Gość: arahat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 12:53 wygladac.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bunio Byłem w Babalu w sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 13:01 Powiem szczerze mocno się rozczarowałem. Spodziewałem się duzo wiecej, zarówno po wystroju jak i wyborze dań. Poza tym cenowo tez to nie wyszło dobrze. Za dwie osoby wszyło 78 zł. Czyli tyle ile w kazdej normalnej knajpie. Hedyny fajny atut, to kącik zabaw dla małych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexxx Re: Byłem w Babalu w sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 13:54 hehe przeciez to bylo ustawione wzieli w lape ladnych pare zlotych za przyznanie tytułu !!!! ustawione wszystko heh Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: Byłem w Babalu w sobotę 22.11.07, 14:11 mowisz ze wiesz z wlasnego dosw jak sie to robi ? a tak z ciekawosci, z ktorej strony koperty bywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Byłem w Babalu w sobotę IP: *.chello.pl 22.11.07, 19:46 a ja się tam wybierałem z żoną, no i teraz bedziemy chyba musieli poczekać troche aż opadnie zapał głodomorów, ciekawe czy wprowadza kolejki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborowa Kazia S.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 14:47 Czy Kazia porzucila krytyke literacka na rzecz kulinarnej? Olaboga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEXXX Re: Kazia S.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 15:51 z obu motyl z obu......... Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: Kazia S.? 22.11.07, 16:32 a to zwracam ... tylko co bo w tym wypadku raczej ani szacunek ani honor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Knajpy Roku: Izumi Sushi i Babalu IP: *.aster.pl 22.11.07, 20:18 Izumi jest the best!!!!!!! Jedzenie boskie, obsługa przemiła. Tak trzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś