bq Warszawski transwestyta nie mógł zagłosować 24.10.07, 13:35 No cóż. Skoro nie można było na podstawie okazanego DO potwierdzić, iż okaziciel jest tą samą osoba której dane są w dowodzie to komisja postąpiła najzupełniej słusznie. A książeczka wojskowa czy też karta z banku nie jest w myśl polskiego prawa dokumentem potwierdzającym tożsamość. A na koniec wg. mnie wybory to jednak poważna sprawa. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda53 Warszawski transwestyta nie mógł zagłosować IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.10.07, 13:44 Najwyrażniej płeć w Polsce poznaje sie po spodniach (sukience).... Ciekawe - ja na wybory poszłam w spodniach i bez makijażu - i jakoś nikt nie protestował!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Warszawski transwestyta nie mógł zagłosować IP: *.crcuk.com 24.10.07, 13:45 Dziwnie brzmi ten tekst, kiedy o onym się mówi raz ona raz on. Prosze o konsekwencje w używaniu rodzajnika. To jest poprostu ono. To jest tego włany wybór i szanumy ten wybór i to. A co do identyfikacji to najlepiej jakby to nosiło potwierdzenie/dowód z zakodowanymi odciskiami palców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario do Pani z penisem IP: *.zus.bielsko.pl 24.10.07, 13:45 Trochę powagi i większego osadzenia w rzeczywistości - tego Ci życzę .... jaja to sobie możesz robić w domu przed lustrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usak Skad wiesz, ze ono ma jaja? IP: *.asm.bellsouth.net 24.10.07, 13:54 W artykule nic nie pisze na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex21 Unhappy to pani z penisem IP: *.lutn.cable.ntl.com 24.10.07, 16:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex21 Za to znamy dokladnie twoj wiek ... i plec! IP: *.lutn.cable.ntl.com 24.10.07, 17:51 Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: jak dlugo wyborcza bedzie promowac 24.10.07, 15:02 o90 napisał: > zboczenia ? Tak długo dopóki tacy jak ty nie będą rozumieć co jest zboczeniem a co nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex21 Ty Rafal, jestes zboczeniem... IP: *.lutn.cable.ntl.com 24.10.07, 15:49 udowodnij ze nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ty Rafal, jestes zboczeniem... 24.10.07, 17:05 Gość portalu: vortex21 napisał(a): > udowodnij ze nie !!! Ty też jesteś zboczeńcem i też musisz z tym żyć. Udowodnij, że nie jesteś :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex21 Posluchaj Rafal ... IP: *.lutn.cable.ntl.com 24.10.07, 17:35 Osoba zboczona to taka jak ty. Co tu udowandniac? Sam to udowaodniles przyprowadzajac ze soba telewizje i dajac pismakom kasek do produkcji sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Posluchaj Rafal ... 24.10.07, 17:38 Gość portalu: vortex21 napisał(a): > Osoba zboczona to taka jak ty. Co tu udowandniac? Sam to > udowaodniles przyprowadzajac ze soba telewizje i dajac pismakom > kasek do produkcji sensacji. Zmęczyłem się twoim bredzeniem i urojoną normalnością biedny anonimku. Musisz znaleźć sobie kogoś innego do ciągnięcia bezsensownej dyskusji :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex21 I tu wlasnie masz problem Rafa czy tez kobieto... IP: *.lutn.cable.ntl.com 24.10.07, 17:49 z penisem. Ty nie chcesz byc anonimem i dlatego robisz cyrk! To twoj problem lecz nie wciskaj kitu ze to norma! Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Ty Rafal, jestes zboczeniem... 24.10.07, 17:09 Gość portalu: vortex21 napisał(a): > udowodnij ze nie !!! --------- Jest zboczencem! Normalny co sie urodzil z siusiakiem a czuje sie kobieta nie robi z tego sprawy publicznej! Ten przebieraniec z pomylki natury zrobil cyrk i jeszcze kasuje za bilety! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ty Rafal, jestes zboczeniem... 