Dodaj do ulubionych

BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 16:01
Czy to prawda, że Pol-Mot chce postawić na Wroniej jakiś biurowiec (bo tak
piszą na swojej stronie)? Pozdro

NO COMMENT
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 16:24
      mi sie zdaje że nawet 2, chyba 90 metrowe, było coś kiedyś na
      www.skyscrapers.com
      • Gość: Face Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: *.sympatico.ca 21.06.01, 16:29
        tak, calkiem fajne budynki... pojutrze usiebie zaloze zdjecia tego projektu...

http://warsaw.freeservers.com
    • Gość: max Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 16:28
      a jaki jest adres tej strony
      • Gość: Peter Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: *.sympatico.ca 21.06.01, 16:34
        www.polmot.pl, przeciesz to logika...

Ahah, i tam juz jest zdjecie, to nie musicie na mnie czekac.
        • Gość: Rafal Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: *.telia.com 21.06.01, 17:44
          Z tego co czytalem ostatnio w PB Polmot ma wielkie trudnosci z kupieniem portu
          praskiego przes nabicie padanoncego Lublina wienc ten projekt raczejsie nie
          odbedzie.....
          • Gość: max Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 17:46
            nie sądze, na to były inne pieniądze, zresztą nie wiem czy nie jest już w
            budowie
            • Gość: darecky Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: 213.241.65.* 21.06.01, 18:17
              Nie jest w budowie. Na tym placu jest parking
              • Gość: max Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 18:19
                :((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka