plyn_z_wisla 08.12.08, 22:43 Czy kto się jeszcze dziwi, że ludzie kupują samochody, chcąc być niezależnymi od syfiastego PKP i kaprysów związkowego bydła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toksol Kolejarze zablokują Dworzec Centralny 08.12.08, 23:50 Terroryści związkowcy chcą moich podatków i straszą mnie, że nie załatwię w porę moich spraw, bo mnie nie wpuszczą na dworzec! Co na to brygady antyterrorystyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: World Re: Kolejarze zablokują Dworzec Centralny IP: 195.117.230.* 09.12.08, 07:41 Zwykły człowiek musiałby odpowiadać karnie za zablokowanie toru kolejowego. Dlaczego związkowcy też mieliby nie odpowiadać za taką blokadę i uprzykrzanie życia społeczeństwu. Leserom i darmozjadom już dziękujemy! Nie chcemy ich więcej! Precz ze związkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AQQ Kolejarze zablokują Dworzec Centralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 08:44 Co za różnica? Pociągi i tak jeżdżą jak chcą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PdLV Re: Kolejarze zablokują Dworzec Centralny IP: *.bosbank.pl 09.12.08, 09:36 "Kolejarze chcą we wtorek zablokować największy warszawski dworzec" A od kiedy Centralny jest największym warszawskim dworcem? No chyba, że chodzi o wysokość budynku... Odpowiedz Link Zgłoś
poenari Kolejarze zablokują Dworzec Zachodni 09.12.08, 11:20 Dzisiaj rano minąłem kolumnę policyjnych wozów, jadącą w kierunku centrum. W kolumnie znajdowały się "polewaczki" więc pomyślałem, że może uda się połączyć przyjemne z pożytecznym i, poza rozgonieniem "towarzystwa", dworzec zostanie umyty na święta. Tymczasem "impreza" przeniosła się na Dworzec Zachodni. Jednak z drugiej strony ten dworzec również wymaga mycia, podobnie jak Dworzec Wschodni, zatem może jakiś kompleksowy protest, na trzech dworcach jednocześnie, połączony z myciem... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janik W dni bez strajku PKP działa tak samo jak dzisiaj IP: 91.198.194.* 09.12.08, 11:21 PKP wdziałają tak jak by strajkowały od 20 lat, opóźnienia, tłok, brud, smród odwołane kórsy. Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Kolejarze zablokują Dworzec Zachodni 09.12.08, 12:01 Wszędzie na świecie jest tak, że państwo ma prawo zastapić strajkujacych pracowników służb cywilnych wojskiem. Również i nasza armia powinna mieć przeszkolonych m. in. maszynistów kolejowych na przypadki szczególne. Odpowiedz Link Zgłoś
rafalszczap Kolejarze zablokują Dworzec Zachodni 09.12.08, 19:38 hmmmm skoro kolej nie działa to pozostaje nam juz tylko robienie prawa jazdy na dobry poczatek proponuje www.prawko.pl strona daje nam wskazanie najbliższych szkół- pakiet pomocy dydaktycznych w cenie szkolenia dopasowanych do materiałów używanych przez wykładowców- e-learning, materiał w formie multimedialnej, łatwiejszej do przyswojenia, posiada mechanizm super memo.gwarancja zdania egzaminu państwowego (teoretycznego) po kursie e-learningowym- -sam korzystałem i jestem bardzo zadowolony-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacemarine Kolejarze zablokują Dworzec Centralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 00:25 jestem oburzony brakiem reakcji policji. Zwiazkowi bandyci powinni zostac przepedzeni i zatrzymani. Tymczasem policja nic nie robila, tylko przygladala sie jak bydlo chodzi po torach, dlaczego? Czy ktos wie dlaczego panstwo pokazalo swoja slabosc? Odpowiedz Link Zgłoś