Gość: gienia IP: *.chello.pl 25.10.08, 02:23 studenty pawiany!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ks Budowlańy z SGHu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 15:04 hahaha...powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Korporacja chauchua IP: *.chello.pl 25.10.08, 19:21 to ja ramon.... Umarł Król, niech żyje król!! kase to dostaniesz na zmywaku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunkel Re: Korporacja chauchua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 19:22 ale ramon nie moze pracowac na zmywaku chyba ze w bierhale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Korporacja chauchua IP: *.chello.pl 26.10.08, 20:36 Chau, chau, przynajmniej będę pił koźlaka:p A ty dostaniesz koźlaka z wkładem chau chua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksp Re: Korporacja chauchua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 20:46 przypominam, że właściciel ramona, student sgh jest zoobowiązany do sprzątania odchodów z trawnika pod groźbą kolegium do 100 zł hau hau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Korporacja chauchua IP: *.chello.pl 26.10.08, 20:51 Chau, chau, To problem właściciela, nie mój... Zjadłbym łososia:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunkel Re: Korporacja chauchua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 20:56 w czasach globalnego kryzysu nie ma mowy o jedzeniu łososi, możesz zjeść co najwyżej zdechłego śledzia. na dorsze są limity połowowe więc też odpada. niech cewa będzie z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Korporacja chauchua IP: *.chello.pl 26.10.08, 20:58 Chau, Chau, A mogę chociaż zjeść longera i twister....?? O nie podrożał CHau Chau biegne do mojego pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunkel Re: Korporacja chauchua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 21:18 mozesz dostac gyros jak ci cypryjczyk usmaży hau hau gdzie jestes wielki cipryjczyku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: Korporacja chauchua IP: *.acn.waw.pl 27.10.08, 08:48 psom i turkom gyrosu nie sprzedajemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Korporacja chauchua IP: *.chello.pl 27.10.08, 18:35 a co to gyros chua chua:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunkel Re: Korporacja chauchua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 18:38 ramon czemu nie odbierasz ? ;P nie pytaj sie co to gyros bo wbijamy zaraz na kalmary ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Korporacje werbują studentów IP: *.gprs.plus.pl 26.10.08, 09:01 Skoro mogą mieć zapchajdziury na czas urlopów za mniej niż sprzątaczki, to dlaczego nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Ocha ach SGH ;) 26.10.08, 09:18 Kryzys się zbliża wielkimi krokami Jak wszystko się pier.. to największe zapotrzebowanie jest na ludzi po marketingu i handlowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ox Re: Ocha ach SGH ;) IP: *.static.hnet.pl 26.10.08, 11:24 praca? Studenci SGH praktyki nazywaja praca? W sumie nie dziwie sie pracodawcom. W czasie kryzysu lepiej zwolnic 2 etatowych pracownikow i wziasc jednego studenta na praktyki, ktory bedzie pracowal za 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Tania sila robocza na czas kryzysu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 09:47 ile im placa te "korporacje" heheh :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ae Re: Tania sila robocza na czas kryzysu IP: *.aster.pl 26.10.08, 10:15 jakies 3k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iff Korporacje werbują studentów IP: 82.160.124.* 26.10.08, 09:56 Widmo kryzysu jak cholera, skoro nawet wielkich korporacji nie stać na zatrudnianie doświadczonych pracowników.. Czują, że idzie bieda, skoro muszą się studenciakami na umowę - zlecenie ratować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Korporacje werbują studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 10:34 jestem osobą w srednim wieku,wyksztalconą.Czytając takie artykuly jak ten odnosze wrazenie ,ze robicie ze mnie idiotkę.ja nie szukam pracy ale PROPAGANDA działa jak za czasów "gierkowskich".Niedobrze sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mspanc Korporacje werbują studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 11:41 "- Jaki kryzys? Rozejrzyj się wokół - śmieją się studenci SGH. Podczas zorganizowanaych przez uczelnię Dni Kariery werbowały ich banki, firmy konsultingowe i agenci nieruchomości" Aż strach, jakich bystrzaków wypuszcza SGH. Nie ma kryzysu, bo firmy, które zgłosiły się na targi półroku temu, wystawiły się na tych targach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whitney85 Korporacje werbują studentów IP: *.aster.pl 26.10.08, 11:45 A ja jestem na ostatnim roku studiow (humanistycznych - niestety). Od m-ca szukam pracy i nic... Tyle sie naczytalam, ze w PL sytuacja sie zmienia, ze pracownik stawia warunki... jasne. Dodam, ze mieszkam w W-wie.Teoretycznie powinno byc najlatwiej. Owszem, praca jest. W sklepie za 6zl netto/godz. Albo w restauracji, za 4zl. Wole czuc sie gorszym obywatelem za granica niz tak samo podle we wlasnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekzwawy Re: Korporacje werbują studentów 26.10.08, 13:40 Ciesz się, że ci oferują aż 6 zł na rękę! To dobra stawka jak na Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez sensu Korporacje werbują studentów IP: *.gonsenheim.wohnheim.uni-mainz.de 26.10.08, 12:11 Co to w ogóle za artykuł? Kilkoro studentów (prawdopodobnie z pierwszego/drugiego roku) kilka zdań i już jest podlinkowane na stronie głównej. Naprawdę nie widzę, czemu ma to służyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkółka biznesowa Re: Korporacje werbują studentów IP: *.e-wro.net.pl 26.10.08, 13:48 może chodzi o to, że w szkółce o nazwie SGH są takie fajne i "mondre" studenciki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Korporacje werbują studentów IP: *.it-net.pl 26.10.08, 14:58 To zajrzyjcie do mniejszych miast!!! Do Lublina zapraszam. Praktyki tylko bezpłatne a po studiach praca w banku za 1000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzo1916 Re: Korporacje werbują studentów 26.10.08, 22:26 Plus fakt że nie ma takiego kierunku jak finanse i zarządzanie. Są kierunki: "zarządzanie" oraz "finanse i rachunkowość" Odpowiedz Link Zgłoś