Gość: admin IP: *.malaserbia.pl 01.09.03, 00:34 Brak nam słów... Zapraszamy wszystkich poszkodowanych na duza rakiję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atob Re: Przepraszamy... IP: 195.205.189.* 01.09.03, 11:44 Pierw musisz dostac zimne ziemniaczki...a darmowa wodeczka jest pozniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Przepraszamy... IP: 195.94.207.* 01.09.03, 13:24 Mogą ich nawet nie obierać. Zjem cały worek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Przepraszamy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 14:20 ale to dotyczy tylko poszkodowanych a nie bandy niecha pozdr czuwaj ps.spadac na "po godzinach " tam nikt nie ingeruje w wasze oszolomstwo(kazdy wie do kogo to) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Przepraszamy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 22:40 lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Przepraszamy... IP: 194.149.231.* 02.09.03, 21:10 Gupek Ps.Mam przeczucie poparte doświadczeniem,że twoje przeprosiny są tyle samo warte co przeprosiny złożone przez ciebie wobec wiadomo kogo.Tak czy owak ,prędzej czy później bluźniesz chamstwem. Ps.Nie trudź się odpowiedzią,wiem ile ci sprawia wysiłku sklecenie dwóch logicznych ,w miarę kulturalnych zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
maciuni-o Re: Przepraszamy... 02.09.03, 21:31 Dokładnie tyle smo co Tobie Tyle samoooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Przepraszamy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 22:49 Hmm A teraz na serio.Zeby bylo jasne !!!Nie wiem jak to możliwe ale ktoś się podszywa po ip "alaserbia" i zeby bylo clear nie mam z tym wszystkim nic wspólnego.Wiec idz swoje żale wyslawiaj na "po godzinach" pozdr czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Przepraszamy... IP: *.acn.waw.pl 02.09.03, 23:11 kolega miał wolne i przyszedł napisać? Ale z polskim nadal kiepsko. Poza tym,to gdzie pisze nigdy nie będzie zależało od takiego gupka* ,jak ty *błąd zamierzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Przepraszamy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 00:24 spadaj tam gdzie twoje miejsce pozdr czuwaj Ps. i nie zasmiecaj forum swoimi glupimi przycinkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Przepraszamy... IP: *.malaserbia.pl 03.09.03, 00:28 Przykro mi, prowadzimy restaurację a nie przychodnię zdrowia psychicznego. Nie możemy wziąć odpowiedzialności za wybryki jakiegoś szaleńca. Wszystkim zainteresowanym proponujemy zignorowanie jego wypowiedzi i ponownie zapraszamy na darmowa śliwowicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Przepraszamy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 13:46 Gość portalu: admin napisał(a): > Przykro mi, prowadzimy restaurację a nie przychodnię > zdrowia psychicznego. Nie możemy wziąć odpowiedzialności > za wybryki jakiegoś szaleńca. Wszystkim zainteresowanym > proponujemy zignorowanie jego wypowiedzi i ponownie > zapraszamy na darmowa śliwowicę ZADZIWIAJĄCE JEST TO ŻE MODERATOR BAWI SIE W TAKIE NUMERY!!!!!!!(HMM TYLKO MODERATOR MOŻE SIE PODSZYC PO CZYJEŚ IP!!!) jESZCZE RAZ POWTARZAM :):) TO NI EJEST POST NIKOGO ZWIAZANEGO Z "MALA SERBIA". WIEC ASIO MI STAD(DO MODERATORA JESLI MACAL W TYM PALCE) POZDR CZUWAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Przepraszamy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 15:23 zapraszam (pod waruniem ześ nie z bandy niecha :):) ) pozdr czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Przepraszamy... 04.09.03, 15:18 Gość portalu: maciuś napisał(a): > zapraszam (pod waruniem ześ nie z bandy niecha :):) ) > pozdr > czuwaj banda Niecha chachacha, ales harcerzyku wymyslil. Ja jestem z niechowej bandy. Bawimy sie w niej w Czterech Pancernych na podworku, lazimy po drzewach, wisimy na trzepaku i palimy papierosy w krzakach, ale tak by nas starzy nie nakryli. chachacha. Ile ty masz lat? Nie tyle, by nas na wodke zaprosic, no moze na zimne ziemniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Przepraszamy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 15:28 ciebie to moge zaprosic ale na .......(tu sobie dopisz jak wiesz co :):) ) pozdr czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
normaal Re: Przepraszamy... 04.09.03, 15:36 Na płatną wódę ją zaproś! A mnie na darmową! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Przepraszamy... 04.09.03, 16:22 normaal napisał: > Na płatną wódę ją zaproś! > > > A mnie na darmową! a to niby z jakiej racji? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Przepraszamy... 04.09.03, 16:21 Gość portalu: maciuś napisał(a): > ciebie to moge zaprosic ale na .......(tu sobie dopisz jak wiesz co :):) ) > pozdr > czuwaj dziekuje, ale dzis nie tancze Odpowiedz Link Zgłoś
maciuni-o Re: Przepraszamy... 04.09.03, 20:49 buggi napisała: > Gość portalu: maciuś napisał(a): > > > ciebie to moge zaprosic ale na .......(tu sobie dopisz jak wiesz co :):) ) > > pozdr > > czuwaj > > > > dziekuje, ale dzis nie tancze to zagraj niechowi na flecie i razem zatańczycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Przepraszamy... IP: *.kixx.com 04.09.03, 21:08 maciuni-o napisał: > > to zagraj niechowi na flecie > i razem zatańczycie €€€€€€€€€€€€€€€€€€€ Brawo,brawo. Jest takie ludowe przysłowie:Twoje dowcipy świadczą o tobie. Czekamy na więcej Odpowiedz Link Zgłoś
maciuni-o Re: Przepraszamy... 04.09.03, 21:18 czego kixsio się nie nauczył,to kix..... adwokat z Ciebie do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Przepraszamy... IP: *.kixx.com 04.09.03, 21:32 Za to z Ciebie prawdziwy człowiek renesansu. i na dupach się znasz i na ynteligentach. Szkoda tylko ,że mając taką wiedzę nie potrafisz się porozunieć z własnym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
maciuni-o Re: Przepraszamy... 04.09.03, 21:45 Ty też masz rozeznanie w wielu tematach, lecz nie rozumiem co mają do tych złośliwości nasze dzieci psychoanalityk?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Przepraszamy... IP: *.kixx.com 04.09.03, 22:09 Rozumiesz,rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Przepraszamy... 04.09.03, 22:50 maciuni-o napisał: > buggi napisała: > > > Gość portalu: maciuś napisał(a): > > > > > ciebie to moge zaprosic ale na .......(tu sobie dopisz jak wiesz co : > ):) ) > > > pozdr > > > czuwaj > > > > > > > > dziekuje, ale dzis nie tancze > > > to zagraj niechowi na flecie > i razem zatańczycie nie gram na flecie, bo nie mam sluchu, tobie natomist radzilabym zwracac uwage na to co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Przepraszamy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 17:29 moderator mondralo usunales wszystkie moje topic-i to moze i ten twoj falszywy usuniesz? poozdr czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś