tigrissimo 09.10.07, 21:36 Ostatnio podróżuję do pracy ok. 7:00. I powiem wam, że niezłe cuda świetlne się dzieją na nieboskłonie. Zwykle nie mam przy sobie aparatu, a byłoby co fotografować. Polecam widoki z Pęcic i Sokołowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuncwotek Re: piękne wschody słońca... :-) 09.10.07, 21:40 o tej porze zazwyczaj śpię z córeczką, ale za to wieczory są całkiem ładne;)Czasami spacerujemy do bardzo późna;) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: piękne wschody słońca... :-) 10.10.07, 09:22 oj tak,wschody i zachody sa cudowne.. a pola miedzy komorowem a rondem swistaka, i dalej a drodze do regul sa niesamowite .. moja mama jezdzaca do pracy o 6.30 wiele razy robila zdjecia w trakcie:) bo nie mogla wyjsc z podziwu:) mnie na szczescie budzi slonce na poduszce dopiero kolo 8:)) --- w mojej kuchni pachnie lawenda moj wlasny osobisty blog;) men in trees moje wlasne osobiste forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: piękne wschody słońca... :-) 10.10.07, 10:37 I dzis też było pięknie. Różowe baranki chmur koło 6:30 a o 7:10 piekny słoneczny pomarańczowy krążek na szarym niebie. Fajne kompozycje :-) Odpowiedz Link Zgłoś