24.10.07, 17:19 2560a napisał: > Jest zboczencem! Nie jest! > Normalny co sie urodzil z siusiakiem a czuje sie > kobieta nie robi z tego sprawy publicznej! Ten przebieraniec z > pomylki natury zrobil cyrk i jeszcze kasuje za bilety! A ty robisz cyrk ze swojej inności i co? Tak już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujekDR a co jest a co nie jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 16:34 ty, a posiadanie i piersi i małego to nie jest zboczenie? W takim razie jest to norma, tak? Zatem zanim coś jeszcze napiszesz, idź na wymianę oczu i mózgu (o ile w ogóle go masz). Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: a co jest a co nie jest 24.10.07, 17:06 Gość portalu: WujekDR napisał(a): > ty, a posiadanie i piersi i małego to nie jest zboczenie? > W takim razie jest to norma, tak? Między normą a zboczeniem tłuczku jest całkiem sporo rzeczy jeszcze. > Zatem zanim coś jeszcze napiszesz, idź na wymianę oczu i mózgu (o ile w ogóle g > o > masz). Nie nie mam. Dla takiego kolesia jak ty mogę nie mieć. I tak nie zauważysz różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: a co jest a co nie jest-unhappy 24.10.07, 17:31 Sluchaj Unhappy,jezeli jestes unhappy ze swojej orientacji seksualnej to nie oczekuj ze wszyscy wpadna w placz . To twoja sprawa! Zamiast zmieniac cale spoleczenstwo zmien sobie co trzeba albo sie zaakceptuj takim jaki jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: a co jest a co nie jest-unhappy 24.10.07, 17:35 2560a napisał: > Sluchaj Unhappy,jezeli jestes unhappy ze swojej orientacji > seksualnej to nie oczekuj ze wszyscy wpadna w placz . Daj znać jak skończysz bredzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: a co jest a co nie jest-unhappy IP: 216.223.64.* 24.10.07, 18:40 Sluchaj kolego albo kolezanko /nie wiem czys On czy Ona/ Unhappy , w zyciu jest tak ze jak wszyscy ci mowia ze nie masz racji a Ty mowisz ze oni bredza to albo jestes geniuszem albo powinienes sie udac do psychiatry. To samo zycie uczy ze prawdziwch geniusz jest bardzo bardzo malo.Wiec.... -------- Zycie nie sprowadza sie do tego co mamy w majtkach. Zycie ma wiele innych aspektow .Mazna sie spelniac w rozny sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: a co jest a co nie jest-unhappy 24.10.07, 18:43 Gość portalu: Antek napisał(a): > Sluchaj kolego albo kolezanko /nie wiem czys On czy Ona/ Unhappy , w > zyciu jest tak ze jak wszyscy ci mowia ze nie masz racji a Ty mowisz > ze oni bredza to albo jestes geniuszem albo powinienes sie udac do > psychiatry. To samo zycie uczy ze prawdziwch geniusz jest bardzo > bardzo malo.Wiec.... Więc... pokaż mi gdzie twierdzę, że jestem geniuszem? To, że ktoś bredzi (co nietrudno wykazać) nie oznacza, że mam mu tego nie napisać. Chowanie głowy w piasek wobec zalewu chamstwa i głupoty to nie jest żadne rozwiązanie. > -------- > Zycie nie sprowadza sie do tego co mamy w majtkach. Zycie ma wiele > innych aspektow .Mazna sie spelniac w rozny sposob. Co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujekDR Re: a co jest a co nie jest - ale głupia ciota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 09:55 >> mózgu (o ile w ogóle go masz). > Nie nie mam. Nie musisz o tym pisać. To widać, słychać i czuć. > Między normą a zboczeniem tłuczku jest całkiem sporo rzeczy jeszcze. Podobnie sporo, jak pomiędzy "jest coś" i "nie ma czegoś", albo pomiędzy "tak" lub "nie", hehehe. Co za tuman ten Unhappy, nie dość że ciota to jeszcze głupia ciota. > tłuczku Hehe, widzę że pedały lubią dyskutować na argumenty. A wytarłeś już małego z góóówna??? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: a co jest a co nie jest - ale głupia ciota 26.10.07, 13:48 Gość portalu: WujekDR napisał(a): > > Między normą a zboczeniem tłuczku jest całkiem sporo rzeczy > jeszcze. > > Podobnie sporo, jak pomiędzy "jest coś" i "nie ma czegoś", albo pomiędzy "tak" > lub "nie", hehehe. Co za tuman ten Unhappy, nie dość że ciota to jeszcze głupia > ciota. > > > tłuczku > Hehe, widzę że pedały lubią dyskutować na argumenty. A wytarłeś już małego z > góóówna??? Niestety - przeintelektualizowałeś swoją wypowiedź i nie potrafię ci odpowiedzieć. Może później jak się lepiej w nią wczytam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy A może powinien(powinna) zachować się tak IP: 83.238.100.* 24.10.07, 13:51 ...jak ten Pan na kontroli na lotnisku: rozrywka-i-humor.videogalaxy.tv/videos/view/2122.html pzdr, ziggy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Warszawski transwestyta nie mógł zagłosować IP: 213.17.168.* 24.10.07, 14:00 dosc żałosna forma robienia szumu, jakże typowa dla tego pajaca nazywającego się aktorem i poetą i jakże typowa dla broniącej każdego odmieńca gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsuranni gdyby sobie wyrobił żółte papiery IP: *.idpan.poznan.pl 24.10.07, 14:01 wtedy pewnie by pozwolili mu głosować. Ale DEBIL Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: gdyby sobie wyrobił żółte papiery 24.10.07, 14:58 Gość portalu: tsuranni napisał(a): > wtedy pewnie by pozwolili mu głosować. Ale DEBIL Jaki za to ty jesteś mądry - chylę czoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex21 Rafal, ciebie o madrosc nie posadzam IP: *.lutn.cable.ntl.com 24.10.07, 15:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Hmm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 14:28 Nie może mieć w dowodzie fotki w kobiecym imagu ? Byłoby to chyba uzasadnione. Coś mi się widzi, że wkrótce trza będzie oddzielać w dokumentach płeć fizyczną i "wizerunkową", tzn. taką, jaką kreuje na zewnątrz dana osoba, nie wnikając w jego wewnętrzne "ja". Źle piszę ? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Hmm.. 24.10.07, 15:01 Gość portalu: turtl napisał(a): > Nie może mieć w dowodzie fotki w kobiecym imagu ? Byłoby to chyba uzasadnione. > Coś mi się widzi, że wkrótce trza będzie oddzielać w dokumentach płeć fizyczną > i "wizerunkową", tzn. taką, jaką kreuje na zewnątrz dana osoba, nie wnikając w > jego wewnętrzne "ja". Źle piszę ? Wydaje się, że wystarczy odrobina rozumu u tego co sprawdza ten dowód. Przypomnij sobie hece kiedy koleś bez lewego ucha miał problem z wyrobieniem dowodu. Po prostu czasem człowiek jest głupszy od przepisu i wychodzą takie kwiatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex21 Rafal, ale ty masz oba uszy? IP: *.lutn.cable.ntl.com 24.10.07, 15:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znieszmaczony Warszawski transwestyta nie mógł zagłosować IP: 213.158.197.* 24.10.07, 15:36 Hm... świat na głowie! Takiej nachalnej propagandy odmienności, nie ma nawet w krajach w których to co odmienne uznane zostało za normalne. Gazeto litości - co wy wyrabiacie - z tragedii tego chłopaka robicie sobie zapełnianie stron i poczytalność. Czy Wy nie macie umiaru - czy naprawdę chcecie doprowadzić do tego, żeby zaczęto w Polsce naprawdę dyskryminować ludzi! Niesmacznie w Gazecie ostatnio, bardzo niesmacznie... A już określenie - "stołeczne poetka, aktorka i transwestyta" - brawo za połączenie pojęć. Może pora dla redaktorków na powrót do szkoły a może czas pomyśleć o zmianie zawodu... A pomyśleć że od początku to była też moja Gazeta - a teraz... szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
dioskorides och taak oburzajmy się 24.10.07, 16:25 Jestem człowiekiem tolerancyjnym i nic nie mam do miejszosści seksualnych sam im kibicuję i sam nie raz ze znajomymi prowadze zacięte dysputy i wykłocam się o ich prawa ale do ciężkiej anielki wszystko ma swoje granice jeżeli Rafalala chce być pełnoprawnym obywatelem i członkiem społeczeństwa to musi pamiętac ze bycie obywatelem to nie tylko prawa ale i również obowiązki które nie zawsze nam sie podobają Gdy ktoś chce sobie zrobić zdjęcie do paszportu też musi na chwile przestać być sobą i zdjąć swoje ulubione okulary przeciwsłoneczne i swoją ulubioną czapeczkę bejsbolówkę i nikt z tego dramatu nie robi. Ja strasznie lubie chodzić na golasa (mówie serio) ale niestety czasem musze przestać być sobą zaciągnąć portki na dupę i iśc do wyborów Rafalala robi wokół siebie szum i robi z siebie ofiare nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pianka Re: och taak oburzajmy się IP: *.aster.pl 25.10.07, 07:59 otóż to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magde2 Re: och taak oburzajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 11:42 dokładnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
2560a kobieta z penisem? a co to ? 24.10.07, 16:44 "Żyję w kraju, w którym, aby oddać głos, muszę na chwilę przestać być sobą". I to jest problem zboczencu. Sam nie wiesz kim czy czym jestes! Masz siusiaka , damska kiecke i peruke. I jezeli jeszce dojdziesz do wniosku ze jestes lesbijka to ci poradze bys tego siusiaka nie obcinala bo mazna go uzyc do zabawy. Jak se obetniesz i zaczniesz udawac blondyne to taka z przerobki tylko pedal przeleci!!! -------- Przebierancu pamietaj , ze zyjesz w demokratycznym kraju i WIEKSZOSC patrzy na takiego chlopa w kiecce z OBRZYDZENIEM!Kapisz? Demokracja i wiekszosc! Nikt cie do gazu nie posyla ale wiekszosc ma swoje prawa! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: kobieta z penisem? a co to ? 24.10.07, 17:07 2560a napisał: > Przebierancu pamietaj , ze zyjesz w demokratycznym kraju i WIEKSZOSC > patrzy na takiego chlopa w kiecce z OBRZYDZENIEM!Kapisz? Demokracja > i wiekszosc! Nikt cie do gazu nie posyla ale wiekszosc ma swoje > prawa! Nie życzę sobie, żeby takie coś jak ty przemawiało w imieniu większości. Tacy kolesie jak ty to margines - na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: kobieta z penisem? a co to ? 24.10.07, 17:20 unhappy napisał: > Nie życzę sobie, żeby takie coś jak ty przemawiało w imieniu większości. Tacy > kolesie jak ty to margines - na szczęście. Ja bardzo przepraszam ale nie bardzo rozumiem jak wiekszosc moze byc marginesem . Jezeli masz problem ze swoja tozsamoscia seksulna to jest to twoja i tylko twoja sprawa.Twoje nieszczescie musisz wyleczyc sam przy pomocy psychiatry i chirurga. Nie lataj po ulicy z kamera by pokazac jak zwyczajni ludzie reaguja na "babe" z broda gadajaca chrypliwym basem.To samo dotyczy bab przebranych za chlopow. Biadolenie i wspolczucie spoleczenstwa was nie wyleczy!Wyleczcie sami i badzcie normalna czescia spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex21 Rafal, czyli Unhappy, ma problem ze swoim penisem IP: *.lutn.cable.ntl.com 24.10.07, 17:32 Nie potrafi dyskutowac. Obelgi sa jedyna jego bronia. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Rafal, czyli Unhappy, ma problem ze swoim pen 24.10.07, 17:35 Gość portalu: vortex21 napisał(a): > Nie potrafi dyskutowac. Obelgi sa jedyna jego bronia. Tak sobie to tłumacz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happy Nie dziwię się, że jesteś unhappy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 20:31 Ja na twoim miejscu teżbym był. To musi być straszne- nie być akceptowanym przez większość społeczeństwa. Ale myślę, że są skuteczniejsze metody uporania się z tym, niż próba wmawiania ludziom, że czarne jest białe i vice versa. Spójrz prawdzie w oczy- większość to my, a margines to tacy jak ty. Nie jestes w stanie tego zmienić, więc im szybciej to zaakceptujesz, tym łatwiej będzie cię się żyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Nie dziwię się, że jesteś unhappy. IP: 216.223.64.* 24.10.07, 21:42 Gość portalu: happy napisał(a): To musi być straszne- nie być > akceptowanym przez większość społeczeństwa. --------- A to nie jest straszne dla wiekszosci spoleczenstwa akceptowac zboczenca? Cos ci sie z mysleniem popier... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: kobieta z penisem? a co to ? 24.10.07, 17:37 2560a napisał: > Ja bardzo przepraszam ale nie bardzo rozumiem jak wiekszosc moze byc > marginesem . Ty nie należysz do większości. Tobie się tylko tak wydaje. > Jezeli masz problem ze swoja tozsamoscia seksulna to jest to twoja > i tylko twoja sprawa. Nie. Nie mam problemu ze swoją tożsamością seksualną :D > Twoje nieszczescie musisz wyleczyc sam przy > pomocy psychiatry i chirurga. Nie lataj po ulicy z kamera by pokazac > jak zwyczajni ludzie reaguja na "babe" z broda gadajaca chrypliwym > basem.To samo dotyczy bab przebranych za chlopow. Biadolenie i > wspolczucie spoleczenstwa was nie wyleczy!Wyleczcie sami i badzcie > normalna czescia spoleczenstwa. Znowu bredzisz. Sprawia ci to przyjemność? To nie jest oznaka normy :D Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Unhappy, alez Ty masz cierpliwosc... 24.10.07, 18:20 do tych wszystkich forumowiczow. Medal za konsekwentne odpowiadania na PRAWIE wszystkie posty kontra Rafcia :-))). Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Unhappy, alez Ty masz cierpliwosc... 24.10.07, 18:33 ginusia napisała: > do tych wszystkich forumowiczow. Medal za konsekwentne odpowiadania > na PRAWIE wszystkie posty kontra Rafcia :-))). Dzięki ale niestety koleś się zapętlił. Jak się nie zgadzam z homofobami to okazuje się, że jestem gejem. Jak się nie zgadzam z kontra Rafciem to okazuje się, że jestem Rafciem. Muszę przyznać, że świat tych biednych ludków jest strasznie prosty :) Jakkolwiek uważam, że to na pokaz. Na żywo są na pewno bardziej normalni a anonimowość wyzwala fobie, obawy czy co tam jeszcze. No i niektórych bawi rozgrzewanie dyskusji - jeden z moich znajomych co wieczór, po pracy siada przed kompem i bawi się wzniecaniem długaśnych, bezsensownych polemik. Nie przemawia do niego fakt, że skoro normalnych jest większość to bardzo łatwo, grając nienormalnego sprowokować ich do reakcji. W tym momencie jakakolwiek dyskusja, rozmowa traci sens. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Unhappy, alez Ty masz cierpliwosc... 24.10.07, 20:20 unhappy napisał: >. Jak się nie zgadzam z homofobami to > okazuje się, że jestem gejem. Jak się nie zgadzam z kontra Rafciem to okazuje > się, że jestem Rafciem. To jest normalka. Ja bylam juz lesbijka, Zydowka i lewaczka bo zdarzylo mi sie zabrac glos w dyskusjach dotyczacych tych wlasnie grup - mozna chyba ogolnie to tak nazwac. Specjalnie ich nie bronilam, wyrazalam tylko swoje opinie, ktore okazywaly sie zbyt "delikatne" dla niektorych. Nie przejmuj sie i walcz dalej :)). ps. Rafcia przesadza jednak z promocja swojej osoby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Unhappy, alez Ty masz cierpliwosc... IP: 216.223.64.* 24.10.07, 18:43 ginusia napisała: > do tych wszystkich forumowiczow. Medal za konsekwentne odpowiadania > na PRAWIE wszystkie posty kontra Rafcia :-))). To nie cierpliwosc. On/Ona ma ten sam problem co nasza Rafcie i nie umie sobie z tym poradzic. Idzie siusiu i albo toto przeszkadza albo tegotam brakuje i caly dzien juz jest unhappyten nasz Unhappy. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Unhappy, alez Ty masz cierpliwosc... 24.10.07, 18:46 Gość portalu: Antek napisał(a): > ginusia napisała: > > > do tych wszystkich forumowiczow. Medal za konsekwentne > odpowiadania > > na PRAWIE wszystkie posty kontra Rafcia :-))). > To nie cierpliwosc. On/Ona ma ten sam problem co nasza Rafcie i nie > umie sobie z tym poradzic. Idzie siusiu i albo toto przeszkadza albo > tegotam brakuje i caly dzien juz jest unhappyten nasz Unhappy. Ty jak się okazuje dużo wiesz o mnie. A ponieważ wypisujesz te rzeczy nie znając faktów bo znać ich nie możesz - bredzisz. Wypisujesz głupoty. Mylisz się. Nie masz racji. Kombinujesz jak koń pod górę. Jeśli identyfikujesz się z chamstwem i cymbałami wypisującymi tutaj durnoty to twój problem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Unhappy, alez Ty masz cierpliwosc... IP: 216.223.64.* 24.10.07, 18:50 Wypisujesz głupoty. Mylisz się. Nie > masz racji. Kombinujesz jak koń pod górę. Jeśli identyfikujesz się z chamstwem > i > cymbałami wypisującymi tutaj durnoty to twój problem :D I to jest dowod ze mamy racje! Twoje odpowiedzi sa dowodem! Niestety, kochany, mamy racje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Unhappy, alez Ty masz cierpliwosc... 24.10.07, 19:06 Gość portalu: Antek napisał(a): > Wypisujesz głupoty. Mylisz się. Nie > > masz racji. Kombinujesz jak koń pod górę. Jeśli identyfikujesz się > z chamstwem > > i > > cymbałami wypisującymi tutaj durnoty to twój problem :D > I to jest dowod ze mamy racje! Twoje odpowiedzi sa dowodem! > Niestety, kochany, mamy racje!!! Tak, macie rację. Już to przyznałem. Dyskusja z ludźmi twojego pokroju do niczego nie prowadzi. Wy macie rację. Zawsze. Emitując dowolną głupotę macie rację! Zawsze!!! Ja to wiem. Po prostu nie mogę przejść obojętnie wobec sytuacji w której bydło podnieca się swoją własną wulgarnością i chamstwem. Jestem w stanie wyobrazić sobie co czułby Rafał/Rafalala gdyby te posty czytał i nie mogę się powstrzymać. Ale wy macie rację. Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Unhappy, alez Ty masz cierpliwosc... IP: 216.223.64.* 24.10.07, 19:24 Junhappy napisał: jestem w stanie wyobrazić sobie co czułby Rafał/Rafalala gdyby te posty czytał i nie mogę się powstrzymać ---- Ja ci powiem co by czyl(a)Rafal(ala). PUSTY SMIECH!To cos robi caly cyrk dla kasy.Tak bylo sto lat temu kiedy pokazywano rozne pokurcze w cyrku i ludzie szli ogladac tak jest i teraz . Pojda zaplaca by to cos pogladac. Moze nawet przczytaja jakiegos wiersza tego czegos . To cos robi wszystko dla reklamy. Pomysl. Jezeli jestes przecietnym poeta i zwyczajnym chudym facecikiem w staromodnych okularkach to nikt nie kupi twojego tomiku , nikt nie przeczyta twoje wiersza . Ale jak ten chudy facecik wlozy na siebie kiecke i peruke to go zauwaza! I ooooto chodzi. Rafal(ala) tylko sie cieszy ze tyle ludzi dyskutuje na jego temat i...POPULARYZUJE czyli REKLAMUJE go.Bedzie mial/a kase! Przy nastepnych wyborach Rafal(ala) moze wystapic golo z fiutem i cyckami. Moze nawet zamiast glosowac na kogos wpisac sie na liste do glosowania. Bedzie frajda.Moga nawet Rafal(ala) wybrac do sejmu. Nie takim sie udawalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex21 No wiesz, Unhappy czyli Rafal czy tam Rafalala ... IP: *.lutn.cable.ntl.com 24.10.07, 18:59 Poczol sie osobiscie dotkniety. Napisali o nim artykul a ludzie sie nabijaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Warszawski transwestyta nie mógł zagłosować IP: 216.223.64.* 24.10.07, 18:44 gość napisał(a): > Z kominiarką na głowie też nie oddasz głosu, nie przesadzajmy. -------- Jakby tak bylo to PiS by wygral. Nawet psy Dorna by mogly glosowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek popatrzcie na zdjecie Rafa-lali IP: 216.223.64.* 24.10.07, 18:48 Popatrzyliscie?Chcielibyscie to przelecie? Mowia , ze nie ma brzydkich kobiet moze tylko zabraknac wodki.Ale wtym wypadku zadna wodka nie pomoze. Kurde, dostaje torsji na sama mysl.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiD-owe Nowiny Po co piszecie o wygłupach jakiegoś zboczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 19:52 Czy naprawdę nie ma już ciekawszych tematów? Jaki macie w tym cel? Przekonać Polaków do akceptowania zboczeń? To daremny wisiłek, bo tak się akurat składa, że więcej jest ludzi normalnych, a mniej zboczeńców. Gdyby było na odwrót, to ludzkość wyginęłaby. Nie przeszkadzają mi pedały i faceci w kieckach, ale niech uskuteczniają swoje zboczenia we własnym gronie, w swoich klubach, a nawet niech sobie kupią kawał ziemi i urządza tam swoje państwo, a nie afiszują się ze swoją chorą seksualnością na oczach zdrowej większości. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Po co piszecie o wygłupach jakiegoś zboczka? 24.10.07, 20:05 Gość portalu: LiD-owe Nowiny napisał(a): Już. Dziękujemy za deklarację. Została przyjęta a twój potencjał właściwie oceniony. Kretynizmy którymi nasz zaszczyciłeś padły już w tym wątku wielokrotnie ale ty musiałeś się podzielić tym z nami jeszcze raz. No więc jeszcze raz. DZIĘKUJEMY :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaściankowy katol Bezkompleksowy się odezwał! Buhahaha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 20:16 Zaraz pęknę ze śmiechu! Zwłaszcza, że posługujesz się językiem społeczności, którą tak gardzisz, jako ojczystym (pewno innego nie znasz). To dopiero musi boleć! Współczuję ci- musiałeś mieć ciężkie dzieciństwo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Warszawski transwestyta nie mógł zagłosować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 23:18 ten kraj robi się chory. Jakis czubek przebrany za babę, chce zagłosowac jako facet...i te komentarze udowadniające, że normalny to jest on, a bełty we łbie to mam ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Warszawski transwestyta nie mógł zagłosować IP: *.abhsia.telus.net 25.10.07, 03:34 Zaluje bardzo,ze tranwestyta nie mogl zaglosowac.To dla niego jest na pewno wielki dramat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_dupa11 I słusznie. Zmienił gościu płeć to i tożsamość... 25.10.07, 09:29 powinien se zmienić. Nie można robić idiotów z członków komisji wyborczej. Tylko czy Wyborcza nie ma już o czym pisać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Warszawski transwestyta nie mógł zagłosować IP: *.nll.se 25.10.07, 09:41 www.rp.pl/artykul/64858.html Odpowiedz Link Zgłoś
bopin transwestyta 25.10.07, 09:41 Obrzydliwość. I pomyśleć, że coś takiego ma prawa wyborcze jak normalni ludzie. Z drugiej strony płaci podatki, prawa nie łamie... czort wie, co z czymś takim robić. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: transwestyta 25.10.07, 09:56 I pomyśleć, że coś takiego jak bopin częstuje nas tutaj swoim kretynizmem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Warszawski transwestyta nie mógł zagłosować IP: 80.54.123.* 25.10.07, 10:37 W mój dowód nawet koleś z komisji nie zajrzał choć dzierżyłam go w dłoni :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Warszawski transwestyta nie mógł zagłosować IP: *.chello.pl 25.10.07, 10:52 poszłam na wybory. dzierżyłam dowód w dłoni. podałam nazwisko, podpisałąm sie na liscie.. i pani z komisji nie nawet nie poprosila, nie zobaczyla,nie potwierdziła moich danych.. wiec moglam miec dowód swojego dziadka, który nie zyje juz 10 lat i tez bym zagłosowała.. człowiek człowiekowi nie rowny.. chwalą się, że ściga ABW i CBA a takiego badłu panie biurokratki nie potwierdzaja jak tozsamosc glosujacego.. phi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) rafafala niech spie..! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.07, 11:38 tyle w tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś