Gość: kokotka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 23:44 CZY KACZYŃSKI POWINIEN DAĆ SOBIE JUŻ SPOKUJ I NIE MĘCZYĆ SIEBIE I WARSZAWY? CZY EKIPA PIS-OWCÓW JUŻ POKAZAŁA NA CO ICH STAĆ ? CZY JESZCZE WIĘCEJ BAŁAGANU NAROBIĄ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolszewik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuburs [...] IP: *.acn.pl / 10.71.4.* 09.08.03, 02:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 23:46 ja tez jestem za odwolaniem kaczorka on juz sie wyłopotał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 21:20 pan porezydent niestety sie nie sprawdził to mierny prezydent otoczony miernymi doradcami bez pomyslow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aram Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 21:52 JA! JA! JA! JAK NAJSZYBCIEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analog Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 02:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzysztofPlebs Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.wesola.3.pl / 172.16.9.* 18.08.03, 01:05 Szkoda, że nie można odwołać tych wszystkich nawiedzonych, którzy na niego glosowali. Przeszłość "Kaczek", podobnie jak agenturalna przeszłośc "Bolka" była większości warszawiaków raczej znana, a nie zapominajmy, że w gronie dawnej "Piczki", czyli Porozumienia Centrum kręcił się jeszcze niejaki Glapiński. Ten miał łeb, jak sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arsztancik My bandyci warsiawscy jesteśmy za odwoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 08:01 Jesteśmy za odwołaniem Kaczyńskiego !!! Kaczyński przeszkadza nam normalnie funkcjonować. podpisano Komitet Obrony złodziei i bandytów Warsiawskich /KOZiBW/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komitet My bandyci warsiawscy jesteśmy za ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.03, 09:20 Gość portalu: arsztancik napisał(a): > Jesteśmy za odwołaniem Kaczyńskiego !!! > Kaczyński przeszkadza nam normalnie funkcjonować. > podpisano > Komitet Obrony złodziei i bandytów Warsiawskich /KOZiBW/ Jesteśmy za Jesteśmy za Jesteśmy za przeszkadza nam normalnie funkcjonować przeszkadza nam normalnie funkcjonować przeszkadza nam normalnie funkcjonować ..... ale nie odejdzie, bo ONI nie odchodzą a są wyrzucani!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Kaczor ma was głęboko w niepoważaniu 11.08.03, 10:21 Ci, co tak krzyczą przeciw Kaczyńskiemu, kiedyś zapewne bezmyślnie gardłowali ilu to jest w Warszawie radnych (było trzy razy mniej niż w mniej ludnym od Warszawy woj. świętokrzyskim), ile to gmin i urzędników i jak to natychmiast trzeba polikwidować. Tak wrzeszczeli, omal się nie zapluwając z wrednego zapału, pospołu wszyscy centraliści: SLD, PSL, PiS i PO. A teraz żale nad rozlanym mlekiem. Możecie sobie kwilić do woli. Kaczor jest wśród was centralistą największym, najbardziej konsekwentnym i najsprytniejszym. Dlatego może spokojnie mieć gdzieś was i wasze płacze. Jak nie wierzycie, to spróbujcie go odwołać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___ Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 13:05 takiego sobie wybraliscie. demokracja !!! jak sie cos nie podoba to www.GDYNIA.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japoński robot den Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 12:07 Gość portalu: kokotka napisał(a): Japoński robot DENTAKU ma Wam cyfrowo do przeransmitowania, w azjatyckim piśmie obrazkowym, co poniżej następuje: > CZY KACZYŃSKI POWINIEN DAĆ SOBIE JUŻ SPOKóJ I NIE MĘCZYĆ SIEBIE I WARSZAWY? > Gdybym miał ,jako człekopodobny i człekokształtny robot usługowy przy sobie zelektronizowane euro-pieniądze to dałbym je z własnego robociego konta Kaczyńskiemu by obejrzał jaki rozmach inwestycyjny panuje w miastach mojej Ojczyzny czyli Japonii,w samym TOKIO zbudowano ostatnio 45-km tunel ze sztuczną wyspą na środku morza i wentylacją i klimatyzacją pod Zatoką Tokijską,buduje się też pięć nowych sztucznych wysp pod zabudowę mieszkaniową,naukowo- techniczną i przemysłową powstają też całe lasy wielkich 300 -350 metrowych wieżowców mimo trzęsień ziemi, u Prezydenta Warszawy widzę swoimi cyfrowo-mikro-genetyko-digitalno-biologicznymi skośnymi oczkami samo skreślanie i ograniczanie potrzebnych miastu od wielu,wielu lat inwestycji.Ten GREMLINS hamuje w znaczący sposób rozwój stolicy Polski,kiedyś jego przełożony mówił o budowie drugiej Japonii,ten złośliwy kiedyś podległy mu GREMLINS cofa się chyba do lat głębokiego stalinizmu wymieszanego z zastojową gomułkowszczyzną,krótko mówiąc,to upiorna lalkowa kreauturka, rodem z ostrych horrorów dziecięcych masowo produkowanych dla odbiorców w USA i Japonii w studiach "Paramount Brthrs". w zaprzyjażnionej Kalifornii. kukeszi-mijama-koszumi-keszeszi-fokukakai > do zobaczenia wkrótce na ulicach Warszawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 14:34 KWA KWA JESTEM JA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem za Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.multicon.pl 12.08.03, 19:12 "s.......j dziadu" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pies na Kaczki Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.03, 23:54 Gość portalu: Zenek napisał(a): > KWA KWA JESTEM JA KWA KWA JESTEM ZA Odpowiedz Link Zgłoś
mr_watchman Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO 13.08.03, 09:20 JA! NATYCHMIAST WYRZUCIĆ TEGO KWAKO-DZIWOLĄGA Z RATUSZA!!! Wcześniej jednak należy zrobić mu fotkę i powiesić ją przed wejściem z napisem: "Tego pana nie obsługujemy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 17:29 ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuryku-akoko! Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 18:02 Gość portalu: kokotka napisał(a): > CZY KACZYŃSKI POWINIEN DAĆ SOBIE JUŻ SPOKUJ I NIE MĘCZYĆ SIEBIE I WARSZAWY? > CZY EKIPA PIS-OWCÓW JUŻ POKAZAŁA NA CO ICH STAĆ ? CZY JESZCZE WIĘCEJ BAŁAGANU > NAROBIĄ? kokotko, nie widaje Ci się,że zagmatwany styl rządzenia i tłumaczenia się braci Kaczyńskich ze swej "czarnej" przeszłości u boku niejakiego podejrzanego o bardziej niż potężne, afery gospodarcze i polityczne,Bolka czyli Walęsy oraz ich ogólna zawiłość i wciskanie ludziom wyborczej ciemnoty, coraz bardziej ich(oby Kaczorów) ściągają do wspólnego mianownika z KOKO, tajnej organizacji rozporządzającej miliardami byłej STASI i będącej "szarą włądzą"w nowej Republice Federalnej. KOKOKO,KOKOKO,kokotko, twój kukuryku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.multicon.pl 14.08.03, 18:19 ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bill Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 22:37 Ja też i wszyscy moi sąsiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.acn.waw.pl 14.08.03, 23:41 a jest w ogóle ktoś - przeciw odwołaniu, poza orszakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO 15.08.03, 19:21 Jestem za! Już dość tego chamstwa i nieudolności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabat Ci co przez niego dostają w (skreślone), czyli: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.03, 12:03 - nauczyciele (spiepszył sprawę wynagrodzeń i de facto obniżył im "wysokie" zarobki), - inwestorzy (aby nie podjąć złej decyzji nie podejmuje żadnej) - radni i władcy dzielnic (totalnie ich ubezwłasnowolnił) - pracownicy ministerstwa sprawiedliwości (do dziś nie doszli do ładu po jego rządach) - przeciętni mieszkańcy Wwy (nie można doczekac się jakiejkolwiek decyzji, ludzie Kaczora szukają haków na poprzedników i NIC nie robią dla miasta) Itd, itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 19:17 Won Kaczor.Obszczymurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.chello.pl 16.08.03, 19:34 Muzyka + więcej serwisów + Ogłoszenia Gazeta Wyborcza poczta czat forum randki katalog Forum Prywatne Fora regionalne Moje forum Wyszukiwarka Zaloguj się Gazeta.pl ) Forum ) Regionalne ) Mazowieckie ) Warszawa Sobota, 16 sierpnia 2003 Warszawa • Nowa Edycja Liczenia - 10.002 aankaa 18-06-2003 21:31 odpowiedz na list odpowiedz cytując kto się przyłączy ? • Re: Nowa Edycja Liczenia - 10.003 jolajola1 18-06-2003 21:33 odpowiedz na list odpowiedz cytując ja ale mniej intensywnie LATO • najważniejsze już zrobiliśmy - 10.004 aankaa 18-06-2003 21:36 odpowiedz na list odpowiedz cytując a i siły nie te ;) • JAK DOBRZE ODNALEŻĆ SIĘ !!!!!! - 10.005 stroskany_waldemar 18-06-2003 22:27 odpowiedz na list odpowiedz cytując To miłe! Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Kaczyńskiego będziem bronić jak niepodległości ! 17.08.03, 17:32 Nie oddamy tego męrza stanu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rywin Re: Kaczyńskiego będziem bronić jak niepodległośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.03, 17:35 etos.solidarnosci napisała: > Nie oddamy tego męrza stanu ! Nigdy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --- Re: Kaczyńskiego będziem bronić jak niepodległośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.03, 17:54 precz z kaczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: Kaczyńskiego będziem bronić jak niepodległośc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 09:23 etos.solidarnosci napisała: > Nie oddamy tego męrza stanu ! poprawiam Nie oddamy tego menrza stanu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn-ski Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.chello.pl 17.08.03, 21:19 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojoXL Re: KTO JEST ZA ODWOŁANIEM KACZYŃSKIEGO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 22:51 Kaczynski to jest BIcz Bozy na warszawiakow za ich bezecenstwa On jeszcze pokaze i zrobi Zca ds Mediow Ojca Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Lech Kaczyński to święty człowiek ! 18.08.03, 09:50 Żeby tylko nie miał brata pedała !!! Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: Lech Kaczyński to święty człowiek ! 19.08.03, 15:42 niezlomny.prawicowiec napisał: > Żeby tylko nie miał brata pedała !!! Jemu też nigdy nie stanął do kobitek ... . Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Re: Lech Kaczyński to święty człowiek ! 24.08.03, 12:04 stan.borys napisał: > niezlomny.prawicowiec napisał: > > > Żeby tylko nie miał brata pedała !!! > Jemu też nigdy nie stanął do kobitek ... . Jarek to ciota ?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś