Dodaj do ulubionych

Zawyją wam za ogrodzeniem

14.09.08, 20:59
Podejrzewam, że młodzi społecznicy spotkają się z przejawami ksenofobii ,
która jakże naturalnym odruchem leżącym u podstaw grodzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: za wysokim murem ja jam **** zawyję! IP: *.acn.waw.pl 14.09.08, 21:11
      Nie tyle, co wezwę ochronę, ale sam wyjdę przed portiernię i wam po łbach przejadę bejzbolem, jak mnie tu przylezą wyć po nocy jakieś p.. wilkołaki!
      • Gość: rosomak uważaj koleś, poza płotem, poza portiernią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 22:57
        jest prawdziwa dżungla.
        Nie dasz sobie rady w tej dziczy ty biedny, wystraszony, pełen wiary w płoty i "ochronę" właścicielu kredytu w banku, który jest właścicielem twojego mieszkanka na "ekskluzywnym" osiedlu.

Nie wychodź za bramę chłopczyku. Jeszcze mógłbyś jakiegoś bogu ducha winnego wilka wścieklizną zarazić.
      • Gość: gerdi Re: ja jam **** zawyję! IP: *.jmdi.pl 14.09.08, 23:56
        wilki nalezy powitac ołowiem. Moze pogłowie debili spadnie do poziomu mniej
        uciążliwego społecznie. Akcje GW schodzą na psy!.
      • Gość: wtf gościu portalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 14:57
        > Nie tyle, co wezwę ochronę, ale sam wyjdę przed portiernię i wam po łbach przej
        > adę bejzbolem, jak mnie tu przylezą wyć po nocy jakieś p.. wilkołaki!

dobrze, że takich jak ty separuje się od miasta za pomocą tzw. 'enklaw'.
      • Gość: ja ty buraczku Re: ja jam **** zawyję! IP: *.chello.pl 16.09.08, 00:57
        Jesteś śmieciu za grodzynymi osiedlami, blaszanym pawilonem na Placu Defilad,
        kupcami na stadionie, poza tym masz w dupie segregację śmieci bo po co se łapy
        brudzić, masz dobrze płatną pracę, stać cie na wszystko, jeździsz zaj*****ą
        furą, którą parkujesz w centrum "w drzwiach sklepu", masz wszystko i wszystkich
        w d****, jesteś po prostu zwykłym chłopkiem z nikąd.
    • Gość: nikki Zawyją wam za ogrodzeniem IP: *.acn.waw.pl 14.09.08, 21:58
      a mieszkańcom proponuję wzywać straż miejską albo policję
    • Gość: L B rawo osiedla ! Pies szczeka a karawana idzie... IP: 80.48.187.* 14.09.08, 22:13
      Nie rozumiem tej nagonki na zamkniete osiedla. Przecierz wlasnie tu ludzie w
      obliczu niedowladu panstwa biora sprawe w swoje rece. Tu dziala prawdziwa
      samorzadnosc. Jest porzadek i racjonalna gospodarka. Brawo i oby jak najwiecej.
      • Gość: Ponury Samorządność? ale bełkot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 23:00
        Samorządność na osiedlu, gdzie sąsiad nie zna, nawet z widzenia, sąsiada, gdzie wspólny interes to kiepski interes?

hehehehehehe....

samorządność popieprzyłą ci się z samozadowoleniem...
        • Gość: L A co proponujesz w zamian ? IP: 80.48.187.* 16.09.08, 20:38
          Stara kamienice z obszczana klatka schodowa? Betonowy blok zafajdany grafiti? A
          wlasciwie to masz racje bo jestem zadowolony z tego co zrobilem i robie w zyciu.
          Zycze Ci tez tego.
    • Gość: gh67 A od kiedy to Eko-Park jest grodzonym osiedlem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 23:21
      Grodzone są niektóre wewnętrzne podwórza, więc równie dobrze podobną akcję można przeprowadzić pod każdą ze śródmiejskich kamienic. Idiotyzm, zresztą tak jak i sama akcja...
    • nauma Re: Zawyją wam za ogrodzeniem 15.09.08, 10:33
      Ciekawe, dlaczego NIE mieszkający na tego typu osiedlach LEPIEJ od tamtejszych
      mieszkańców wiedzą, jak układają im się relacje z sąsiadami itp...
      Gwoli wyjaśnienia: nie mieszkam na grodzonym osiedlu.
      • Gość: ytst Re: Zawyją wam za ogrodzeniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 11:37
        marina nie leży na Mokotowie, tylko na Wyględowie. Wiec nie Marina Mokotów a
        Marina Wyględów co najwyżej, a tak prawdę powiedziawszy to bardziej Zakład Karny
        Wyględów
        • Gość: :( ytst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 15:01
          ale kolego, wyględów to część mokotowa więc marina jak najbardziej leży na mokotowie.
    • Gość: antek glupota ludzka jest bezgraniczna IP: *.acn.waw.pl 15.09.08, 13:29
      podobnie zreszta jak zadrosc
    • gatto-nero I jak tam wycie? 15.09.08, 21:34
      Przewróciły się płoty od tego wycia czy nie?
    • Gość: z Moko Zawyją wam za ogrodzeniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 21:20
      Niech wyją. Niech chodzą, i to jeszcze jak :) Niech nawet wejdą za ogrodzenie
      aby się n a p ł y w przestraszył. Oczywiście w granicach rozsądku i prawa. Nie
      wolno niczego niszczyć itp. Niech ten napływ, który z zadupia do Wawy przyjechał
      i rozpycha się łokciami albo któremu bogaci starzy dali hajs na takie
      "apartamenty" poczuje się zagrożony. Tych z Wawy od pokoleń niestety najczęściej
      po prostu nie stać na takie mieszkanka. Warszawa dla Warszawiaków !!! Napływ
      STOP !!! Mieszkania będą tańsze i pensje wyższe !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka