Gość: oooo IP: *.chello.pl 13.02.08, 23:29 kamil grosicki powieksza se cycki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pop Re: Grosicki odchodzi do FC Sion IP: *.chello.pl 13.02.08, 23:34 Wyprzedaz Legii trwa , niewiele juz zostalo do sprzedania , Roger , Radobiv i Choto .Z praw do transmisji nici wiec trzeba ratowac co sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OS [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 23:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: Grosicki odchodzi do FC Sion 13.02.08, 23:40 wyluzuj. twoja wypowiedź brzmi jakbyś był kotłem i przyganiał garnkowi Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Vivaaaaaaaaaaaaa Las Vegas 13.02.08, 23:39 będzie straszną dupą jeśli odejdzie to takiej drużyny. na szczęście znając poziom spekulacji w polskiej prasie nic takiego nie musi się stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Vivaaaaaaaaaaaaa Las Vegas IP: 88.156.165.* 14.02.08, 09:52 No tam pewnie mają lepsze kasyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
legiatorun Grosicki odchodzi do FC Sion 14.02.08, 00:05 Masakra to co sie dzieje w Legii.Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rev Re: Grosicki odchodzi do FC Sion IP: *.chello.pl 14.02.08, 03:32 Z takim budżetem transferowym, jaki mogły zaoferować poprzednie transfery i kasa ITI, Legia powinna walczyć o topowych zawodników. Jednak zamiast się wzmacniać, jak Wisła, stała się maszynką do robienia dużych pieniędzy. No cóż. Tak to już jest. Benhakkerowi udało się przyćmić działaczy, Urbanowi nie. Miejmy nadzieję, że za parę lat, Legia trafi w ręce normalnych ludzi. Wtedy być może faktycznie będzie można mówić o pewnej pozycji wicelidera i walczyć o mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek_kolasa Grosicki odchodzi do FC Sion IP: *.magma-net.pl 14.02.08, 00:22 Jeżeli to przejście okaże się prawdą to na tym chłopaku stawiam krzyżyk (terminowy, bo jest jeszcze młody i ma talent ). Mam nadzieję, że chodzi tu naprawdę tylko o jak najszybszą spłatę długów... Pzdr ---------------------------------- breslove.myminicity.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: Walter RAUS!!! IP: 62.87.236.* 14.02.08, 01:54 ja pie..,to wy krawaty znacie jezyki obce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelo fc sion jest mocniejszy od tej badziwnej legii IP: 78.52.228.* 14.02.08, 03:21 wogole szwajcaria jest od paru lat dosc mocna druzyna i maja coraz silnijsza lige. jeszcze zobaczycie jak zamieszaja na ME Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: fc sion jest mocniejszy od tej badziwnej legi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 04:50 niech się podszkoli za rok wróci będzie postrachem ligi s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm ^^^ Znow zacznie grac... w kasynie! ^^^ IP: *.unknown.vectranet.pl 14.02.08, 06:56 ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debi(L) Legiunia się wzmacnia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 07:14 śmiać mi się chce, Jedyne na czym zależy Walterowi to nowy stadion z galeriami handlowymi i hotelem i sprzedaż piłkarzy za których ktoś cokolwiek zapłaci. Nie walka o mistrza i ligę mistrzów, tytuły, honory ale zarabianie pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawekp W futbolu nie ma pozycji rezerwowego stopera IP: 204.104.55.* 14.02.08, 07:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Sprzedać go do Las Vegas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 07:58 tam raj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac tam są lepsze kasyna... IP: *.acn.waw.pl 14.02.08, 08:11 tam są lepsze kasyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo1 Re: tam są lepsze kasyna... IP: *.aster.pl 14.02.08, 08:54 Grosik będzie miał blisko nie tylko do kasyna, ale i na EURO.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h5 Re: tam są lepsze kasyna... IP: *.chello.pl 14.02.08, 15:21 no właśnie że tam kasyn nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł gaweł ktoś pamięta słowa Leo o grosickim i Korzymie? IP: 80.54.88.* 14.02.08, 08:32 Czy Leo nie mówił, że dla tych co odmówili grania w MŚ juniorów nie ma miejsca w 1 reprezentacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: ktoś pamięta słowa Leo o grosickim i Korzymie IP: *.cust.tele2.se 14.02.08, 09:24 Leo tak nie mowil. To pismaki tak napisali. Leon nie jest glupi i wie ze nikogo skreslac nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL niech juz zbieraja kase na żel dla Madeja:)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 08:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Grosicki odchodzi do FC Sion IP: *.hsd1.pa.comcast.net 14.02.08, 09:49 co za idioci, powinien jeszcze spoko ten sezon dograc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Grosicki odchodzi do FC Sion IP: 213.17.140.* 14.02.08, 10:05 Wielki błąd LEGII. Ten piłkarz ma niespotykany od lat u nas potencjał. W przyszłości jeśli hazard nim nie zawładnie bedzie wart fortunę. Dziwi mnie takie podejście do sprawy Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niga Re: Grosicki odchodzi do FC Sion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 12:33 no właśnie, szkoda chłopaka choć może trenerzy wiedzą o nim coś, czego my nie wiemy. Jedenastu najlepszych piłkarzy niekoniecznie musi oznaczać najlepszą drużynę. Bardziej martwi mnie, że Legia się nie wzmacnia - biedna nie jest, a patrząc na to co wyrabia Wisła - czyżbyśmy mieli poddać się bez walki i skupić na pucharze UEFA? Dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
arras_1333 Grosicki odchodzi do FC Sion 14.02.08, 15:46 Przegrać ponad 100tys euro? Jakbym miał taką kasę, to bym nie szukał niczego w kasynie, byłbym naprawde bogaty i szczęśliwy(jezeli by mnie nie dopadły jakies inne problemy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Legio Booysien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 19:59 coraz bardziej mi sie nie podoba co robi iti w legii. zero kupna. same wyprzedaze, konflikt z kibicami. wisla kupila matusiaka lobodzinskiego, zatrzymala najlepszych graczy. legia za nia to 2 liga :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komentator Grosicki odchodzi do FC Sion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 14:31 Co to za bzdury!!! Przecież Janczyk odszedł do CSKA Moskwa za 4,2 mln euro, a nie za 2,9 mln. Odpowiedz Link Zgłoś