pama13 Re: dla Danek:-) 24.06.07, 07:03 wszystkiego naj... duzo zdrowka i slodyczy z okazji imieninek pama zyczy!! a tak apropos imienin to czy w krajach jakich zyjecie obecnie Drogie Kolezanki obchodzone sa swieta imion? bo w Kanadzie to my w srodowisku polonijnym jak najbardziej celebrujemy(kazda okazja jest dobra)ale w Kanadyjskiej tradycji nie ma imienin Odpowiedz Link
pama13 Re: dla Danek:-) 24.06.07, 07:03 wszystkiego naj... duzo zdrowka i slodyczy z okazji imieninek pama zyczy!! a tak apropos imienin to czy w krajach jakich zyjecie obecnie Drogie Kolezanki obchodzone sa swieta imion? bo w Kanadzie to my w srodowisku polonijnym jak najbardziej celebrujemy(kazda okazja jest dobra)ale w Kanadyjskiej tradycji nie obchodza imienin Odpowiedz Link
pama13 Re: dla Danek:-) 24.06.07, 07:14 upsssss chcialam poprawic ostatnie zdanie a mi sie wyslalo podwojnie,przepraszam za ta usterke techniczna. Odpowiedz Link
jan.kran Re: dla Danek:-) 24.06.07, 14:38 Dolaczam sie serdevcznie do zyczen!!! Imienin nie obchodzimy ... Kran Odpowiedz Link
tamsin Re: dla Danek:-) 24.06.07, 15:38 Dolaczam sie do zyczen imieninowych, i tak przyszlo mi do glowy, ze w realu nigdy nie spotkalam Danuty. Co prawda moja kolezanka z liceum miala oficjalnie na imie Danuta, ale uzywala imie Marta. Jak skonczyla 18 lat to zmienila osobie imie tez i w papierach. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: dla Danek:-) 25.06.07, 18:53 Pozdrawiam wszystkie Danusie. Bardzo ladne imie Odpowiedz Link
mon101 Re: dla Danek:-) 25.06.07, 21:06 Znam tylko jedna Danute, moja mame, ale ona "pazdziernikowa". "Letnim" Dankom wszystkiego dobrego zycze Odpowiedz Link