Gość: pszeraszony IP: *.aster.pl 21.10.07, 19:46 ... SPIEPRZAJCIE DZIADY :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garfield Re: mam nadzieję, że polskie, normalne społeczeńs 21.10.07, 23:28 YES, YES, YES ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) fpistu poszła partyjka oszołomów specjalnej troski. No to pa: gosie, mamrotki, saby, pittbulle, bracia, zera i inne popaprane nieroby. Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 garfield cebularzu... 23.10.07, 01:58 za dwa lata będziesz miał drugą Irlandię , baseny przy drogach , bo Polacy to przeciez wielki i mądry narod .Howgh to ja powiedziałem jarzabek homeini Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
garfield Re: garfield cebularzu... 23.10.07, 11:15 wiem jedno, na pewno nie będzie republiki rydzykowej. Złamałem swą zasadę,że z tumanami się nie dyskutuje. Uczyniłem to z radości, że tumany poszły fpisdu :D Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: garfield cebularzu... 23.10.07, 18:55 no to zostałeś wśród swoich tych od 'polska w rekach ludzi strasznych, gazrurki, kartofle , kaczory to s...ny -nażłopałeś się chamstwa dopij jeszcze dobrze ci w rynsztoku lewackim Lubię czekoladę ,moją pasją jest czekolada ! /cebula też/ - to własna, wzniosła myśl ajatollacha tuska . Odpowiedz Link Zgłoś
garfield Re: garfield cebularzu... 23.10.07, 23:14 chory mały człowieczku, naprawdę współczuję ci (potwierdza się również teza, że większość zwolenników pisu cierpi na chorobę kaczyńskich) Odpowiedz Link Zgłoś
pis-off-pl TVPiS-wszyscy widzimy co się wyprawia w publicznej 24.10.07, 08:21 Jest to telewizja TVPiS-na jakimkolwiek ogólnokrajowym kanale otworzy sie telewizję wyskakuje kaczor,ziobro,czy inny oligarcha pisowski.DOŚĆ-czy w związku z zaistniałą sytuacja zawłaszczenia telewizji przez pis możemy domagać śię zwrotu zapłaconego abonamentu za ostatnie dwa lata ???? Pewnie tak.Wystarczy jeden wyrok sądowy aby uzyskać precedens.Z czyjej kieszeni miałyby nastąpić zwroty?? A bo to urbański mało zarabia? a kotecka to co 1300 złbierze??? jak się źle zarządza to trzeba pieniążki zwrócić. wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1628976,news.html Odpowiedz Link Zgłoś