Dodaj do ulubionych

Tani optyk

• pako123456789 polecam 21.05.14, 23:59
      polecam salon pry grochowskiej 336. maly salonik wyładowany oprawami.. a moją starą połamaną oprawe po regeneracji odebrałem jak nową
    • pako123456789 Re: Tani optyk 22.05.14, 17:50
      grochowska 336 www.atoptyk.pl
      • Gość: aniczka Re: Tani optyk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.14, 13:42
        A w Wawie jest salon Fielmanna?
        • 1-buc Re: Tani optyk 18.07.14, 11:27
          Bez internetu trudno znaleźć?
          • Gość: jola Re: Tani optyk IP: *.static.ip.netia.com.pl 07.08.14, 14:50
            Z tego co wiem to nie mają.
            Ja kupowałam od nich przeciwsłoneczne, ale to byłam na wakacjach w trójmieście.
            Całkekiem ok są, 3 lata gwarancji to sporo.
            • Gość: rita Re: Tani optyk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.12.14, 14:47
              Ja z Fielmanna mam tylko jedne okulary, i to przeciwłoneczne.
              ale są ok. mają trzy lata na gwarancje i to jest bardzo spoko opcja.
    • zzz.30 Najtańszy optyk w Warszawie 23.12.14, 12:41
      Polecam optyka na Woli ul. Banderii 4 lok U8 przy Obozowej. Jest tam naprawdę duży wybór opraw, w bardzo rozsądnych cenach i soczewki do okularów tez chyba taniej się nie znajdzie. Okulary mam od miesiąca i jestem bardzo zadowolona. Pani bardzo dobrze doradza i pokazuje oprawy w różnych cenach. Nie naciąga na najdroższe. Podaje tel 22 298-58-00, 512-343-542 i stronę: magicoptic.pl
      • 1-buc to musi byc straszne badziewie-wszędzie ten SPAM 23.12.14, 19:48
        Wszędzie ta sama autoreklama czy ci płacą za SPAM?
        --
        Musiałem zarejestrować nick, bo pojawiło się mnóstwo buców
        https://s2.rimg.info/9968084c97c517cc19279071930266e2.gif
    • Gość: okulary Re: Tani optyk IP: *.play-internet.pl 11.01.15, 14:31
      Ja robiłam w grudniu okulary w Forcie Wola, w salonie Style Optic, poleciła mi go koleżanka, że mają duży wybór . Faktycznie mają różne firmy i ceny oprawek od 39zł, mają też tanie RayBany - takie sobie wzięłam, i to mi polecili sami, że mają ofertę na Groupon i rzeczywiście wyszły z dobrymi szkłami w cenie 450zł. Jak potem porównałam identyczne oprawki w Vision Express to kupiłam sporo taniej. Pani była miła i fajnie mi wszystko tłumaczyła i pomogła wybrać oprawkę. Jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: nata Re: Tani optyk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.15, 14:27
        Ja też mam Ray Bany, w fielmannie kupowałam, ale to nie są tanie okulary.
        Jal uda się trafić na jakśs promocje to jest dobrze.
    • Gość: Renata Re: Tani optyk IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.15, 17:46
      Polecam zdecydowanie MAGICOPTIC na ul.Banderii 4 - dziś u nich byłam i jestem pod wrażeniem. Ceny są naprawdę atrakcyjne, a asortyment mają duuuuży. Każdy może coś dla siebie znaleźć maluch,senior i bizneswoman; jest klasyka, styl sportowy, nowoczesny i hipsterski-czad. Niezwykle profesjonalna obsługa, nie zmanierowana. Miła właścicielka cierpliwa i wyrozumiała. Zamówiłam u nich dzisiaj 2gie okulary - dostałam przyzwoity rabat. Mają często dostawy nowości. Naprawdę fajne miejsce. Zdecydowanie godne polecenia. Tym bardziej się cieszę, bo wybrałam ich na podst.opinii w internecie.potwierdzam jako stara okularnica - warto tam zajrzeć.
    • glazuraiterakota Re: Tani optyk 23.07.15, 20:35
      Znam bardzo fajny zakład na białołęce, Galeria Widzenia, można wygooglowac. badają wzrok, mają lekarzy, pomagają dobrać okulary (i od str medycznej i od str estetycznej :) ja korzystałam z ich uslug, profeska :)
    • Gość: Gosia Re: Tani optyk IP: *.free.aero2.net.pl 06.11.15, 17:27
      W każdym razie absolutnie nie polecam takich "profesjonalnych" optyków, jak www.visio-rx.pl !!
      Obejrzałam ich film ma Youtube (m.youtube.com/watch?v=nUF2w9pFAwo&rdm=1rsfuq3a8&client=mv-google) i w ten sposób uszkodziłam sobie antyrefleks, bo ani słowem "profesjonalny optyk" nie wspomniał, że wysoka temperatura uszkadza antyrefleks!!! Aż dziw, że optyk takiej wiedzy nie posiada! Oczywiście od odpowiedzialności za skutki korzystania z ich filmów się uchylają, czym sami sobie wystawiają opinię, że są nieodpowiedzialni! ;P Bałabym się powioerzyć swoje okulary w ręce takich "profesjonalistów"
      • horeo33 Re: Tani optyk 14.03.16, 15:13
        Żeby trafić na dobrego optyka to tak jak w każdej branży trzeba mieć trochę szczęścia. Mnie się udało, bo byłam w salonie optycznym www.lublin-optyk.pl/ gdzie mają świetną obsługę i niewygórowane ceny.
    • Gość: Ryszard Re: Tani optyk IP: 213.216.120.* 14.09.16, 15:52
      Wyrabiałem okulary progresywne w Warszawie na Puszczy Solskiej 2 i od razu dodam że polecam tego optyka nawet bardzo. Kupując tego typu okulary bałem się że wydam pieniądze i nie będę zadowolony. Okulary z takimi szkłami nie są tanie a ze słyszenia wiedziałem że ciężko się do tego przyzwyczaić. Ja zapłaciłem dużo mniej niż mój kolega który mi to odradzał bo sam nosił i tylko przeklinał że mu wszystko krzywi się czy coś takiego. Jak odbierałem też nie byłem pewny czy chciałbym żeby tak było ale po przymiarce nic się nie krzywiło i widziałem nawet tego rozwiązania plusy. Po dwóch dniach noszenia mogę powiedzieć że nie znam lepszego rozwiązania w okularach jak szkła progresywne. Pan który tam pracuje zrobił mi badanie i wytłumaczył mi bardzo dokładnie na czym polega praca w takich okularach. Nie naciskał na drogie ramki tak jak miałem już wcześniej doświadczenie w innym punkcie. Podejście do klienta wzorowe i będę polecał. Dlatego taka rekomendacja
    • fred1960 Re: Tani optyk 30.10.18, 22:55
      Tanie jest drogie! Można kupić taniej oprawkę bo to tylko kawałek plastiku i marżę ustala optyk, ale szkła mają ceny adekwatne do jakości. Najlepsze są Zeissa, to wiadomo. Jest takie miejsce gdzie oprawki mają najtaniej (ceny z internetu) i właśnie szkła Zeissa. Takie z cylindrami do 3 dioptrii kosztują około 300 zł. Polecam tego optyka - to jest salon firmowy Zeissa Iqoptiq na Marszałkowskiej w hotelu Metropol. Ceny szkieł, też chyba specjalne (bo to salon firmowy/fabryczny?).
      Za całość z solidną oprawką i badaniem zapłaciłem 499 PLN. W sieciówce krzyknęli mi 750. Jest różnica?
    • marika_w Re: Tani optyk 20.04.20, 17:28
      Sprawdź ofertę salonu optycznego Smolińscy. Ja od lat u nich robie okulary, mają fajną promocje, że jak sie kupi oprawki to badanie wzroku jest za darmo. optykmarszalkowska.pl/
    • Gość: dronki Re: Tani optyk IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 13.05.20, 12:08
      Problem z tym salonem jest ten, ze oplaca sie tam kupować jedynie w sytuacji jesli kupujesz dwie pary oprawek korekcyjnych. Mi osobiście dwie oprawy nie są potrzebne (szczególnie, że trzeba do nich dobrać równie drogie szkła). Tak wiec szukam promocji w salonach na pojedynczą parę oprawek. Dobrze rownież jeśli salon ma możliwość przebadania wzroku. Dzieki temu mozna ( a w zasadzie trzeba) zweryfikować nasza wadę przed dobraniem sobie odpowiednich oprawek oraz szkieł;
      trendyopticians.pl/

Taka mozliwość maja w Trendy Optitians. Ich salony są już otwarte.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka