chinique 14.09.08, 20:59 Podejrzewam, że młodzi społecznicy spotkają się z przejawami ksenofobii , która jakże naturalnym odruchem leżącym u podstaw grodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: za wysokim murem ja jam **** zawyję! IP: *.acn.waw.pl 14.09.08, 21:11 Nie tyle, co wezwę ochronę, ale sam wyjdę przed portiernię i wam po łbach przejadę bejzbolem, jak mnie tu przylezą wyć po nocy jakieś p.. wilkołaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosomak uważaj koleś, poza płotem, poza portiernią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 22:57 jest prawdziwa dżungla. Nie dasz sobie rady w tej dziczy ty biedny, wystraszony, pełen wiary w płoty i "ochronę" właścicielu kredytu w banku, który jest właścicielem twojego mieszkanka na "ekskluzywnym" osiedlu. Nie wychodź za bramę chłopczyku. Jeszcze mógłbyś jakiegoś bogu ducha winnego wilka wścieklizną zarazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerdi Re: ja jam **** zawyję! IP: *.jmdi.pl 14.09.08, 23:56 wilki nalezy powitac ołowiem. Moze pogłowie debili spadnie do poziomu mniej uciążliwego społecznie. Akcje GW schodzą na psy!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtf gościu portalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 14:57 > Nie tyle, co wezwę ochronę, ale sam wyjdę przed portiernię i wam po łbach przej > adę bejzbolem, jak mnie tu przylezą wyć po nocy jakieś p.. wilkołaki! dobrze, że takich jak ty separuje się od miasta za pomocą tzw. 'enklaw'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ty buraczku Re: ja jam **** zawyję! IP: *.chello.pl 16.09.08, 00:57 Jesteś śmieciu za grodzynymi osiedlami, blaszanym pawilonem na Placu Defilad, kupcami na stadionie, poza tym masz w dupie segregację śmieci bo po co se łapy brudzić, masz dobrze płatną pracę, stać cie na wszystko, jeździsz zaj*****ą furą, którą parkujesz w centrum "w drzwiach sklepu", masz wszystko i wszystkich w d****, jesteś po prostu zwykłym chłopkiem z nikąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikki Zawyją wam za ogrodzeniem IP: *.acn.waw.pl 14.09.08, 21:58 a mieszkańcom proponuję wzywać straż miejską albo policję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L B rawo osiedla ! Pies szczeka a karawana idzie... IP: 80.48.187.* 14.09.08, 22:13 Nie rozumiem tej nagonki na zamkniete osiedla. Przecierz wlasnie tu ludzie w obliczu niedowladu panstwa biora sprawe w swoje rece. Tu dziala prawdziwa samorzadnosc. Jest porzadek i racjonalna gospodarka. Brawo i oby jak najwiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ponury Samorządność? ale bełkot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 23:00 Samorządność na osiedlu, gdzie sąsiad nie zna, nawet z widzenia, sąsiada, gdzie wspólny interes to kiepski interes? hehehehehehe.... samorządność popieprzyłą ci się z samozadowoleniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L A co proponujesz w zamian ? IP: 80.48.187.* 16.09.08, 20:38 Stara kamienice z obszczana klatka schodowa? Betonowy blok zafajdany grafiti? A wlasciwie to masz racje bo jestem zadowolony z tego co zrobilem i robie w zyciu. Zycze Ci tez tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh67 A od kiedy to Eko-Park jest grodzonym osiedlem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 23:21 Grodzone są niektóre wewnętrzne podwórza, więc równie dobrze podobną akcję można przeprowadzić pod każdą ze śródmiejskich kamienic. Idiotyzm, zresztą tak jak i sama akcja... Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Zawyją wam za ogrodzeniem 15.09.08, 10:33 Ciekawe, dlaczego NIE mieszkający na tego typu osiedlach LEPIEJ od tamtejszych mieszkańców wiedzą, jak układają im się relacje z sąsiadami itp... Gwoli wyjaśnienia: nie mieszkam na grodzonym osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytst Re: Zawyją wam za ogrodzeniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 11:37 marina nie leży na Mokotowie, tylko na Wyględowie. Wiec nie Marina Mokotów a Marina Wyględów co najwyżej, a tak prawdę powiedziawszy to bardziej Zakład Karny Wyględów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( ytst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 15:01 ale kolego, wyględów to część mokotowa więc marina jak najbardziej leży na mokotowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek glupota ludzka jest bezgraniczna IP: *.acn.waw.pl 15.09.08, 13:29 podobnie zreszta jak zadrosc Odpowiedz Link Zgłoś
gatto-nero I jak tam wycie? 15.09.08, 21:34 Przewróciły się płoty od tego wycia czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Moko Zawyją wam za ogrodzeniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 21:20 Niech wyją. Niech chodzą, i to jeszcze jak :) Niech nawet wejdą za ogrodzenie aby się n a p ł y w przestraszył. Oczywiście w granicach rozsądku i prawa. Nie wolno niczego niszczyć itp. Niech ten napływ, który z zadupia do Wawy przyjechał i rozpycha się łokciami albo któremu bogaci starzy dali hajs na takie "apartamenty" poczuje się zagrożony. Tych z Wawy od pokoleń niestety najczęściej po prostu nie stać na takie mieszkanka. Warszawa dla Warszawiaków !!! Napływ STOP !!! Mieszkania będą tańsze i pensje wyższe !!! Odpowiedz Link Zgłoś