Gość: max IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 19:29 co o tym sądzisz ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: DETEKTYW INWEKTYW w radiu WAWA IP: *.zigzag.pl 14.06.01, 19:58 zupelna bzdura, przynajmniej dla mnie.Dlatego od pewnego juz czasu slucham w zasadzie radia klasyka(poza tym troche trojki i jazz).Przede wszystkim jednak klasyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: DETEKTYW INWEKTYW w radiu WAWA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 20:18 mi sie początkowo podobało a z biegiem czasu moje zdanie było blizsze twojemu az w końcu zupełnie sie pokryło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: DETEKTYW INWEKTYW w radiu WAWA IP: *.zigzag.pl 14.06.01, 21:26 To jest kompletna beznadzieja!Lubię słuchać WAWY,ale obecnie są dwie rzeczy ,które sprawiają,że natychmiast zmieniam WAWĘ na inną stację: a).DETETYW INWEKTYW b).pojawiająca się non stop reklama konkursu "Do 3 razy słuchaj" Gdy słyszę jedno lub drugie powtarzane z uporem maniaka 24 godziny na dobę po prostu tracę cierpliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: DETEKTYW INWEKTYW w radiu WAWA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 21:26 no właśnie najgorzej jest jak sie coś kilkadziesiąt razy na dobe powtarza, to źle sie robi Odpowiedz Link Zgłoś