Dodaj do ulubionych

Wara sypie ...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 06:35
I oczywiscie juz widze jak kolega Kixx i reszta obecnych tutaj fanow Polonii
bedzie staralo sie go ukazac jako pijaka i mitomana.I moze maja racje.Tyle
tylko ze jestem dziwnie pewien ze takie same oskarzenia pod adresem Legii
bylyby przyjete z zwierzecym wrecz entuzjazmem.
Obserwuj wątek
    • Gość: asdf Re: Wara sypie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 06:49
      Przepraszam ale nie zauwazylem ...
    • Gość: kixx Re: Wara sypie ... IP: 85.222.4.* 28.07.07, 15:51
      nie wystarcza wam wasz wlasny entuzjazm?
      oczekujesz ze bedziemy podchodzic do tego zdarzenia z entuzjazmem?
      wybacz chlopie,ale jestes idiota
      • Gość: T. Re: Wara sypie ... IP: *.aster.pl 28.07.07, 16:07
        Brak moderatora doprowadził do przerażającej eskalacji chamstwa na forum. Nie
        umiesz inaczej rozmawiać?
        • Gość: kixx Re: Wara sypie ... IP: 85.222.4.* 28.07.07, 16:48
          Obecnosc moderatora natomiast prowadzi poczatkowo do eskalacji konfliktu,a
          potem do obumierania forum.Forum sport juz to przerabialo,cale szczescie ,ze
          Calagan z tej funkcji zrezygnowal.
          ps.a jak nazwac czlowieka ,ktory ma pretensje do kibicow Polonii,w tym
          personalnie do mnie,ze sie z entuzjazmem nie odnosza do doniesien o ustawianiu
          meczow przez klub ,ktoremu kibicuja?
          wielbicielem alternatywnego sposobu myslenia?
          przeciez to to samo,a zajmuje wiecej miejsca
        • Gość: kixx ps.zawsze mozesz sie zglosic na moderatora IP: 85.222.4.* 28.07.07, 16:50
          link jest na gorze strony forum sport
    • menago1916 Są już pierwsze efekty! 28.07.07, 19:18
      W przyszłym tygodniu Jarosiewicz zostanie zaproszony do wrocławskiej
      prokuratury. Co ciekawe, wątek Polonii wcale nie zostanie otwarty, on istniał
      już od pewnego czasu, ale nie został ujawniony. Zeznania Jarosiewicza mają być
      konfrontowane z zeznaniami dwóch arbitrów. Sprawa jest uznawana za bardzo
      rozwojową i ciekawą, bo w odróżnieniu od np. Zagłębia, niektóre działania
      korupcyjne były inspirowane przez zarząd klubu. Polonia na 100% nie uniknie
      kary w przyszłym sezonie i wcale nie jest wykluczona karna degradacja. Więcej
      przeczytacie w przyszłym tygodniu w prasie.

Jaka piękna katastrofa!

• Gość: kixx Re: Są już pierwsze efekty! IP: 85.222.4.* 28.07.07, 20:20
        to w koncu zolnierz mafii,czy funkcjonarisz policji?
      • Gość: T. Re: Są już pierwsze efekty! IP: *.aster.pl 28.07.07, 23:36
        GKS-owi Polonia mecz sprzedala. Ale przeciez Katowice wygraly licytacje z
        Legia, jesli pamietasz slowa Dziurowicza. Oj, dobieraja sie i do
        Lazienkowskiej. Ciekawe kiedy psychiatra dobierze sie do twojej chorej
        osobowosci.
        • menago1916 Re: Są już pierwsze efekty! 28.07.07, 23:47
          > GKS-owi Polonia mecz sprzedala. Ale przeciez Katowice wygraly licytacje z
          > Legia, jesli pamietasz slowa Dziurowicza. Oj, dobieraja sie i do
          > Lazienkowskiej. Ciekawe kiedy psychiatra dobierze sie do twojej chorej
          > osobowosci.

Trzymajmy się faktów - w szambie pływa Polonia, nie Legia. Jak będzie
          odwrotnie, pogadamy, na razie twoje ujadanie przypomina zaklinanie
          rzeczywistości. A swoje medyczne mądrości zachowaj dla kolegów ze stadionu.
          • Gość: T. ... IP: *.aster.pl 29.07.07, 00:26
            Podobno nie wolno ferować wyroków bez procesu, od 14 lat większość kibiców
            Legii ujada w ten sposób Kuleszę. Gdzie tu konsekwencja?

To nie jest złośliwość czy zła wola - mam znajomych legionistów, lubię ich,
            szanujemy siebie. Ty jesteś CHORY, po prostu CHORY. Ciężka neuroza czy
            psyshoza? Jeszcze nie wiadomo, ale prędzej czy później ktoś zdiagnozuje.
            • menago1916 Re: ... 29.07.07, 00:39
              > Podobno nie wolno ferować wyroków bez procesu, od 14 lat większość kibiców
              > Legii ujada w ten sposób Kuleszę. Gdzie tu konsekwencja?

No właśnie, gdzie konsekwencja twoich kumpli, którzy najgłośniej darli mordę w
              sprawie Zagłębia, a teraz udają że sprawy nie ma?

> To nie jest złośliwość czy zła wola - mam znajomych legionistów, lubię ich,
              > szanujemy siebie. Ty jesteś CHORY, po prostu CHORY. Ciężka neuroza czy
              > psyshoza? Jeszcze nie wiadomo, ale prędzej czy później ktoś zdiagnozuje.

Ja wśród brudów nie mam znajomych czy tym bardziej kolegów. To kwestia gustu i
              poczucia smaku. Mnie wasza mentalność po prostu brzydzi. Jesteś psychiatrą -
              amatorem? To może zacznij leczenie wśród swoich kumpli, dam ci kilka typów:
              kixx, który telepatycznie 'ogląda' mecze; michałek, który na forum mnoży swoje
              osobowości; parazauroloff, wielka internetowa gęba, napięta jak baranie jaja.
              Na początek wystarczy. Daj znać na forum o postępach pacjentów.
              • Gość: kixx Re: ... IP: 85.222.4.* 29.07.07, 08:24
                jakie zdanie moze miec chory psychicznie czlowiek ,o ludziach,ktorzy zachowuja
                sie inaczej niz on,zapewne ze to sa wariaci.Na co zreszta mamy tu najlepszy
                dowod.
                spytaj sie swojego lekarza,o czym moze swiadczyc fakt,ze
                spolecznosc,ktora,pomimo,ze zlozona z dwoch teoretycznie nieprzyjaznych sobie
                grup mogla przez wiele lat w miare pokojowo istniec,a pojawienie twojej osoby
                wspieranej swego czasu przez Kazuyoshiego(ktory cale szczescie zaczal latac po
                miescie z aparatem fotograficznym i na nic innego juz nie ma czasu),zaowocowalo
                konfliktem jakiego tu nigdy przedtem nie bylo.Oczywiscie mozesz napisac,ze do
                konfliktu trzeba dwoch stron,a madry,czli ja,albo parazauroloff powinni
                glupiemu ustepowac,ale ten swiat dlatego tak wlasnie wyglada,bo elity ustepuja
                motlochowi.Na tym malym poletku tak nie bedzie,i pomimo twojego nieszczescia
                zawsze bedziesz tu tepiony

• menago1916 Re: ... 29.07.07, 10:55
                  > a madry,czli ja,albo parazauroloff

I na tym zakończy.

PS: Już ci powiedziałem - pójdę do psychiatry, jak ty przedstawisz skan badań
                  kontrolnych, że zostałeś wyleczony ze wszystkich psychicznych przypadłości.
                  Biorąc pod uwagę co piszesz, to nie nastąpi szybko.
                  • Gość: kixx Re: ... IP: 85.222.4.* 29.07.07, 11:07
                    ...co bylo do udowodnienia
                • mike_ Re: ... 29.07.07, 23:20
                  Gość portalu: kixx napisał(a):

...o czym moze swiadczyc fakt,ze
                  > spolecznosc,ktora,pomimo,ze zlozona z dwoch teoretycznie nieprzyjaznych sobie
                  > grup mogla przez wiele lat w miare pokojowo istniec,a pojawienie twojej osoby
                  > wspieranej swego czasu przez Kazuyoshiego(ktory cale szczescie zaczal latac po
                  > miescie z aparatem fotograficznym i na nic innego juz nie ma czasu),zaowocowalo
                  >
                  > konfliktem jakiego tu nigdy przedtem nie bylo.

Jaka wybiórczość (nomen omen). Ja akurat kojarzę koniec sportowych wątków z
                  pojawieniem sie marcinka ze swoim drogocennym dellem oraz mławy i paru innych
                  (ale raczej klonów powyższych bądź też twoich).

> Oczywiscie mozesz napisac,ze do
                  > konfliktu trzeba dwoch stron,a madry,czli ja,albo parazauroloff powinni
                  > glupiemu ustepowac,ale ten swiat dlatego tak wlasnie wyglada,bo elity ustepuja
                  > motlochowi.

cóż, jeśli już o tym - para miał dobre początki, ale dość szybko zniżył się do
                  poziomu trola tomcata obecnego tutaj dość dłuuuugo. Zniżył sie albo po prostu na
                  początku nie dało się tego zauważyć że poziomem odbiega w górę.
                  Ale cieszy fakt, że są na świecie ludzie którzy mają o sobie takie dobre mniemanie.
                  • Gość: kixx Re: ... IP: 85.222.4.* 29.07.07, 23:29
                    w sumie to mnie nie zaskoczyles,poza jedna rzecza,chyba zaraziles sie ta
                    choroba ,ktora juz toczy umysly co niektorych z piszacych tu zwolennikow legii-
                    wszedzie widzisz moje klony.
                    Byc moze masz jakies powody ,zeby pisac tu na forum pod paroma nickami-ja na
                    razie nie
          • stoprocentwuwa Re: Są już pierwsze efekty! 29.07.07, 14:46
            menago1916 napisał:

> > GKS-owi Polonia mecz sprzedala. Ale przeciez Katowice wygraly licytacje z
            >
            > > Legia, jesli pamietasz slowa Dziurowicza. Oj, dobieraja sie i do
            > > Lazienkowskiej. Ciekawe kiedy psychiatra dobierze sie do twojej chorej
            > > osobowosci.
            >
            > Trzymajmy się faktów - w szambie pływa Polonia, nie Legia. Jak będzie
            > odwrotnie, pogadamy, na razie twoje ujadanie przypomina zaklinanie
            > rzeczywistości. A swoje medyczne mądrości zachowaj dla kolegów ze stadionu.

jesli chodzi o fakty to poki co Legia zostala pozbawiona mistrzostwa polski
            pierwszej ligi. i to jest fakt jesli chodzi o kwestie korupcyjne...
            • lidkawozniak Re: Są już pierwsze efekty! 29.07.07, 18:10
              Oczywiście każdy kibic Legii powie ci, że ta została okradziona!!! ;)

Jeżeli coś zostanie Polonii udowodnione, to raczej będzie to za mało na
              degradację. W korupcji uczestniczyła zupełna większość klubów, mało który jednak
              robił to na tak szeroka skalę jak Sosnowiec czy Arka. Wara jak na razie
              opowiedział o przypadkach, o których wśród kibiców Polonii krążą legendy, że
              były ustawione, bo tak właśnie wyglądały - czyli nic odkrywczego, prokuratura
              też pewnie zna te opowieści, co więcej była w stanie je weryfikować. Każda
              drużyna ma kilka takich meczów w ostatnich latach, a akurat w ostatnich latach
              też częściej zdarzało się, że arbiter sędziował przeciwko Polonii, niż za nią
              (ostatnia runda w I lidze: na jesień chociażby z Płockiem na K6 i z Legią na Ł3,
              na wiosnę: Bełchatów na K6, Wodzisław na wyjeździe).

Polonii w ostatnich latach przede wszystkim nie stać było na płacenie innym
              klubom, jeżeli już, to jakieś mecze konkretni piłkarze sprzedawali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka