Gość: Mike_ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 09:46 i znowu typowanko: Warszawa - Nowy Dwór 4-0 (Svitlica*2, Saganowski, Magiera (gwiazda soccera:)) Jaaaceeekk Margieraaaaa aea aea aeea eea oooo!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dino Re: LEGIA WARSZAWA - Świt N.D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 10:14 Hm,typować wynik L to dopiero wyzwanie:), 3:0 będzie dobre(Stanko2,SokołowskiII) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin rzecz jasna dla Stolecznych :> IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 12:38 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: LEGIA WARSZAWA - Świt N.D. 26.10.03, 08:55 Swit-Legia powinno byc bo w koncu gramy na wyjezdzie :D... 3-0 ...Tym razem nie typuje ze stracimy bramke ;) Aha ...bede tam gdzie zwykle ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike_ Re: LEGIA WARSZAWA - Świt N.D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 20:37 ja niestety odpadłem i na mecz nie dojechałem:( Ale od razu pytanko czy przed meczem z chlopcami ze wsi też będziesz tam gdzie zwykle? bo myslę ze pora nadrobić parę spraw. ale atob - bramkę dla Świtu wykrakałeś:) Odpowiedz Link Zgłoś