ziutek-kovvalski 11.09.08, 20:37 Kolejne PiSowskie oszolki. Niedlugo zaproponuja nam Aleje Pinocheta i Plac Mussoliniego... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gdabski Jak PiS dekomunizuje patronów ulic u podstaw 11.09.08, 20:45 Pomijając wszystko inne, to jedna ulica św. Wincentego już jest. Mało praktyczny pomysł. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: Jak PiS dekomunizuje patronów ulic u podstaw 12.09.08, 00:43 nowa nazwa słaba. skończyli się święci o jakichś prostych imionach? ;-> co do kosztów - czy to nie jest tak, że przy zmianie nazwy ulicy, koszt nowych dowodów pokrywa państwo (wszyscy podatnicy ;-P )? coś takiego mi się kojarzy z lektury odpowiedniej ustawy... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Ilu jest właściwie świętych w kościele katolickim? 12.09.08, 08:38 pavle napisał: > skończyli się święci o jakichś prostych imionach? W kościele katolickim jest bardzo wielu świętych: tiny.pl/85mr i dlatego wiele ich imion się powtarza więc trzeba dodawać przydomki. Lista tych niezdublowanych chyba się skończyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: Ilu jest właściwie świętych w kościele katoli 12.09.08, 20:45 > W kościele katolickim jest bardzo wielu świętych: > tiny.pl/85mr o, fajne. jeśli musi być już jakiś święty, to dla mnie może być np Pankracy. nie ma w Warszawie ulicy Pankracego, prawda? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiety Kawdrat Re: Ilu jest właściwie świętych w kościele katoli IP: *.chello.pl 13.09.08, 21:54 ulica świetego Lucyfera z Calgiari dlaczego PiSdy o taka nie zawalcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jak PiS dekomunizuje patronów ulic u podstaw IP: *.eranet.pl 12.09.08, 09:32 Coś się chyba źle kojarzy. Wszystko trzeba i załatwiać i opłacić samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
pavle taaak? a na jakiej podstawie tak uważasz? 12.09.08, 16:53 polecam zapoznanie się z obowiązującym Rozporządzeniem RM z 30 listopada 2000r. w sprawie opłaty za wydanie dowodu osobistego. par. 2 Nie pobiera się opłaty za wydanie dowodu osobistego od osób 2) zobowiązanych do wymiany dowodu osobistego z powodu administracyjnej zmiany nazwy miejscowości, nazwy ulicy lub numeru domu (Dz.U. 2000 nr 105 poz. 1110) Sądzę, że urzędnicy też powszechnie nie znają obowiązującego prawa, i łupią od biednych ludzi te 30 zł. A ludzie, jak te owieczki boże, wpłacają bez zająknięcia, a dopiero później biadolą, jak to im źle. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: taaak? a na jakiej podstawie tak uważasz? 12.09.08, 18:32 Nie chodzi o dowód. Weź sobie zmień za darmo wszystkie pieczątki, książkę zdrowia, legitymacje różne, prawo jazdy, itepe, itede. Ciekawe, czy ci się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: taaak? a na jakiej podstawie tak uważasz? 12.09.08, 20:40 nie mam pieczątek z moim adresem domowym. może jakiś dziwny jestem? ;-D książka zdrowia? a co to takiego? masz na mysli legitymację ubezpieczeniową? w mojej jest 7 wolnych miejsc na wpisanie nowych miejsc zamieszkania. w pozostałych punktach masz rację. nie jestem entuzjastą częstych zmian nazw ulic, chcę tylko pokazać, że urzędnik nie ma prawa w takim przypadkdu żądać opłaty _za_nowy_dowód_. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: taaak? a na jakiej podstawie tak uważasz? 12.09.08, 22:09 pavle napisał: > nie mam pieczątek z moim adresem domowym. może jakiś dziwny jestem? ;-D Ja mam. I wiele osób spośród kilku tysięcy, które mieszkają na mojej ulicy, też ma. Wizytówki, pieczątki, rejestracje w urzędzie (to też trzeba wszystko załatwić, nie możesz prowadzić działalności gospodarczej pod nieistniejącym adresem). A NIP-3? Owszem, za to się nie płaci, ale ilość papieru do wypełnienia dla kaprysu radnego PiS rośnie w zastraszającym tempie. > książka zdrowia? a co to takiego? Ja nie mam legitymacji, mam umowę z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: taaak? a na jakiej podstawie tak uważasz? 22.09.08, 19:39 dobra, przyznaję rację, że dla przedsiębiorców z takim adresem to uciążliwe. > Ciekawe, kiedy zaczną zdejmować z krzyżów tego > komunistę, Jezusa. Pochodzenie robotnicze, w młodości > brał udział w bojówkach napadających na świątynie, > potem żył w komunie. żeby jeszcze o przynależności etnicznej nie wspomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: taaak? a na jakiej podstawie tak uważasz? 12.09.08, 20:07 pavle napisał: > polecam zapoznanie się z obowiązującym Rozporządzeniem RM z 30 listopada 2000r. > w sprawie opłaty za wydanie dowodu osobistego. > > par. 2 > Nie pobiera się opłaty za wydanie dowodu osobistego od osób > 2) zobowiązanych do wymiany dowodu osobistego z powodu administracyjnej zmiany > nazwy miejscowości, nazwy ulicy lub numeru domu > > (Dz.U. 2000 nr 105 poz. 1110) A pieniądze na to z nieba spadają? Czy może jednak podatnicy za to zapłacą? Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: taaak? a na jakiej podstawie tak uważasz? 12.09.08, 20:34 jakbyś misiu przeczytał poprzednią moją wypowiedź w tym samym wątku, to byś mnie tak łaskawie nie oświecał. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: taaak? a na jakiej podstawie tak uważasz? 13.09.08, 21:52 pavle napisał: > jakbyś misiu przeczytał poprzednią moją wypowiedź w tym samym wątku, to byś mni > e > tak łaskawie nie oświecał.Może by ten bolszewicki radny kupił zakonnicom świece aby miały czym się brandzlować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widus23 znowu okradanie polakow IP: *.acn.waw.pl 13.09.08, 23:38 a moe picusue same zaplaca ze swojej kieszeni bo koszt panstwa to moj koszt Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Jak PiS dekomunizuje patronów ulic u podstaw 13.09.08, 21:49 gdabski napisał: > Pomijając wszystko inne, to jedna ulica św. Wincentego już jest. Mało > praktyczny pomysł. > > /Gdabski Gnidy z PISU,ja wam proponuję nazwę:Małego gudłaja z PISU.Największego pedała w zbieraninie bolszewickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jak PiS dekomunizuje patronów ulic u podstaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 21:03 wydaje się, że jeśli mieszkańcy sami chcą zmiany nazwy ulicy, zmiana dowodów itp winna być realizowana na ich koszt, jeśli zaś zmiana nazwy ulicy następuje na wniosek odpowiedniej rady: gminy, dzielnicy itp, wymiana dowodów itp, winna nastąpić na koszt tejże - czyli ogólnie mówiąc podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek-Zaciszak Bardzo dobrze robią. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 21:58 Trzeba im przyznać, że są konsekwentni i chyba najbardziej pracowici ze wszystkich młodzieżówek. Słyszeliście coś o młodzieżówce PO? Pewnie sami karierowicze. Ciekawe co z tej sprawy wyniknie. Ale według mnie ten Krajewski z Zabłockim są aktywni. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Bardzo dobrze robią. 11.09.08, 23:05 A to bywają niepracowici karierowicze? sjp.pwn.pl/lista.php?co=karierowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewaczka Re: Bardzo dobrze robią. IP: 78.149.7.* 14.09.08, 12:06 faktycznie aktywni, konstruktywni i maja nowoczesne poglady, takie akcje winduja Polske w gore na arenie miedzynarodowej. Wszyscy nam takich politykow beda zazdroscic - moze nawet w Europie zacznie sie nowy trend zmieniania nazw ulic. Dlaczego mam caly czas mieszkac na ulicy Park Street na przyklad? Tam jest fajny supermarket i chce, zeby ulica byla nazwana Tesco Street. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daisy A wymiana dokumentow??? IP: *.aster.pl 11.09.08, 22:04 Co za cielaki ci mieszkańcy. Nie dosc, ze daja sobie wciskac durny kit to jeszcze czeka ich rajd przez wszystkie mozliwe urzedy i wymiana dokumentow, wizytowek, zmiana danych w bankach, Zusach i innych fajnych miejscach. Po kiego grzyba, ja się pytam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan_dreptak Re: A wymiana dokumentow??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 22:14 zastanawia mnie co kieruje młodymi ludźmi, że zapisują się to tak skompromitowanej firmy jak piss ?? skrajny cynizm czy daleko posunięty debilizm ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: A wymiana dokumentow??? 12.09.08, 00:45 prawdopodobnie wyniesiony z domu brak zdrowego spojrzenia. trudno to o taki przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: A wymiana dokumentow??? IP: *.lekkerland.pl 12.09.08, 10:03 do jan_dreptak A mnie zastanawia, skąd się biorą tacy ludzie, jak ty, którzy bezkrytycznie ufają w to, co mówią platwusy, chociaż śmierdzi to na odległość. Podejrzewam, że tobą też kieruje skrajny debilizm Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Re: A wymiana dokumentow??? 12.09.08, 11:05 Gość portalu: iwa napisał(a): > A mnie zastanawia, skąd się biorą tacy ludzie, jak > ty, którzy bezkrytycznie ufają w to, co mówią platwusy, Przepraszam, że się wtrącę, ale skąd taki wniosek wyciągnąłeś? Coś ci się zdeka projektuje, twój przedmówca słowem nie odniósł się do PO. Mam teorię co do tych chłopaczków z PiS: nie potrafią się realizować na innym polu (sport, dziewczyny, abmitna praca), brak im sukcesów, uznania, są anonimowi wśród rówieśników, więc łapia się każdej okazji, żeby zaistnieć, potwierdzić własną wartość. A tylko partia jest w stanie wchłonąć takich nieboraków. Więc realizują sumiennie zachcianki partii i czekają aż ktoś ich poklepie po plecach. Takie poklepanie przez Gosia znaczy dla niech bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: A wymiana dokumentow??? IP: *.lekkerland.pl 12.09.08, 11:59 wiesz co? wystarczy trochę inteligencji, żeby po przeczytaniu tych słów zorientować się, jaką opcję reprezentuje mój przedmówca, no może być jeszcze z SLD, PSL, ale dla mnie to jedna banda kolesi, którzy np świetnie się dogadują w Radzie Warszawy, więc zdania nie zmienię o przedmówcy Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Re: A wymiana dokumentow??? 12.09.08, 12:38 Gość portalu: iwa napisał(a): > wiesz co? wystarczy trochę inteligencji, żeby po przeczytaniu tych > słów zorientować się, jaką opcję reprezentuje mój przedmówca, no > może być jeszcze z SLD, PSL, ale dla mnie to jedna banda kolesi SLD, PSL i PO to jedna banda, a co z PiS? To już jakiś chlubny, nieskalany wyjątek? Tak to twój obiektywizm wygląda? Decydujesz o sympatiach politycznych innych, boś sam po uszy w partyjnym błocie PiS siedzisz. A z kim oni tworzą aktualnie bandę? Ostatnio to był Jędrek Lepper z gwałcicielem Łyżwińskim i Romek Giertych, teraz chyba już ostał się tylko malwersant od radia, hę? Przyjmij do wiadomości, że nie wszyscy Polacy należą do partii politycznych. Niektórzy są bezpartyjni i zwyczajnie nie podoba im się, że grupa chłystków rozkręca kampanię zawłaszczającą ulice dla katolickich świętych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: A wymiana dokumentow??? IP: *.lekkerland.pl 12.09.08, 16:22 Aż tak zabolał Schetyna? Można być sobie bezpartyjnym, ale to nie zwalnia od myślenia. Na szczęście Lepperów i Giertychów już nie ma, za to niestety cała banda pozostała jest i rządzi nie tylko Warszawą, ale i Polską i to jest tragiczne. Od roku nie ma rządu PISu, a od wszystkich zwolenników obecnej ekipy słyszę tylko narzekania na PIS. Nawet na pytanie, a co zrobiła takiego obecna ekipa, słyszę "a u Was biją Murzynów" tzn. a co zrobił PIS? Każdy robi to, co chce. Na tym polega demokracja. Młodzieżówka PISu, jak rozumiem, rozmawiała z mieszkańcami i to mieszkańcy się podpisali pod petycją, więc może nie demonizuj, że ktoś tu coś chce zawłaszczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: A wymiana dokumentow??? IP: *.lekkerland.pl 12.09.08, 12:04 aha, jeszcze taka dygresja, może te chłopaczki z PIS, których tak świetnie znasz, że są bez wartości, mają chociaż gust. Wolą, żeby ich klepał Gosio, niż Schetyna Odpowiedz Link Zgłoś
ukochanykraj Re: A wymiana dokumentow??? 12.09.08, 12:56 Rączki krótkie, ale jakże namiętne, prawda? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_dla_frajerstwa Najpierw asfalt, potem zgoda na zmianę nazwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 18:37 Mieszkańcy ulicy Fersta! Żądajcie, żeby najpierw zrobili Wam asfalt, a potem podpisujcie się pod zmianą nazwy, inaczej te pisiory Was wycyckają. Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy To jest bezczelnosc 11.09.08, 22:52 To sa te same oszolomy, ktore usunely z Palacu Kultury i Nauki imie Stalina Jozefa. I komu ta nazwa przeszkadzala? Przeciez to częsc naszej historii i tradycji. Katofaszole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolko von karierow Re: To jest bezczelnosc IP: *.subscribers.sferia.net 11.09.08, 23:43 proponuję wymienić jak najszybciej nazwę ulicy Kasprowicza na kieszonkowego krótkonogiego polskiego dyktatorka Caczinescu... Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: To jest bezczelnosc 12.09.08, 10:53 nie lubie Pisu i sa to katofaszole ale Stalin NIE JEST nasza historia ani tradycja pustaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levy Jak to Stalin nie jest naszą historią? Generalissi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 11:15 Generalissimus rządził Polską od 1939 roku po skrytobójczą śmierć. Niszczył katofaszoli i żydków. Uprzemysłowił nasz kraj i dbał o to, żeby inteligenci mogli się dorobić nagród Noble (Szymborska, Miłosz). Katofaszole zmieniły nazwy ulic. Zniszczyły naszą tradycję. Nie ma Alej Stalina, nie ma Marchlewskiego, placu Komuny Paryskiej. Kaczory narzucają nam jakaś chorą wersję historii gloryfikując debili i katofaszoli z AK którzy przez swoje harcerskie zabawy zniszczyli moje miasto i doprowadzili do zamordowania przez narodowych socjalistów ćwierć miliona Warszawiaków w '44. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprostuczłowiek Re: Jak to Stalin nie jest naszą historią? Genera IP: 217.153.26.* 12.09.08, 12:54 A wielki Generalissimus stał na drugim brzegu Wisły i rechotał, kiedy faszyści palili twoje miasto i wyrzynali harcerzyków. O takiej historii trzeba pamiętać tylko po to, żeby spluwać na każde wspomnienie i młodym wybić pasem z doopy podobne pomysły. Każdy jeden zamęczony i spalony w gettcie "żydek" stokroć bardziej zasługuje na szacunek i uhonorowanie, niż ty i twój wąsaty idol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atott Re: Jak to Stalin nie jest naszą historią? Genera IP: 83.238.4.* 12.09.08, 14:17 jakby harcerzyki nie rzucily sie jak z motyka na slonce to rzniecia miasta tez by nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goth Re: Jak to Stalin nie jest naszą historią? Genera IP: *.121.225.195.static.bait.pl 12.09.08, 18:25 a co miał pomagać swoim wrogom? Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Powiedz mi, Aurita, jak Ty to robisz? 13.09.08, 15:55 aurita napisała: > nie lubie Pisu i sa to katofaszole ale Stalin NIE JEST nasza historia ani tradycja pustaku! Stalina nie lubisz, a jego zwolennikow (i wykonawcow polecen) lubisz. To chyba musi byc dosyc trudne, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: To jest bezczelnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 00:25 Mnie przeszkadzała i większości warszawiaków. Dla czerwonych świń to była historia a dla nas Polaków to była chańbiąca niewola. Wszystkich komuchów należy wymazać z historii i naszej pamięci, szczególnie tych, którzy mieli na swoich łapach polską krew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tay Re: To jest bezczelnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 12:53 Naucz się może najpierw jak się pisze "Hańba" a potem zabieraj się za poważniejsze sprawy dziecko. Oto przykład jak nienwiść zaślepia ludziom umysły. To, że ktoś nie chce zmian ulic nie znaczy, że jest miłośnikiem komuchów. Dla Was katolików - narodowców wszystko jest albo czarne albo białe, jesteście społecznymi i politycznymi daltonistami, którzy nigdy nie zdołaja z nikim dojść do porozumienia. Potraficie tylko deptać i wzniecać konflikty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tay Re: To jest bezczelnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 12:48 Popieram Twoją opinię. Jaka by ta historia nie była, jest nasza. Powinno się to zostawić w spokoju chociażby ku przestrodze potomnym. Katolicy uwielbiają wscibiac swoj nos gdie sie da, a jak się nie da, to agresja, wrzaski, piski... Dlatego nikt Was nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Czy XVII w. "komuchy" i zdrajcy tez sie lapia? IP: *.chello.pl 12.09.08, 00:44 Czy XVII wiecznym komuchom i zdrajcom juz darowano, czy tez sie lapia na wymiane? Przyklad: Aleksander Kostka Napierski, uchonorowany ulica podwojnie: na Ursynowie i w Wesolej. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Do radnego Krajewskiego 12.09.08, 00:48 Ja mieszkam przy ul. Mrocznej i też poproszę o zmianę nazwy. Może być na ul. Młodzieżówki Prawa i Sprawiedliwości. Nie wiem kim była ta Mroczna, ale zapewne jakąś komunistką albo nierządnicą, a być może nawet (co nie daj Boże) jakąś żydówką. W razie problemów ze zbieraniem podpisów poparcia deklaruję wynająć swoje mieszkanie kilku osobom z Młodzieżówki PiS na 10 minut, by mogły podpisać się pod petycją, jako mieszkańcy. Nadmieniam jednoczesnie, że moja ulica też nie ma asfaltu. Mój dowód osobisty jest już mocno zniszczony (wpadł mi kiedyś do ogniska) i jestem zainteresowany, by mi go wymieniono na koszt PiS-u. Z POważaniem Robert C. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Do radnego Krajewskiego 12.09.08, 10:50 vampi_r ??????????????????? robert_c napisał: > Ja mieszkam przy ul. Mrocznej i też poproszę o zmianę nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr.. a co te ciołki chca od Dobrowszczakow? IP: *.jmdi.pl 12.09.08, 01:54 Franco lepszym kandydatem? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Ferszt walczył z hitlerowcami. 12.09.08, 10:56 I z ręki gestapowców w wieku 24 zginął. Nie widzę nic złego w tym, że jako młody robotnik komunizował. Te dzieciaki z PIS ruch robotniczy mają za największe zło. Zajęliby się czymś pożytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: Ferszt walczył z hitlerowcami. 12.09.08, 17:55 stasio_paluch napisał: > I z ręki gestapowców w wieku 24 zginął. Nie widzę nic złego w tym, > że jako młody robotnik komunizował. Te dzieciaki z PIS ruch > robotniczy mają za największe zło. Zajęliby się czymś pożytecznym. Ależ nie ma bardziej lewicowej partii na rynku od pisu! Sld wysiada przy ich centralizacyjnych zapędach i nakazoworozdzielczego systemu sprawowania władzy! A pis boli nie lewicowość, ale "niesłuszna", bo nie ich, lewicowość. Często nieudowodniona faktami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skudi Re: Jak PiS dekomunizuje patronów ulic u podstaw IP: 194.181.197.* 12.09.08, 06:45 W Wawrze jest ul.Dzielnicowa. Trzeba się uważnie przyjrzeć kim był ów Dzielnicow. hhehehehehe ;-) Może też przydałaby się dekomunizacja? :) Szable w dłoń młode PiSiaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hayde Re: Jak PiS dekomunizuje patronów ulic u podstaw IP: 213.76.146.* 12.09.08, 13:36 Dzielniców? No brzmi tak z rosyjska więc to pewnie jakiś kominusta. Proste :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hayde Re: Jak PiS dekomunizuje patronów ulic u podstaw IP: 213.76.146.* 12.09.08, 13:37 Przeprasza, Dzielnicow oczywiście... nie przez "ó" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Jak PiS dekomunizuje patronów ulic u podstaw 15.09.08, 08:55 Gość portalu: skudi napisał(a): > W Wawrze jest ul.Dzielnicowa. Trzeba się uważnie przyjrzeć kim był ów Dzielnicow. To zapewne krewniak Deserowa, tego znanego producenta czekolady :) Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Jak PiS dekomunizuje patronów ulic u podstaw 12.09.08, 09:02 A po zmianie - Dzień dobry, nazywam się Jan Kowalski, mieszkam w Warszawie na rogu ulicy Kościelnej i Świętego Jacka Z Pierogami, tuż przy placu Kardynalskim na osiedlu im. Świętego Alojzego w dzielnicy Biskupice (d. Śródmieście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Hauer Dziewczyn by sobie poszukali... IP: *.ip.netia.com.pl 12.09.08, 09:02 Społeczniaki z bandy Jarosława ps. "Prezes" K. Odpowiedz Link Zgłoś
troll_bambol Dalej młodzi przyjaciele z PiS 12.09.08, 09:17 Nie zapominajcie też o wybitnych duchownych, którzy nadal nie mają swojej ulicy, takich jak biskup Kossakowski, biskup Massalski, biskup Skarszewski, czy prymas Michał Poniatowski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Hauer Oraz abp Paetz IP: *.ip.netia.com.pl 12.09.08, 09:52 abp Paetz też chciałby pewnie mieć ulicę pod swoim wezwaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdb_ Re: Oraz abp Paetz IP: *.elartnet.pl 12.09.08, 15:20 dobrze powiedziane z tym Paetzem, ja proponuję Niepokalanej Esbecji od Świateł Mijania...będzie wilk syty i owca cała... Odpowiedz Link Zgłoś
m0cna przystanek 12.09.08, 11:55 Ale siostry są fajne. Też bym wolała przystanek niż zmianę nazwy :) m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat a czy oszolony pisuraowe zaplaca za zmiane tablic, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 13:08 dowodod osobistych???? kto i po co klonuje idiotow???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Jak PiS dekomunizuje patronów ulic u podstaw IP: 213.17.182.* 12.09.08, 13:52 Niech te palanty się wezma za uczciwa prace,Dobrze,ze ich pokazaliście juz maja przechlapane.Niech tylko przyjda do mnie gwarantuje ze cali nie wyjada te otumanione medy Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Aleja Kard. Gulbinowicza i Cudkiewicza bo 12.09.08, 14:32 skłamal mnie w sprawie wyjaśnienia zabójstwa mojego ojca. A drugi to wszyscy już swoje wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stażysta Polać panu Krajewskiemu IP: *.polityka.com.pl 12.09.08, 14:46 tak na rozluźnienie :) Może też zaśpiewać jak młody PiSowczyk lubi - Jan Maria Popita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RzyDek Jak PiS dekomunizuje patronów ulic u podstaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 15:48 Dlaczego nie napiszecie o kształtowaniu opini internautów przez młodzieżówkę Po oraz o wybudowanych autostradach,stadionach,taniznie w sklepach, wspaniałych ustawach,walce z korupcją Pitery itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gey komunista Pryszczate toto i kosmate łeee. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 15:55 O fu wystarczy popatrzeć i od razu widać że młodzieżówka pisuuu. Pryszczate toto i kosmate łeee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajko Panie Krajewski IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.08, 15:57 Panie Krajewski, po co ta pokazówka? Są znacznie ważniejsze rzeczy do zrobienia - na przykład blokowanie rozszerzenia strefy płatnego parkowania. A pan jak głosował??? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Jak PiS dekomunizuje patronów ulic u podstaw 12.09.08, 16:18 "Załatwi mieszkańcom darmową wymianę dokumentów." Jak to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sramnaUBekistan [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 16:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbi_k Jak PiS dekomunizuje patronów ulic u podstaw 12.09.08, 17:10 Idiotów nie trzeba siać, jest ich aż nadto, szczególnie w PiSie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Pamiętajcie, że Pis nie lubi IP: *.e-wro.net.pl 12.09.08, 17:26 Piłsudskiego, Daszyńskiego, Traugutta - oni będą następni. Czy to o to chodzi, żeby zmieniać nazwy ulic w zależności od partii do 300 lat wstecz? Potem przyjdzie czas na reformatorów z czasów Stanisława Augusta ponieważ w XVIII wieku za klerem nie przepadali.... Odpowiedz Link Zgłoś