Dodaj do ulubionych

Popchnęło mnie w podróż do piekła

IP: 80.48.10.* 06.07.07, 14:09
oglądałam ten dokument. wstrząsajacy, na prawdę świetny. to prawda, ze film
byłby mniej wiarygodny gdyby autor sam w to środowisko nie wniknął. prawdą
jest też, że zapłacił wysoką cenę. dobrze, że z tego wyszedł.
Obserwuj wątek
    • Gość: cannabis wolność jest darem boga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:44
      mocny film. i naprawdę dobry. nawet jeżeli niektóre sceny nie są naturalne,
      lecz wyreżyserowane za kasę, jak głosi plotka. moim zdaniem film powinien być
      pokazywany dzieciakom w szkołach - wytłumaczyłby im więcej i dobitniej niż
      jakiekolwiek pogadanki, akcje, ulotki, nieznający tematu nauczyciele itp.

zainteresowani pogrzebią na hyperreal.info

• Gość: dd Foksal - enklawa dobrego smaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:34
      Tak niedawno o Foksal, bylo napisane w GW. Coz za ironia, ze obok lanserskich
      knajp ludzie cpali na smierc.
      • Gość: rd Re: Foksal - enklawa dobrego smaku IP: *.merinet.pl 07.07.07, 11:13
        tak to jest totalna abstrakcja, ze cos takiego istnialo obok chocby foksal 19
        gdzie przesiaduja plejboje zarywajace prostutuujace sie nastolatki i chwalace
        sie jaki to oni ostatnio nowy model "porszawki" kupili
    • Gość: 070707 Re: Popchnęło mnie w podróż do piekła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:45
      dla mnie to debilizm. w takim wieku wpadac w heroine- glupota i chec zwrocenia
      na siebie uwagi. pamietam ciszewskiego jak "wkrecal" sie w srodowisko
      hip-hopowcow- promowal najwiekszych prymitywow i widac bylo zeekscytuje sie
      obcowaniem z zyciem "na krawedzi", drecholskim rapem itd. ogladalam kilka jego
      programow i szcerze mowiac bylo to zalosne widowisko. na sile staranie sie byc
      "cool" mlodziezowym ziomkiem bylo slabe.

bardziej szanowalabym rezysera ktory na potrzeby marketingowe wymyslilby
      historie o wlasnym wejsciu w heroine by podkrecic buzz wokol filmu. ale cpanie
      samemu podczas realizacji to zwyczajna zalosna glupota.

bycie dziennikarzem z heroinowym nalogiem po histoeriach cegielskiego i piatka
      nie zrobi chyba na nikim wiekszego wrazenia a niestety czuje ze to kryje sie za
      cala ta historia.
      • Gość: .,.,.,.,. Re: Popchnęło mnie w podróż do piekła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 12:50
        Gość portalu: 070707 napisał(a):

> dla mnie to debilizm. w takim wieku wpadac w heroine- glupota i chec zwrocenia
        > na siebie uwagi. pamietam ciszewskiego jak "wkrecal" sie w srodowisko
        > hip-hopowcow

Nie ogladalem tego filmu, ale odnioslem podobne wrazenie jak Ty: ten koles
        popadl w nalog, dla podniety mowienia: "bylem uzalezniony od narkotykow".To
        zdjecie na tle squatu z tytulem "Popchnęło mnie w podróż do piekła"- jak dla
        mnie przykry lans, bardziej w stylu Foksal 19, niz 13.Jak przystalo na
        prawdziwego narkomana Ciszewski, wrocil do cieplego domku, kochajacej zonki,
        bedzie mial co wnukom opowiadac.
        Ciekawe, czy gdy zrobi film o nastoletnich prostytutkach, tez walnie sobie w GW
        fote w stylu, "puszczalem sie na centralnym".
        • Gość: wiechu dno i pięć metrów mułu IP: *.chello.pl 07.07.07, 15:02
          He he, powinien jak Steczkowska strzelić sobie fotę na cmentarzu! Na tle
          grobowca któregoś z "kolegów" ze sqatu.

Ten koleś jest fałszywy i ma wielkie parcie na sławę. Pisać o sobie, że dostało
          się wody sodowej od występów w tv, mając na koncie robienie newsów do Kuriera
          Warszawskiego i dwa mocno średnie programy muzyczne, to trzeba mieć naprawdę
          dobre samopoczucie! Jeśli takie "sukcesy" mają prowadzić do heroiny, to dziwię
          się, że taki Ibisz czy Kammel nie popadli w narkotyki. Pewnie nie byli
          popularni... nie to co Cezary Ciszewski Superstar!

Na kolejny film Pan C.C. powinien zarazić się trądem i filmować, jak mu odpada
          kolejny kawałek ciała. Do tego oczywiście stosowny, "głęboki" i eschatologiczny
          komentarz autorski. Zwłaszcza przy utracie fiuta powinien byc ciekawy.

• Gość: yy Re: dno i pięć metrów mułu IP: 88.220.33.* 07.07.07, 18:08
            Kto powiedział że Ibisz nie popadł?

Co do Autora tego dokumentu. Tak, widać że nie potrafił zrezygnować w tym
            dokumencie z siebie. Zawalił karierę z powodu hednistyczno-narcystycznego "łej
            of lajf", trudno jednak winić człowieka, za próbę powrotu do źródła utrzymania.

Jednocześnie nikt nie zaprzeczy wartości tego jako obrazu z jakimś przekazem,
            piszę "jakimś" ponieważ niestety trudno jest uwierzyć w słowa ,,ja nie robiłem
            tego filmu o sobie"...

A swoje przeżył.
          • Gość: 070707 Re: dno i pięć metrów mułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:06
            wiechu doladnie to chcialem dodac. mowienie o sobie "gwiazdor" bedac
            dziennikarzem najbardziej obciachowego kanalu w telewizji zdradza troche
            piarowskie zaciecie calej akcji. zenuje mnie ten gosc od kilku dobrych lat.
    • goszczyn1 Ulica Foksal w Wikipedii 06.07.07, 20:58
      pl.wikipedia.org/wiki/Ulica_Foksal_w_Warszawie - ulica Foksal w Warszawie

---
      Zapraszam do:
      * Dylewa *
      * Goszczyna *
      • boogy_fort_wola Re: Ulica Foksal w Wikipedii 06.12.14, 10:34
        Witam,

Zapraszam do salonu sypialni BOOGY w Centrum Handlowym FORT WOLA, ul. Połczyńska 4, Warszawa.

Firmowy Salon renomowanego Producenta M&K Foam Koło.
        Ponad 50 łóżek dostępnych również w nietypowych rozmiarach.
        W ofercie również poduszki, sofy, szafki, stelaże, pokrowce.
        Indywidualne podejście do klienta – porada w doborze materaca.

Czy wiesz, że… każdy materac powinien być użytkowany przez okres maksymalny 8 lat?!
        Odśwież swoją sypialnię!

www.BOOGY.pl
        biuro@boogy.pl
        510 768 036
    • Gość: Smok To tylko pokazuje drugie dno kultury tzw punkowej IP: *.acn.waw.pl 07.07.07, 03:41
      Chlanie i ćpanie, a nie tylko beztroskie życie w komunie na squacie. Dlatego
      mimo że PiS jest zasadniczy i nie 'taki fajny' to jednak obiema rękami
      podpisuję się pod ich 'rewolucją moralną'. Ludzi trzeba obudzić ze snu i odrzeć
      z lewackich złudzeń. Będąc na haju nic sensownego się nie zbuduje, jedynie
      można napytać biedy sobie i swojej rodzinie, a pośrednio wszystkim nam. Coraz
      częściej mam wrażenie że światy lewaków, zielonych, hippisów, handlarzy
      narkotyków i maffi w jakiś przedziwny sposób się przenikają, tzn jedni żyją
      kosztem innych.
      • Gość: anka Re: To tylko pokazuje drugie dno kultury tzw punk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 12:12
        No, koniec. Zwłaszcza światy zielonych i mafii. Kolego, czy nie widzisz że
        wyprano Ci mózg? Ps. Gdzie mogę zobaczyć ten film?
      • Gość: lukka Re: To tylko pokazuje drugie dno kultury tzw punk IP: *.acn.waw.pl 07.07.07, 16:30
        > Chlanie i ćpanie, a nie tylko beztroskie życie w komunie na squacie. Dlatego
        > mimo że PiS jest zasadniczy i nie 'taki fajny' to jednak obiema rękami
        > podpisuję się pod ich 'rewolucją moralną'. Ludzi trzeba obudzić ze snu i odrzeć

Tak, nic nie zrozumiałeś.
        • Gość: cAr heroina to nie nałóg to styl życia IP: *.aster.pl 07.07.07, 16:46
          to że ci ludzie ćpali to ich osobista sprawa i należy to uszanować.
          • Gość: Smok Szanuj ty i ty płać za ich leczenie. IP: *.acn.waw.pl 08.07.07, 23:27
            .
        • Gość: vsop22 Re: To tylko pokazuje drugie dno kultury tzw punk IP: *.broadband.pl 08.07.07, 11:55
          To jeden z tych PISowskich frajerów, którzy siedzą i piszą głupoty wychwalające
          partię na wszystkich możliwych forach. Jak widać na wsi też jest internet. Moje
          marzenie: spotkać chociaż raz takiego typka na żywo i mu trochę poprzestawiać
          punkt widzenia.
          • krwe Re: To tylko pokazuje drugie dno kultury tzw punk 08.07.07, 13:41
            Prawda jest taka,ze ludzie zaczynają ćpać właśnie też przez tych wszystkich
            speców od moralności.jak sie poslucha tych ,marków,jurków, giertychów,
            orzechowskich to tylko se ulżyć i w kanał dać i być jak najdalej.
            A Ciszewski to miły gosć poza tym.
          • Gość: Smok Dzięki, teraz będę wiedział co zrobić z ćpunem na IP: *.acn.waw.pl 08.07.07, 17:03
            Centralnym.
            • krwe Re: Dzięki, teraz będę wiedział co zrobić z ćpune 09.07.07, 12:25
              Tak zrób,mu laske
    • Gość: ja Re: Popchnęło mnie w podróż do piekła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 01:53
      Całkowicie żenujący artykuł. Proponuje autorowi zapoznaniem sie z teraźniejszym
      znaczeniem słowa "squat". Czuje sie zbulwersowanym tak przedstawianiu i w ogóle
      nazywaniu tej meliny squatem. życzę powodzenia w zdobywaniu kolejnych "sensacji"
      Najpierw dawał kasę cpunom na ćpanie a teraz robi karierę- totalny żen.
      a to ciekawe bo GW miała parę dobrych artykółów na temat "squatów" i coś takiego
      przeszło? -ŻEN
      • Gość: TAKI CO NIE LUBI Re: Popchnęło mnie w podróż do piekła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:48
        OGLADALEM FILM JAKOS NA JESIENI 2006 KIEDY CO DOPIERO CO POWSTAL... I CHOCIAZ
        WIEKSZOSC MYCH ZNAJOMYCH BYLA NIM ZAJRANA I WOGOLE HEJ HO DLA MNIE NIE POKAZYWAL
        NIC NAPRAWDE CIEKAWEGO... GOSCIU NAWET W TAKIJ SPRAWIE ZROBIL Z SIEBIE GWIAZDE I
        PIERWSZY PLAN... JA TAM BYM TO ROZWALIL W DROBNY MAK, ZERO TERAPI, ZERO
        OCHRONY... NIECH ZASUWAJA DO PRACY WRECZ KOLCHOZNICZEJ ALBO ZDYCHAJA... JEDYNA
        SLUSZNA DROGA... BO LITOWAC SIE NIEMA CO
    • Gość: ja Re: Popchnęło mnie w podróż do piekła IP: *.eranet.pl 09.07.07, 10:16
      gdzie to zobaczyc?
      • Gość: oleju Re: Popchnęło mnie w podróż do piekła IP: *.piap.pl 09.07.07, 13:48
        Na Youtubie jest w 5 czesciach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka