Gość: nocoment IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 16:01 Czy to prawda, że Pol-Mot chce postawić na Wroniej jakiś biurowiec (bo tak piszą na swojej stronie)? Pozdro NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 16:24 mi sie zdaje że nawet 2, chyba 90 metrowe, było coś kiedyś na www.skyscrapers.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Face Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: *.sympatico.ca 21.06.01, 16:29 tak, calkiem fajne budynki... pojutrze usiebie zaloze zdjecia tego projektu... http://warsaw.freeservers.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 16:28 a jaki jest adres tej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: *.sympatico.ca 21.06.01, 16:34 www.polmot.pl, przeciesz to logika... Ahah, i tam juz jest zdjecie, to nie musicie na mnie czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: *.telia.com 21.06.01, 17:44 Z tego co czytalem ostatnio w PB Polmot ma wielkie trudnosci z kupieniem portu praskiego przes nabicie padanoncego Lublina wienc ten projekt raczejsie nie odbedzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 17:46 nie sądze, na to były inne pieniądze, zresztą nie wiem czy nie jest już w budowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darecky Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: 213.241.65.* 21.06.01, 18:17 Nie jest w budowie. Na tym placu jest parking Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: BIUROWIEC POL-MOT HOLDINGU NA WRONIEJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 18:19 :(( Odpowiedz Link Zgłoś