brodnocity1 16.09.07, 21:25 powstanie na dniach i ciekawe czy przenisą tam wszystko co jest najgorsze w starej poczcie czyli JEDEN WIELKI BURDEL , ZAGUBIONE PRZESYŁKI , LISTY Z MIESIĘCZNYM OPOZNIENIEM , KLIENTA KTÓREGO MAJĄ W D...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
politpolit Re: NOWA POCZTA na Kościuszki 17.09.07, 14:40 brodnocity1 napisał: > powstanie na dniach i ciekawe czy przenisą tam wszystko co jest > najgorsze w starej poczcie czyli > JEDEN WIELKI BURDEL , ZAGUBIONE PRZESYŁKI , LISTY Z MIESIĘCZNYM > OPOZNIENIEM , KLIENTA KTÓREGO MAJĄ W D...:( na każdej poczcie jest taki sam bajzel Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi788 Re: NOWA POCZTA na Kościuszki 17.09.07, 19:30 Sytuacja na starej poczcie na ul. Kościuszki to prawdziwa makabra, a szczególnie w dziale gdzie się odbiera paczki i polecone. Cho... można dostać jak 2 razy zagubili mi polecone! Odpowiedz Link Zgłoś
brodnocity1 Re: NOWA POCZTA na Kościuszki 18.09.07, 16:17 ZA ROK PRZESTANĄ BYĆ MONOPOLISTAMI I POJDE SOBIE DO TAKIEJ PLACÓWKI POCZTOWEJ DO JAKIEJ BĘDĘ CHCIAŁ I GDZIE SZANUJĄ KLIENTA Odpowiedz Link Zgłoś
brodnocity1 Re: NOWA POCZTA na Kościuszki 18.09.07, 16:18 ZA ROK PRZESTANĄ BYĆ MONOPOLISTAMI I POJDE SOBIE DO TAKIEJ PLACÓWKI POCZTOWEJ DO JAKIEJ BĘDĘ CHCIAŁ I GDZIE SZANUJĄ KLIENTA Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi788 Re: NOWA POCZTA na Kościuszki 19.09.07, 00:42 brodnocity1 napisał: > ZA ROK PRZESTANĄ BYĆ MONOPOLISTAMI I POJDE SOBIE DO TAKIEJ PLACÓWKI > POCZTOWEJ DO JAKIEJ BĘDĘ CHCIAŁ I GDZIE SZANUJĄ KLIENTA Ja też czekam na tą demonopoloizację rynku usług pocztowych bo jest to już jedyna sfera usług, która pracuje na zasadach jak za komuny :( Odpowiedz Link Zgłoś
adam.dabrowski3 !jest gotowa! 12.10.07, 17:14 Czesc widac z zewnatrz calkowicie nowa poczte. Stanowiska jest poprostu wsio a obok sie ludziska cisna w starej poczcie !Dlaczego nie dziala jezeli jest gotowa!? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
brodnocity1 Re: !jest gotowa! 14.10.07, 17:56 adam.dabrowski3 napisał: > Czesc > widac z zewnatrz calkowicie nowa poczte. > Stanowiska > jest poprostu wsio > a obok sie ludziska cisna w starej poczcie > !Dlaczego nie dziala jezeli jest gotowa!? > pzdr Wiesz taka nowa świecka tradycja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: !jest gotowa! 04.12.07, 15:36 brodnocity1 napisał: > adam.dabrowski3 napisał: > > > Czesc > > widac z zewnatrz calkowicie nowa poczte. > > Stanowiska > > jest poprostu wsio > > a obok sie ludziska cisna w starej poczcie > > !Dlaczego nie dziala jezeli jest gotowa!? > > pzdr > > Wiesz taka nowa świecka tradycja ;-) a ja dzisiaj odebrałam polecony z Pruszkowa do Pruszkowa.list szedł 10 dni:( pa, piastovka Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: !jest gotowa! 04.12.07, 15:36 brodnocity1 napisał: > adam.dabrowski3 napisał: > > > Czesc > > widac z zewnatrz calkowicie nowa poczte. > > Stanowiska > > jest poprostu wsio > > a obok sie ludziska cisna w starej poczcie > > !Dlaczego nie dziala jezeli jest gotowa!? > > pzdr > > Wiesz taka nowa świecka tradycja ;-) a ja dzisiaj odebrałam polecony z Pruszkowa do Pruszkowa.list szedł 10 dni:( pa, piastovka Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: !jest gotowa! 04.12.07, 15:37 brodnocity1 napisał: > adam.dabrowski3 napisał: > > > Czesc > > widac z zewnatrz calkowicie nowa poczte. > > Stanowiska > > jest poprostu wsio > > a obok sie ludziska cisna w starej poczcie > > !Dlaczego nie dziala jezeli jest gotowa!? > > pzdr > > Wiesz taka nowa świecka tradycja ;-) a ja dzisiaj odebrałam polecony z Pruszkowa do Pruszkowa.list szedł 10 dni:( pa, piastovka Odpowiedz Link Zgłoś
e-pruszkow od dzisiaj 07.07.08, 16:36 Zastanawiam się czy wraz ze zmianą siedziby i zmieni się specyficzna "kultura" pracowników poczty: arogancja, chamstwo, gubienie przesyłek, etc. pozdrawiam e-pruszkow Odpowiedz Link Zgłoś
varsovinn Re: NOWA POCZTA na Kościuszki 07.07.08, 22:17 Nowe opakowanie dla chamstwa, lenistwa i niekompetencji pracujących tam ludzi! Oni żądają podwyżek pensji a dla mnie już dawno powinni być byli wylani na pysk! Dość monopolu gburów i leni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
politpolit Re: NOWA POCZTA na Kościuszki 07.07.08, 22:54 Znam pocztę na Ochocie przy pl. Zawiszy w budynku Millennium Plaza gdzie przyjemnie załatwiać sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.dabrowski3 Re: NOWA POCZTA na Kościuszki 08.07.08, 07:16 politpolit napisał: > Znam pocztę na Ochocie przy pl. Zawiszy w budynku Millennium > Plaza gdzie przyjemnie załatwiać sprawy. :-)tez tam robie oplaty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-pruszkow klimatyzacja na Kościuszki jak w lodówce:-) 08.07.08, 16:47 Na marginesie naszych rozważań włączyli klimatyzację na full , chyba po ta aby ostdzić emocje;-) Pozdrawiam e-pruszków Odpowiedz Link Zgłoś
politpolit Re: klimatyzacja na Kościuszki jak w lodówce:-) 03.08.08, 22:05 e-pruszkow napisał: > Na marginesie naszych rozważań włączyli klimatyzację na full , chyba > po ta aby ostdzić emocje;-) > Pozdrawiam > e-pruszków Wracałem z pracy i szedłem na SKM-kę do domu do Ursusa zaszedłem i burdel widziałem , wyszedłem i nigdy tam nie zajdę...za Chiny ludowe.. Odpowiedz Link Zgłoś