Gość: rwc IP: *.rdc.pl 08.01.02, 15:02 Już dawno nic mnie tak nie wnerwilo jak tekst popełnoiT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzegorz Re: Tomasz Urzykowski a Konserwator IP: 10.129.128.* 08.01.02, 15:04 Gość portalu: rwc napisał(a): > Już dawno nic mnie tak nie wnerwilo jak tekst popełnoiT a konkretnie i na spokojnie: o co chodzi, bo mnie temat "konserwator" b. interesuje... Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Tomasz Urzykowski a Konserwator 08.01.02, 15:26 Nie wiem o co chodzi więc chodzi o pieniądze. Ja też nie mam pieniędzy więc was rozumiem. Uważam , że trzeba patrzeć innym na ręce. A jaki jest wasz pogląd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Tomasz Urzykowski a Konserwator IP: 10.129.128.* 08.01.02, 17:19 znawca napisał(a): > Nie wiem o co chodzi więc chodzi o pieniądze. Ja też nie mam pieniędzy więc was > > rozumiem. Uważam , że trzeba patrzeć innym na ręce. A jaki jest wasz pogląd? Jeżeli masz dwie ręce a nie masz pieniędzy, to nie jesteś "znawcą" (czego ?) tylko ofiarą losu ! Mnie ta sprawa nie interesuje dlatego, że nie mam pieniędzy, tylko dlatego, że interesuje mnie funkcjonowanie urzędu Konserwatora w Warszawie ( bo chyba o niego tu chodzi ?, a może o generalnego konserwatora, niejakiego Brodę, który juz siedzi, i to za łapówkę wielkości, po którą normalny facet z jajami nawet się nie schyla, żeby ją podnieść z ulicy, żałosne ...) Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Tomasz Urzykowski a Konserwator 08.01.02, 15:35 jak możemy miec poglądy, jak nie wiemy co to za tekst Odpowiedz Link Zgłoś
wojtas7 Re: Tomasz Urzykowski a Konserwator 08.01.02, 21:45 Też bym chętnie przeczytał od czego się to wszystko zaczęło. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Tomasz Urzykowski a Konserwator 09.01.02, 11:09 Dowiem się w końcu o co chodzi, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emhyr Re: Tomasz Urzykowski a Konserwator IP: *.stacje.agora.pl 09.01.02, 12:38 Polecam: wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=633394&dzial=waw011102 Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Tomasz Urzykowski a Konserwator 09.01.02, 13:05 Dziękuje, przeczytałam, ale dalej nie rozumiem o co ten krzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzyk Re: Tomasz Urzykowski a Konserwator IP: *.stacje.agora.pl 10.01.02, 12:52 Ja też nie rozumiem. W tekscie (a dokladniej: tekscie, wywiadzie z konserwatorem i komentarzach osob zaangazowanych w ochrone zabytkow) pokazalem plusy i minusy nowego wojewodzkiego konserwatora Ryszarda Glowacza. Jesli kogos takie podejscie bulwersuje, to chyba nie do konca wie o co chodzi. Jego problem. Czy nadal chcecie o tym dyskutowac? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Tomasz Urzykowski a Konserwator 10.01.02, 13:36 Nie ma o czym dyskutowac, poniewaz załozyciel wątku nie sprecyzował zarzutów. Ale czy ty w ogóle jestes prawdziwym T. Urzykowskim? Dlaczego się nie zalogowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Tomasz Urzykowski a Konserwator 10.01.02, 13:39 Przepraszam, nie zwróciłam uwagi na domenę. Nie watpię w Twoją osobowość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Tomasz Urzykowski IP: 10.129.128.* 10.01.02, 21:47 ... a czy ten kompletnie nie zrozumiały podpis pod zdjeciami [ Odroczono zabudowę Pałacu Saskiego ZA TO (podkr. moje - G.) zabudowano blokami Fort Śliwickiego ] to też Pana autorstwa ? Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Tomasz Urzykowski a Konserwator/do urzyka 11.01.02, 10:55 W którym numerze GW był ten artykuł?. Nie moge znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: 9 stycznia IP: 10.129.128.* 11.01.02, 12:07 eela napisał(a): > W którym numerze GW był ten artykuł?. Nie moge znaleźć W Stołecznej ze środy, 9 stycznia, str. 9ta. Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: 9 stycznia 11.01.02, 13:20 To wiem, ale założyciel wątku napisał juz 8-go, więc chodzi o inny artykuł Odpowiedz Link Zgłoś