zabawiać się w dresów i innych lumpów.

• Gość: CalVul Re: Puk-puk w czolko ... a glowka pusta. IP: *.pl 25.06.07, 13:37
            > Widze, ze widzisz roznice pomiedzy bezsensowna akcja, a czyms pozytecznym.
            > Chwala, jest szansa ze wyrosniesz z tego. Jak widac po Twoim komentarzu,
            prawda
            >
            > boli ...

Mam nadzieję... 30-tka na karku a ja jakoś ciągle nie wyrosłem :)
            A co do prawdy która mnie boli, to faktycznie. Masz rację. Boli mnie
            niesłychanie fakt istnienia "Wujó-dobra-rada", którzy w życiu tyłka nie ruszyli
            sprzed monitora żeby zrobić COKOLWIEK, ale za to mają całą teczkę dobrych
            pomysłów dla innych ;)
      • Gość: zombie dosłownie Re: Puk-puk w czolko ... a glowka pusta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 20:08
        > Lepiej by sie skrzykneli i dworzec centralny umyli, wtedy bym zareagowal
        > pozytywniej ...

Dobre :) . Albo skrzneliby się i ...wybudowali 2 km autostrady hehe .
    • Gość: matematyk "dwieście...ludzi" ??? IP: *.k.omnitec.pl 25.06.07, 12:04
      klopoty z liczebnikami zbiorowymi?
      • Gość: FUTURESEX Organizatorzy poszukiwani IP: *.aster.pl 26.06.07, 14:01
        Jeżeli chcesz, aby w Twoim mieście odbył się Zombie Walk zorganizuj go! Wejdź na
        stronę www.zombie-walk.prv.pl - pomożemy Ci w tym! Jeżeli nie czujesz się na
        siłach, ale znasz kogoś kto mógłby to zrobić, skieruj go na w/w stronę! =]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka