atob 22.08.03, 08:03 SPRAWDZ KOMPA!!!!! przyszedl mi jakis mail tylko z zalacznikiem od mike@ ...... To od Ciebie !? NA derby ide ...jak dzis beda bilety:)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_ NIC CI NIE WYSYŁAŁEM!!!! 22.08.03, 08:46 jak nie wiesz od kogo to nie otwieraj i kasuj!!!!!!!!!!!!!! Ja Ci nic nie wysyłałem a poza tym mój adres to mike_@... ale z tego maila i tak nie korzystam, używam konta tylko na forum:) zbieg okoliczności:) Jak mi się uda dostać bilet to też uderzam na derby. więc może jakiś bro przed meczem????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atob Re: NIC CI NIE WYSYŁAŁEM!!!! IP: 195.205.189.* 22.08.03, 08:53 Ok ...jasne .Wieczorem dam znac czy mam bilet ...bo moze za chwile wyrusze pod stadion. Bro przed meczem ...? Hehehe od kilku lat tak robie wiec nie moze w ndz bys innaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Mam bilecik :) 22.08.03, 11:36 Ok . Wiesz gdzie mnie znalesc przed meczem :) Chyba ze wczesniej z Tuzinem sie stykniemy na bro . Dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Mam bilecik :) 22.08.03, 11:41 też mam bilecik (THX TUZIN!!!). To czy wcześniej jakies bro z Tuzinem to zależy od niego. Ale jakby co to ja i tak w razie czego zajrzę ze 2 godzinki wcześniej do Źródełka!!!! A więc... Tuzin czekamy na Ciebie? bedziesz carem czy też skusisz się na bro (I owe you one)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: Mam bilecik :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 18:55 No wiec bro zalezy od tego czy Bart podwiezie mi dupe :> Dogadamy jutro na galce. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Mam bilecik :) 22.08.03, 22:36 Ok znacie maila ...a Tuzin jak nie wykasowal to gadulca tez miec powinien ....hehehe widzielisci komkis hihhih Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Mam bilecik :) 23.08.03, 12:42 komiks wyjechany:)) a co do bro. to może źródełko? o 17? W każdym razie ja postaram się być w źródełku o 17! ale czekam na Twoją odpowiedź Atob, bo samemu siedzieć to tk średniawo! Tuzin wygodnisiu, zostaw samochód i jedź autobusem!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Mam bilecik :) 23.08.03, 14:04 mike_ napisał: > komiks wyjechany:)) > a co do bro. to może źródełko? o 17? Ok pasuje jak najbardziej ...a zatem do 17 00 w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Mam bilecik :) 23.08.03, 15:32 OKI Fajnie, Tuzin też powinien być. 17 źródełko! Tylko aby znowu na meczu nie było takih harców co ostatnim rzem jak pilismy browar, nie Atob?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atob Re: Mam bilecik :) IP: 195.205.189.* 23.08.03, 15:41 Eee... dzieki Bogu nie strzelali wtedy ...:)A moze jak my sie spotykamy to sciagamy jakies fatum ?;) Odpowiedz Link Zgłoś