swietlik14 16.09.08, 12:31 Doradzcie proszę gdzie znajdę dobrego fryzjera w Izabelinie badź w okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguucha Re: fryzjer 16.09.08, 21:42 w Mościskach - tam gdzie sklep familijny (chodziłam tam parę lat) w Izabelinie - na Projektowanej i na Środkowej.. Co do jakości to nie wiem. Sama chodzę do Studio-Styl na Andersena w Warszawie i szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik14 Re: fryzjer 07.10.08, 08:16 Dzięki. Mogłabyś napisać mi konkretnie do kogo tam chodzisz i jakie są ceny ? Odpowiedz Link Zgłoś
aguucha Re: fryzjer 07.10.08, 22:26 Chodzę do Ilony i do Sylwii. Balejaż 150 zł z obcięciem. Ile kosztuje strzyżenie - nie wiem. Strzyżenie męskie - 20 zł. Najlepiej zadzwonić i podpytać. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelinianka Aguucha 13.10.08, 19:33 Za jaki balejaż - jasny czy ciemny - tyle płacisz? tel. 022 669 22 16 - to jest do nich telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
zillka Re: fryzjer 26.02.09, 22:53 W Izabelinie p. Maria, jest tam fryzjerką od 100 lat:) niezmiennie świetną, fajna jest też "Żaneta" - niestety nie kojarzę ulic na których sa te zakłady. Odpowiedz Link Zgłoś
a.s.i.a3 Re: fryzjer 05.05.10, 12:25 A kogo polecacie/nie polecacie na Środkowej? Jest tam ktoś godny zaufania? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelajna100 Re: fryzjer 14.05.10, 21:46 JA POLECAM SALON ŻANET NA PROJEKTOWANEJ PANI aNIA JEST SUPER CENY MOŻE NIE ZA TANIE ALE Z TYCH FRYZJERÓW W IZABELINIE TO TEN JEST NAJLEPSZY,POLECAM TEŻ SUUPER FRYZJERKĘ Z TRUSKAWIA PRZYJMUJE U SIEBIE W DOMU I DOJEŻDŻA DO KLIJENTA NA ŻYCZENIE BARDO TANIA W POROWNANIU Z CENAMI Z SALONÓW .nAZYWA SIE P.mAŁGOSIA TEL;600-264-253 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.blk Re: fryzjer 07.07.11, 11:49 Żanett to jakiś dramat a nie fryzjer. To co mi z włosami tam zrobiła kobieta to jakiś dramat. Ani czesać nie umie, ani farbować. Myślałam, że zapłaczę się po powrocie do domu. Dziewczyana tam pracująca nie ma chyba zadnych kompetencji i uczyła się lalki czesam a nie ludzi. Nie mam dla nich żadnej litości, tak jak oni nie mieli dla moich włosów. ISTNY DRAMAT!!! Omijajcie ten salon wieeeeeeeeeelkim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
uli_1978 Re: fryzjer 07.07.11, 13:14 Właśnie dlatego ja wybieram fryzjerów w Wawie ;) jakoś nie mam zaufania do takich "saloników" ;). Współczuję szczerze wyników na głowie. Uli. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.blk Re: fryzjer 08.07.11, 10:09 A ja nie jestem pewna czy w Warszawie są tacy lepsi fryzjerzy trzeba trafić na odpowiednią osobę. Ja swoją ukochaną fryzjerkę znalazłam niedaleko bo w Relaxie na Środkowej. Może i trzeba czasem długo czekać, ale idę do niej ze spokojem, bo wiem umie czesać, obcinać włosy i farbować. Ona po prostu ma to we krwi hehe :) Uratowała moje włoski po tamtej diablicy z Żanett :). Poza tym pięknie czesze, po prostu rewelacyjnie. Nigdy jej nie zdradzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uli_1978 Re: fryzjer 08.07.11, 10:16 oczywiście, że zawsze trzeba trafić na swojego fryzjera... Ale w Wawie rynek jest bardziej wymagającym, większa konkurencja i większa liczba klientek, co jak sądzę jednak pociąga za sobą konieczność doszkalania się kadry i posiadania większego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś