Gość: aania IP: 194.181.0.* 04.07.03, 09:21 Jak można przejechać przez Rondo ONZ od strony Świętokrzyskiej w kierunku Ronda Daszyńskiego? Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić, pomóżcie! Ach, dziennikarze - warsiawiaki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarantula01 Re: Jak ominąć weekend? Odcinek drugi 04.07.03, 09:31 Gość portalu: aania napisał(a): > Jak można przejechać przez Rondo ONZ od strony Świętokrzyskiej w > kierunku Ronda Daszyńskiego? Jakoś nie mogę sobie tego > wyobrazić, pomóżcie! Ach, dziennikarze - warsiawiaki! Normalnie: ulicą Prostą! Pomyłka z rondem Dmowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAPHER Kierunek południe IP: *.nestle.pl 04.07.03, 10:02 Tak naprawdę to te 12 km jest pomiędzy Tomaszowem Maz. a Piotrkowem Tryb. na wysokości Polichna. Do Częstochowy to jest jescze kawał drogi. Niech autor wiadomości sobie spojrzy na mapę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cash Kierunek południe IP: *.ipartners.pl 04.07.03, 10:06 Jeśli mowa o remoncie na odcinku pomiędzy miejscowościami Zawada i Polichno na 8-ce (E67) to napewno nie są to oklice Częstochowy. To miejsce jest oddalone od Częstochowy o ponad 100 km.! W celu sprawdzenia informacji, autorowi tekstu polecam spacerek po okolicach Częstochowy. Może przy okazji zajrzy do Opola lub Kielc to przecież też okolice Częstochowy a przy okazji niech pomyśli zaczym drugi raz popisze się ignorancją. Odpowiedz Link Zgłoś
potomar Re: Jak ominąć weekend? Odcinek drugi 04.07.03, 11:21 Ma ktoś link do "Odcinka pierwszego"? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Jak ominąć weekend? Odcinek drugi IP: *.zreo.compaq.com 04.07.03, 15:30 Przebudowa na Trasie Katowickiej tak, ale nie w okolicach Częstochowy tylko pomiędzy Tomaszowem Mazowieckim a Piotrkowem Trybunalskim. 12 km - to prawdziwa informacja. Więcej rzetelności w informowaniu. Chyba, że od wczoraj zaczęto remont w okolicach Częstochowy ;- )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rondo Re: Jak ominąć weekend? Odcinek drugi IP: *.chello.pl 04.07.03, 23:01 Gość portalu: aania napisał(a): > Jak można przejechać przez Rondo ONZ od strony Świętokrzyskiej w > kierunku Ronda Daszyńskiego? Jakoś nie mogę sobie tego > wyobrazić, pomóżcie! Ach, dziennikarze - warsiawiaki! Zajrzyj sobie do planu miasta, jakżeś taka warsiawianka, że nie możesz sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś