Gość: wzd IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.05.08, 00:24 Oto wplyw sztuki na zycie! Artystka Nieznalska moze byc usatysfakcjonowana! Jej pojmowanie sztuki trafilo do lasów nawet, a nie tylko do galerii i muzeów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartass Re: Powiesił psa w lesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 00:32 głupi jesteś człowieku! coś w stylu wpły ciepła szklanki na talent Chopina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzd Re: Ignoranci won! IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.05.08, 13:53 Do wiadomości ciemnych forumowiczów: Artystka Nieznalska zabijała i wypychała zwierzęta, ktore potem wystawiała w galeriach. Niech żyje wyzwolona sztuka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Ignoranci won! IP: *.aster.pl 19.05.08, 18:47 Pomijając głupoty, jakie wypisujesz - sprawdź sobie, czy nie o Kozyrę ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzd Re: To Kozyra zabijała i wypychała? IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.05.08, 19:46 Jeśli tak, to przepraszam Nieznalską!!! Padam do nóżek i posypuje głowę popiołem. A gdzie stoi ta jej Piramida wypchanych zwierząt? W Muzeum Narodowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho proszków pan nie wziął? IP: *.acn.waw.pl 19.05.08, 00:54 wzd to chyba skrót od wzdęcie intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer77 Powiesił psa w lesie 19.05.08, 00:59 Porażające. Jak chorą istotą trzeba być by dopuścić się takiego sadyzmu? Inną kwestią jest totalna znieczulica jakiegoś przygłupiastego krawężnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Orange Re: Powiesił psa w lesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 01:22 > Porażające. Jak chorą istotą trzeba być by dopuścić się takiego > sadyzmu? Inną kwestią jest totalna znieczulica jakiegoś > przygłupiastego krawężnika. No i dobra, ale co miał zrobić krawężnik? Wysłać brygadę AT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirk Re: Powiesił psa w lesie IP: *.aster.pl 19.05.08, 07:16 Nie wysłać patrol bo to jest jego obowiązek jak dostaje zgłoszenie o przestępstwie. Przełożeni powinni wyciągnąć konsekwencje wobec dyżurnego. Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi Re: Powiesił psa w lesie 19.05.08, 09:52 Drogi "dirk" - Ty myślisz bardzo racjonalnie, jakbyśmy żyli nazwijmy to w demokratycznym państwie prawa, a my żyjemy na zadupiu Europy, w bananowej republice, w której prawie wszystko imituje to, czym powinno być. Mamy więc prawie policję (taką jak przytoczone tu Ząbki, ale ona w całym kraju udaje policję), prawie straż miejską, prawie prokuraturę itd. itp. Przecież tym prawie policjantom z Ząbek żadnej trudności nie nastręczało by odnalezienie właściciela psa, ale im się nie chce! (czy myślisz, że te podmiejskie gangi istnieją tam przypadkowo? nie, bo tam jest prawie policja, więc oprychy mają ją gdzieś, lub policjanci kumplują się z oprychami - patrzsprawa Olewnika). A okrucieństwo wobec zwierząt i obojętność na ich los wynika z stanu świadomości wielu tzw. "ludzi". Ale co im się dziwić, skoro żyją na zadupiu i czują się bezkrani. Smutne, ale prawdziwe. My nie jesteśmy żadnym przedmurzem chrześcijaństwa, my jesteśmy przedmurzem zdziczenia, chamstwa, prostactwa i prymitywizmu (przykład zastrzelonego w zeszły poniedziałek łosia w Ursusie wskazuje, że zdziczałymi prostakami nie są przeciętni ludzie, ale wydawać by się mogło elita, z panią Prezydent HGW włącznie). purpura.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: Powiesił psa w lesie 19.05.08, 10:52 > (przykład zastrzelonego w zeszły poniedziałek łosia w Ursusie > wskazuje, że zdziczałymi prostakami nie są przeciętni ludzie, ale > wydawać by się mogło elita, z panią Prezydent HGW włącznie). tak? a co? to HGW zastrzeliła łosia? nie wiedziałem... weź może parę głębokich oddechów zanim coś znów napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi Re: Powiesił psa w lesie 19.05.08, 13:45 "pavle 19.05.08, 10:52 Odpowiedz cytując Odpowiedz > (przykład zastrzelonego w zeszły poniedziałek łosia w Ursusie > wskazuje, że zdziczałymi prostakami nie są przeciętni ludzie, ale > wydawać by się mogło elita, z panią Prezydent HGW włącznie). tak? a co? to HGW zastrzeliła łosia? nie wiedziałem... weź może parę głębokich oddechów zanim coś znów napiszesz" Jeszcze nie zastrzeliła, ale pani HGW odpowiada moralnie za wszelkie działania podległych jej służb. Jeśli jej jedyna reakcją było zawieszenie łowczego oraz wydanie przez podległy jej urząd kłamliwego oświadczenia, to pani prezydent HGW firmuje te wszystkie nikczemne działania. I cywilizowane państwo, tym się różni Drogi Przyjacielu od zadupia Europy, że przełożeni odpowiadają za błędy swoich powdwładnych, a je stosują zasadę: rżnięcie głupka. Bradzo chętnie wychylę cokolwiek, abyś wreszcie zdołał zrozumieć: Ty piszesz, co wiesz, a ja wiem, co piszę. I to jest ta subtelna różnica... Pozdrawiam! purpura.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: Powiesił psa w lesie 19.05.08, 14:07 > pani HGW odpowiada moralnie za wszelkie > działania podległych jej służb. Jeśli jej jedyna reakcją było > zawieszenie łowczego oraz wydanie przez podległy jej urząd > kłamliwego oświadczenia zbadanie sprawy należy do prokuratury, ferowanie i publiczne ogłaszanie wyroków pod publiczkę, bez zbadania sprawy jest raczej w stylu PiS. rozumiem że HGW powinna się Twoim zdaniem natychmiast podać do dymisji... > Bradzo > chętnie wychylę cokolwiek, sugerowałem wzięcie głębszych... ODDECHÓW. > abyś wreszcie zdołał zrozumieć: Ty > piszesz, co wiesz, a ja wiem, co piszę. i żadne krzyki, żadne płacze nie przekonają nas, że czarne jest czarne, a białe jest białe! również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi Re: Powiesił psa w lesie 19.05.08, 14:25 pavle napisał: > > pani HGW odpowiada moralnie za wszelkie > > działania podległych jej służb. Jeśli jej jedyna reakcją było > > zawieszenie łowczego oraz wydanie przez podległy jej urząd > > kłamliwego oświadczenia > > zbadanie sprawy należy do prokuratury, ferowanie i publiczne ogłaszanie wyroków > pod publiczkę, bez zbadania sprawy jest raczej w stylu PiS." Przyjacielu, mam w głębokim poważaniu zarówno PiS i Baraci Mniejszych, jak i PO i Donalda Tuska oraz panią HGW, na którą nota bene głosowałem. Tobie myli się interes państwa, z partyjniactwem, stąd próba stygmatyzowania mnie PiSuarem. Pora dorosnąć, Polska, to nie partie polityczne. Twoja supozycja, że w demokratycznym państwie wyjaśnianiem przestępstw powinna zając się prokuratura byłaby słuszna, pod warunkiem, że n naszym europejskim zadupiu funkcjonowala by niezawisła prokuratura. W tym kraju pod rządami kolejnych politycznych gangsterów prokuratura jest w stanie oskarżyć każdego o dowolne przestępstwo, czego dowodem jest choćby sprawa doktora G. Pani prezydent HGW powinna nie tylko zawiesić łowczego, ale lekarza weterynarii, ktory zaocznie wydał wyrok na zwierzę, także ludzi ze straży miejskiej i pracowników urzędu miasta, którzy wbrew oczywistym relacjom świadków, mediów. Rożnego rodzaju zbioow katujących i zabijających zwierzęta jest całkowicie nieskuteczne egzekwowaniu prawa, a to już zawdzięczamy m.in. tej politycznej hołocie, która zajmuje się wszystkim, tylko nie tym, co trzeba. purpura.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: Powiesił psa w lesie 23.05.08, 11:21 > Tobie myli się interes państwa, z partyjniactwem, > stąd próba stygmatyzowania mnie PiSuarem. nie, to raczej satysfakcja z tego, że PiSuar już zasadniczo wylądował na śmietniku historii, gdzie jego miejsce. > Pani prezydent HGW powinna nie tylko zawiesić łowczego, > ale lekarza weterynarii, ktory zaocznie wydał wyrok na zwierzę, > także ludzi ze straży miejskiej i pracowników urzędu miasta, którzy > wbrew oczywistym relacjom świadków, mediów. no pewnie, i jeszcze przechodniów pozwać do sądu, no bo przecież mogli interweniować... nie powtarzam się? w kompetencjach np. strażnika miejskiego nie leży dyskutowanie z wyspecjalizowanym pracownikiem lasów miejskich o jego kompetencjach, zwłaszcza podczas akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecin Re: Powiesił psa w lesie IP: *.chello.pl 20.05.08, 21:31 znieczulica i tyle gó.. obchodza ich losy zwierzatto samo jest w scjronisku tylko łapy wyciagają zeby dawac kase a taki wał nie bede napychala dupoy jakiś burakow i wiesniaków co tylko sciemniają ze kochają zwierzeta wole sama je karmić przyjamniej wiem ze się najadl chociaz na chwile a nie ze jakiś fit za moje pieniądze kupouje sobie flaszke ubic tych ludzi wszytskich chorych sami się powinni za jaja powiescic ch..e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwerty Re: Powiesił psa w lesie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:04 Sorki - ale o jakiej znieczulicy piszesz ?? Przecież wisiało już tylko mięso a nie ŻYWY pies !!! Znieczulica byłaby wtedy, gdyby zwierzak jeszcze żyl. Oczywiście kolek ktory to zrobił zasługuje na surową karę. Odpowiedz Link Zgłoś
ulti_x [...] 19.05.08, 01:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek pewnie ateista.. IP: *.chello.pl 19.05.08, 07:12 ..typowy czytelnik gw, postępowy, przedstawiciel cywilizacji śmierci, typowy dorobkiewicz, telewidz tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: pewnie ateista.. IP: *.ichtj.waw.pl 19.05.08, 10:33 ""> ..typowy czytelnik gw, postępowy, przedstawiciel cywilizacji śmierci, typowy do > robkiewicz, telewidz tvn."" Z glowa to wszystko w porzadku? Nienawidzicie Zydow, a wierzycie w Jezusa i jego matke. Ogladacie trwam, skad bije nienawisc do innych narodow. Gdyby nie inne telewizje, to dalej buscie wierzyli, ze deszcz mozna przyciagnac modleniem sie do obrazkow. Kawalkujecie trupy, zeby robic przedstawienie (show) i za kase wymazywac grzechy. Wystarczy jak zabojca pomodli sie, syonie na tace i niebo dla niego stoi otwarte. A co by bylo, gdyby zamiast katolicyzmu byla inna religia - na przyklad taka, gdzie czci sie sztachete w plocie, albo ciasteczkowego potwora? A co ze swiatowidem? Dlaczego na ziemiach zachodnich poprzednie bostwa tej ziemi (slowianskiej) sa wmurowane w sciany katolickich swiatyn?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: pewnie ateista.. IP: *.chello.pl 19.05.08, 14:41 Gość portalu: r napisał(a): > ""> ..typowy czytelnik gw, postępowy, przedstawiciel cywilizacji śmierci, t > ypowy do > > robkiewicz, telewidz tvn."" > > Z glowa to wszystko w porzadku? > > Nienawidzicie Zydow, a wierzycie w Jezusa i jego matke. > > Ogladacie trwam, skad bije nienawisc do innych narodow. A z Twoją głową jak? Gdzie napisałem, że oglądam trwam albo że nienawidzę żydów? Po prostu dałem przykład, jak krzywdzące może być generalizowanie. Ale niektórzy (m.in Ty) potrafią tylko kilka zdań złożyć: "typowy katolik..." "polactwo.." "mohery znowu..." "pewnie ogląda Trwam/słucha radia M..." < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mick Re: Pewnie rzymski katolik, tradycjonalista... IP: 81.15.170.* 19.05.08, 14:28 rano katolik wieczorem alkoholik a w międzyczasie ubił psa Gdzie jest społeczeństwo ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Powiesił psa w lesie IP: *.ghnet.pl 19.05.08, 01:55 autorka już wie, że to facet. kobiety-sadystki też istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw_tw Re: Powiesił psa w lesie IP: *.ifpan.edu.pl 19.05.08, 09:07 dokladnie na to samo zwrocilem uwage.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szop Powiesił psa w lesie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 02:09 pamietajmy, ze psy nie maja swiadomosci, to takie biologiczne maszynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska pamietaj ze pies to wierny towarzysz czlowieka IP: *.gprs.plus.pl 19.05.08, 05:59 temu co to zrobil wyrwalabym jaja zywcem. co za sk...rwiel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: pamietaj ze pies to wierny towarzysz czlowiek IP: 217.153.99.* 19.05.08, 07:57 Pewnie, że należy mu się kara! Ale ty jesteś tego samego pokroju skoro chcesz wywrywac jaja żywcem! Powodzenia w ocenie innych i siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska nie obrazaj mnie. tacy ludize sie nie zmieniaja. IP: *.gprs.plus.pl 19.05.08, 14:18 taka kare zapamieta i wiecej zla zwierzeciu nie uczyni. jak uczyni to bym uciela rece. ty pewnie nalezysz to tych co dadza mandat 50pln i uwierza w zmiane czlowieka. TO BESTIA nie czlowiek. Rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) BASKA, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 14:21 też jesteś BETIĄ z tą swoją chęcią ucinania rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska oko za oko, ząb za ząb. IP: *.gprs.plus.pl 19.05.08, 23:04 tylko wtedy bede spokojna, ze juz nie skrzywdzi niewinnego zwierzecia. podtrzymuje urwalabym lapy gdybym go spotkala i nie jestem bestią tylko czlowiekime ktory BRONI I CHRONI zwierzeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) baska, bestio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 10:17 "podtrzymuje urwalabym lapy gdybym go spotkala" i w ten sposób zrównałaś się z oprawcą przegiwko któremu występujesz. jesteś nawet gorsza - ludzkie istnienie nie ma dla ciebie znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 15:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsw albo jajniki IP: *.chello.pl 19.05.08, 08:24 nie można nikogo dyskryminować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert pamiętajmy, że psy też odczuwają, a miarą twojego IP: *.aster.pl 19.05.08, 07:15 człowieczestwa jest jak je traktujesz, ale czy szopy i inne dresiarze są w stanie to zrozumieć, skoro mają ograniczoną świadomość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: pamiętajmy, że psy też odczuwają, a miarą two IP: *.ichtj.waw.pl 19.05.08, 11:09 Wypadaloby wreszcie przerwac ta glupote, jaka jest milosc do czlowieka. Szczegolnie w przypadkach, gdzie bandzior zabija innego, a potem dostaje pietnascie latek karceru. W sumie zbladzil - powiedza katole. Odpowiedz Link Zgłoś
17ja Re: Powiesił psa w lesie 19.05.08, 10:49 Szopie a jaką Ty masz świadomość ? Miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do BRACI mniejszych !!!!!!!!!! Jakie wychowanie dzieci, młodzieży- takie skutki. A wszystko to przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Powiesił psa w lesie IP: 83.1.9.* 19.05.08, 10:01 Postepowanie tego człowieka wybiega poza granice moralnosci. jak można doprowadzic do tego stanu niewinne zwierzę?! Smierc za śmierc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Powiesił psa w lesie IP: *.u.itsa.pl 19.05.08, 10:52 życzę temu co to zrobił, z całego serca, żeby zdychał na raka albo AIDS !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: styp Re: Powiesił psa w lesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:13 Należy ustalić czy to nie było samobójstwo skoro ludzie się masowo wieszali za czasów Balcerowicza, to teraz cud POkażuje ze psy też rozum POlityczny mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z tego świata Powiesił psa w lesie IP: *.fujitsu-siemens.com 19.05.08, 11:10 Mówienie, ze ludzie to zwierzeta, ujmuje zwierzętom!!!! Nie wiem w jakim swiecie zyje??? Dokąd to zmierza? Zabijanie wlasnych dzieci, wieszanie psów, wyscig szczurow w biurze... po trupach, dalej, wiecej, szybciej!!!!!!! A gdzie tu jest człowiek... Na dzisiaj mam juz dosc... ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No matter Powiesił psa w lesie IP: 82.198.250.* 19.05.08, 13:26 Od i co jak dziala Polska Policja !!!!!!!!!!! To jest nie dopuszczalne !!!!!!! I na co ida podatki ??? - GINA bo gdzie inndziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasquez77 Powiesił psa w lesie IP: 195.245.213.* 19.05.08, 13:34 Kara dla kogoś takiego to mało. Nawet jak go złapią (w co watpię), dostanie 2 lata w zawiasach. Karą powinna być śmierć w potwornych męczarniach i zgłaszam się na ochotnika do wykonania tejże. Tak, by ten ktoś, (bo nie wiem jakich słów użyć, a nie jestem internetowym napinaczem) poczuł to, co ten biedny psiak. Z natury jestem pokojowo nastawiony, ale takie informacje powodują, że jestem wściekły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) vasqez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 14:20 i dla ciebie też kara, żebyś poczuł to samo co ten człowiek, na którym tak bardzo chcesz się znęcać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasquez77 Re: vasqez IP: 195.245.213.* 19.05.08, 14:27 Mam chyba dobre określenie dla tego mordercy - to chodzące gó.., które zadało takie ciepienie temu biednemu psu, nie zasługuje na to, by zabierać powietrze. To nie jest człowiek, to bezmózgie chodzące gó.., które chętnie zlikwiduję. Bez skrupułów. Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 14:43 w twoim przypadku nie howgh tylko hail. serio przydałaby ci się resocjalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasquez77 Re: :) IP: 195.245.213.* 19.05.08, 14:54 mi może tak. najchętniej z tym bezmózgim typem w celi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 15:34 ja bym tego kundla nabił na pal, po co wieszać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasquez77 [...] IP: 195.245.213.* 19.05.08, 17:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek z Podkarpac Powiesił psa w lesie IP: *.116.194.197.debica194.tnp.pl 19.05.08, 13:40 Bestialstwo pierwszej klasy. Ale i Gazeta na swoim portalu nie popisuje się delikatnością. Pod informacją o łobuzie, który powiesił psa jest reklama "karmy dla psów wysokiej jakości". Litości, przydałoby się jednak pomyśleć nad umieszczaniem reklam. W tym wypadku jest ona wyjątkowo nietrafiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domcia Powiesił psa w lesie IP: 87.205.10.* 19.05.08, 13:55 Ludzkie bestialstwo nie zna granic. Takich ludzi powinno się wieszać w trybie przyspieszonym. Aż mi się płakać chce, jak sobie wyobrażę męki tego biednego psa, biednej, ufnej w stosunku do oprawcy istoty... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) domcia. jesteś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 14:11 obłudna. wyobrażasz sobie męki psa ale człowieka to z chęcią byś sobie zlinczowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasquez77 Re: domcia. jesteś IP: 195.245.213.* 19.05.08, 14:32 Człowiek może się bronić. Zwierzę nie bardzo. Zwłaszcza, gdy pozbawia go życia jego "pan", któremu wierzy i ufa. Zgadzam się z Domcią. Nie miałbym litości dla tego bezmózgiego, chodzącego gówna. To nie człowiek, to nie bestia. To bezwzględny morderca, któremu należy się podobna kara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: domcia. jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 15:28 psiarze to ludzie chorzy psychicznie. wyalienowani, nie w9idzą nic na tym świecie poza swoimi kundlami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasquez77 [...] IP: 195.245.213.* 19.05.08, 17:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) takie tam praktyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 14:10 mówicie że bestialstwo a to w zasadzie typowe dla wsi gdzie np. koty topi się w rzece a psy ubija w worku aż przestaną skamleć. Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless co?! źwierze? Panie, tu policja, my tu po podstawó 19.05.08, 15:47 wce jesteśmmy, chłopaki prosto od krów jezdeśmy, jaka ustawa o ochronie źwierząt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya za jaja IP: *.acn.waw.pl 19.05.08, 17:35 powiesiłabym oprawcę na tym samym sznurze (a jeśli to kobieta O,o?) Łzy w oczach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucja Powiesił psa w lesie IP: 213.199.198.* 19.05.08, 18:45 Dla takich ludzi bez roznicy jest czy zabijaja psa czy czlowieka,bo kto nie kocha zwierzat nie kocha tez ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ais W Sulejówku tez sa bestie - zobaczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 19:23 kroliki.net/?i=197 To ktoś zagłodził królika na śmierć, potem połamał mu łapki i wyrzucil rankiem w niedzielę na największą ścieżkę w lesie. Musiał to zrobić w niedzielę, ponieważ w sobotę w nocy padał deszcz, a królik nie miał nawet śladu zaziębienia. Prawdopodobnie człowiek ów liczył na to, że ktoś królika znajdzie i coś z nim zrobi. Nie przewidział albo nie chciał przewidzieć, że w bagnistym lesie są miliony owadów i zjedzą królika żywcem, że będzie to potworna, najbardziej okrutna z możliwych powolna śmierć, czająca się wewnątrz ciała, rozkładająca żywe ciało ze wszystkich stron w niewiarygodnym uścisku wielogodzinnego bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: W Sulejówku tez sa bestie - zobaczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 21:22 może pies też dostał robaków dlatego go powiesił ktoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena Powiesił psa w lesie IP: *.aster.pl 19.05.08, 19:26 Nie ma przebaczenia. Oby jego też powieszono. Oby okrutnie cierpiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noe Re: Powiesił psa w lesie IP: *.chello.pl 19.05.08, 22:26 jaki sku.....n !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobola To barbarzyński, wiejski obyczaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 06:47 To barbarzyński, wiejski obyczaj, z którym spotkałem się w okolicach Ciechanowa, Mławy, Nidzicy, itd. Psa, który z głodu zeżre kurę, warknie na pijanego w sztok gospodarza, psa starego lub chorego, najzwyczajniej wiesza się i to w ten sposób, aby się męczył. To musiał zrobić, jakiś bydalak z tamtych okolic. Potworność! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecin Powiesił psa w lesie IP: *.chello.pl 20.05.08, 21:26 powinni to samo zrobić właścicielowi tego psa powinien zdychać w jeszcze większych bólach sku..syn ..y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna.n Powiesił psa w lesie IP: *.chello.pl 26.05.08, 20:58 to zbyt łagodne określenie oprawca to zwyczjne ścierwo, ale takich spraw w roku jest kilkadziesiąt, w calej Polsce, niestety policja , sądy bardzo łagodnie podchodzą do sprawcow tych czynów , Ustawa o Ochronie Zwierzat zakłada dwa lata w zawieszeniu o ile sprawca zastanie złapany .Zbyt mala szkodliwość czynu tak zwykle jest to przedstawioane w sądzie przez sędziów i policjantów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Powiesił psa w lesie IP: *.aster.pl 27.05.08, 23:56 Co za potwór!!Słusznie mówi przysłowie:"Stosunek do zwierząt jest miarą naszego człowieczeństwa."Mam nadzieję,że policja się tym psycholem zajmie,bo taki kretyn nie jest też bezpieczny dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś