Gość: JP IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 13:40 RANKING NAJWIĘSZYCH OSZOŁOMÓW NA TYM FORUM: 1. Jacek (z Okęcia) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 14.10.03, 13:42 2. Rowert-t (nie wiadomo skąd) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 14.10.03, 13:43 Rower-t inaczej robertrobert... Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 14.10.03, 14:46 pan_pndzelek napisał: > 2. Rowert-t (nie wiadomo skąd) 2. Rowert (Gocław) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM IP: 212.76.52.* 16.10.03, 09:37 _karolak napisał: > pan_pndzelek napisał: > > > 2. Rowert-t (nie wiadomo skąd) > > > 2. Rowert (Gocław) > Brawo! Nadajesz sie na detektywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM IP: 212.76.52.* 16.10.03, 09:36 pan_pndzelek napisał: > 2. Rowert-t (nie wiadomo skąd) Wiadomo, wiadomo. Mieszkamy w tej samej dzielnicy a nawet na tym samym osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM IP: 217.153.16.* 16.10.03, 10:45 Gość portalu: Robert napisał(a): > pan_pndzelek napisał: > > > 2. Rowert-t (nie wiadomo skąd) > > Wiadomo, wiadomo. Mieszkamy w tej samej dzielnicy a nawet na tym samym osiedlu. Robert do domu nie zadawaj się z oszołomem ;)))) Babcia zawsze mi mówiła nie wdawaj się w dyskusje z idiotą z boku tródno to rozróżnić... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto chce possać? Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 15:54 Admin! Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 14.10.03, 20:42 3 x tak. Czy ktoś mógłby go jakoś uśpić albo co... w Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 14.10.03, 20:43 wydra10 napisała: > 3 x tak. Czy ktoś mógłby go jakoś uśpić albo co... > w Chodziło o punkt 1 - Jacek, tylko źle wrzuciłam posta Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 14.10.03, 20:44 wydra10 napisała: > wydra10 napisała: > > > 3 x tak. Czy ktoś mógłby go jakoś uśpić albo co... > > w > Chodziło o punkt 1 - Jacek, tylko źle wrzuciłam posta nic sie nie martw :) Smiesznie wyszlo :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
maciuni-o Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 14.10.03, 20:48 wydra10 napisała: > 3 x tak. Czy ktoś mógłby go jakoś uśpić albo co... Uśpić Niecha,no wiesz!? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 14.10.03, 20:50 Jak zwykle krol dowcipu. Pewnie jestes dusza towarzystwa. PS. Pewnie dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 14.10.03, 21:13 niech napisała: > Jak zwykle krol dowcipu. Pewnie jestes dusza towarzystwa. > PS. Pewnie dupa. A jak Niech mnie nazwał "wirtualną wariatką", to co ja jestem? Dusza, dupa czy oszołom?... Odpowiedz Link Zgłoś
maciuni-o Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 14.10.03, 21:16 CESARZ ma rację ps pewnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 14.10.03, 21:19 maciuni-o napisał: > CESARZ ma rację > ps > pewnie .... z panem nie rozmawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
maciuni-o Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 14.10.03, 21:24 rumba_negro napisała: > maciuni-o napisał: > > > CESARZ ma rację > > ps > > pewnie .... > > z panem nie rozmawiam! > > Przykro mi bardzo,może się jakoś pozbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 14.10.03, 21:33 Gon sie cwelu. Wpakuj konczyny do kontaktu - to tansze niz prochy. Odpowiedz Link Zgłoś
maciuni-o Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 14.10.03, 21:50 Odpowiedż CESARZA??to jest to. Niechistniejesz bez chamstwa! ------------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek i co przeszla wam ochota na glosowanie ???? IP: *.u.mcnet.pl 15.10.03, 13:19 zamienilo sie w pyskowke i zdechlo .... dziadostwo Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: i co przeszla wam ochota na glosowanie ???? 15.10.03, 13:39 Przeciez juz przeglosowalismy. Nie zauwazyles? Jestes bezapelacyjnie na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek i co przeszla wam ochota na glosowanie ???? IP: *.u.mcnet.pl 15.10.03, 14:16 to ma byc glosowanie ???? 19 glosow z czego polowa to wzajemne obrazanie sie uczestnikow ???? smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabatczyk Re: i co przeszla wam ochota na glosowanie ???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 14:23 Gość portalu: jacek napisał(a): > to ma byc glosowanie ???? > > 19 glosow z czego polowa to wzajemne obrazanie sie uczestnikow ???? > > smiechu warte Głosuję też na Jacka z Okęcia! Ale z drugiej strony, on ma tak napierdzielone w głowie z tym szczekaniem na lotnisko, że chyba mu ktoś za to płaci Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: i co przeszla wam ochota na glosowanie ???? 15.10.03, 14:45 Drogi Jacku - padly dwie powazne kandydatury. I wszyscy opowiedzieli sie za toba. A bys wsrod nas dyrektor Okecia. To chyba powinno ci wystarczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek i co przeszla wam ochota na glosowanie ???? IP: *.u.mcnet.pl 15.10.03, 14:48 i to jest glos poparcia, ale nie tam byle co niestety, musze cie zmartwic - nikt mi nie placi oprocz mniej jest jeszcze co najmniej kilkaset calkiem aktywnych osob - gotowych poniesc koszty w obronie swoich praw - w walce z mafia i urzednikami wiec raczej to Kabatczyk ma 'napierdzielone' w glowie niz ja probujcie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabatczyk Re: i co przeszla wam ochota na glosowanie ???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 15:55 Gość portalu: jacek napisał(a): > i to jest glos poparcia, ale nie tam byle co > > niestety, musze cie zmartwic - nikt mi nie placi > > oprocz mniej jest jeszcze co najmniej kilkaset calkiem aktywnych osob - > gotowych poniesc koszty w obronie swoich praw - w walce z mafia i urzednikami > > wiec raczej to Kabatczyk ma 'napierdzielone' w glowie niz ja > > probujcie dalej 'Nikt mu nie płaci' - i w tym cały problem, bo wzorem innych pojebów-ekologów chcą wymusić 'dotację na ptaszki' za odstąpienie od protestów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek i co przeszla wam ochota na glosowanie ???? IP: *.u.mcnet.pl 15.10.03, 16:12 jest z pewnoscia kilka osob zainteresowanych taka forma zarabiania pieniedzy natomiast taki zarzut w stosunku do mnie jest calkiem chybiony mysle tez ze ekolodzy uratowali zycie milionom osob na tej planecie - zreszta ja sie za ekologa nie uwazam - np. moj samochod spala ok 16 litrow na 100 km ja patrze na to co sie dzieje z moimi podatkami oraz z moim miastem i mam alergie na przekrety i brak poszanowania prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawa Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 14:47 Numer jeden to Jacuś z Okęcia, ten przebija wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tort Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM IP: *.rzeczpospolita.pl 15.10.03, 17:10 1. Niech (vel owsik) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 15.10.03, 20:32 a ja to co? zapomnieliscie o mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lice Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 15.10.03, 21:15 Oszołomku ,Ty to VI liga,gdzie tobie do ekstraklasy Niechuja, ewentualnie z kiksem możesz zagrać Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 15.10.03, 21:18 Skoro masz tak liczne skojarzenia z chujem, sadze ze to jakas forma zadoscuczynienia. Ale pociesze cie - nawet jakbys mial, na chuj by ci on byl. PS. Oby. Ciarki mnie przebiegly na mysl zae moglbys skrzyzowac sie z jakas nieboga. Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lice Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 15.10.03, 21:38 niech napisała: > > PS. Oby. Ciarki mnie przebiegly na mysl zae moglbys skrzyzowac sie z jakas > nieboga. Ciarki rozkoszy ,Niecha przebiegły.Wierzę tobie(komuś trzeba). Ale mnie nie bawi twoja orjętacja. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 15.10.03, 21:40 Wiem ze ciebie nie bawi moja orientacja. PS. Mnie nie bawi twoja gramatyka. Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lice Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 15.10.03, 22:00 I bardzo dobrze,baw się sam ze sobą. widząc ile przebywasz na forum, to i tak nie masz czasu na zabawę z kimś innym,BAW się SAM (ZRÓB TO SAM) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 15.10.03, 22:04 Glowny argument frustroli - on za czesto bywa na forum. A przeciez chetnie oddalbys za to swoja dziurawa gumowa lale. Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lice Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 15.10.03, 22:12 niech napisała: > Glowny argument frustroli - on za czesto bywa na forum. A przeciez chetnie > oddalbys za to swoja dziurawa gumowa lale. Mlisz się! 1. Ile przebywasz na forum to twoja sprawa,mnie to ani ziębi ani.. tylko stwierdziłem fakt(wyszukiwarka) 2. lala wróciła właśnie od wulkanizatora(pudło) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 15.10.03, 22:15 Ale wulkanizator zdazyl ja podziurawic. PS. Umiesz czytac: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=8506219&a=8536380 To czytaj. Przed, po, ale czytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lice Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 15.10.03, 22:24 niech napisała: > Ale wulkanizator zdazyl ja podziurawic. > PS. Umiesz czytac: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=8506219&a=8536380 > To czytaj. Przed, po, ale czytaj. Umiesz czytać??????? Przecież mam lalę ,dziurawą cy nie ale nie jestem sam. Niechu(ZRÓB TO SAM) ps fajnie było ,ale lala wzywa. Dobranoc! Może jeszcze zajrzę Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 15.10.03, 22:27 Zajrzyj. Ale zobaczysz to samo co w dziurze swojej lali. Taka karma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 22:31 Sensem istnienia paru osób na tym forum jest możliwość poplucia sobie wirtualnie na innych używając przy tym różnych nicków,żeby ,broń Boże ,nie dać się zidentyfikować.Pokażcie się frustraci,co napisaliście do tej pory,co to było takiego,że zasługiwałoby na chwilkę zastanowienia.Nie silcie się na odpowiedź,ja ją znam.Brzmi ona :NIC. I wzwiązku z tym ja was olewam,jesteście niczym,bedziecie niczym. Tak samo tu ,jak i w realnym życiu. Ps.I T O B Y B Y Ł O N A T Y L E Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 15.10.03, 22:36 Prosty sprawdzian - wbijasz nick do wyszukiwarki - i co wyskakuje - brednie, obelgi, kalumnie. Gdyby to byly szczyle, co zastraszone obecnoscia dresmenow pod blokiem wyzywaja sie w necie - skumalbym - ale zdaje sie ze sa to dorosle fiuty (vide maciuni-o) ktore odgrywaja sie za cale swoje popierniczone zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 22:38 Całe szczęście,że jest to ich życie. I mimo tego ,że mam ich w d***,to chciałbym im przekazać słowa otuchy:Najgorsze dopiero przed wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM IP: 80.72.34.* 15.10.03, 23:14 Gość portalu: kixx napisał(a): > Sensem istnienia paru osób na tym forum jest możliwość poplucia sobie > wirtualnie na innych używając przy tym różnych nicków,żeby ,broń Boże ,nie dać > się zidentyfikować.Pokażcie się frustraci,co napisaliście do tej pory,co to > było takiego,że zasługiwałoby na chwilkę zastanowienia.Nie silcie się na > odpowiedź,ja ją znam.Brzmi ona :NIC. > I wzwiązku z tym ja was olewam,jesteście niczym,bedziecie niczym. > Tak samo tu ,jak i w realnym życiu. > > > Ps.I T O B Y B Y Ł O N A T Y L E He.He.HI.Hi. Papuga NIecha się odezwała,a może nie tylko papuga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jms Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 23:21 właściwy nick Odpowiedz Link Zgłoś
pyckal Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 15.10.03, 23:12 oszolom.z.radia.maryja napisał: > a ja to co? zapomnieliscie o mnie! Wiedziałem, że tak będzie, każda liszka swój ogon chwali. Jak już nie można błysnąć czymś innym, to bodaj być największym oszołomem. Ja (a raczej JA!!!), jeśli nie zgłaszam swojej kandydatury, to tylko dlatego, że rzadko tu pisuję. Pyckal z Ursynowa - i tam mnie szukajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM 16.10.03, 09:04 Szukać Cię w Pyckalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogłuszony Wiarą Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 10:39 oszolom.z.radia.maryja napisał: > a ja to co? zapomnieliscie o mnie! Nie, no co Ty - jesteś w porzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabaty Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 10:57 Gość portalu: JP napisał(a): > RANKING NAJWIĘSZYCH OSZOŁOMÓW NA TYM FORUM: > > 1. Jacek (z Okęcia) Niniejszym zgłaszam oficjalnie kandydaturę "7t" działającego głównie na forum Mokotów-Ursynów. Frustrat i po...dziel jakich mało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek i agatka Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM IP: 80.72.34.* 17.10.03, 20:12 tylko nie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek i atgatka Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM IP: 80.72.34.* 17.10.03, 23:38 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=8548446&a=8561533 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asper Re: NAJWIĘKSZE OSZOŁOMY NA FORUM IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.10.03, 16:49 Janek P to największy oszołom w całym necie z pozdrowieniami od byłch studentów UKSW z grupy 17 Odpowiedz Link Zgłoś