kuncwotek 31.08.07, 14:19 Deszcze, pochmurne niebo, spadające liście świadczą o nieubłaganej wizycie jesieni;( A dzecko moje chyba zamarudzi mnie na smierć;/ Nie pozostaje nic innego jak kupić pelerynę i kalosze;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Jesień 31.08.07, 17:46 koniecznie:) poza tym,jesien dla dziecka to przeciez najlepsza pora roku:) te liscie,kasztany.. ja uwielbiam jesien:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: Jesień 31.08.07, 21:24 poszukujemy codziennie kasztanów i jak narazie udało nam się zebrać tylko 3-4 sztuki. Córeczka strasznie lubi kasztanki i jest zawiedzona jak nic nie znajdziemy. Musimy jeszcze troszeczkę poczekać aż spadną;) Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: Jesień 31.08.07, 22:32 Ale jest już jarzębina. A wiesz przecież sama jaką to gustowną "biżuterię" można z niej zrobić. Do czasu opadnięcia kasztanów, można zrobić niezłe korale i bransoletki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: Jesień 01.09.07, 09:39 wiem wiem tylko, że moje 2 letnie dziecko wszysko zgniata w dłoniach;) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Jesień 01.09.07, 21:14 hmm maseczka jarzebinowa to wcale nie musi byc zly pomysl;P Odpowiedz Link Zgłoś