jhbsk Basen tylko dla estetycznych 10.05.08, 17:11 W normalnym państwie ta pani już by straciła pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Basen tylko dla estetycznych IP: *.acn.waw.pl 10.05.08, 17:43 Ech, skąd ja to znam... Od kilku lat choruje na łuszczycę i wie o tym tylko moja dziewczyna i część rodziny. Już nie pamiętam kiedy ostatni raz nałożyłem krótkie spodenki a o basenie mogę zapomnieć, mimo że kocham pływać. Jeśli ktoś już coś zauważy, mówię że to alergia, że jakieś niegroźne świństwo, ale łuszczyca jeszcze nigdy mi nie przeszła przez gardło. To słowo kojarzy się z czymś okropnym i zjadliwym, a tymczasem jest to schorzenie genetyczne, mały defekt w DNA, całkowicie niegroźne dla otoczenia. Chciałbym żeby w końcu jakaś organizacja zajęła się kampanią uświadamiającą społeczeństwo w temacie łuszczycy i jej podobnych chorób. Jeśli ludzie czegoś nie znają, instynktownie się tego boją i nie można mieć o to do nich żalu. Brakuje nam w Polsce edukacji w tym zakresie, to tłumaczy reakcje otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil`s advocate Dlaczego nikt jeszcze nie oddal sprawy do sadu? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.05.08, 18:03 Tam sa duze pieniazki do wyciagniecia od durnej pani prezes i jej pracodawcow. I nie ogladac sie tylko na skorumpowane sadownictwo polskie, ktore najprawdopodobniej po znajomosci ukreci sprawie glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knur co za baran pisal ten artykul IP: *.lanet.net.pl 10.05.08, 18:09 nie ma takiej choroby Lesniewskiego-Crohna jest Leśniowskiego-Crohna pl.wikipedia.org/wiki/Choroba_Leśniowskiego-Crohna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Knur jak gbur. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 18:31 Czyż nigdy, skoroś knur, nie napisał się przez "ó"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knur Re: Knur jak gbur. IP: *.lanet.net.pl 10.05.08, 18:38 bo jestem knur przez "u"otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra220 Re: co za baran pisal ten artykul 10.05.08, 20:25 alez co za róznica.. chodzi o pokazanie że ta gościówa byla na basenie, że miała plamki wygladające groźnie i przede wszytskim że jest ofiara wielkiej dyskryminacji. w efekcie powiedzienie że dyskryminacja w tym kraju jest szokujaco wielka Gość portalu: knur napisał(a): > nie ma takiej choroby Lesniewskiego-Crohna jest > Leśniowskiego-Crohna > pl.wikipedia.org/wiki/Choroba_Leśniowskiego-Crohna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Ner Akcja mailingowa IP: 195.117.224.* 10.05.08, 19:54 Proponuję każdemu potencjalnemu klientowi, żeby wysłał do Warszawianki zapytanie mailem, czy może wejść na basen. Ja mam pryszcza na czole. Nie wiem czy mogę tam iść. Podaję adres: sekretariat@wodnypark.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Akcja mailingowa 10.05.08, 20:53 W załączniku dosłać zdjęcie w formacie .bmp, aby zapchać skrzynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Akcja mailingowa IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 22:42 Śmieszni jesteście. Ciekawe co jeszcze wymyślicie? Proponuje rewolucje basenową. Najlepiej załóżcie kostiumy a la KACZKA i raz raz kiedy ranne wstaną zorze skok do basenu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: Akcja mailingowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 11:08 co tam bmp, tiffy nawalamy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ven Re: Akcja mailingowa IP: *.bsk.vectranet.pl 10.05.08, 21:00 Wysłałem Dzięki za pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaq Re: Akcja mailingowa IP: *.as.kn.pl 11.05.08, 08:34 "Szanowni Państwo, w dzieciństwie przeszedłem ospę wietrzną, jako że się drapałem mam teraz znak na czole, czy mogę skorzystać z Waszej pływalni?" A może coś takiego wysłać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Akcja mailingowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 08:44 shaq napisal(a): >Szanowni Panstwo,.... oczywiscie wyslij na adre sekretariat@wodnypark.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alunia Re: Akcja mailingowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 08:51 bardzo dobry pomysł,basen może reklamować się po takiej akcji pro- testów brudasów,że jest basenem,na ktorym przestrzega się higieny i mozna bez obawy zarażenia się syfem korzystać z niego. Jak państwo sądzą -będzie więcej chętnych do korzystania z czystego basenu,czy raczej ludzie nie będą chcieli tam chodzić,bo lubią pły- wać wśród zarazków,fekalii i smrodu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urt Czym tutaj sie bulwersowac, nie moze taki ktos... IP: 217.116.101.* 10.05.08, 20:04 ...wchodzic do basenu i tyle. Ma absolutna racje personel nie wpuszczajac z chorobami skory do wody. PS Ten post byl mozliwy dzieki abonamentowi telewizyjnemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raziel Re: Czym tutaj sie bulwersowac, nie moze taki kto IP: *.aster.pl 11.05.08, 01:07 Ta to jak masz pieprzyk gdzieś na ciele to też nie powinieneś wchodzić do basenu, też powinni cię wyprosić bo to też zmiany skórne (rodzaj nie groźnej horoby). Ty weź koło i puknij się w czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra220 Basen tylko dla estetycznych 10.05.08, 20:12 moja kolezanka miala łupiez gilberta i tez ja wyprosili. to wygląda chyba jak kiła cz tyfus więc nie chcieli słuchac zapewnien.. powinna miec zaświadczenie lekarskie. skąd ratownik ma wiedzieć co to jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
gthclkox paranoja 10.05.08, 22:05 Ludzie! Czy Wy rzeczywiście nie macie co robić? Siedzicie tutaj i jestem w szoku. Wypisujecie takie bzdury, że brak słów. Za chwilę dowiem się, że prezes parku wodnego jest w ogóle wysłanniczką Stalina i czyha tylko, by wyrządzić komuś zło. Przecież ona zapewne nie zrobiła tego celowo. A my nie jesteśmy na tyle kompetentni, by oceniać jej decyzję. Najlepiej niech rozstrzygnie to ktoś, kto zna się na rzeczy. Ciągłe wyzywanie etc mija się z celem moi drodzy. Zastanówcie się czy rzeczywiście chodzi o kwestie dobra klientów czy może propagowanie haseł w stylu 'bo na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści'. Życzę spokojnego, miłego weekendu. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korl Re: paranoja IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 22:07 zgadzam się. Ludzie zaAjmijcie się własnymi sprawami!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.acn.waw.pl 12.05.08, 21:25 ale Pani Prezes nie uznaje zaswiiadczeń lekarskicb, bo jej zdanie "BASEN JEST DLA OSOB ZDROWYCH" Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra220 Re: Basen tylko dla estetycznych 10.05.08, 20:18 jawana dyskryminacja. jak ma na sobie jakiegos syfa z łuszczyca to nie powinna wchodzić do wody w pływalniach, jeziorach etc. powinna sama sie powstrzymać.. tam pływaja tez inni ludzie i nie wiem czy chcą zeby w basenie, który powinien byc sterylny plywac w jej łuszczycy.. warszawianka może stracic klientów, ale nie o to chodzi. panna powinna sama być uczciwa i kapac sie sama pod prysznicem i splukiwac brodzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 20:22 alexandra220 a Ty umiesz czytac po polsku,przeczytaj dokladnie artykol pare razy w przod i w tyl i sie wypowiadaj.Ignoranctwo niektorych prostakow jest zatrwazajace-odkad to lupiez jest zarazliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seafood Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 23:38 Alexandry220 pani prezes Warszawianki na pewno by nie wpuściła, bo by musiała z wody wyławiać fekalia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 23:46 Gratuluję wyszukanego słownictwa i błyskotliwych postów. Swoją drogą trudno się dziwić, iż krytykujesz Tuchowską, skoro Twa agresja ujawnia się nawet wobec uczestników forum. Jeśli masz problemy z własną osobowością idź do psychiatry albo kup sobie worek treningowy. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Basen tylko dla estetycznych 10.05.08, 21:03 alexandra220 napisała: > jawana dyskryminacja. jak ma na sobie jakiegos syfa z łuszczyca to > nie powinna wchodzić do wody w pływalniach, Stuknij się w głowę..łuszczyca to nie "syf", to nie jest choroba, która wiąże się z bakteriami, wirusami...to zmainy na skórze. Rozumiem,że z moim dzieckiem(alergikiem) też mam nie przychodzić na basen, nie kąpać się w jeziorach, bo mają szorstkie plamy ("syfa"wg Twojego słownictwa) na rękach i buzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ven Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.bsk.vectranet.pl 10.05.08, 21:06 A ja bym nie chcial sie kąpac w basenie z taką Aleksandrą. Brzydzę się takich poglądów jak Twoje, niz ludzi ze zmianami skórnymi. One sa wlasnie uciazliwe przez takie "aleksandry" jakich wciąż pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 22:05 Aleksandro jesteś nieukiem albo śmierdzącym leniem-bo nie czytasz Łuszczyca jest niezakażną chorobą Aleksandro do ławki szkolnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: offfffffffffffffff Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 22:11 Zgadzam się z Aleksandrą. Nagonka w 100%. Tutaj przede wszystkim chodzi o politykę, a nie dobro klientów... Ciekawe co byście rzekli, gdyby po pobycie na basenie z kimś chorym (bo przecież personel nie powinien nikogo wypraszać- nawet jeśli cokolwiek podjrzewa) trafiłaby się Wam jakaś choroba. ZAPEWNE RÓWNIEŻ BYŁABY TO WINA PANI PREZES ;] ŻAŁOSNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domewa Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.lodz.mm.pl 11.05.08, 00:03 aleksandra220 puknij się w łeb!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtc3 Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.centertel.pl 11.05.08, 00:27 może by tak wprowadzić zakaz wychodzenia dla bezmózgich na ulicę. siedziałabyś wtedy w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Basen tylko dla estetycznych 11.05.08, 00:32 alexandra220 napisała: > jawana dyskryminacja. jak ma na sobie jakiegos syfa z łuszczyca to > nie powinna wchodzić do wody w pływalniach, jeziorach etc. powinna > sama sie powstrzymać.. tam pływaja tez inni ludzie i nie wiem czy > chcą zeby w basenie, który powinien byc sterylny plywac w jej > łuszczycy.. warszawianka może stracic klientów, ale nie o to chodzi. > panna powinna sama być uczciwa i kapac sie sama pod prysznicem i > splukiwac brodzik Nie mam słów. Osoby tak tęskniące za rozumem, jak Ty, powinno się w łagrach zamykać. Za głupotę. B****! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.chomiczowka.waw.pl 11.05.08, 00:35 jak Ty chcesz człowieku w łagrach kogoś zamykać , to chyba Ciebie winni umieścić w zakładzie psychiatrycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexander220 Re: Basen tylko dla estetycznych IP: 212.33.85.* 11.05.08, 08:56 podzielam twoja opinie. dodam rowniez, ze dla bezpieczenstwa przebywajacych w basenie nie moze byc miejsca takze dla ciebie. gdyz estetyka wylapie twoja glupote. jestem za scisla kontrola: basen nie dla idiotow!!! coz, poddajmy sie badaniom. pierwszy etap, to wpisy na forum - co za pokazna grupa idiotow - wstep wzbroniony!!! baseny dla ELYT!!! coz to znaczy? czyzby tylko dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luszczyca alexandra, glupia jestes IP: 128.61.146.* 12.05.08, 08:51 Jak Ci luszczyca przeszkadza, to sama sobie zostan w domu i kap sie pod prysznicem. Ja mam kilkoro znajomych z luszczyca - slabsza czy silniejsza - chodzilam z nimi nie raz na basen, mieszkalam... w zyciu mi nie przyszlo do glowy zeby miec z tym jakis problem. Przeciez masz powiedziane, ze to nie jest zakazne. A ze niepieknie wyglada czasami - to nas, zdrowych sprawa, zeby Ci z luszczyca (itp), nie poczuli, ze to jest jakis problem. A myslisz, ze Twoja facjata, czy inne czesci wszystkim sie podobaja? I to nie jest powod, zeby ktos Ci to wprost mowil, prawda? Ech, pomysl troche zanim cos napiszesz... tak samo inni, ktorzy wypisuja tu podobne glupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek28 Basen tylko dla estetycznych IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.08, 20:22 Zwolnić babe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merino kiedy wyproszą b_i_e_d_r_o_n_i_o_w_a_t_y_c_h ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 20:24 czas najwyższy. Nie dość, że zakażają krew to jeszcze baseny! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: kiedy wyproszą b_i_e_d_r_o_n_i_o_w_a_t_y_c_h 10.05.08, 23:11 A ciebie zakaził rydzykowaty Belzebub, więc może tez przestaniesz pokazywać sie w publicznych miejscach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaus w Jolanta Tuchowska SLD - komuszka! IP: *.anonymouse.org 10.05.08, 20:25 Komuchy będą nas "estetyki" uczyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domewa Re: Jolanta Tuchowska SLD - komuszka! IP: *.lodz.mm.pl 11.05.08, 00:06 idiotka!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b~ Re: na nodze? ale gdzie? w okolicach krocza? IP: 193.151.115.* 11.05.08, 11:37 Przeczytaj cały artykuł, ślepoto, a nie samą zajawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradOX W Sz-nie działacz PO-dyr. liceum wywalił kalekę ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 20:29 swoejej szkoły, następnie został doceniony przez społeczeństwo w wyborach! Dziś jest radnym! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Re: W Sz-nie działacz PO-dyr. liceum wywalił kale 10.05.08, 20:42 to moze jest "pomysla" bufetowej na reelekcje!? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: W Sz-nie działacz PO-dyr. liceum wywalił kale 10.05.08, 22:04 Gość portalu: paradOX napisał(a): > swoejej szkoły, następnie został doceniony przez społeczeństwo w > wyborach! Dziś jest radnym! .................. a ty kłamczuszku pisowski jak radio Erewań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: encore zanim się wypowiesz zapoznaj się ze źródłem beatko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 01:00 miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34959,4531700.html Najpierw meritum, politykę daruj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy.antonina Basen tylko dla estetycznych IP: 78.8.105.* 10.05.08, 20:30 to ogromny i straszny skandal!Jak można?Za estetykę nie idzie się do nieba,ale za szlachetne postępowanie i miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 22:52 A za co jeszcze? Nie ma to jak biblijna stylizacja, może powinnaś się zapisać do kółka różańcowego? Przy okazji określ warunki przyjęcie do piekła.;] Odpowiedz Link Zgłoś
jurek2005 Basen tylko dla bufetowej!!! 10.05.08, 20:41 a co z misja rozsiewania milosci gloszonej przez Donia 1-go Kiepskiego!? Czy Bufetowa sie wylamuje!!? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Basen tylko dla bufetowej!!! 10.05.08, 23:14 Z którego baru ochrona cię wywaliła pijaczku że czepiasz sie bufetowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Basen tylko dla estetycznych IP: *.artronik.net 10.05.08, 20:52 I tak traktują osoby niepełnosrawne a gdzie jest równość? Czy osoby chore i niepełonsprawne muszą dalej być dyskryminowane. No cóż zacytuję pewną pisarkę "Człowiek człowiekowi zgotował ten los" Ciekawa jestem gdyby ta pani prezes była również chora a ktoś ją zbył jak by sie czuła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 21:20 myszka napisal(a): >Ciekawa jestem gdybyta pani prezes byla rowniez chora a ktos ja zbyl jak by sie czula? A czy ona nie jest chora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewik Basen tylko dla estetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 20:54 Powiem tylko tyle, że od aktywności basenowej skutecznie i raz na zawsze zniechęcił mnie fakt zachorowania kilku znajomych na rzęsistka... Lekarz studencki potwierdził, że to basen był miejscem załapania infekcji:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Basen tylko dla estetycznych IP: *.cable.ubr05.haye.blueyonder.co.uk 10.05.08, 20:59 Owłosionych facetów powinni golić na pniu, bo cholerstwo osiada na dni i wrażenia estetyczne pozostałych psuje:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Basen tylko dla estetycznych IP: *.wolfson.cam.ac.uk 10.05.08, 21:06 i bardzo dobrze, ze wyproszono te kobiete! to niesamowite z czym ludzie czasami potrafią wchodzic do basenu a czlowiek potem to wszystko lapie! szczegolnie kobiety - nie myją tych swoich twarzy, mają tam cale tony makijazu, a potem to wszystko plywa w basenie i czlowiek wychodzi usyfiony; podoba mi sie reakcja obslugi basenu; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Basen tylko dla estetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 21:20 Życzę pani Tuchowskiej oraz jej najbliższym wzw C albo HIV Na początku nic na skórze nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurołap pies IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 21:30 O ile się nie mylę to ta pani nie ma problemu z wprowadzaniem psa na teren parku wodnego; widziałem na własne oczy, chociaż niby jest zakaz. Ciekawe co by się stało gdybyśmy my zaczęli przyprowadzać nasze czworonogi? :D Może przy okazji weźmiemy też szczury, koty i papugi. Być może ich fekalia nie wywołają takich niesympatycznych sytuacji, jak ta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasi Re: pies IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 22:33 pies też człowiek. :D Też ma prawo do kąpieli. A poza tym teraz wszechobecna jest tolerancja i w ogóle, więc należy uszanować wprowadzanie psów i innych zwierząt. Ostatnio byłam na basenie z krokodylem i był niezły fun. POLECAM!!!! ps. Pozdrawiam kolegę z chomiczówki :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tichy Basen tylko dla estetycznych IP: *.acn.waw.pl 10.05.08, 21:30 Rozumiem, że to dziewczyna i jej nie wypada, ale ja bym walnął z powrotem do basenu na bombę i poczekał, aż zadzwoni na policję. Swojego się trzeba domagać, robić awantury, bo nie zawsze zjawi się pani doktor która walczy w obronie uciśnionych. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj a co to? chrym już w basen nasr.. nie wolno ?! 10.05.08, 21:33 ale się POrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzd Re: A Pitera milczy ! IP: *.MAN.atcom.net.pl 10.05.08, 21:42 Ogladam od rana wszystkie programy tvn oczekując reakcji pani Pitery na tę odrażająca sytuację, świadczącą o ciemnogrodzkim wyssaniu z mlekiem matek polskiej nietolerancji = I NIC!!! Może Grupiński, Może Żakowski, moze Grad, może choc Kłopotek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Basen tylko dla estetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 21:50 To choroba LeśniOwskiego-Crohna pl.wikipedia.org/wiki/Choroba_Crohna Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 ohydna ta choroba jest 10.05.08, 22:01 pl.wikipedia.org/wiki/Choroba_Crohna abstrahując od sposobu reakcji prezes basenu, to ja zapis zabraniający korzystania z basenu chorym na dermatozy popieram , bo nie chcę ponosić kosztów leczenia ani fizycznych ani materialnych , a co upośledzonych osób korzytajacych z basenu, no cóż, widziałam pływające ekstremanty jako pozostałość po takiej grupie, co nie jest winą umyślną tych ludzi, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raziel Re: ohydna ta choroba jest IP: *.aster.pl 11.05.08, 01:19 Ta ale ta dziewczyna miała widoczne plamy, ale na basen przychodzą tacy co mają grzybice prącia albo pod paznokciami czy między palcami i tego nie widać, i mogą wejść i się kompać bo ich problemu nikt nie zauważy. Albo przychodzą i tacy co przed wejściem do basenu prysznica nie biorą tylko cały bród z siebie zmywają dopiero w basenie, o tym to się nie myśli co, tylko potem ileś osób choruje, zaczynają się sanepidy, a poszkodowani biegają od lekarza do lekarza bo nie wiedzą co im jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: ohydna ta choroba jest IP: *.globalconnect.pl 11.05.08, 14:49 i maja racje na basenie,ze nie wpuszczają z chorobami skóry, bo ja jakims syfem od kogos chorego, komu zachciało sie popływac nie chce sie zarazic i potem tracic na zwolnieniu i w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ohydna ta choroba jest 11.05.08, 18:39 Gość portalu: ulka napisał(a): > i maja racje na basenie,ze nie wpuszczają z chorobami skóry, bo ja jakims syfem > od kogos chorego, komu zachciało sie popływac nie chce sie zarazic i potem > tracic na zwolnieniu i w aptece ....................... i to jest rozsądny głos w tej dyskusji a nadtolerancyjnym proponuję pływanie wespół z trędowatymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba Basen tylko dla estetycznych IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.05.08, 21:58 A nie się wydaje,ze osoby które maja jakies widoczne choroby skorne,ktore nie sa zaraźliwe powinny same dla własnej wygody miec zawsze przy sobie zaświadczenie od lekarza dermatologa i okazwywac je pracownikowi basenu i jezeli wtedy nie zostałyby wpuszczone na basen to moga złozyc skarge i domagac sie odszkodowania.To naprade dobre roziwaznei iec przy sobie takie zaswiadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś