Dodaj do ulubionych

Warszawa biegła w weekend!

IP: *.chello.pl 01.09.08, 08:30
Idea szczytna ale. Burdel jak to wywołało był ogromny. Ludzie na
wysokości Torwaru jeździli przes pas zieleni pod prąd, a mój autobus
był kierowany to na most Poniatowskiego to na Łazienkowski. Przecież
o biegu było od dawna wiadomo i można się było przecież przygotować.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mars Re: Warszawa biegła w weekend! IP: 217.153.152.* 01.09.08, 10:56
      A takich glupot i tarasowania miasta nie mozna przeprowadzac w bardziej
      wlasciwych ku temu miejscach? A niech sobie biegaja wokol Zalewu Zegrzynskiego,
      badz Puszczy Kampinoskiej. A jesli juz biegacze i organizatorzy maja potrzebe
      biegania wsrod spalin to niech to robia wokol murawy stadionu Legii... Jak na
      jeden weekend to chyba wystarczy blokowania tego miasta, najpierw w piatek przez
      cholote zwiazkowa, pozniej przez szumowiny z masy krytycznej.
    • jurek_dzbonie Gratuluję dzielnej policji kierowania ruchem!! 01.09.08, 11:49
      Oby tak dalej panowie nieudacznicy! Na skrzyżowaniu Kruczej i Al.
      Jerozolimskich samochody blokujące tramwaje usunęła obsługa tramwaju
      zabytkowego, bo pan plicjant nie wiedział co z tym zrobić. Po prostu
      ręce i cycki opadają.
    • Gość: niebiegacz Warszawa stała w weekend IP: *.acn.waw.pl 01.09.08, 22:34
      Ktos odpowiedzialny za odciecie połowy miasta od świata powinien ponieść
      konsekwencje. Spory rejon Warszawy został odcięty od reszty miasta bo z każdej
      strony była trasa biegu i żaden samochód nie mógł opuścic tego rejonu do czasu
      zakończenia imprezy.
      Ciekawe jak by ktoś dostał zawału albo zaczął sie poród...
      Miałem nieszczeście być tam w tym czasie z 5 miesiecznym dzieckiem w
      samochodzie. Straż miejska kierowała do policji. W czasie kilkudziesieciu minut
      jazdy w poszukiwaniu miejsca wyjazdu spotkałem jednego policjanta, który nie
      wiedzial jak się stamtąd wydostać
      Zadzwoniłem na 997 aby uzyskać informacje, a tam gburowaty jegomość mówi że nie
      wiadomo jakie ulice są niezablokowane i że mogłem wcześniej sprawdzić że jest
      impreza

Ręce opadają. Taka inteligencja i organizacja to tylko w tym kraju
      • Gość: lucy Re: Warszawa stała w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 10:22
        matko boska! a po co ktos pchal sie w odgrodzone okolice trasy biegu w czasie
        imprezy?? chyba mozna bylo sie zorientowac, ze moze byc problem z przejazdem w
        tamtych rejonach! ludzie, ogarnijcie sie troche i nie obwiniajcie wszystkich
        wokol, kiedy sami popelniacie blad! wiadomo, ze w czasie wiekszych imprez,
        pochodow itp itd ciezko jest sie przebic samochodem! ciekawe, czy tak samo sie
        burzycie, jak procesja wam staje na drodze? :]
        • Gość: Warszawiak Re: Warszawa stała w weekend IP: *.acn.waw.pl 02.09.08, 13:10
          jezeli NIE MA OGOLNO-DOSTEPNYCH INFORMACJI ze bedzie taka impreza......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka