Dodaj do ulubionych

Do niejakiego Pndzelka

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 10:37

Zajrzałem wczoraj na forum Warszawa, gdzie niejaki Pan_Pndzelek opisuje swój
stan matątkowy, do tego dodając:

"Takim obszczymurom jak wy wyżej wymienieni mówię zawsze: nie muszę być ani
miły ani kulturalny albowiem jestem bogaty... Dotarło PAROBASY?!"

TY jesteś bogaty parobasie?! Chyba cię pajacu wygięło... Ja wiem że w swoich
oczkach mieszkając w "apartamencie z ochroną" (co - kupiło się mieszkanko po
latach oszczędzania i z pomocą kredyciku w "apartamentach" Przy Królikarni?)i
poruszając się taksówką po Warszawie 3-6 razy dziennie (łał! ja pierniczę!) -
może się wydawać "bogactwem", ale ty cieciu jesteś po prostu śmieszny!

Gdybyś był naprawdę bogaty to:

1. nie mieszkałbyś w "apartamencie z ochroną", a w domu/posiadłości z ochroną,

2. nie mówiłbyś, że jesteś bogaty, bo nikt co jest naprawdę bogaty nie mówi
tak o sobie...

Uzmysłów sobie PAROBASIE, że jesteś tylko zwykłym malutkim zafajdanym i
sfrustrowanym brokiem w nieruchomościach, którzy mi codziennie naskakują, he
he...
Obserwuj wątek
    • j_karolak Re: Do niejakiego Pndzelka 31.10.03, 10:41
      To ja ci wytłumaczę o co chodziło Pndzelkowi. Chodziło mu o to, byś się
      wkurzył. I udało mu się. Co jest glownie twoją zaslugą. Parobasie. :)
      • Gość: Sadowski Re: Do niejakiego Pndzelka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 11:02
        j_karolak napisał:

> To ja ci wytłumaczę o co chodziło Pndzelkowi. Chodziło mu o to, byś się
        > wkurzył. I udało mu się. Co jest glownie twoją zaslugą. Parobasie. :)

On mnie nie wkurzył, bo jest na to za mały - po prostu rozśmieszył i
        zniesmaczył...
        • Gość: Biczes Re: Do niejakiego Pndzelka IP: *.icpnet.pl 31.10.03, 11:05
          Racja kolego Sadowski, uchwyciłeś całą prawdę o tym zakompleksionym kolesiu z
          małymi nóżkami i kurzajkami między palcami-Pndzlu.
          • Gość: jacek [...] IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 15:37
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Goryl [...] IP: 212.160.211.* 31.10.03, 15:51
              • omar1 [...] 31.10.03, 18:07
                • aniela Re: Do niejakiego Pndzelka 31.10.03, 19:11
                  nie mowi sie amen. mowi sie enter
                  • miltonia Re: Do niejakiego Pndzelka 31.10.03, 19:53
                    No ja tez sie dziwilam pare razy, iz mimo tego, ze Pan Pnedzelek jest bogaty i
                    malo skromny, to korzysta z publicznego basenu zamiast miec basen w swoim
                    apartamencie (mam na mysli wlasny basen a nie kolejny publiczny, w podziemiach
                    tego niby-apartamentowca), jezdzi taksowka zamias wlasna limuzyna z kierowca, a
                    jak jest pijany to go z rak taksowkarza odbiera ochrona budynku a nie wlasny
                    kamerdyner. I to prawda, ze bogaci o swoim bogactwie nie mowia (niekoniecznie
                    dlatego, ze sa dzentelmenami), bo jest to dla nich stan naturalny, taki jak dla
                    niebogatych mieszkanie w bloku i jezdzenie MZK.
                    • nawiedzona_baba klasą jest MIEĆ, a nie o tym mówić... 31.10.03, 20:47
                      miltonia napisała:

> ... (do przeczytania w Jej poście)

pieniądze się ma
                      o pieniądzach (i pochodnych, typu: z rąk taksówkarza odbiera mnie ochroniarz)
                      się nie mówi

tego się trzeba (niestety) nauczyć
                      a nauka - trudna sztuka :(

• rumba_negro do Miltonii 31.10.03, 23:01
                      Miltonio droga!
                      Tak pięknie się nam kiedyś dyskutowało o Hillar, o Lipskiej...
                      Czy naprawdę tak odebrałaś intencje Pędzelka - zaszpanować?!
                      Przecież kwintesencja Jego wypowiedzi była zawarta w pozytywnej
                      ocenie "profesjonalistów-taksówkarzy".
                      Opisy sytuacji były (tylko) tej opinii -jakże plastycznym!- uzasadnieniem.
                      Pospolitość i jakaś zaprzeszła zadra mi tu zaskrzeczała, niestety.
                      PS. Musiałam to napisać, bo cenię Cię po prostu.
                      Pozdrawiam
                      • miltonia Do Rumby 31.10.03, 23:50
                        Rumbo, odebralas moj post zbyt doslownie, zreszta nie tylko Ty. Pnedzelka znam
                        (netowo) od dosc dawna. Jest niewatpliwie jedna z barwniejszych postaci na
                        forum. Nie raz sie scielismy, czasami zartowalismy. Mnie jego opowiesci o
                        bogactwie (nie wnikam czy prawdziwe czy ubarwione) tak naprawde bawia.
                        Niejednokrotnie mnie rozsmieszyl, z jego wieloma pogladami sie zgadzam, z
                        niektorymi nie. Moge dyskutowac z kazdym i na kazy temat do momentu, gdy
                        zamiast argumentow zaczynaja sie obelgi albo wycieczki osobiste. W takim
                        momencie najlepiej z rozmowy sie wycofac. Niestety Pnedzelek ma czasami
                        osobliwy sposob atakowania osob o innym niz on zdaniu. Dyzurny parobas czy
                        glupia cipa to nieszczegolnie merytoryczna riposta. Do tego razi mnie jego
                        chamstwo, co mu nie raz wytknelam, chociaz wobec mnie, o dziwo, NIGDY chamski
                        nie byl, najwyzej malo mily. Zreszta ja mu sie rewanzowalam tym samym, wiec
                        urazy nie mam najmniejszej. Natomiast czesto gesto Pnedzel daje sie podpuscic i
                        dolacza np. do ataku na kogos, kogo nie zna albo malo zna. Tak sie dzialo z
                        bliska moja netowa (a w tej chwili nie tylko netowa) kolezanka Aniela.
                        Podjudzony, ni z gruchy ni z pietruchy zaczal ja wyzywac w ordynarny sposob. W
                        ramach zle pojetej solidarnosci. Przejechal sie nieborak troche na tym, bo on
                        wielbiciel kobiecego piekna, nie wiedzial, ze Aniela jest ladna dziewczyna. Do
                        tego dowcipna, inteligentna i co bardzo wazne dla Pnedzelka nie stroniaca od
                        alkoholu, che, che.
                        Rumbo, uwazam, ze bardzo ozywilas to nudne warszawskie forum swoim przybyciem.
                        I nie odbieraj zbyt doslownie wszystkiego co napisze. Dla mnie forum to zabawa,
                        chociaz czasmi daje sie niepotrzebnie wciagnac w jakas awanture. Jesli nie
                        zasne, znajde Ci jakis watek, gdzie zobaczsz ze z Pnedzelkiem czasami nam sie
                        tez dobrze rozmawialo.
                        Tez Pozdrawiam :-)))
                        • sceptyk Do miltonii 01.11.03, 00:25
                          miltonia napisała:

> Przejechal sie nieborak troche na tym, bo on
                          > wielbiciel kobiecego piekna, nie wiedzial, ze Aniela jest ladna dziewczyna.
                          Do
                          > tego dowcipna, inteligentna i co bardzo wazne dla Pnedzelka nie stroniaca od
                          > alkoholu, che, che.
                          ---------------------------------

Cieszy mnie opis Anieli. Domyslalem sie, ze musi byc ladna, ale pewny nie
                          bylem. Bo ze dowcipna i inteligentna to widac z przekomarzan forumowych.
                          Natomiast tenze pyndzelek to cham pospolity. Stwierdzilem to wielokrotnie.
                          Przyjaciel Kretyna52 zreszta.
                          • edzioszka Re: Do miltonii 04.11.03, 10:22
                            sceptyk napisał:

> Cieszy mnie opis Anieli. Domyslalem sie, ze musi byc ladna, ale pewny nie
                            > bylem. Bo ze dowcipna i inteligentna to widac z przekomarzan forumowych.
                            > Natomiast tenze pyndzelek to cham pospolity. Stwierdzilem to wielokrotnie.
                            > Przyjaciel Kretyna52 zreszta.

się domyslać nie musisz, z autopsji to wiem! - tym samym się podpisuję pod
                            stwierdzonkiem Miltonka...także i o tym, iż na myśl samą niektóre z pań
                            dowcipność owa, inteligencją emanacja i wdziękiem - to aż z zawiszczania
                            skręca, Aniołka nie mozna nie lubić, a panowie - oczywiście stwarzają pozory
                            obojętności, tylko wzdychają w cichości - bo i któregoż istota takowa by nie
                            zaintrygowała, chybać zakompleksionego cynika, co to łechtać musi obelgami ego
                            swe <ponizaniem innych, siebie stawiając na piedestał> ;)
                            • edzioszka Re: Do miltonii 04.11.03, 10:41
                              dodam jeszczeć, iż Anielcię i Miltonka bardzo lubię i cenię, oczywiście
                              stwierdzam z przykrością iż niewiele na forumce jest pań, które w zaletach są
                              im zdolne dorównać <bez wazelinacji to mówię> ;)))
                      • rumba_negro Re: do Miltonii 01.11.03, 00:20
                        Miltonio droga!
                        Nie miałam wątpliwości, że tak właśnie zareagujesz na mój "liścik" do Ciebie!
                        Przyznam, że jestem na tym forum dzięki Niechowi, który ok.2 m-ce temu udzielił
                        ledwie raczkującemu w internecie żyjątku (ja) merytorycznej, kulturalnej rady.
                        Zaczęłam za Nim "chodzić" i dzięki Niemu odkryłam grupę zjawiskowych!
                        wirtualnych bytów, których finezyjna zabawa słowem mnie urzekła!
                        Jakie to są byty - Ty wiesz i ja wiem. Szkoda, że dzisiaj tak tu cicho o
                        zmierzchu, ale też przyznać musimy, że często nasze słowno-percepcyjne ping-
                        pongi burzą wątki innych i nieraz mam z tego powodu wyrzuty wirtualnego i nie
                        tylko - sumienia.
                        A generalnie "motyle", które tu na forum fruwają posegregowałam sobie, wg
                        własnej hierarchi wartości, na 3 grupy:
                        1. Schmetterling - bombowce
                        2. Butterfly - czterokołowce
                        3. Papillon - MOTYLE!
                        Bo słowa mają muzykę! Wypowiedz je sobie po kolei i sama zobaczysz, chi,chi..
                        Bardzo bardzo jesteś motylek!
                        Bardzo bardzo pozdrawiam!
                        • miltonia Do Rumby i Sceptyka 01.11.03, 01:04
                          No coz manier Pnedzelek wyszukanych nie ma, niestety. Gdyby nie ten feler
                          mialby pewnie znacznie wiecej wielbicielek i wielbicieli nawet. Chociaz kiedys
                          nawet o sztuce udalo mi sie z nim pogawedzic:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=3991499&v=2&s=0
                          Kiedys nawet na Warszawie bywalo fajnie. Szkoda, ze kiedys. Na szczescie sa
                          inne fora, gdzie mozna spotkac swietnych ludzi. Ja takie szczesliwie znalazlam,
                          czego i Wam zycze.
                          • rumba_negro Re: Do Rumby i Sceptyka 01.11.03, 15:00
                            Grudzień 2002...niecały rok.
                            Sympatycznie się czyta
                            Ci sami - a trochę nie ci sami...na korzyść "tamtych"
                            PS. Zhardzieli...
                            • buggi Re: PENDZELKU 01.11.03, 22:24

zarzadaj od kazdej forumowiczki wysylajacej post zalaczenia don zdjecia.
                              Najlepiej D2 i w kostiumie kapielowym.
                              Aha i jeszcze w towarzystwie flaszki ulubionego trunku, by wiadomo bylo komu
                              komplement, komu kalumnie.

PS nie wiem, jak Miltonia by na tym wyszla, bo Aniela z pewnoscia na plus.
                              • buggi Re:Ps 01.11.03, 22:30
                                zdjecie D3 mialam na mysli. Taka drobnostka
                                • miltonia Re:Ps 01.11.03, 22:50
                                  Nenene, o reke Pnedzelka sie nie ubiegam, to i fotek wysylac nie zamierzam.
                                  Pozostane przy Normalsie.
                                  • buggi Re:Ps 01.11.03, 22:54
                                    miltonia napisała:

> Nenene, o reke Pnedzelka sie nie ubiegam, to i fotek wysylac nie zamierzam.
                                    > Pozostane przy Normalsie.

Zadna z nas sie nie ubiega, ale gdyby pomysl w czyn wprowadzic, rozwiazalo by
                                    to problem obelg. Przynajmniej dla niektórych z Nas.
                                    • miltonia Re:Ps 01.11.03, 22:58
                                      Czy zadna, to nie wiem.
                                      A co z panami?
                                      • buggi Re:Ps 01.11.03, 23:03
                                        nie wiem, wszak chodzi tu o upodobania Pndzelka, na urode mezczyzn
                                        niewzruszonym pozostajacego.
                                        • miltonia Re:Ps 01.11.03, 23:08
                                          No wlasnie. I problem obelg dalej nie rozwiazany.
                                          • buggi Re:Ps 01.11.03, 23:18
                                            ja rzucilam pomysl, na ktory wpadlam po przeczytaniu Twojego do Rumby postu.
                                            Wypowiedziec sie a propos musi jednak sam zainteresowany.
                                            • aniela Re:Ps 01.11.03, 23:24
                                              ze tez przeoczylam.
                                              wiec admeritowo wnosze o:
                                              1) wylaczenie z udzialu w sprawie z uwagi na to, ze Pan mnie uchronil od
                                              nienawisci wylacznie. natomiast z pogarda Mu nie wyszlo.
                                              2) zasadzenie kosztow wg norm przepisanych (a tojuz z pazernosci)
                                              a w przypadku nieuzgledniena pozywszego, wnosze o:
                                              1)swiety spokoj
                                              2)palszesc koszta.
                                              • buggi Re:Ps 01.11.03, 23:29
                                                nie wiem kogo o sp. spokoj prosisz, ale ze trzcionka jedna nie wspomnialam,
                                                wiec ze spelnienia prosby sama sie zwalniam
                                                • aniela Re:Ps 01.11.03, 23:34
                                                  o tym juz zdecyduje komornik.
                                                  ps. czy jest na sali komornik? czy jest na sali wakat moze?
                                                • rumba_negro Skarbeczki moje! 01.11.03, 23:37
                                                  Zajrzyjcie na wątek "Dla Jonasza Kofty..."
                                                  Niejaki Van załączył tam "kojący" link.
                                                  PS. Ciekawa jestem Waszych opinii n/t.
                                                  Pozdrawiam
                                                  • aniela Re: Skarbeczki moje! 01.11.03, 23:38
                                                    mnie koi teraz pan malenczuk syn edwarda ktorego glowa to bomba a piesc to
                                                    petarda. przykro mi (a tamto jest dla bab).
                                                  • rumba_negro Re: Skarbeczki moje! 01.11.03, 23:44
                                                    aniela napisała:

> mnie koi teraz pan malenczuk syn edwarda ktorego glowa to bomba a piesc to
                                                    > petarda. przykro mi (a tamto jest dla bab).

Dla bab?
                                                    Myślałam, że dla ludzi...
                                                    PS. Malenczuk pasuje mi na 1 maja. Na dzisiaj - inne klimaty
                                                    PSPS. Ring wolny!
                                                  • aniela Re: Skarbeczki moje! 01.11.03, 23:47
                                                    baby to tez ludzie (nie bede szowinizowac)
                                                    ps. mi malenczuk pasuje na co dzien. jestem wlasnie po zbiorowym sepuku
                                                    popelnianym przy jandzie wiec musze odpaczac.
                                                    ps2. nie robilam rezerwacji
                                  • edzioszka Re:Ps 04.11.03, 10:14
                                    hyhy, Miltoniu, Ty to zawsze pozostaniesz oazą skromności i niezachłanności ;)))
                              • buggi Re: PENDZELKU - korekta 02.11.03, 09:52
                                razacy blad ort. wkradl sie wczoraj w slowo 'zazadac'. Wine zwalam na sierre
                                tequile i koryguje szybciutko, zanim ktos zauwazy.
      • Gość: Marek14 Re: Do niejakiego Pndzelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 20:29
        j_karolak napisał:
        > To ja ci wytłumaczę o co chodziło Pndzelkowi. Chodziło mu o to, byś się
        > wkurzył. (...)
        A wytłumacz jeszcze - jeśli możesz - po co Pndzelek chce, żeby ludzie się
        wkurzali?
        • omar1 Re: Do niejakiego Pndzelka 31.10.03, 21:15
          Gość portalu: Marek14 napisał(a):

> j_karolak napisał:
          > > To ja ci wytłumaczę o co chodziło Pndzelkowi. Chodziło mu o to, byś się
          > > wkurzył. (...)
          > A wytłumacz jeszcze - jeśli możesz - po co Pndzelek chce, żeby ludzie się
          > wkurzali?

To proste, on zwyczajnie wami wszystkim gardzi.Może...
          Amen
          • niech Re: Do niejakiego Pndzelka 31.10.03, 21:19
            Omar, nie przeszkadzaj im. Maja swoje zyciowe piec minut...
            • omar1 Re: Do niejakiego Pndzelka 31.10.03, 21:20
              niech napisała:

> Omar, nie przeszkadzaj im. Maja swoje zyciowe piec minut...

Juz teraz mniej...
              • Gość: a.k. Re: Do niejakiego Pndzelka,nowa edycja l.... IP: 80.72.34.* 31.10.03, 23:01
            • Gość: Olo Re: Do niejakiego Pndzelka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 13:44
              niech napisała:

> Omar, nie przeszkadzaj im. Maja swoje zyciowe piec minut...

a ty miales jak cie pendzel walil w kakao, pedalku
          • Gość: gal Re: Do Omara IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.11.03, 02:29
            Omar domyślam się, że jesteś/byłeś zapewne fanem, jak wielu z nas, niejakiego
            Lagi w pewnym sensie postaci kultowej na tym forum więc nie popełaniaj tak
            ewidentnego plagiatu z tym amen.

Pozdrawiam!
            • atob Re: Do Omara 01.11.03, 22:08
              Gość portalu: gal napisał(a):

> Omar domyślam się, że jesteś/byłeś zapewne fanem, jak wielu z nas, niejakiego
              > Lagi w pewnym sensie postaci kultowej

Bez przesady ...nawet w pewnym sensie .Laga byl jak wiele ...wiele osob na tym forum .

> na tym forum więc nie popełaniaj tak
              > ewidentnego plagiatu z tym amen.
              >
              > Pozdrawiam!

A przepraszam Laga ma\ mial wylacznoc na amen ... ???
              • niech Re: Do Omara 01.11.03, 22:48
                Amen.
                • buggi Re: Do Omara 01.11.03, 22:55
                  módlmy sie
                  • basia Re: Do Omara 01.11.03, 23:04
                    Na wieki wieków.
                    • buggi Re: Do Omara 01.11.03, 23:08
                      amen. ( tu: slychac dzwoneczki koscielne, wiec z kolan mozna sie juz do pionu
                      podniesc)

• niech Re: Do Omara 01.11.03, 23:10
                        Nie uroda lecz chec szczera...
                        PS. Albo inaczej. Wy co nie widzieliscie przecudnego Pndzelka nie macie prawa
                        zabierac glosu. W jakiejkolwiek sprawie, albowiem kto nie ujrzal przecudnego
                        Pndzleka prawa do glosu miec nie moze.
                        PS. Czy jakos tak. Lapcie pawie, na poludniu tez zmarzna.
                        • buggi Re: Do Omara 01.11.03, 23:16
                          ja mam szczera chec zobaczenia Pndzelka.
                          • niech Re: Do Omara 01.11.03, 23:21
                            Wszyscy ktorzy zobacz przepieknego Pndzleka nie dosc ze nie napisza o nim
                            zlego slowa, to w ogole przestana pisac - bo stanie sie im to po prostu
                            niepotrzebne. Tylko ja zostalem wyznaczony do pelnienia misji i bede wam pisal
                            o przepieknym Pndzleku, by nieswiadomi prawdy oraz zwykli glupcy zostali
                            oswieceni jego pieknem emanujacym poprzez moje posty.
                            PS. Jak tam pawie? Glosno krzycza?
                            • buggi Re: Do Omara 01.11.03, 23:25
                              nie napisze o Pndzelku zlego zlowa, bo go mam na zielono. On mnie tez (tak
                              pisal). Nadal nalegam na ogladanie Najjasniejszego Pndzelka.
                              • basia Re: Do Omara 01.11.03, 23:52
                                Nie możesz sama nalegać,to nie trendy.Ktoś za Ciebie złoży Twoją kadydaturę.
                                • rumba_negro Re: Do Omara 02.11.03, 00:01
                                  basia napisała:
                                  > Nie możesz sama nalegać,to nie trendy.Ktoś za Ciebie złoży Twoją kadydaturę.

Tu nie ma mądrych. Mnie namaścił sam Mistrz Pndzel. i też nic z tego
                                  Potrójna garda.
                              • niech Re: Do Omara 01.11.03, 23:52
                                Lepiej go nie ogladaj bo nie zaznasz spokoju. Czytaj posty moje a swiatlo
                                pndzlowe z nich bijace ukoi nerwy twoje.
                                PS. Czy jakos tak. Trudno mi to odtworzyc. Adapter szwankuje.
                          • sceptyk Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 00:01
                            buggi napisała:

> ja mam szczera chec zobaczenia Pndzelka.

To przejdz sie pod jakies blokowisko. Od pyndzli az sie tam roi.
                            • niech Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 00:05
                              Temu panu dziekujemy. On nie wie ze Pndzel jest piekny i madry, gdyby
                              wiedzial, porzucilby swoje heteroseksulane poglady i zakochany w nim
                              przestalby pisac bzdury. Tak jaki ja przestalem odkad poznalem
                              najpiekniejszego Pndzla.
                              PS. Czy jakos tak. Sa granice ktorych przekroczyc nie potrafie. I tak
                              wywalilem juz sobie pol mozgu wiertarka ale jak wywale reszte to paluchy w
                              klawisze nie trafia.
                            • basia Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 00:06
                              Ale Buggi chce poznać Pana Pndzla,a ten jeden jest.

Ps.Sceptyku,a Tobie co tak Pndzel odbija się z wątroby?
                              • niech Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 00:08
                                Rozkaz to rozkaz. A mozg rzecz nabyta.
                              • sceptyk Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 00:41
                                Pyndzel swego czasu pokazal sie na Aktualnosciach. I tam wlasnie mialem okazje
                                zapoznac sie z mroczna dusza tego osobnika. Nie wiem, moze byl stremowany
                                naszym wykwintnym towarzystwem i zmieszanie nie pozwolilo mu na pokazanie pelni
                                (badz jedynie czastki) swego wdzieku, ale bluzgal jak standardowy dresiarz. I
                                zeby jeszcze te bluzgi cos madrego kryly... Albo choc smieszne byly. Po czym
                                blyskawicznie skumal sie z najwiekszym idiota jakie Forum GW goscilo -
                                Kretynem52. I tak we dwojke na wzajem sie wspierali. W zasadzie bylo to
                                smieszne. A moze raczej zalosne. Tak sadze...

PS. Jesli dzis na FA ktos napisze sq_rwielek, to od razu wiadomo o kogo chodzi.
                                • niech Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 00:46
                                  Przykro mi ze tak zbladziles. Po prostu omotal cie jakis brzydki czlowiek
                                  zazdroszczac pndzelkowej pieknosci. Uwierz mym slowom - Pndzel piekny jest
                                  zewnetrznie i wewnetrznie a ty za moim posrednictwem mozesz uczestniczyc w tym
                                  pieknie.
                                  PS. Sorki, nic wiecej nie wymysle. Belkot jest belkotem, mantra glupca mantra
                                  glupca, a ja staram sie unikac jednego i drugiego. W wlasnym wykonaniu bo w
                                  cudzym na tym forum mi tego nigdy nie zabraknie.
                                  PS2. Mimo obietnic.
                                  PS3. Z nim juz dzisiaj nie pogadasz - ale dlaczego mam go sluchac???
                                • aniela Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 00:47
                                  alez on bluzga na zielono. moze Ty jestes daltonosta Sceptyk?
                                  • sceptyk Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 00:56
                                    Anielo, widze Cie w 7 kolorach. Wprost teczowo. Co oczywiscie nie wyklucza, ze
                                    tam gdzie jestes zielona widze czerwono. I na odwrot.
                                    • aniela Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 00:59
                                      mieszaja Ci sie experci z administracja najwyrazniej. i na odwrot. to razem
                                      daje fiolet (to taki podziemny kolor)
                                    • miltonia Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:01
                                      Aureole maja zloty blask, zauwaze.
                                      • aniela Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:04
                                        e-e. niebieska daja poswiate. jak experci. dopiero barok zlotem pokryl.
                                        • sceptyk Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:07
                                          Wybaczcie Panie, ale oniesmielony Aniela (jak pyndzel Aktualnosciami), wzrok
                                          mialem skromnie spuszczony, aureoli nie siegajacy.
                                          • aniela Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:10
                                            aureole siegaja ziemi z oniesmielenia. musialas z nimbu wzrok spuscic (ale
                                            kolorystycznie sie przeciez nie gryza, bo jak?)
                                        • miltonia Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:09
                                          Nenene, zlote od zawsze byly. Najwyzej barwe zmienily z powodu braku
                                          konserwacji.
                                          • aniela Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:12
                                            otoz upierac sie bede przy tym blekicie i zlocie jak tombak falszywym. ale
                                            cytata nie sluze z powodu tego ze mi sie zrodlo zapodzialo miedzy zrodlami
                                            innymi (podloga zastepuje mi regal i grzbeitow nie widzac nie odnajduje)
                                            • miltonia Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:18
                                              Blekit jest niemozliwy, bo na tle nieba by go widac nie bylo.
                                              • sceptyk Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:22
                                                miltonia napisała:

> Blekit jest niemozliwy, bo na tle nieba by go widac nie bylo.

Holduje elegancji dyskretnej, nie rzucajacej sie w oczy.
                                            • sceptyk Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:19
                                              Przypominam sobie, ze jak jeszcze mialem aureole (dopoki z mody nie wyszly), to
                                              faktycznie blekitna byla. Na tle bezchmurnego nieba nie bylo jej w ogole widac.
                                              Takoz jak i w polu chabrow lezalem.
                                              • aniela Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:21
                                                to byl poligon. mimo ze ktorko bylam w wojsku wiem przeciez skad sie chabry
                                                biorą
                                                • sceptyk Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:23
                                                  aniela napisała:

> to byl poligon. mimo ze ktorko bylam w wojsku wiem przeciez skad sie chabry
                                                  > biorą

Tak jak dzieci?
                                                  • aniela Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:24
                                                    e-e. dzieci sie biora z bociana, chyba ze wlosi, wtedy z kapusty.
                                                  • miltonia Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:27
                                                    Dzieci to z upraw polowych sie biora. Wprawdzie rolnictwem sie nie paralam ale
                                                    wiem to od znajomego ornitologa.
                                                  • aniela Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:41
                                                    ornitolog nie moze sie uprawami obecnie parac bez specjalnego zezwolenia.
                                                    mozliwe wiec ze te informacje wymagaja weryfiacji pod wzgledem formalno-
                                                    prawnym. czy oprocz aznajomego ornitologa masz tez jakiegos znajomego
                                                    formaliste ?;)
                                                  • pan_pndzelek Czy ty się jemioła dobrze czujesz? 02.11.03, 23:17
                                                    Czy ty się jemioła dobrze czujesz? Nie żebym się twoim zdrowiem martwił, tak
                                                    pytam, bo pierdzielisz PRZEOKRUTNIE...
                                                  • buggi Re: Czy ty się jemioła dobrze czujesz? 03.11.03, 11:36
                                                    cos z Anieli: "(...)a teraz pojde oddac sie swojemu zgubnemu nalogowi i
                                                    popsuje inne fora, zeby bylo sprawiedliwie(...)"*

*calosc do przeczytania na Npojach

• buggi Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:25
                              sceptyk napisał:

> buggi napisała:
                              >
                              > > ja mam szczera chec zobaczenia Pndzelka.
                              >
                              > To przejdz sie pod jakies blokowisko. Od pyndzli az sie tam roi.

Panie Sceptyk nie zwyklam chadzac pod blokowiska, bo niczego tam nie zgubilam,
                              wiec nie szukam. Czy juz ustawil pan sobie kaplice z Aniolem w srodku?
                              • sceptyk Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:36
                                Pani Buggi, nawet jesliby Pani cos zgubila pod blokiem, to pyndzel na pewno by
                                to - po znalezieniu - zwrocil Pani, jako ze to osobnik autozamozny i takie
                                drobiazgi jak Panine nie sa mu potrzebne.

Natomiast wdzieczny bylbym Pani, Pani Buggi, za przyblizenie mi sensu Pani
                                pytania, jako ze w obecnej formie sprawia mi ono pewne klopoty interpretacyjne.
                                I wydaje mi sie, ze wina nie po mojej stronie lezy.
                                • buggi Re: Oglond pyndzla - dla buggi 02.11.03, 01:51
                                  sceptyk napisał:

> Pani Buggi, nawet jesliby Pani cos zgubila pod blokiem, to pyndzel na pewno
                                  by
                                  > to - po znalezieniu - zwrocil Pani, jako ze to osobnik autozamozny i takie
                                  > drobiazgi jak Panine nie sa mu potrzebne.

► nie wypowiem sie, aczkolwiek nie znam zainteresowanego. W przeciwienstwie do
                                  Pana, tak sadze, bo tak daje sie sens Panskiej wypowiedzi interpretowac.
                                  Blokowiska wiec nie sa Szanownemu obce.

> Natomiast wdzieczny bylbym Pani, Pani Buggi, za przyblizenie mi sensu Pani
                                  > pytania, jako ze w obecnej formie sprawia mi ono pewne klopoty
                                  interpretacyjne.
                                  >
                                  > I wydaje mi sie, ze wina nie po mojej stronie lezy.

► Jest Pan w bledzie. Winna lezy tylko po Pana stronie, bo albo nie rozumie
                                  Pan j. polskiego, albo nie uzyskal pan odpowiedniego wyniku w ogólnokrajowym
                                  tescie na poziom IQ. Przykro mi bardzo, ale w zwiazku z zaistnialym widoków
                                  na dalsza dyskusje nie widze. Dobranoc.

• j.k.01 zostawcie w spokoju tego człowieczka 02.11.03, 10:35
                                    Jemu chodzi o to by o nim mówić
                                    biedny malutki
                                    • moje_3_grosze Re: zostawcie w spokoju tego człowieczka 02.11.03, 12:44
                                      W żadnym wypadku nie zgadzam się z przedmówcą!
                                      Pan Pndzel cieszy sie, jak wynika z wpisow do tej księgi pamiątkowej, bardzo
                                      dobrą opinią, a niektóre panie (Buggi)wręcz marzą o tym, aby być doprowadzonymi
                                      przed oblicze Jego!
                                      • buggi Re: zostawcie w spokoju tego człowieczka 02.11.03, 20:43
                                        moje_3_grosze napisała:

> W żadnym wypadku nie zgadzam się z przedmówcą!
                                        > Pan Pndzel cieszy sie, jak wynika z wpisow do tej księgi pamiątkowej, bardzo
                                        > dobrą opinią, a niektóre panie (Buggi)wręcz marzą o tym, aby być
                                        doprowadzonymi
                                        >
                                        > przed oblicze Jego!

" niektóre panie (Buggi)" ► to ile nas jest?
                                        • bruce.lice Re: zostawcie w spokoju tego człowieczka 02.11.03, 21:12
                                          pan_pndzelek napisał:

> PAROBKU!!! POSŁUGACZU!!! MACIUSIU!!! Do ciebie tu jest...
                                          >>
                                          > Wiem o CZYM mówiłem, nie o knajpie a o tobie trollu, potwierdzasz to co
                                          > mówiłem...
                                          >
                                          > Nie pozdrawiam... czuwaj... nad swoją dupą... dobrze radzę...
                                          >
                                          >> maciuś to maciuś? Wolne żart... maciuś to k...a jest a nie maciuś...
                                          >
                                          > Kiedy znajduję się na wysypisku śmieci wśród śmierdzących odpadków, takich
                                          jak
                                          > ty, nie omieszkam zaznaczyć, że czuję smród... Zamiast zmilczeć zachciało ci
                                          > się śmierdzielu dyskutować ze mną?! Uprzedzam, ja nie jestem tak delikatny
                                          jak
                                          > Niech. A więc: siad płaski i do laski!!!
                                          >
                                          >
                                          > Czytaj moje posty ze zrozumieniem. Tym wpisem udowodniłeś, żeś nie tylko
                                          > okurwiały ale ciemny jak KMIOT... kmiocie...
                                          >
                                          > PS. Jeśli ta serbia jest w Al. Róż to ja cie kurwa załatwię...
                                          ===========================================================================
                                          >
                                          > PS. Czy twój właściciel POSŁUGACZU KUCHENNY już wie co mu tu nawywijałeś?
                                          >
                                          • omar1 Re: Do Gala 02.11.03, 21:17
                                            "Omar domyślam się, że jesteś/byłeś zapewne fanem, jak wielu z nas, niejakiego
                                            Lagi w pewnym sensie postaci kultowej na tym forum więc nie popełaniaj tak
                                            ewidentnego plagiatu z tym amen."

Oczywiscie ,ze Laga,a raczej Pan Laga był dla mnie postacią kultową tego forum.
                                            Jednakże nie przyszło mi na myśl ,ba(!)do głowy ,ze bedę podejrzany natychmiast
                                            o plagiat. Przy całym szacunku dla Pana Lagi ,nie wydaje mi się ,aby to słowo
                                            było zarezerwowane tylko dla niego.
                                            A....
                                            Pozdrawiam
                                          • pan_pndzelek Re: do brucy licy 02.11.03, 23:09
                                            do brucy licy... i co chciałaś przez ten cytat powiedzieć dziewczyno? Że jesteś
                                            maciusiem?
                                • pan_pndzelek [...] 02.11.03, 23:28
                                  • Gość: maciuś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 23:32
                                    • pan_pndzelek [...] 02.11.03, 23:36
                                      • Gość: maciuś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 23:50
                                        • pan_pndzelek [...] 02.11.03, 23:55
                                          • Gość: maciuś Tak trzymaj lolq (no txt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 23:56
                                  • sceptyk Juz Ci mowilem, Pyndzel, i to nie raz 03.11.03, 00:17
                                    ze jak chcesz ze mna porozmawiac, to wpierw poczekaj az Ci wlosy odrosna,
                                    przyczesz je, upierz sobie dres, na to zaloz marynarke, obciagnij ja i wyczysc
                                    sobie adidasy. A z bejzbola zrob parasol. Takim sie pokaz mojej cieciowej. Ta
                                    osadzi, czy mozesz sie ubiegac o rozmowe ze mna.
                                    • pan_pndzelek [...] 03.11.03, 00:23
                                      • Gość: maciuś Re: Juz Ci mowilem, Pyndzel, i to nie raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 00:30
                                        cos ty pendzel mieszka w apartamencie i ma ochrone i ma wielki bebech na
                                        dodatek
                                        • sceptyk Re: Juz Ci mowilem, Pyndzel, i to nie raz 03.11.03, 00:41
                                          A ja znalem jednego co to tez mieszkal w apartamencie i tak samo, jak pyndzel,
                                          byl z awansu spolecznego. W lazience koze trzymal. To z czlowieka zawsze
                                          wyjdzie. Ja pyndzla widuje jeno wieczorami, jak kolo bloku przejezdzam (po tym
                                          bebechu latwo go poznac). Nie wiem, w dzien moze udaje byznesmena.
                                          • pan_pndzelek Idź ścipek spać... 03.11.03, 00:52
                                            Idź ścipek spać, o piątej rano przecież pora wstawać i "na kopalnię"...
                                            • Gość: Alamo Re: Idź ścipek spać... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 10:36
                                              pan_pndzelek napisał:

> Idź ścipek spać, o piątej rano przecież pora wstawać i "na kopalnię"...

YES! PRYMITYW WRÓCIŁ!!!
                                              • pan_pndzelek Re: Idź ścipek spać... 03.11.03, 10:41
                                                Ścipek na kopalni to ty go teraz PAROBKU zastępujesz?
                                                • Gość: Alamo Re: Idź ścipek spać... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 10:57
                                                  pan_pndzelek napisał:

> Ścipek na kopalni to ty go teraz PAROBKU zastępujesz?

Nie popisuj się, nie popisuj... Strasznie nudny i monotematyczny jesteś z
                                                  tymi "parobasami" i "parobkami". Im więcej to powtarzasz jak zdarta płyta, tym
                                                  bardziej się to staje żenujące (jak polityk klepiący te same frazy). Pan_Laga
                                                  przynajmniej był oryginalny, a ty jesteś tylko jego kiepską podróbką. Brak ci
                                                  człowiek klasy...

Bez odbioru...
    • j_karolak Prośba!!! 03.11.03, 08:52
      Chciałem sobie przeczytać ten wątek, ale jest stanowczo za długi. Wynioslem z
      niego, tylko to, że:

- aniela jest mądra, piękna i pije,
      - pan_laga nie ma wyłączności na "amen".

Czy ktoś mogłby mi streścić resztę?

Z góry dziękuję.
      • buggi Re: Prośba!!! 03.11.03, 11:27
        poczytaj, poczytaj latwiej Ci bedzie wnioski wyciagnac.

• Gość: kometa Re: Prośba!!! IP: 80.72.34.* 03.11.03, 19:34
          Ciekawe jakie ty wnioski wyciągnełaś?
          ps
          Pewnie admin siiiiiiiiie uwziął i 95% jego postów wyciął.
          Pozdrawiam
          • Gość: biczes Re: Prośba!!! IP: *.icpnet.pl 03.11.03, 19:49
            Jesteś kobietą? Jeśli nie to chciałbyś się ze mną umówić
            na wspólne biczowanie?
      • kixx Re: Prośba!!! 03.11.03, 13:58
        Dla mnie najbardziej wstrząsającą wiadomością jest ta,że na tym forum pisują
        anioły(pr\ynajmniej jeden)
        • Gość: pan_pierdzielek Re: Prośba!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 16:16
          kixx napisał:

> Dla mnie najbardziej wstrząsającą wiadomością jest ta,że na tym forum pisują
          > anioły(pr\ynajmniej jeden)

Anioły i PAROBASY!
          • Gość: maciuś MIJA PONIEDZIALEK A JA WCIĄŻ TAM..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 18:09
            BURKU MIJA PONIEDZIALEK A JA WCIAZ TAM PRACUJE!!! CZYZBYS RZUCAL SWOJE
            GOW....NE SLOWA NA WIATR????
            pS TAK SA GOW...NE SMIERDZA NA KILOMETR
            • Gość: biczes Re: MIJA PONIEDZIALEK A JA WCIĄŻ TAM..... IP: *.icpnet.pl 03.11.03, 20:19
              maciuniu ty moja dziuro forumowa,chodz do mnie zerzne ci
              pupke za miseczke ziemniaczkow mrozonych
              • Gość: maciuś JUŻ LECEM KOCHANIE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 20:32
                JUŻ LECEM KOCHANIE DO CIEBIE MÓJ BI-CZEŚKU TYLKO ZGONIĘ Z PUPY ARKA STEFANIAKA
                BO MNIE TERAZ TAM WIERCI. A MOŻE PRZYJDZIESZ DO MAŁEJ SERBII? ZABAWIMY SIE W
                KUCHNI JAK ZAWSZE?
                • Gość: biczes Re: JUŻ LECEM KOCHANIE!!! IP: *.icpnet.pl 03.11.03, 20:36
                  nareszcie partner piekny mondry i bogaty na miare moich
                  ambici i mojej inteligenci.A załatwisz mi prace na
                  pomywaku,moj piekny maciuniu?
                  • omar1 Re: Wynocha zboczeńcy! 03.11.03, 20:39
                    Sio!
                    • Gość: biczes Re: Wynocha zboczeńcy! IP: *.icpnet.pl 03.11.03, 20:42
                      Tak, Omar, bij mnie! Mocniej, mocniej!!!
                      • omar1 Re: Wynocha zboczeńcy! 03.11.03, 20:44
                        Gość portalu: biczes napisał(a):

> Tak, Omar, bij mnie! Mocniej, mocniej!!!

Buuuuuuuuuuuuuuuu,musiałbym pozniej umyc ręcę.
                        Fe!
                        • Gość: biczes Re: Wynocha zboczeńcy! IP: *.icpnet.pl 03.11.03, 20:45
                          Po co myć? Ja ci je wyliże. I nie tylko ręce.
                        • Gość: biczes Re: Wynocha zboczeńcy! IP: *.icpnet.pl 03.11.03, 20:46
                          nie ręką,bij mnie kijem,pluj na mnie,oddaj mi swoj zużyty
                          papier toaletowy.Ja tego chce
      • miltonia Re: Prośba!!! 03.11.03, 23:39
        j_karolak napisał:

> Chciałem sobie przeczytać ten wątek, ale jest stanowczo za długi. Wynioslem z
        > niego, tylko to, że:
        >
        > - aniela jest mądra, piękna i pije,
        > Z góry dziękuję.

Karolak, najwazniejsze, ze wyniosles co najwazniejsze. Reszta malo istotna.
        • j_karolak Re: Prośba!!! 04.11.03, 08:11
          Aniela nie jest najważniejsza.
          Najważniejsza jest Miltonia.
          Ale ja potrafię prawić komplementy, nieprawdaż?
          • miltonia Re: Prośba!!! 04.11.03, 09:52
            E tam, taki mi komplement. A gdzie o walorach mych?
            • Gość: Wnusia Miltonii Ty! Babcia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 10:06
              Ty! Babcia skarpety ceruj! Nie gadaj, bo się w paluszek upierdolisz!
            • j_karolak Re: Prośba!!! 04.11.03, 10:13
              No wiec uważam, że też jesteś ładna i mądra i też pijesz. A nawet bardziej!
              • miltonia Re: Prośba!!! 04.11.03, 10:20
                Jednak umiesz prawic komplementy. I to takie z pokryciem.
                • j_karolak Re: Prośba!!! 04.11.03, 10:23
                  Lubię pokrywać.
                  • edzioszka Re: Prośba!!! 04.11.03, 10:31
                    hyhy, normalnie spąsowiałam po cebulki włosów <no ale śłam jedyne czynić
                    kserokopie, takoż i sobie proszę nie przeszkadzać>, się spytam ciekawoscia
                    wiedziona, o termin ostateczny zaręczyn i kiedyż to Drogi Znawco, śwagrem mym
                    ostac zamierzasz, zaszczyta mnie skromnej owem poczyniwszy? ;)
                  • miltonia Re: Prośba!!! 04.11.03, 11:18
                    Nareszcie stales sie hedonista. Teraz juz nie widze przeszkod, bysmy sie
                    umowili.
                    • edzioszka Re: Prośba!!! 04.11.03, 11:25
                      hyhy, a moze Normals miał na myśli swoj szeroki gest, a więc z chęcią Twoj
                      debet na koncie pokryje? ;)
                      • j_karolak Re: Prośba!!! 04.11.03, 11:50
                        Debet? Czy to jakaś zamorska koleżanka panny Miltoni?
                        • edzioszka Re: Prośba!!! 04.11.03, 11:57
                          hyhy, o Nienasycony, chciałbys pewnie ze trzy zony? ;)
                          • j_karolak Re: Prośba!!! 04.11.03, 13:38
                            Wystarczy Miltonia i Debet.
                • Gość: Wnusia Miltonii Babcia! Już cię nikt nie pokryje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 10:25
                  Babcia! Już cię nikt nie pokryje, zajmij sie tym cerowaniem
                  • miltonia Wnusiu, nie trac nadzieji. 04.11.03, 11:23
                    Wnusiu, nie przeszkadzaj babci i sama ceruj. Przeciez widzisz, ze umawiam sie z
                    panem Karolakiem. Jak bedziesz grzeczna, to spytam sie Karolaka Janusza, czy
                    przypadkiem jego dziadek nie umowilby sie z Toba. On niedowidzi i niedoslyszy,
                    wiec masz duze szanse.
                    • Gość: Wnusia Miltonii Nie tracę Babuniu nie tracę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 11:27
                      Nie tracę Babuniu nie tracę nadziei. A ty Babuniu nie pierdziel bo kartofle
                      jeszcze nie obrane, przyjdzie mama z roboty to cie znów w komórce zamknie.
                      A Karolaka nie wpuścimy, ta kawalerka po tobie to się nam z mamusią należy. I
                      tak już Babuniu za długo na nią czekamy. Jeśli mnie dobrze rozumiesz.
                      Wnusia Miltonii
                      --
                      ***POPIERAM EUTANAZJĘ***
                      • j_karolak Re: Nie tracę Babuniu nie tracę 04.11.03, 11:44
                        Babcio Miltonio masz wlasne M-1. Wiesz, stajesz się coraz bardziej atrakcyjna.
                        • Gość: Wnusia Miltonii Re: Nie tracę Babuniu nie tracę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 11:53
                          Bujaj się staruszku od babuni. Weź sie za te jej starą kostropatą psiapsiółę
                          Aniele. Bo jak cie dorwiemy z kolegami skejtami.
                        • miltonia Re: Nie tracę Babuniu nie tracę 04.11.03, 11:55
                          Tylko wnusi trzeba nam sie jakos pozbyc. Ostatnia nadzieja w Twoim dziadku.
                          Ps. To wlasciwie jest M2, akurat dla nas dwojga.
                          • j_karolak Re: Nie tracę Babuniu nie tracę 04.11.03, 11:56
                            A jakiej rasy jest ta wnusia?
                            • edzioszka Re: Nie tracę Babuniu nie tracę 04.11.03, 11:59
                              trudno orzec, wyszczekana taka, ratlerkowato całkiem ;)
                              • Gość: Wnusia Miltonii Te lalunia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 12:12
                                edzioszka napisała:
                                > trudno orzec, wyszczekana taka, ratlerkowato całkiem ;)

Te lalunia kitraj pióra za wafle bo wyjme goldziache i ci blinde podziargam!
                                Dam ci ratlerkę, na osiedle nie masz wstępu! Z liścia wyjade!

HipHoPowa KsIęŻniCzka WnUsIa
                                • edzioszka Re: Te lalunia 04.11.03, 12:22
                                  a masz jaką zajawkę na babcie może? śluga popalasz w miedzyczas, próchniczka
                                  ząbków na mur beton, nieładnie no! ;)
                                  • edzioszka Re: Te lalunia 04.11.03, 12:25
                                    dzieciom i ubogim duchem wybaczam, bo ponad ich małorozumkość jestem ;)
                                    • Gość: Wnusia Miltonii Re: Te lalunia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 07:46
                                      Jeszcze łomot chcesz? kcesz?

WnUsIa MałA SkeJcIarA
                                      • edzioszka Re: Te lalunia 05.11.03, 09:25
                                        Ty tutaj wylotem z mańki nie strasz Małolatku, bo Ci zegarek na uchu nakręce,
                                        tak, ze całkiem niespodzianie ogląd tyłu własnej głowizny poczynisz! żadnego
                                        szacunku dla starszych, zgaś to tego peta i gume z buzi wyjmij, ręce z kieszeni
                                        tyż jak gadasz do mnie! ;)
                            • miltonia Re: Nie tracę Babuniu nie tracę 04.11.03, 12:05
                              Chyba z daleka widac, niestety.
                            • Gość: Dżejson Re: Nie tracę Babuniu nie tracę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 14:24
                              j_karolak napisał:

> A jakiej rasy jest ta wnusia?

KRETYNU TY JEDEN!
                    • edzioszka Re: Wnusiu, nie trac nadzieji. 04.11.03, 11:28
                      hyhy, skąd wiesz, że to jest ona? może to znowu Zdzisław, siedemdziesięciotelni
                      klikacz z Klubu Seniora, tudzież pryszczaty nastolatek, uczestniczący w
                      netowych pogaduszkach w ramach akcji Pogodne Dorastanie ;)
    • pan-biczes Re:zapomnieliście o pan-pendzel 03.11.03, 23:29
      tym grubym ćwoku,dorobkiewiczu w pięknym dresie
      • Gość: be_biczes Re:zapomnieliście o pan-pendzel IP: *.icpnet.pl 03.11.03, 23:33
        tym postawnym mężczyźnie,pięknym pndzelku
        • Gość: pan_pierdzielek Re:zapomnieliście o pan-pendzel IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 10:00
          Gość portalu: be_biczes napisał(a):

> tym postawnym mężczyźnie,pięknym pndzelku

Dziękuję, że o mnie pamiętacie PAROBASY!
          • pan_rocco Re:zapomnieliście o pan-pendzel 04.11.03, 10:32
            Buraki są zawsze w mojej pamięci, przypominają mi dzieciństwo.
            • Gość: Ale o co chodzi? Re:zapomnieliście o pan-pendzel IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 10:53
              pan_rocco napisał:

> Buraki są zawsze w mojej pamięci, przypominają mi dzieciństwo.

pochodzenie wiejskie, czy środowisko buraków?
      • Gość: pan_pierdzielek Wy mendy, parobasy, ścierwa! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 11:35
        pan-biczes napisał:

> tym grubym ćwoku,dorobkiewiczu w pięknym dresie

No i co wy mendy, ścierwa, parobasy i szmaty?! Chyba was stary dupczył w kakao,
        bo macie napierdzielone we łbach!!!
        • prool Re: Wy mendy, parobasy, ścierwa! 04.11.03, 15:38
          ah!
          Swintusz mi jeszcze na uszko!!
          zapach tego tematu ściągnął mnie aż z sulęcic

pndzel nie daj się nasz pegieer murem za tobą stoiiiii

• Gość: ATOJA Re: Do niejakiego Pndzelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 12:48
      I to jest właśnie pauperyzacja społeczeństwa.Chamiejemy głupiejemy,jesteśmy
      coraz większymi prostakami.I wydaje się nam że kulturę można zastąpić bogactwem.
      • Gość: Ja po prostu Ja Re: Do niejakiego ATOJA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 13:06
        Do niejakiego ATOJA.

A to ty CHUJU TĘPY? We własnej bardzo skromnej osobie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka