Gość: gryzdak IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 02:26 "prezes metra Krzysztof Celiński zapewniał" Dziekujemy ci, essi Kaczynski! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warsmen Re: Wciąż nieznany termin rozpoczęcia budowy stac IP: 195.205.81.* 05.08.03, 08:37 proponuję aby protestujący nie mieli w przyszłości wstępu do metra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Wciąż nieznany termin rozpoczęcia budowy stac IP: *.u.mcnet.pl 05.08.03, 09:28 Gość portalu: warsmen napisał(a): > proponuję aby protestujący nie mieli w przyszłości wstępu do > metra. Ja tych ludzi nie rozumiem, priorytetowa budowa miasta, a tu znowu protesty. Wiem ze kazdy by chcial mieszkac na polance w srodku lasu, codziennie spogladac jak sarenki biegaja, ptaszki cwierkaja, zabki sobie kumkaja, ale jest mala roznica , mieszkamy w miescie w ktorym bez metra za kilka lat bedzie tylko komunikacja piesza. Czy mozna zglosic skarge na skarge? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =t= Walnąć ich opłatami adjacenckimi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 21:21 Gość portalu: warsmen napisał(a): > proponuję aby protestujący nie mieli w przyszłości wstępu do > metra. A po co? I jak to wyegzekwować? Lepiej zagrozić że miasto będzie od protestujących egzekwować należne mu opłaty adjacenckie. Jak będzie metro to wzrośnie wartość nieruchomości? Wzrośnie. To opłaty adjacenckie się należą. Zwłaszcza że wolno je znosić tylko w stosunku do współuczestniczących w tego typu infrastrukturalnych inwestycjach. Protestują, narażają na koszty i opóźnienia - to niech miejska kasa ma przynajmniej pożytek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedd czeka na prezydenturę Polski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 08:59 Metro mu do tego niepotrzebne. Nie trzeba nic robić, wystarczy tylko czasami coś powiedzieć i niedługo cały kraj będzie tak zarządzany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: KACZOR - WYPIE.... Z WARSZAWY IP: *.thls.bbc.co.uk / 10.141.17.* / *.thls.bbc.co.uk 05.08.03, 13:35 czy tu nie ma moderatora? dlaczego niecenzuralne wypowiedzi sie tu pojawiaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Protestujący postukajcie się w głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 20:38 Jestem członkiem spółdzielni im. A. Mickiewicza i uważam protest tej społeczności za pomyłkę. To maleńka spółdzielnia zarządzana autorytarnie przez grupę staruszków, którym wszystko będzie przeszkadzać. A ja mieszkając tuż koło nowej stacji Pl. Wilsona mówię: DAJCIE NAM WRESZCIE TO METRO!!!!!!!! Nie dajcie się omamić tym, którym i tak wszystko przeszkadza: biegające dzieci, biedne staruszki handlujące kwiatami, dzięki którym mój dom w lecie wygląda jak zaczarowany ogród, ścieżki rowerowe, psy, metro, i tylko koty, których fetor czuć na całym podwórku są mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilgore Re: Wciąż nieznany termin rozpoczęcia budowy stac IP: *.tkb.net.pl 06.08.03, 13:02 ja chce metro!!! nie po to przeprowadzilem sie na Żoliborz aby teraz banda staruszkow hamowala taka inwestycje! Bez metra wszyscy sie podusimy w warszawie! Odpowiedz Link Zgłoś